Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:05:51
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Ojoj, tinkatonka, me je kar stisnilo! Upam, da bo z Anejem vse ok in da bo hitro okreval... jer.za. ... Dobra sta, da se znata tako fajn pomenit in zrihtat stvari. Drugače pa js ful v sebi premlevam stvari, pa analiziram vse... Sem pa ravno prej gledala malo spored predstav Špas teatra in hotela rezervirat predstavo 5žensk&5moških (v eni predstavi), pa mi noče rezervirat... Ne vem zakaj... Bi pa kar pasalo malo odklopa in štosov na račun razlik med M in Ž... Jamski človek je bil 1A... Smo se res ful nasmejali... No, šibam... LP
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:09:42
|
|
|
|
jer.za.
|
5žensk&5moških (v eni predstavi), pa mi noče rezervirat... Kolikor sem slišala je ogromno povpraševanja, lahko da je že razprodano.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:17:48
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. 5žensk&5moških (v eni predstavi), pa mi noče rezervirat... Kolikor sem slišala je ogromno povpraševanja, lahko da je že razprodano. A res??? Piše ne, da bi bilo razprodano, rezervirat pa vseeeno ne morem... Pa sem mislila, da bi presenetila s kartami, pa očitno iz tega ne bo nič... Grem še 1x poskusit!
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:19:30
|
|
|
|
tinkatonka
|
Sem pa ravno prej gledala malo spored predstav Špas teatra in hotela rezervirat predstavo 5žensk&5moških (v eni predstavi), pa mi noče rezervirat... Tole bi pa tudj jaz šla s svojim . Bom tudi ja pogledala. Evo zdele imam kavico pred sabo, Anej čisto mirno spi. Lp tina
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:21:23
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi jaz zase vem, da zaspati ne bi mogla, če bi vedela, da sva skregana Jah, pri nas, preveč trmastih ljudeh, tud to gre... Sicer še nisem ugotovila, kaj imam/va od tega, spremenila se pa še nisem/nisva...
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.3.2008 13:27:42 >
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:22:18
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Sem pa ravno prej gledala malo spored predstav Špas teatra in hotela rezervirat predstavo 5žensk&5moških (v eni predstavi), pa mi noče rezervirat... Tole bi pa tudj jaz šla s svojim . Bom tudi ja pogledala. Evo zdele imam kavico pred sabo, Anej čisto mirno spi. Lp tina Dej povej, če ti lahk rezerviraš...
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:27:09
|
|
|
|
tinkatonka
|
bonnie...ne men tud ne gre - zdele bom pa še klicala, pa imajo zasedeno non stop
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:28:46
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka bonnie...ne men tud ne gre - zdele bom pa še klicala, pa imajo zasedeno non stop Js sm tud že ene parkrat poskusila poklicat, pa je skoz zaseden... Ma zdej sem se že fiskno odločila, da peljem dragega na tole predstavo in bom kar , če mi ne bo ratalo kart dobit...
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.3.2008 13:29:46 >
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:33:28
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Tinkatonka, js sem jih zdejle dobila... Če jih naročiš prek telefona, jih moraš v 2 dneh v Mengšu dvignit. To mi je pa predaleč. Drugače so pa še proste in jih dobiš v Telekomovih poslovalnicah, BigBangu, Kompasu... To sem si zapomnila. Zdej moram pa še pogruntat, kako do kart...
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:34:36
|
|
|
|
tinkatonka
|
bonnie...jaz sem dobila, je rekla, da karte prodajajo povsod eventim, petrolovi servisi, big bang,....Pa naj grem tja kupit. Sem klicala na eventim, pa nimajo vec nic v 1.kat frej. Je rekla, da bo se poklicala, ce se bo kaj dalo dobit.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:38:48
|
|
|
|
tinkatonka
|
Evo sva usklajeni Na strani eventim.si ji lahko naročiš, pa ti pošljejo po netu. Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.3.2008 13:39:30 >
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:41:29
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
js bom zdejle še 1x poklicala in jih kr rezervirala. bo šel dragi jutr po njih v Mengeš. Jih še zate rezerviram?
