|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
5.3.2008 11:18:37   
sazi
Evii, očitno je imel Dejan res hudo žurko. Je moralo biti pa zelo živahno. In za 30 gostov si sama vse pripravljala? Joj, meni se ne bi dalo user posted image . Sem sicer že večkrat imela piknik za 20-25 ljudi, pa je trajalo vsaj pol dneva priprav, pa še kakšen dodaten par rok zraven, pa da ne govorim, da takrat še ni bilo Leva, ki me sploh ne spusti izpred oči in bi najraje ves čas zasedal moj par rok.

Čevlji - Lev nosi čeveljce št. 23, čeprav ima malce manjšo nogico (pol številke), cicibanove copate ima pa 22, pa ima tudi še kar nekaj prostoa spredaj.

Avto - 12.000 EUR razlike? Moja škodička (res da "švoh" in za drugi avto je bila cela 9.000), za najino Astro karavana sva dala pa 14.000 EUR (res, da je bila stara pol leta), ampak je tak super in prostoren avto, da ga ne menjamouser posted image . Tako upam, da smo glede avtomobilov preskrbljeni za naslednjih 8-10 let. Bi pa tudi moj imel Quashqai-a...

Vikend - jaz grem v soboto spet na eno tekmo. Me pa ob vremenski napovedi kar malo mineva. Taka pomlad je bila do sedaj, zdaj naj pa po gozdu tečem v mrazu, blatu, dežju, burji... BRRRR. Mi je kar malo škoda dneva za tak špasuser posted image . No, bom videla kako bo. ž

Tinkatonka, sem videla tvojo temo o spanju, pa ti tule napišem en komentar. Ni narbo, če se hodiš z malim cartat zvečer in ga tako v miru daš spat. Te čisto razumem, da želita nadoknaditi čas, ker sta čez dan malo skupaj. Ampak po eni strani je pa prav, da se mož distancira od tega, ker drugače bi mali pričakoval, da bo šel vedno kdo z njim spat, to je pa zelo utrujajoče. Tako da naj kar ve, da gre mamica z njim, očka pa ne in da zna zaspati tudi sam. Moj nečak je bil dolgo časa tak problem, da so morali vsi z njim spat hodit, pa ne glede na to, kje je bil in kdo ga je dal spat (mami, ati, babi, dedi...). Je zadnjič Lev spal pri mojih starših, in ga je želela moja mami uspavat kot nečaka, pa ji je Lev lepo rekel, naj gre stran - hoče svoj miruser posted image . Tudi mene zvečer samo pokliče, da ga pridem še nekajkrat pobožat - prav reče "mami boža-boža", ampak če se zadržim predolgo, mi reče "stran" ali pa "nazaj". In potem lepo sam zaspi.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
5.3.2008 13:02:22   
jer.za.
Spet jestuser posted image

Sem prav dobre volje sedajle, mi je direktorica odobrila dopust 21.3., tako da bomo že dopoldan štartali v topliceuser posted image user posted image user posted image . Tinkatonka, vidva imata tudi dopust a ne? Ali ti je kaj znano, koliko je približno vožnje do gor? Pa super, da je z Anejem boljše.

V petek se greva z dragim pa tudi malo potepat, greva v Bohinj do sobote z družbo, tamali bosta pa doma pri mojih. Se greva malo "odklopit"user posted image user posted image user posted image .

Spanje:bom tudi jaz tukaj pokomentirala. Moram biti odkrita, da se jaz na veliko izogibam, da bi hodila s katero zvečer "spat", ker imamo slabo izkušnjo z nečakom, s katerim hodijo še sedaj zvečer spat, pa je star 6 let. Mi imamo nek svoj obred zvečer, ko se vsi skupaj crkljamo ene pol urce, se pogovarjamo, pojemo pesmice, preberemo kakšno pravljico-potem pa lubčka in spat.
Vidim pa, da je ta tvoj način, ki ga imata z Anejem nek že lep utečen ritem, neka povezanost, ki je samo med vama, in da tega potem ne izkorišča pri ostalih, tako da ti svetujem, da s tem nadaljuješ, mož pa naj ima svoj red.

