sazi
|
Čer, malo za šalo malo zares: Pa niste normalne, koliko ste naklofale včeraj zvečer. Pohvalno - je kar fajn, če tema živi in je kaj za prebrat. Eviii, tebi pa tudi vse pohvale za trud okoli arhiviranja. Sem se še nekaj ponujala, da kaj naredim sama, pa nič od mene (je pa res, da sem čakala na tvoj muštr). No, če lahko še kako vskočim, povej, pa se zmeniva. Danes sem malo zapravljala. Sem Levu kupila troje čevlje - ene za jesen, dvoje za pomlad. Upam, da sem trofnila številke. So pa zdaj res take cene, da mi je bilo škoda ne kupit. Pa še ene podložene hlače za naslednjo sezono sem mu kupila. Zase pa itak nič. Ne pridem na vrsto, pa itak mi ni nič všeč. Najraje bi bila ves čas v kavbojkah, bombažni majici in supergah, pa nekako žal ne gre. In potem hodim v zastarelih cunjah naokrog, ker je tako najbolj komot (imam tudi kaj lepšega in manj zastarelega, pa se mi ne da). Tečni šefi in podobno - hja, res je grozno, če ti nekdo takole naprej meče bolniške za otroka, sploh, ker gre za velk sistem in ne za eno firmo s tremi zaposlenimi, kjer se res kar precej sesuje sitem, če enega ni, ampak kaj čmo, če so otročki bolni, je treba zanje poskrbet. Viroze - jaz si kaj dosti ne upam z Levom v hudo gužvo. Jutri gremo na izlet v Kranjsko goro s še eno družinico, pa so rekli, če bi šli popoldan še v kak bazen, pa nekako nisem ZA. Možu itak ni do bazena, jaz imam svoje argumente proti, pa še virusov me je strah, tako da bazen jutri odpade. kožica na lulčku - očitno imajo naši fantki podobne probleme Šmarna gora - glede na to, da sem živela na vznožju, sem bila neštetokrat gor. Pogosto kar vsak dan. Sem ponavadi tekla gor in dol in za to skupajpotrebovala 26 minut. Kje so že tisti časi. Zdaj me pobere na stopnicah na poti v 3. nadstropje . Bo treba kaj narest na to temo. Pa moji orientacijski teki, odlični rezultati... Zdaj bi pa omagala in se še izgubila. No, na Šmarno grem pa jaz vedno iz Tacna najprej po eni neoznačeni poti s konca naše ulice, potem se pa priključi na pot, ki pride iz Šmartnega. Tinkatonka, glede grizenja in tepeža ti ne znam pomagati. Lev pri nas več ali manj "samo" brca, ko mu umivamo zobe ali pa med previjanjem, pa imam že s tem probleme. Nimamo pa pri nas nobenih situacij s kakšnim kaznovanjem in opravičevanjem, zdaj pa ne vem, ali Lev še ni "tam" ali pa me ima tako na kratko, da mu itak vse preveč dovolim in ga preveč pedenam kaj pa vem. maškare - pri nas ni nihče navdušenjak, Lev pa itak ne mara, da se kaj nanj daje, noče imeti drugih stvari na glavi (razen kape zunaj), vem, da ne bi pustil, da se ga kaj poriše - pa ne bo maškara. Če bo kdaj izrazil željo, mu bom ustregla, sama ga pa ne bom spodbujala. rojstni dan - smo zmenjeni za družinsko praznovanje. Torto bo prinesla tašča, ki jo naroči v službi (bo čokoladna, kvadratna, gor bo pa narisan vlak Tomaž - ali pa navaden vlak, če jim bo to preveč komplicirano za narisat). darila - me sprašujejo, kaj naj kupijo, pa ne vem povedat, ker je ravno novoletni paket igrač tu. Sem zadnjič spraševala, pa ni nobena odgovorila - morda ve katera, kako je s poganjalčki/kolesi? Do oz. od kdaj so kaj uporabni? naloge in brce v rit - jaz jih potrebujem ogromno. Res, katastrofa, kako ne naredim nič, čas pa teče in kmalu bodo roki tu, jaz pa praznih rok. Bo treba kaj narest. jer.za, bonnie_ navijam tudi za vaju. naši malčki in dojenčki - veliko otrok poznam, ki staršem na vprašanje, če želijo bratca/sestrico odgovorijo z NE. Zato upam, da ne bom prišla v skušnjavo in ga kdaj kaj takega spraševala. Upam, da naslednjo zimo dobimo še enega člana. rjuhe likat - meni tudi ni kapnilo, ko sem brala. Edina misel mi je bila: "Da se folku da likat rjuhe?" otroški dodatek - sem že dobila odločbo (oddala decembra), za vzdrževanega člana bo pa kar ostalo tako kot je bilo med letom (sem šla seštevat vse plačne liste - ogromno dela, ker sva imela oba v dveh službah, + jaz še porodniško, pa še mož večino plač v dveh delih) - sem preračunala 3 kombinacije in je taka najboljša. Tinkatonka, lepo, da je praznovanje uspelo. Ko kaj vidiš Uršo on katjandraž, pa ju pozdravi. srečanje: itak mi je jasno, da se vse ne moremo dobiti. Načeloma mi je 7.2. OK, ampak če se pa slučajno zgodi, da tisti vikend ne bo delavcev in če bo vreme lepo in če mož dobi kak dan dopusta, bomo pa morda šli v Bojinh kak dan prej. Je pa tu toliko ČEjev, da bo datum kar pravi. zdaj pa grem pojest še en ananas, pa mogoče Beg iz zapora pogledat. lahko noč
|