|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
26.3.2008 8:01:28   
tinkatonka
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Jaz sem spet malo neprespana, drugače pa kr vredu. Včeraj sem šla na fitnes zvečer in se lepo razmigala. Kok je fajn občutek po 1 uri televoadbe, ko kr čutiš mišice, ki si jih razmigaval, pa domov pod topel tuš, pa spat. Super je bilo. Danes sicer ne grem, jutri pa opet. Planiram, da če bom pridna da bom tam 4× na teden. Čez vikend bom šla v času ko Anej spi čez dan, med tednom pa zvečer. user posted image

Ravnokar sem pojedla zajtrk (jabolka) in pred mano je še kavica, ki pa se mora prvo ohladiti. Jaz vedno pijem mrzlo kavo. Ali ima še katera izmed vas to "čudno" navado?

Moj možek....sicer nimam take zgodbice kot Jer.za (super za tvojega moža user posted image ), ampak da vseeno malo poročam kako nama gre. Zanekrat je vse vredu, res se trudi oziroma je tak kot je bil že prej v "dobrih časih". user posted image

Šibam,

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
26.3.2008 10:42:55   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Kok je fajn občutek po 1 uri televoadbe, ko kr čutiš mišice, ki si jih razmigaval.

Jaz sem pa včeraj spet malo tekla na orbitreku in gledala zraven Hausa. Danes bo spet počival, jutri pa ob forenzikih nov krog - čeprav, če gremo v petek v Bohinj, bom imela precej dela spakiranjem in kakšnim kuhanjem na zalogo.

Jaz vedno pijem mrzlo kavo. Ali ima še katera izmed vas to "čudno" navado?

Hja, te "čudne" navade nimam, imam pa zagotovo kakšno drugo. Meni je mrzla kava zanič in jo prav z muko spijem, ponavadi pa jo potem pustim.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
26.3.2008 13:46:54   
jer.za.
Hojla!

Evo spet meneuser posted image . Zdele mal delam, še par stvari naredim, okol pol treh bom šla pa proti domu.
Danes je bilo v Velenju prekrasno in uspešno zaenkrat. Upam, da se bo to sodelovanje le še nadgradilo.
Mrzla kava: meni je to bljakkkkkkkk, toplo, mlačno še pijem, ampak po mrzli pa lahko bruhamuser posted image user posted image .
Tinkatonka:user posted image user posted image  za tvojega moža in njegov trud. Kar tako naprej! Da seveda o tvoji telovadbi ne zgubljam beseduser posted image user posted image user posted image .

Nič punce, se vidimo zvečer-do takrat pa adijouser posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
26.3.2008 13:59:00   
tinkatonka
Tinkatonka: za tvojega moža in njegov trud. Kar tako naprej!

Naj dodam še to. Da sem naredila tud en klik v svoji glavi. Se tud jaz držim mal nazaj s kakšno pikro besedo, ker vem da sem dostikrat čist za brezveze kakšno nesremno rekla, ker mi je šlo vse na živce, pa je prec zameril, tako da še en user posted image  zame. Zdej se imamo pa še rajši in še lepše.

Se vidimo. Če se ne motim spet stalna zasedba a ne? Katjanadraž, urša_p, jer.za, sazi in tinkatonka, aja pa ninaki (upam da si zdrava).

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
26.3.2008 14:09:31   
jer.za.
Tinkatonka:še zate en user posted image user posted image user posted image .

Zasedba pa mislim da bomo stalna-Sazi, ti je katera kaj odgovorila? Se pa veselim  prvega srečanja z Ninaki.

