|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
28.2.2008 8:56:47   
jer.za.
Lev je spet zbolel. Že ob 7ih je imel 38,7 vročine, kaj bo šele čez dan.

Bogi Lev. Tole zdravje mu pa res ni naklonjenouser posted image user posted image . Upam, da so res samo zobki, ne kaj hujšega.

Sobota, srečanje: ravno gledam in je napovedano bolj slabo vreme. Se dobimo v vsakem vremenu, ker imajo tudi notri nekaj igral ali ob slabem vremenu prestavimo?

Tinkatonka, imaš ZS.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
28.2.2008 9:15:13   
tinkatonka
Lev je spet zbolel. Že ob 7ih je imel 38,7 vročine, kaj bo šele čez dan.

Bogi Lev. Upam, da se hitro pozdravi in da so res samo zobki. Sazi a si kaj premišljevala, da bi pri Levu dala skoz eno kuro Bronchomonala. Jaz sem ANeju to lansko leto dala, ko je bil po vstopu v vrtcu non stop bolan in je bilo potem večk pol leta z boleznijo mir. No zdaj mu spet dajem in (trkam ob les), upam da mu to spet pomagalo. Saj je res, da zdravila niso ravno preveč ok na splošno, ampak bolje da je potem zdrav, ker bolezni pa tudi ne vplivajo dobro na telo in na srček,....Če vzamem mene, jaz bom lahko imela resne težave s srcem v starosti zaradi prepogostih angin in jemanj antibiotikov. user posted image  No razmisli pa vprašaj zdravnico. meni je to priporočalo res veliko mamic. Mi smo imeli v dveh letih samo 2× antibiotike, nekateri otroci do te straosti pojejo že kakih 5 doz antibiotikov, kar pa tudi ni dobro.

Šibam delat, danes je noro.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
28.2.2008 11:57:29   
sazi
Lev spi. Ima vročino, ampak je bil kar dobre volje.

Tinkatonka, hvala za nasvet. Mogoče pa res povprašam zdravnico. Lev je imel do sedaj 2x antibiotike zaradi vnetih ušes, jaz sama pa sem jih v otroštvu in mladosti pojedla na tone - brez heca. Ne bom pozabila tistih ogromnih Ospen 1000, ki so bili na jedilniku skoraj ves čas.

Včeraj smo pir sestri praznovali nečakova 4 leta. Je bilo lušno. Otroci so se fino igrali (no, nečak, nečakinja in Lev), mi pa fino klepetali. Okoli 19. ure pa si je Lev zaželel v moje naročje, iz katerega sploh ni hotel več. Se mi je že zdelo čudno in sem staršema lepo napovedala, da me danes verjetno ne bo v službo. Je prišla mama samo toliko popazit na Leva, da sem šla za 1 uro postoriti najnujnejše in po računalnik, Lev je pa itak ves čas prespal.

Ostanite zdravi, pa se beremo kaj. Če bo Lev jutri brez vročine pa javim in se mogoče vidimo.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
28.2.2008 12:15:17   
sazi
Za sobotno srčanje sem poslala najdi.si SMS-je Darji, Bagsi, sarazan, Ezi in Kami. Danes sem jim poslala, da naju z Levom ne bo in da naj tu, na RR preverijo, ce se ve dobite. Nisem pa dobila nobenega odgovora. Testni SMS-ji mi vedno delajo, tako da so sporocila verjetno prispela. Bom pa zvecer (ce se le spomnim) poklicala katero od naslovnic, da preverim.
LP

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
28.2.2008 13:29:09   
tinkatonka
jer.za...si me premamila s tvojo idejo o TERMAH 3000 in sem šla pogledat, poklicala moža in že imamo rezervirano. Hvala ti! Pa uapm da nisi jezna, ker "kopiram". Sporoči ali boste tudi vi tam.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
28.2.2008 14:11:05   
jer.za.
jer.za...si me premamila s tvojo idejo o TERMAH 3000

Kdaj pa si rezerviala, kateri termin?

Ker jaz sem moža tudi že skoraj prepričala, samo še datum določiva.
Bi imeli še malo družbe...

Neposredna povezava do sporočila: 3756
28.2.2008 14:11:05   
tinkatonka
Hojla!

No ker smo že ravno pri toplicah, jaz ravno nimam izkušenj s tem, zato mi prosim povejte kaj daste svojim malčkom na rito. Kopalne hlačke, ki smo jih imeli za plavanje dojenckov so nam premajhne. Ali obstajajo kakšne kopalne plenice,ki so pralne, ali kupujete tiste za enkratno uporabo???

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
28.2.2008 14:11:58   
jer.za.
Kopalne hlačke, ki smo jih imeli za plavanje dojenckov so nam premajhne.

Mi imamo še vedno kopalne plenice. So tudi po KG.