Šibam jest, so mi ravnokar pripeljali kosilo.

Lp

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
5.3.2008 14:16:23   
tinkatonka
Evo uradno priznam, da imam danes PMS in da moj mož lahko upravičeno trdi, da sem tečna. user posted image user posted image  Ampak me tok joške bolijo, da mam občutek, da mi bodo dol padle. user posted image user posted image  

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
5.3.2008 14:23:30   
tinkatonka
Tinkatonka, vidva imata tudi dopust a ne? Ali ti je kaj znano, koliko je približno vožnje do gor? Pa super, da je z Anejem boljše.

Ja tud midva imava dopust. Meni je rekla gospa s katero sme govorila glede rezervacije, da se lahko kopamo cel dan, samo v sobo gremo lahko šele po 14h uri. user posted image

Koliko je vožnje pa ne vem. Vem samo da je v Prekmurju. Pomojem se bomo mi odpravli okrog 8h zjutraj. Kako pa vi planirate? 

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
5.3.2008 14:37:35   
jer.za.
Koliko je vožnje pa ne vem. Vem samo da je v Prekmurju. Pomojem se bomo mi odpravli okrog 8h zjutraj. Kako pa vi planirate?

Mi tudi planiramo, da bomo okrog osmih, devetih štartali-po zajtrku. Meni je rekla da je menjava ob 14.00, ko sem ji pa rekla da bomo že itak prej gor ker smo z Gorenjske je pa rekla da lahko dobimo sobo ob 12.00, ampak prej pa ne.

Zdej pa šibam, je še ena gospa prišla na pogovor.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3805
5.3.2008 14:43:00   
sazi
Tako fajn se menita, da bi se vama kar pridružilauser posted image . Uživajte še za nas malo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
5.3.2008 14:51:12   
tinkatonka
no evo ena iztočnica za debato...

Ali imate PMS? In kako ga preživite??? Jaz ga imam odkar sem spet nehala jest tabletke. In kaj takrat najbolj pomaga. Poslušni mož, pridni otrok, velika čokolada z lešniki in polna denarnica za zapravljanje. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
5.3.2008 15:01:11   
jer.za.
Ali imate PMS? In kako ga preživite???

user posted image user posted image user posted image
Komentirala bom jutri, ker sedajle šibam še na pošto, potem pa na vlak. Bo pa sigurno ena "fajn" debata padla.

Sazi, vi se nam pa kar pridružite, prosto majo še, več kot nas bo, bolje bo....user posted image

Šibam domov................

Neposredna povezava do sporočila: 3808
5.3.2008 15:42:13   
sazi
PMS - ga niti nimam. Edino večkrat letim na WC - to je pa vse.

toplice - hvala za povabilo, ampak žal ne bo šlo - nam ta hip čas in prazna denarnica tega ne dopuščatauser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
5.3.2008 20:53:15   
jer.za.
Čer!

Evo, moža sem poslala na kavo-meni se ni dali iti, sem se zgovorila da moram biti doma sedaj ko Jerco navajamo na veliko posteljo, tamali spita, jaz pa uživam za računalnikom, pijem kavo, premišljujem kaj bi jedlauser posted image ,gledam dokumentarec na TV, zraven si pa še lase likam.
PMS name vpliva nekako pozitivno, saj imam takrat ogromno energije, pospravljam, pojem, plešem,user posted image user posted image user posted image ... vendar pa me po drugi strani vsaka najmanjša stvar spravi iz tira. Kljub vsemu, da nimam nekih hudih težav, pa že komaj čakam 31.3., potem pa akcijauser posted image user posted image user posted image  ..............še malo pa bo............