Neposredna povezava do sporočila: 4005
26.3.2008 14:36:36   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Zasedba pa mislim da bomo stalna-Sazi, ti je katera kaj odgovorila? Se pa veselim  prvega srečanja z Ninaki.

nič odgovorov

sem se pa zdajle takoooo najdela, da sem vse včeraj porabljene kalorije vsaj 4x nazaj prineslauser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
26.3.2008 15:21:56   
ninaki
He, he, he, zaenkrat se se drzim user posted image Se vidimo zvecer!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
26.3.2008 21:29:59   
Bonnie_RR
Upam, da fajn čvekate tale trenutek...user posted image Pa, da se vam ne bo zaletelo (če ste ravno pri jedi), ker sem se spomnila na vas...user posted image

Danes mi je bil tak psihično in fizično naporen dan. Vsi na faksu smo bili nekam zaspani, leni... kr neki.user posted image

Jutri grem pa k mami, da mi bo narastek pobarvala. Prvič se bom barvala kar doma in me je kr malo strah... Upam, da uspe, ker drugače bo kriza...user posted image Poročam o "uspehu"...

No, zdej bodo pa že forenziki na TV-ju..

Lep večer!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
27.3.2008 11:18:09   
sazi
Dan,

ne morem verjeti, da sem prva od včerajšnjih čvek, ki se tu oglaša. No, kt lahko sklepate, je bil žur tako hud, da sta ponavadi zelo zgodnji in pisno zgovorni tinkatonka in jer.za omagali in verjetno zdaj s kakšno kavo na silo odpirata oči za RR pa moči ni dovolj - no, malo hecauser posted image .

Bilo je lušno - kot ponavadi, seveda. Smo se načvekale in nasmejale. Upam, da kmalu to spet ponovimo (ta kamlu je zelo relativen pojem, saj tedni in meseci kar bežijo mimo). SMo bile pa res stalne čveke, pa še ninaki je prišla in se vklopila, kot da bi bila ves čas zraven. Morda pa se nam naslednjič pridruži še katera.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
27.3.2008 12:43:46   
jer.za.
tinkatonka in jer.za omagali in verjetno zdaj s kakšno kavo na silo odpirata oči za RR pa moči ni dovolj - no, malo heca .

user posted image user posted image user posted image
No, jaz sem danes vstala že ob 5.00, ob 6.00 sem bila na delovnem mestu in sem do sedajle že 1500 kuvert poštempljala in polimala, pa še vse redne stvari naredila zraven-tako da zato ni bilo nobenega glasu od mene.

Zdele imam pa pet minut pavze, pol pa šibam naprej delat-vmes letim še na faks se za en izpit zmenit.

Srečanje včeraj:user posted image user posted image user posted image  super, veliko smeha........ moramo to čimprej ponovit.

Evo, šibam naprej delat.
papa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
27.3.2008 12:48:14   
tinkatonka
No, kt lahko sklepate, je bil žur tako hud, da sta ponavadi zelo zgodnji in pisno zgovorni tinkatonka in jer.za omagali in verjetno zdaj s kakšno kavo na silo odpirata oči za RR pa moči ni dovolj -

Jaz mam tazga user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kavo že ta drugo pred sabo, ravno iz malice, da se lahko sploh pokoc postavim....haha...hec mora bit - Bilo je zelo luštno.

Danes grem spet mal migat, pa špegle rezervne naročit,...pa...mogoče še kam.
Vglavnem fajn smo. user posted image

Lp TIna 

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
28.3.2008 6:16:36   
jer.za.
Jutro!

No, kje ste vse zaspanke?user posted image
Jaz sem danes spet zgodnja-kot pravijo rana ura, zlata ura. Sem že pridno v službi in pijem kavo. Imam pa danes kar nekaj terenskega dela, tako da sem v Ljubljano prišla kar z avtom.
Se mi pa zelo pozna, da že cel teden vstajam ob petih, ker me že kar malo daje utrujenost. Včeraj sem zaspala ob pol devetih in spala- pomojem tako kot sem se vleglauser posted image do danes, dokler mi ni ura zvonila. Sem pa že zvečer dragega opozorila, da je on na vrsti da da Zali antibiotike ob polnoči-in sem vidla zjutraj da je bil res priden in jih je dal.
Imam pa še eno lepo novico: včeraj sem Jerco tuširala, pa malo se je igrala v vodi. In mi reče "mami lulat", sem jo dala na WC(in to še celo brez nastavka, se je sama držala) in je res lulalauser posted image user posted image user posted image . Tako da resnično verjamem, da nas ne loči več veliko, ko bo brez plenic.