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:43:01
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Aha, ti si jih potem že rezervirala?
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 13:47:49
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
No, js sm jih zdejle rezervirala. Ena karta stane 33 EUR, lahko sva dobila samo še 16. vrsto. A potem se 12.4. vidimo v Hali Tivoli?
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.3.2008 13:53:05 >
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 14:01:39
|
|
|
|
tinkatonka
|
bonnie..ful hvala za idejo za to predstavo. Sem rezervirala in jih že imam. Mislim da v 10 vrsti, mi je kolegica na eventimu zrihtala. Ja vidimo se. Samo jaz mojemu ne bom povedala, da predstava traja 5 ur. Kaj pa ti?
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 14:12:58
|
|
|
|
jer.za.
|
Samo jaz mojemu ne bom povedala, da predstava traja 5 ur. Jaz pa sedajle pijem danes že svojo tretjo kavo in tuhtam kaj naj naredim....tale služba . Skoz bolj opažam, da denar ne pomeni nič, če si potem 50% meseca živčen,....
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 14:25:15
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Tinkatonka, super! Js pa mislim, da mu bom kar povedala, da bo malo pripravljen... Vidiš, pa bomo malo popestili vsakdanjik in se malo odklopili. Nama bo prav pasalo, ker si zase sploh ne vzameva več časa... jer.za... ti si pa pravi kofetkar! Glede službe... Ne bit živčna, no. Sej bo. Boš videla, da se bo vse poštimalo... Se vedno! Ja, sm pa dans tak fajn volje!
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.3.2008 14:29:34
|
|
|
|
jer.za.
|
jer.za... ti si pa pravi kofetkar! Znam tudi v lokalu kavo nazaj vrnit, če se čuti da je zažgana, prva kava,...to je tako ko enkrat delaš v lokalu. Dobra volja:pošlji jo še meni malo. No sicer je zdele že malo boljše, sva ravno z dragim govorila po telefonu in me je pomiril, pa še rekel je da me bo ko pridem iz službe še na en sprehod peljal, pa mali zraven seveda.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.3.2008 7:23:54
|
|
|
|
jer.za.
|
Jutro! Kako ste kaj? Jaz sem danes precej neprespana. Sem se okoli enih zbudila, ker nisem mogla spati, potem se je pa še Jerca zbudila in smo imeli do treh veselico. No vmes, ko je malo zadremala sem pa jaz pol ure skupaj poslušala sovo, kako "tuli" v gozdu Ni bilo prav nič prijetno poslušati, pa še v glavi sem imela da se bo zgodilo nekaj slabega-ker pravijo da če slišiš sovo to ne pomeni nič dobrega. Tinkatonka, kako kaj Anej? Ste v redu spali? Voda je zavrela, si grem kavico naredit.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.3.2008 7:30:45
|
|
|
|
tinkatonka
|
Tinkatonka, kako kaj Anej? Ste v redu spali? dobro jutro! Anej je tako tako, danes ga bolj boli, saj veste, da je naslednji dan ponavadi najhuje. Slabo spali, oz. skoraj nič, je pa tudi bolj boječ, kar je čisto normalno. Ravno gledam, če imajo v naši poslovalnici NBL mašino za štet kovance, da bi z Anejem nesla njegov šparovček spraznit. Uživaj ob . Lp tina
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.3.2008 7:31:51
|
|
|
|
tinkatonka
|
Ni bilo prav nič prijetno poslušati, pa še v glavi sem imela da se bo zgodilo nekaj slabega-ker pravijo da če slišiš sovo to ne pomeni nič dobrega. No upam, da se pregovor pri vas ne bo uresničil. Lp tina
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.3.2008 7:42:46
|
|
|
|
jer.za.