Neposredna povezava do sporočila: 3758
28.2.2008 14:12:04   
tinkatonka
Midva greva prav za veliko noč.

od 21.3- do 23.3. 2008

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3759
28.2.2008 14:13:00   
jer.za.
Tinkatonka,poglej si najine prejšnje objave-isti čas, isto sekundouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
28.2.2008 14:13:32   
tinkatonka
Mi imamo še vedno kopalne plenice. So tudi po KG.

Kje se pa to najbolj splača kupit??

LP Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3761
28.2.2008 14:13:48   
jer.za.
od 21.3- do 23.3. 2008

user posted image user posted image user posted image . Ti zvečer sporočim kako in kaj. A je kaj avansa za rezervacijo za plačat?

Neposredna povezava do sporočila: 3762
28.2.2008 14:14:26   
jer.za.
Kje se pa to najbolj splača kupit??

Muller, Dm

Neposredna povezava do sporočila: 3763
28.2.2008 14:22:02   
tinkatonka
Ti zvečer sporočim kako in kaj. A je kaj avansa za rezervacijo za plačat?

Ne nič potrebno plačat, plačaš ob odhodu.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
28.2.2008 14:22:44   
tinkatonka
Tinkatonka,poglej si najine prejšnje objave-isti čas, isto sekundo

Usklajeni ni kaj. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
28.2.2008 14:24:16   
tinkatonka
Men je šefica že odobrila dopust user posted image user posted image user posted image . Pa bomo 4 dni uživali. user posted image user posted image  3 v toplicah, velikonočni ponedeljek pa doma.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3766
29.2.2008 7:34:11   
jer.za.
Jutro!

Tinkatonka, tudi mi imamo že rezervirano od 21.-23.3.user posted image user posted image user posted image Sem pa rezervirala v hotelu Ajda, ker je brezplačna še savna in bova šla z dragim malo izmenično v savno. Ful mi je v redu, ker ni nič avansa za plačat, da v primeru da bo kdo zbolel samo pokličemo in odpovemo. Pa tudi midva mava v petek dopust. Že komaj čakam, in ko sva doma tamalima povedala da gremo v toplice je Jerca takoj prinesla rokavčke iz omare in zraven vpila "pavat, pavat(plavat)user posted image user posted image user posted image .

Mi smo pa včeraj popoldan malo zapravljali. Smo šli v trgovino, pol sva pa še v Merkurju fritezo kupila. Je pa ful v redu, ker lahko poleg cvrenja zraven delaš še vse ostalo-kuhaš, pečeš, .....Pa vse se lahko pomije v pomivalcu.

Kako je s srečanjem, dežja praktično ni več napovedanega? Lahko se zmenimo tudi da me kontaktirate jutri na ZS, okoli 12.00, pa vam povem kakšno je vreme.

Grem si zdaj eno dolgooooooo kavico skuhat, mi malo manjk spanca ker sva imela včeraj do 23.00 obiske.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3767
29.2.2008 7:53:27   
sazi
Jutro,

Lev spi v moji postelji, pa sem se "izselila" ker se obmalčku s polnim noskom itak ne da spat. Je precej bogi. Včeraj čez dan je imel ves čas temperaturo 38 in bil dobre volje, zvečer se je pa v trenutku situacija spremenila. V manj kot pol ure, mu je vročina narasla na 39,4. Sem mu dala svečko in ga dala spat. Noč je bila malo pestra, ampak bi lahko bilo huje. Zjutraj je bil ves jokav, s tako polnim nosom, da smo ga čistili in čistili, ven vlekli smrklje, pa še vseeno ni bil prehodenuser posted image .
Popoldne sva naročena pri zdravniku. Upam, da ne bo odkrila, da ima vneta ušesa, ker spet antibiotiki...

No, lepo se imejte jutri. Od ostalih mi pa nobena ni nič sporočila, tako da ne vem, če ima katera namen priti.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
29.2.2008 8:10:42   
tinkatonka
Tinkatonka, tudi mi imamo že rezervirano od 21.-23.3. Sem pa rezervirala v hotelu Ajda,

Super. No mi smo sicer v drugem hotelu. Jaz v savno tko in tko ne smem hodit, mož pa nima želje po tem.

Kako je s srečanjem, dežja praktično ni več napovedanega? Lahko se zmenimo tudi da me kontaktirate jutri na ZS, okoli 12.00, pa vam povem kakšno je vreme.

Jaz te bom kr poklicala tam okrog 15h? A prov? Da zvem za stanje iz prve roke.  Ne vem pa al bomo vsi trije, al pa samo midva z Anejem, ker ima mož res veliko dela spet. user posted image

Popoldne sva naročena pri zdravniku. Upam, da ne bo odkrila, da ima vneta ušesa, ker spet antibiotiki...

sazi...upam da gre samo za virozo, brez vnetih ušes, ali česa drugega. Pa naj se Lev hitro pozdravi.