Toliko za sedajle, se še potem javim ko bo že katera tu gor.

Neposredna povezava do sporočila: 4012
28.3.2008 7:56:17   
tinkatonka
Živjo!

bonnie...kako je uspelo barvanje narastka??

Jerca user posted image user posted image  za lulanje na školjko.

IN MI....sem bila včeraj spet na fitnesu, da sem si pretegnila svoje zategnjene "krake" in se res super počutim, ko vidim, da nekaj naredim tudi zase. Posledično sem jaz boljše volje, mož bolj zadovoljen pa seveda Anej tudi. user posted image  Možek je pa tudi priden. Pa če že doživi kakšen "napad jeze za brezveze" (redkeje a se vseeno zgodi) se vsaj opraviči čez pol ure, brez da bi ga na to mogla spomnit. user posted image

Danes nimamo posebnih planov. Zvečer bom šla spet na fitnes, to je pa tudi vse. Je tako zaspan dan, deževen, oblačen. Včeraj ko smo se peljali v Citypark je Anej v avtu vprašal: "Mami kje je sonceuser posted image ". Očitno ga tudi on nestrpno pričakuje, da bo lahko spet tekal naokoli in kolesaril.

Zdaj pa grem delat. Se mogoče oglasim še kaj kasneje

Lp Tina 

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4013
28.3.2008 8:28:56   
Bonnie_RR
Dobro jutro še od mene!user posted image

Pri nas je tud nekam skisano vreme...user posted image No, pa saj to je za mene v tem trenutku kar fajn, da me preveč ven ne vleče, ker se moram učit...user posted image

barvanje včeraj... Super je uspelo!user posted image Sem bila ful zadovoljna, mami pa tudi, tako da bova zdej v prihodnosti kar domače barvanje prakticirali...user posted image Je bilo skoraj čist tako kot pri frizerju - mami je pa kar žarela od ponosa, ko sem jo pohvalila...user posted image

kahlica oz. lulanje kam drugam kot v pleničko... pri nas nekako ne napredujemo v tej smeri. Se pa v resnici s tem tud preveč ne ukvarjamo in raje čakamo na bolj toplo vreme, ko ne bomo več toliko oblečeni in bo vse lažje. Nik pa tud še ne kaže nekega zanimanja (včasih se malo heca, pa se dela kot da gre na wc kot mi, odrasliuser posted image )...
Zadnjič sem bila v BC že čist na tem, da mu kupim nastavek za wc, pa sem si potem premislila. Iskala sem copatke (kot štumf), gledala sem pa vse druge stvari...user posted image

Drugače pa, Jerca, user posted image user posted image user posted image !user posted image

stanje pri nas... Smo kar fajn. Od tiste velike krize dalje, sva oba malo bolj tolerantna drug do drugega, vsak malo popusti, dragi večkrat tud naredi kaj brez mojih (ne)potrebnih besed...
Trudiva si vzeti tud več časa za naju (to je bil pri nama tud v bistvu največji problem, ker sva pozabila na naju, js sem čist padla v vlogo mame in "gospodinje", dragi je pa nekaj časa sicer še čakal in se trudil za obrat, potem je pa obupal in se pač sprijaznil s stanjem)... No, zaenkrat (trkam) nam gre kar fajn...user posted image
Tako kot pri tinkitonki tud js upam, da bo trajalo čim dlje oz. skoz...user posted image

tinkatonka... user posted image za voljo in dejansko uresničevanje svojih planov!user posted image Js sem pa samo toliko napredovala, da sem si na netu malo pogledala, kaj se najde za vadbo doma...user posted image Sej bom js tud bolj pridna, obljubim!user posted image Se nekaj tolažim...user posted image user posted image

čvek večer... Vidim, da ste res uživale...user posted image

No, zdej se grem pa učit...

Lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 28.3.2008 8:31:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 4014
28.3.2008 11:36:44   
Eviii
kuku user posted image .

vidim valentino. upam, da nam bo napisala, kako so kaj.

drugače smo pa mi ok. sicer sem danes malo nataknjena, ampak bo šlo. razlog je pa čisto brezvezen - verjetno slabo vreme al pa samo stres zaradi službe. res imam ogromno dela... pa neke slabosti me dajejo zadnje cajte. vse posledica živčnosti zaradi službe. sploh se ne uspem sprostit v svojem privat življenju. za dejana skori nimam cajta user posted image . šele pozno popoldne se uspem malo igrat z njim. pa še to vreme, ki ubija user posted image ...

tinkatonka, sem prou vesela, da se z možekom spet lepo razumeta in se imata raje kot kdajkoli prej user posted image . to so lepe novičke. pa seveda bravo za telovadbo user posted image . jst se morem tudi lotit. sem taka kot bonnie: preiskala vse spletne strani in si nardila plan, kaj in kdaj bom doma telovadla user posted image . in pr temu je tudi ostalo user posted image . se morem tega plana malo bolje lotit.

evo, grem zdej. mogoče vas danes uspem še kej prebrat. lep dan user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4015
28.3.2008 12:55:29   
tinkatonka
preiskala vse spletne strani in si nardila plan, kaj in kdaj bom doma telovadla

Ja tako je bilo pri meni. Zato sem pa mogla it na fitnes, da plačam in ker sem preveč škrt, da bi šel denar v nič user posted image , tja tudi hodim in bom najbrž hodila kar redno vsak teden parkrat (do nosečnosti seveda).

vse posledica živčnosti zaradi službe. sploh se ne uspem sprostit v svojem privat življenju. za dejana skori nimam cajta

Poskusi si zmanjšat obremenitev v službi če gre. Na koncu koncev so tvoji domači, predvsem pa Dejan vredni tega, da se bo mamica dobro počutila in da ne bo preveč utrujena. Če le imaš možnost seveda.

Anejeva sobica...kot sem vam že napisala sem Aneju naročila novo pohištvo za sobo. Sedaj ima v sobi pohištvo iz moje otroške sobe, ki je kar precej "znucano". No malo prej pa me je mizar klical in rekel, da bo sobica že čez cca 14 dni. user posted image user posted image  In sem zato ravnokar že naročila nov jogi in letveno podlago za Aneja. user posted image  Samo pismu, zdej bom mogla pa še rjuhe menjatuser posted image  pa večje kupit. Madona o tem pa sploh razmišljala nisem prej. user posted image  

bus izlet...če bo jutri lepo vreme, bom Aneja peljala na BUS izlet. Se bova tu pri nas na končni postaji vseda ana avtobus in se odpeljala v center Ljubljane. Šla bova po vsej verjetnosti v Tivoli, potem pa spet z busom domov. user posted image  Upam na lepo vreme.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
28.3.2008 13:34:37   
jer.za.
Spet jazuser posted image .
Pijem kavo in čakam, da mi prinesejo ene ključe-drugače bi šla lahko že domov, tako pa se mi obeta še ena urauser posted image user posted image
Eviii: naj tole stresno obdobje v službi čimprej mineuser posted image ! Privošči si kašno masažo, savno,....da se vsaj malo "odklopiš".
Tinkatonka:super za Anejevo sobico. Jaz kupujem jogi rjuhe in pa posteljino v Hofru-poceni in kvalitetno.

Vikend....jutri če bo lepo vreme bomo šli dopoldan najverjetnjeje malo v gozd pogledat in počasi začet pripravljat drva za naslednjo zimo. V nedeljo pa računamo, da se bomo šli na Pokljuko sankat.