|
NBL mašino za štet kovance Si me sedajle spomnila, jaz imam še kar nekaj kovancev v tolarjih za zamenjat-za ene 100€. Se moram tudi enkrat na banko spravit, pa to uredit.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.3.2008 8:34:40
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Dobro jutro! Vas samo na hitro malo pozdravim, ker moram it Nika previt. Zadnje dni se vedno pokaka v plenico, potem me pa pogleda in reče: mami, kaku! Spanje... Se je že zelo izboljšalo. Včeraj je spal slabe 3 ure čez dan, zvečer je pa tud šel normalno spat zvečer. Zgleda, da je imel malo pomešan ritem, ker se zdaj zjutraj že normalno zbuja - okrog 7h, zvečer gre pa tud do 20h spat. Juhu! vrtec... Ta teden sva že od ponedeljka doma. Upam, da se ga ni že čist odvadil... Tako se mi že vleče ta teden, ker sva skoz noter, da sem bila danes trdno prepričana, da je danes petek. No, če bo danes lepo vreme, bova šla malo pred hišo na zrak. Je že kar boljši, tu in tam še malo zakašlja (bolj redko), drugače pa je vredu... Anej... Upam, da ga ne boli preveč in da bo kmalu ok... jer.za... Sova pa to... Js nisem vraževerna, zato v te stvari ravno ne verjamem. Dokler se me ne prepriča v nasprotno... NO, zdej ga grem pa res previt, ker se skoz smuka tule okrog, za njim pa "prijetne" vonjave... Lp
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.3.2008 9:25:33
|
|
|
|
sazi
|
Sem včeraj videla, da je luna lepo okroga - je že bila polna? Lev je vstal že ob 5:20, spil flašo mleka in "ukazal" AJAT, pa se je že po 20ih minutah začel oglašat in me klicat, potem je pa hotel gledati Kravico Katko. Jaz sem pa čisto . Sem že izpraznila 1. in hitim "novim zmagam naproti". Sem imela pa za danes čisto druge plane. Namreč čimprej moram it k fotografu slikat Leva in sebe za potni list. Nama moram spremeniti stalno bivališče na našo še nezgrajeno hišo, da imamo pri vpisu v vrtec vsaj nekaj točk za najbližji vrtec, pa nama bom še potna lista naredila, ker jih do zdaj še nisva imela, pa ne vem, ali nama bom istočasno naredila še osebni ali ne. Kam ste peljale otroke (tiste iz LJ) fotografirat za dokumente? En foto vem, da je v hali A v BTC-ju, pa verjetno ima Foto POtrč v mestu tudi za otroke (samo mi je logistično malo neprimerno). No, skratka sem nameravala to urejat danes dopoldne, potem sva bila pa tako zgodna, da sem la raje kar v službo, ker bi morala drugače do 9ih čakat, da foto začne delat. Sva bila pa z Levom včeraj oba pri frizerju. ni jokal, se je pa ves čas pritoževal. Zdaj je za videti še večji navihanček. Tinkatonka - želim, da se Aneju oškodba čimprej pozdravi in da se znebi strahu. Aja, sova pa to - nisem vraževerna, ampak jaz tudi ne bi mogla spat, če bi jo morala poslušat.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.3.2008 20:26:54
|
|
|
|
jer.za.
|
Samo na hitro: tudi pri nas je veliko vprašanje, ali bo kaj s toplicami ali nič, ker ima Zala trenutno 38,3 vročine. Sicer se počuti vredu, tako da bomo zjutraj videlo kakšno bo stanje. Upam na najboljše, ampak če bo vročina ne gremo nikamor. Lep večer vsem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
KašiceLelly28 RRKakšne kašice najrajši ponudite svojim dojenčkom?sadne (
36%)
zelenjavne (
36%)
žitno-mlečne (
18%)
mesne (
9%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!