Sem bila danes popoldan pridna, sem vse pospravila-Zala mi je pomagala, Jerca pa je bila zunaj z možem, jutri pa nas čaka frizer-možek in Zala-bomo Zalo kar malo bolj postrigli, ker noče nositi spetih las in potem ko pije sok,...si lase namaka in posledično jih lahko vsak dan umivamo. Se pa tudi ona strinja, da bodo malo krajši. Moramo pa še v trgovino, saj je hladilnik prazen, pa tudi sadja že primanjuje. Kaj od sadja imajo vaši najraje v tem času? Našidve jesta zadnje čase samo še hruške, pa pomaranče, drugega nočetauser posted image  Včasih mogoče kakšno jabolko.

Grem sedaj cunje nest v sušilca, pol pa pridem nazaj pogledat če je katera tukaj še za kakšen čvek.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
5.3.2008 20:56:18   
sazi
Kaj od sadja imajo vaši najraje v tem času?

Nikoli nič, meni (in vsem zdravnikom, ki jim povem za to), pa samo user posted image user posted image user posted image  - ampak res ne najdem načina, d abi kaj spravila vanj.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
5.3.2008 21:20:08   
tinkatonka
Hojla punce!

Uf ta mesec je moj pms zelo hud. Sem pomojem ravnokar naročila za kakih 1500 eur omaruser posted image . Je bil najin mizar pri nama, ki nama je naredil že vse omare v stanovanju (od kuhinje,spalnice, dnevne, predsobe,...) in sva mu zdaj naročila še Anejevo sobico in eno omaro za v garderobno sobo. Komaj čakam. Anejeva soba bo spet pisana. Po eni steni same omare in postelja, po drugi pa samo pisalna miza in par polic. Sva pa posteljo naročila dvignjeno, tako da bo še nekaj prostora za shranjevanje pod posteljo. user posted image user posted image  Se kr bojim predračuna,ki nama ga bo poslal v kratkem. Je res veliko omar in lesa, pa še mal sem si "zmišljevala" zraven in imela posebne želje. Ampak sobica bo res tipi topi. Na posteljo ga bodo vodile dve stopnički, ki se bosta potem, ko bo večji lahko umaknile čisto enostavno in bo izgledalo potem malo manj otroško, recimo bolj najstniško. Bo pa baje sobica končana nekje maja. Kar bo mimogrede. No hvala bogu, bo takrat ravno regres, ki bo lahko pokril nekaj stroškov. user posted image  

Šibam, ker ima mož še nekaj dela na kompjutru. Jaz grem pa se spedenat za spat.

Lp tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
5.3.2008 21:21:44   
tinkatonka
Kaj od sadja imajo vaši najraje v tem času?

Anej je veliko sadja. Od jabolk, banan, pomaranč, mandarin,..Obožuje tudi rozine in kandirano sadje. Edino kivija mu še nisem poskusila dati, ker ga sama sploh ne maram in ga tudine kupujem. Se moram poboljšat. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
6.3.2008 7:55:09   
jer.za.
Jutro!

No zame je že skoraj dober dan, sta me ob 3.00 zbudili mali, potem pa nisem več mogla spatuser posted image  Sem premišljevala, kaj vse moram narediti v službi,pa še Zala me je vmes brcala ker je bila pri nama-precej kašlja, pa iz nosu ji teče, prav tako Jerci, tako da upam da ne bosta kaj resneje zboleli.

Je bil najin mizar pri nama, ki nama je naredil že vse omare v stanovanju

user posted image user posted image user posted image - a bosta imela vidva naslednjega otroka v drugi sobi a bo skupaj z Anejem?
No midva imava pri teh mizarskih stvareh srečo, ker je možev brat mizar, in tako kar precej prišparava, ker nama računa samo material, dela pa ne. Nama je naredil že kuhinjo, pa previjalno, tamalima za v sobo mizico in 4 stole, pred poletjem pa ga čaka polaganje gips plošč v dnevni in pa gotovo nama bo naredil še regal za dnevo.

Kivi:nanj sem pa čisto pozabila, to ga tudi našidve obožujeta, samo za kivi pravijo da se ga ne sme več kot enega na dan.