In kako smo mi...Danes sem prespala vso noč, sem zjutraj možu rekla, da naj Aneja pogleda, ker je vso noč spal in je meni to ful čuidno, pa mi mož pove, da je ene 3¤ zajokal in nekaj zajamral, ampak da ni šel k njemu, ker se je takoj pomiril in spal dalje. No evo jaz sem pa vse prespala, včasih je blo pa obratno. Je mož vse prespal jaz pa vsak stokec slišala. No potem ga je bilo treba še zbudit, ker bi gospod Anej raje še malce poležal. Smo zvečer razgrajali, kar ni in ni mogel zaspat. Zdaj ni več ninica glavna tolažba, ampak da se mami stisne k njemu. user posted image

Danes gremo pogledat še enga dojenčka. Prva dva meseca nismo hoteli hodit, pol je bil anej skoz smrkav, pa vmes so bili oni bolani in gremo šele danes prvič pogledat tega otročička.

Šibam zdaj delat. Danes bom šla domov že ob 14:30.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
29.2.2008 12:48:31   
jer.za.
Jaz te bom kr poklicala tam okrog 15h? A prov? Da zvem za stanje iz prve roke.

Ti me kar pokliči, pa ti povem kako in kaj.

Sazi: bogi, bogi Lev. Ma saj ne vem več kaj naj ti rečem,da bi bilo boljše, ker tole vaše zdravstveno stanje je pa res prav grozno. Naj se vse skupaj čimprej uredi, pa en kup e-vitaminčkov pošiljam Levu.

Danes zvečer bom na računalniku(imam že skoraj vse pospravljenouser posted image , tako da bom uživala, možek gre pa itak na pivo), če bo slučajo katera kje za kakšen čvekuser posted image .

Zdej grem pa še nekaj urediti, potem pa upam da ob pol dveh že proti domu.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3770
29.2.2008 12:54:35   
tinkatonka
Danes zvečer bom na računalniku......če bo slučajo katera kje za kakšen čvek .

Me čaka ogromen kup perila, jaz pa nisem bla tok pridna :(

Jaz grem pa že zdele domov user posted image user posted image  

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
29.2.2008 19:27:45   
sarazan
Hej!

Sazi, sorry, ker nisem nič odgovorila. Dobila sem oba SMS-a. Hvala za povabilo, ampak naju žal spet ne bo.
Za nekaj časa postajam totalno asocializirana, ker moram hitro končati doktorsko disertacijo, pa še službo/delovno mesto menjam. Sem čist zasedena in še čez vikende delam. 

Uživajte, če se boste dobile.

< Sporočilo je popravil sarazan -- 29.2.2008 19:29:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 3772
1.3.2008 8:21:43   
tinkatonka
Zivjo!

Bolj slabo kaze danes z nasim srecanjem, vreme je totalno gnilo.

Midva sva pokonci že od 6:30, sva že skuhala kosilo, dala prat perilo, pospravila Anejevo sobico. Zdele dobiva na obisk moje starše, da bom imela družbo pri pitju kavice, potem pa gremo v avtohišo avto gledat. Kupujeva večji avto in na tak deževen dan bo prav pasalo mal pofirbcat.

Šibam...

Čav

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
1.3.2008 10:26:00   
sazi
Dan,

Lev je že bolje. Ima samo virozo in ušesa so čisto lepa - super. Ne azumem, zakaj se kar naprej grabi za ušesauser posted image . Kar tako, verjetno.

Sarazan, ne se sekirat. Razumem, da si polno zaposlena in da ne folgaš vsega, kje šele pride RR na vrsto. Jaz pač malo več visim tu gor, ker sem večino časa sama - tako doma kot v službi.

Če se ne dobite danes in če boste razmišljale o naslednjem vikendu - mene v soboto ni v LJ, v nedeljo pa sem - če vam izbira dneva ni pomembna.

Lepo se imejte in miren deževen dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 3774
1.3.2008 12:12:32   
jer.za.
Se že cel dopoldan matram da napišem post, mi računalnik spet ne delauser posted image user posted image user posted image , traja pa skoraj eno uro da se zažene in neha "mlet". Bo treba nujno zamenjat.

Pri nas pada dež, tako da pomojem danes ne bo nič s srečanjem. Pa še precej hladno je zunaj. Smo tudi me že cel dopoldan notri, same ker mož dela. Smo že skuhale kosilo, pa gradove smo sestavljale, brale pravljice, se učile pesmice, zdej pa Jerca spi, midve z Zalo bova pa tudi pred TV mal počivale, jaz s kavico v roki.

Sem pa danes kar malo utrujena, sva bila včeraj z možem oba zunaj zvečer in sva domov prišla šele ob pol dveh. Ob pol sedmih smo pa vstali.

Šibam še po ene cunje v sušilca, potem pa na kavč.

lp, pa se slišimo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......