Grem še malo po RR brskat, če ne prej se vam spet javim zvečer-mož gre na pivo, jaz bom pa na računalniku. Sem sicer mislila da bomo spet kartali, ampak se mi ne da, ker je kar naporen teden za mano.

Neposredna povezava do sporočila: 4017
28.3.2008 20:31:36   
Bonnie_RR
Nas samo nazaj na 1. stran spravljam...

Uživajte!

Lp

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
29.3.2008 14:41:42   
jer.za.
Hojla!
Nikje nobeneuser posted image
Mi smo ravno prišli domov, smo bili v Komendi na sejmu, kamor se je šel mož zanimat za peč na sekance-no, zvedela nisva nič novega.
Zdele bomo imeli kosilo, po kosilu pa še malo šibamo ven-če ne bo prej dež ker se je čisto pooblačilo. Sem pa jaz danes taka čudna, brez energije, volje, kar spala bi-upam, da se me ne bo kaj lotilo.
Tinkatonka, kako je uspel bus-izlet?

No, šibam, me Jerca že kliče.

Neposredna povezava do sporočila: 4019
30.3.2008 8:14:43   
jer.za.
Še vedno nikjer nobeneuser posted image  No, očitno se pozna da je vikend.

TINKATONKA, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Še naprej veliko lepih trenutkov z možem in Anejem, pa da čimprej ugledaš user posted image !Saj je pravi datum, če se ne motimuser posted image

Jaz sem včeraj zvedela, da imamo vpis otrok v vrtec od 31.3. do 2.4., in sicer od 7-15 ure. Grozaaaaaaaaa, kakšne ure, pa še to ne v matičnem vrtcu. No, bom šla jutri takoj zjutraj jih vpisat, pa bom malo kasneje v službi. Mali se že zelo veselita, upam samo, da ne bomo odbiti.

Sem ponoči malo razmišljala, ko nisem mogla spati, in pograšam kar nekaj čvek, ki so se še nedolgo nazaj bolj redno oglašale:Petra81, Kami, Valentina76, Suky, Sarazan,.....no, kje ste vse?

Mi se sedjle odločamo, kam bi danes šli-jaz sem še vedno za Pokljuko, vendar se mojemu možu ne da ker pravi da bo gotovo gor dren. Sem predlagala še Rakitno, pa Jezersko, pa seveda obalo. Sedaj pa čakam odgovor-je šel peč zakurit in malo premišljevatuser posted image user posted image .

Lep sončen dan vsem skupaj!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
30.3.2008 8:42:29   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Mi se tud odločamo, kako bomo izkoristili današnji dan. Bo menda ful lepo...user posted image

Kako kaj sprememba ure?user posted image Mi moramo večino ur še prestavit...

Včeraj sva šla s tamalim dopoldne v BC in kupila nastavek za školjko in stopničko. Je bil ful navdušen, obljubljal je vse mogočeuser posted image , zdej bomo pa videli, če bo kaj več interesa za to.

tinkatonka, vse naboljše! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Lp

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
30.3.2008 11:56:43   
natalia
vse najboljše in poljubčke!user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Neposredna povezava do sporočila: 4022
30.3.2008 13:32:48   
karin412
Ojla! Kaj tinkatonka pričakuje? Kaj pa Marty, je že rodila?
Mi kar rastemo, Miha 7m, Ajla pa tudi-nič še noče na kahlico. Sicer pa lepo govori in poje pesmice, pa se igra z Mihom, da mu jemlje igračke...
Slišim,kako je hudo v službah (Eviii)-sploh ne morem pomislit, kako bom pustila oba otroka in šla delat, najraje bi bila kar doma, če bi imeli tolk denarja.
Jaz sem v redu, še dojim, včeraj me je zagrabil heksenšus, ampak je danes že boljše.
No, držte se!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
30.3.2008 14:00:31   
tinkatonka
Kaj tinkatonka pričakuje?

