sazi
|
Evii, očitno je imel Dejan res hudo žurko. Je moralo biti pa zelo živahno. In za 30 gostov si sama vse pripravljala? Joj, meni se ne bi dalo . Sem sicer že večkrat imela piknik za 20-25 ljudi, pa je trajalo vsaj pol dneva priprav, pa še kakšen dodaten par rok zraven, pa da ne govorim, da takrat še ni bilo Leva, ki me sploh ne spusti izpred oči in bi najraje ves čas zasedal moj par rok. Čevlji - Lev nosi čeveljce št. 23, čeprav ima malce manjšo nogico (pol številke), cicibanove copate ima pa 22, pa ima tudi še kar nekaj prostoa spredaj. Avto - 12.000 EUR razlike? Moja škodička (res da "švoh" in za drugi avto je bila cela 9.000), za najino Astro karavana sva dala pa 14.000 EUR (res, da je bila stara pol leta), ampak je tak super in prostoren avto, da ga ne menjamo . Tako upam, da smo glede avtomobilov preskrbljeni za naslednjih 8-10 let. Bi pa tudi moj imel Quashqai-a... Vikend - jaz grem v soboto spet na eno tekmo. Me pa ob vremenski napovedi kar malo mineva. Taka pomlad je bila do sedaj, zdaj naj pa po gozdu tečem v mrazu, blatu, dežju, burji... BRRRR. Mi je kar malo škoda dneva za tak špas . No, bom videla kako bo. ž Tinkatonka, sem videla tvojo temo o spanju, pa ti tule napišem en komentar. Ni narbo, če se hodiš z malim cartat zvečer in ga tako v miru daš spat. Te čisto razumem, da želita nadoknaditi čas, ker sta čez dan malo skupaj. Ampak po eni strani je pa prav, da se mož distancira od tega, ker drugače bi mali pričakoval, da bo šel vedno kdo z njim spat, to je pa zelo utrujajoče. Tako da naj kar ve, da gre mamica z njim, očka pa ne in da zna zaspati tudi sam. Moj nečak je bil dolgo časa tak problem, da so morali vsi z njim spat hodit, pa ne glede na to, kje je bil in kdo ga je dal spat (mami, ati, babi, dedi...). Je zadnjič Lev spal pri mojih starših, in ga je želela moja mami uspavat kot nečaka, pa ji je Lev lepo rekel, naj gre stran - hoče svoj mir . Tudi mene zvečer samo pokliče, da ga pridem še nekajkrat pobožat - prav reče "mami boža-boža", ampak če se zadržim predolgo, mi reče "stran" ali pa "nazaj". In potem lepo sam zaspi.
|