sazi
|
Dan, pijem kavo in zravne jem Lindtovo čokolado s 85% kakava - mnjam. Ma, sem pogrešala tole - skratka alerige na mleko menda nimam več. Zdaj naprej uničujem alergijo na cvetni prah. Lev je super. Tak veselko je zadnje čase in če gre čez dan kaj spat, je tak cukrček cel dan. V nedeljo smo celo popoldne preživeli v eni restavraciji (no, večinoma pred njo, zunaj na soncu), ker je moževa babica praznovala 80 let, pa je bil tako priden - smo se pa valiko z njim lovili in se ukvarjali z njim zunaj - notri bi ga najbrž minilo potrpljenje. Evii, če set tako malo doma in se dobro razumete z domačimi, je zagotovo najbolje, da nadzidate hišo in prodate stanovanje. Upam, da se letos poleti spet kaj vidimo (ali pa že prej, če bodo majski prazniki z lepim vremenom). Včeraj sem klicala v vrtec, ker sem imela nekaj vprašanj, pa so me čisto "zabili". Sicer je bila gospa zelo prijazna, ampak mi je razložila, da je za letnike 2006 vse polno. Tako da zdaj sploh ne vem, kaj bomo. Bom počakala na april, ko bodo pošiljali odgovore na vloge, pa se bom takrat sekirala. Naša hiša - hja, se premika,ker je mož zelooo priden in gre vsako popoldne za nekaj ur tja. Čez vikend sva bila oba dopoldneva pridan oba, Lev pa je užival eno dopoldne z majimi starši, drugo dopoldne pa s taščo in teto. bonnie_, uživajte na smučanju. Mi kar odlagamo dopust. Upam, da bo sredi marca na Voglu še kaj snega in vreme lepo (čeprav dvomim, ko je zdaj že tako dolgo časa tako zelo lepo). Če ne bo gužve okoli hiše in bo mož dobil kak dan dopusta, si bomo privoščili malo podaljšan vikend v Bohinju. ZOO - letos še nimo bili. Moram kupit sezonske karte, pa bomo spet večkrat tam - upam, da se kaj srečam s sarazan. jer.za in srečanje - ali je igrišče pri jezeru odprto? Tam je res fajn. Meni je prav, le da če bo vse kot ponavadi, se vam bova z Levom pridružila malo kasneje. Lahko spi tudi do 16. ure, pa da nekaj poje in se pripeljeva, je ura zagotovo 17, lahko pa, da bo tudi bolj zgoden. Glede srečanja bom obvestila tudi Darjo, pa sarazan, Ezi, Bagsi in Kami, za ostale pa naj katera druga pokliče - nimam vseh številk. Evii - BRAVO ZA ORGANIZACIJO ČVEKA. Res lepo, da skrbiš za naš arhiv. dojenčki - sem včeraj dobila sporočilo, da je moja tašča2 tudi postala "prava" babica. Ima vnučko Anamarijo. Pa bo Lev občasno imel družbo tudi na štajerskem koncu. No, toliko zaenkrat. uživajte v lepem dnevu in sončku.
|