Ne ne pričakujem še user posted image , ampak samo mesec junij, ko bomo začeli na tem šele delati. user posted image

HVALA VSEM ZA ČESTITKE!

Ja danes praznujem in sem dopolnila 26 let.  Za to leto imam veliko planov in upam da bodo vse te želje, ki jih dobivam v teh dneh kaj pripomogle k uresničitvi planov.

Smo bili danes na kosilu, da slavljenki ni bilo treba kuhat user posted image , zdaj Anej spi, mož je na kavču, tik pred spanjem, jaz si grem pa kafe skuhat. Popoldne bomo preživeli na sončku in kasneje še ob tortici. user posted image

Evo za vsako izmed vas pa en košček tortice user posted image

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
30.3.2008 19:32:59   
ninaki
Hej punce,

najprej vse najboljse Tinkatonki za rojstni dan!!!! user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili danes v Atlantisu, nato pa se na kosilu. Ne boste verjele, ampak po tako "napornem" izletu je E zacoril in cori ze tri ure!!!! Zgleda, da ga je danasnje potepanje total zdelalo user posted image V Atlantisu je bilo prav fino. Ni bilo guzve, E je uzival in se tunkal. Ven na kosila ne hodimo ravno pogosto, saj se je E vedno hitro navelical pol je pa hotel domov in tecnaril. Danes je bil pa ZELO priden. Pocakal na hrano in super jedel (proti pricakovanjem OGROMNO pojedel). Prav fajn izlet je bil. No, doma je pa padel v posteljo in zacoril user posted image

Drugace smo dobro in nic kaj novega pri nas. Kahlica je na sporedu samo zjutraj. Cez dan pa, ko jaz namesto njega razmisljam, da ga lulat. Je bolj tako tako. Zajtrk in vecerja sta mu dobra, za kosilo se pa kr neki zmisljuje. Ugotavljam, da je spet ZELO zrastel, saj mu cunje premajhne ratujejo.

Sluzba...Eviii, pri meni je bilo tako, kot opisujes. Na koncu nisem mogla vec. Ceprav sem 2 leti na letnih razgovorih govorila, da ni vse OK in da bi bilo potrebno veliko stvari spremeniti, jih ni kej prevec ganilo. Rezultat vsega je bil, da sem bila cedalje bolj obremenjena in cedalje bolj zivcna (kasirala pa vedno vec dela + se marsikaj drugega). In zacela iskati novo sluzbo. Pa bi bilo zelo malo treba, da bi se v stari sluzbi kej spremenilo in bi bilo bolje. Tako sem za seboj pustila vse (delo, ime doma in v svetu, vodstveno pozicijo), kar sem veliko let gradila in bom zacela znova. Pa ni bilo lahko, saj sem ZELO uzivala v delu in je bilo (do Eja) moje delo tudi moj hobi, tako da sem se marsikatero popoldne in we naprej izobrazevala v stroki. Pika na i pa je bilo obnasanje nekaterih v stari sluzbi, saj so kar naenkrat pozabili celotno moje delo in odnasanje od riti in mi pri 2 stvareh, ki njih ne bi nic stale (pri eni bi kvecjemu profitirali) meni pa veliko pomenile obrnili hrbet.
Nekoc sem slisala en fajni stavek: "sluzba je zato, da dobis denar, s katerim si omogocis uzivanje v prostem casu". Pa se res je. Jaz vem, da moram delati na sebi, da se bom sama pri sebi sprijaznila s tem, da je sluzba sluzba in ostane tam, jaz pa odklopim in grem domov. Magari tv bulit in noge v luft. Samo bo treba to v moji glavi postimat user posted image Bo pa precej lazje, ko sem videla kako ti ljudje hitro obrnejo hrbet. Upam, da bos kmalu spet dobre volje, polna energije in mirnih zivcev. Drzi se.

Zelim vam lep vecer in se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?