Grem si še eno kavo skuhat, potem imam pa kar nekaj stvari za narediti danes, če hočem jutri malo prej domov.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3814
6.3.2008 8:08:55   
tinkatonka
a bosta imela vidva naslednjega otroka v drugi sobi a bo skupaj z Anejem?

Dobro jutro jer.za. Evo še eno user posted image  od mene. Midva sva, ko sva si delala stanovanje ,računala na tri otroke. Tako, da ima vsak planiran svojo malo sobico. Ni velika soba, ampak bo imel pa vsak svojo. Se mi zdi pomembno, da ima otrok možnost, da se umakne v svojo intimo. No v eni sobici ima zdaj mož pisarno in ko/če bo tretji otrok se mož seli drugam. Kam še ne vemo. najbrž pa nad skladišče, ki ga bo mož zgradil zraven hiše. Sej vidva bosta tud širila a ne??

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
6.3.2008 8:15:12   
jer.za.

Sej vidva bosta tud širila a ne??

Ja midva bova počasi začela delati stanovanje nad garažo, tako da bova šla ven iz hiše. Tam bo imel vsak svojo sobico. Tu v hiši pa sta Zala in Jerca skupaj, ko bo pa še ta tretji bodo pa tudi vsi skupaj, samo bova sobe zamenjala-imava ogromno spalnico, ki jo bova malo pregradila z omarami(da bo imel vsak svoj kotiček), -lahko bi sicer čisto pregradila sobo, vendar nama je škoda denarja, ker potem to povleče za sabo še strešna okna,...in je en kup stroškov. Računava, da v pribl. petih letih bomo že v novem stanovanju, do takrat bodo pa otroci skupaj. Pri nas smo tudi tri sestre, vse smo bile v eni sobi, pa ni bilo nikoli nobenih problemov, se pa strinjam da vsak potrebuje svoj kotiček.
Mogoče se bo pa vmes še svak odselil, pa se bo ena soba spraznilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3816
6.3.2008 9:08:55   
Bonnie_RR
Oj, čvekice!user posted image

Bolj na hitro, ker Nika risanke zadovoljijo le za kratek čas...

Zdravje... Gre na bolje. Malo še kašlja, vročine ni več.

Spanje oz. uspavanje... Mi imamo tak ritem, da pogleda risanko in Lumpija na TVSLO1, potem se greva zrihtat - tuširanje, previjanje, pižama, sledi večerja, po tej umivanje zobkov in pravljica (v dnevni na kavču). Ko prebereva pravljico in se o njej še malo pogovoriva in pregledava slike, knjigo pospraviva.Nik da atiju lupčka, včasih ga on nese "aviončka" v poteljo, včasih gre sam, js pa za njim, zleze v posteljico, js ga dam v vrečo, se še kej pohecava, požgečkava, poljubčkava, mu zaželim lahko noč in grem ven. On meni odgovori s čau ali pa lahko noč, se obrne na stran (vednouser posted image ) in zaspi.

sadje... Nik v tem času je večinoma banane, jabolka, pomaranče, mandarine, tu pa tam kakšen ananas. Več se pa zdejle ne spomnem. Kivija ne mara, mu je prekisel.

PMS... Js sem mogoče kej bolj tečna, drugih stranskih učinkov pa nimam...user posted image

No, zdej imam pa tu pri računalniku že družbo (jemlje svečke iz kozarčkovuser posted image ), tako da moram nehat...

Se beremo... Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
6.3.2008 13:13:40   
tinkatonka
bonnie...lepo da je Nik bolje

jer.za...upam da ti punci ne zbolita

Jaz...vegetiram. Nekako nimam nobene volje in koncentracije danes, mogoče bo bolje jutri. Upam da bo ura kmalu 15:30, da kidnem domov user posted image .

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.3.2008 13:15:03   
jer.za.
Nas vračam nazaj na začetek strani, ker smo že čisto na kocu.

