Bonnie_RR
|
Oj! Smo že nazaj... Uf, ste bile medtem res pridne in sem imela fullll za prebrat, da sem zdaj spet na tekočem... No, ta teden je kar hitro minil. Vsak dan se je kaj dogajalo, veliko časa smo bili zunaj, Nik je postal še bolj zgovoren kot je bil , na snegu je užival... Skratka, bilo je fajn! Meni je uspelo celo malo smučati, Nika pa je med tem časom pazila moja mami in sta delala snežaka, kepe, se sankala, opazovala sedežnice in gondolo... En dan sta bila dopoldne tudi na otroškem igrišču ob smučišču (tam je bil pa res raj za otroke - plastiščne hiške, gugalnice, tobogani, mizice in stolčki, hribček za sankanje, pa platična kuhinja z vsemi potrebnimi pripomočki in še en kup drugih stvari) in sva ga morali potem dobesedno zvlečti stran, ker ni hotel ven. Drugače sva pa midva vsak dan hodila dol na tekaško progo, kjer se je Nik malo sankal (je prvi dan 2x padel s sank-no prekucnil na stran, ne prav padel , pa se je kar ustrašil in bil potem ful previden - je takoj, ko je začutil, da se že malo nagiba na eno stran, začel težit, da hoče dol in da se ne bo sankal), potem sva hodila pa še na teraso pri enem hotelu, kjer se je igral v otroški hiški in spuščal po toboganu. Tam se je vsakič ful zaigral... Sva pa drugače tudi veliko peš hodila, če sva šla pa na malo daljši sprehod, sva vzela pa voziček s seboj. Vreme je bilo skoz ful lepo, tud prav toplo, včeraj (ko smo se odpravljali domov) pa je bilo nekaj čudno oblačno in malo hladneje. Pot nazaj je bila bolj siva - skoz taki težki, sivi oblaki, pri nas potem ful dež, no, ko sva prišla domov, je bilo pa že lepo... No, se je Nik že zbudil.... Se bmo zrihtali in šli malo ven, ker je lepo vreme... Se zvečer še kaj oglasim... Lp