Trenutno pijem kavo, jem čokolado-se mi katera pridružiuser posted image user posted image  ker se mi ne da ven na malico in premišljujem, kaj vse imam še za narediti do jutri...user posted image  Sem malo pozabila na revijo, moram še članek napisati, pa ostale članke skupaj dati,.....Kar ne zmanjka in ne zmanjka dela. No saj po eni strani je to dobro, ker sedaj tudi naše vodstvo počasi ugotavlja da toliko dela kot ga imam je kar malo preveč za eno osebo, sploh če bo še vnaprej tako veliko meritev kot jih je bilo v prvih dveh mesecih letos. Pa še plača me tolaži, ker ni tako slaba.

Sem prejle klicala domov, pa je rekla tašča da sta mali danes dva mala hudička. Že cel dopoldan ji nagajata, se dereta,...user posted image no ko sem pogledala na koledar mi je bilo jasno zakaj-jutri je polna luna. Sem se že sprijaznila, da tudi mene čaka eno pestro popoldne, dobro je samo to da imamo en kup opravkov in nas ne bo doma.

"Šalca"je prazna, šibam delat.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
6.3.2008 13:15:38   
jer.za.
Jaz...vegetiram

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3820
6.3.2008 13:26:08   
tinkatonka
je polna luna

Ojej to tudi pri nas ne pomeni nic dobrega. Nic spanja, pa že tako nič ne spimo. Zadnje čase mam občutek da mali kar po zraku prileti k nama ponoči v posteljo;user posted image pa ga vedno kdo od naju prinese. Sama sva si kriva. Bo treba mal red tud ponoči ustvarit. Samo jaz pač nisem tista mama, ki bi otroka lahko pustila jokat.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
6.3.2008 13:50:40   
tinkatonka
punce jaz imam danes non stop mrzle roke. Ampak res cisto premrazene prste. Nobene cirkluacije nimam. user posted image  Najraje bi jih dala pod toplo vodo, pa mi je škoda porabit vodo za mojo kaprico. Najbolje, da jih dam po rit, me bo vsaj "salo" grelo v prste. user posted image    user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.3.2008 14:01:43   
sazi
tinkatonka - ena velika skodelica vroče kave ali čaja bi te pa lahko celo segrela - meni vedno pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.3.2008 14:05:33   
Bonnie_RR
Joj, men je prej mali tako živce nakravžljal, da je joj!user posted image

Mi je 2x prilezel nazaj iz spalnice, čist naspidiran, pa zraven je še hlače in copate prinesel, da ne bom imela dodatnega dela...user posted image user posted image user posted image Potem sm ga morala pa še ene 15 minut prepričevat, da je sploh zlezel nazaj, pa še peti, pa zraven stat, da mi ni spet ven pobegnil... Sej si niti smeti ne upam dol nesit, če pa ko duhec hodi po stanovanju...user posted image

Imam občutek, da se mali počasi pripravlja na NESPANJE podnevi (sploh mu ni za spat, pa 1000 zanimivih stvari najde...), pa mislim, da to ne bo šlo skozi, ker se mi drugače lahko zmeša...user posted image Niti malo še ni v tej fazi.

Tinkatonka... Ne vegetirat, no...user posted image Sej bo, malo še... Danes je že četrtek...user posted image
Kaj pa miganje s prsti, ne pomaga?

jer.za. ... Dober tek!user posted image Js sm pa malo prej pojedla, zdej se grem pa še hitro stuširat (potem sploh ni časa, pa tudi volje...user posted image ), smeti dol nesit, par srajc zlikat, potem pa (če mi bo uspelo in me Nik ne bo prehitro presenetil) še malo na kavč... No, mislim, da je tale plan preveč optimističen... Bomo videli...user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 6.3.2008 14:06:12 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 3824
6.3.2008 14:05:52   
jer.za.
punce jaz imam danes non stop mrzle roke

Pri nas v naših koncih v šali pravijo da je to znak pomanjkanja user posted image .....user posted image user posted image user posted image

Drugače pa tako kot pravi Sazi, ena velika skodelica čaja te bo sigurno pogrela.

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......