Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 22:49:41
|
|
|
|
tinkatonka
|
Je pa en problem ta naša kožica na lulčku... Je ful ozka! Danes mu jo je dol potegnila (kolikor je pač šlo) in je meni to tako grozno zgledalo, da sem bila (po mojem) čist bleda Joj to morem pa takoj komentirat, ker imamo mi iste probleme. Samo glavica ven gleda, pa sem res pridna in res vsakič dol vlečem, po kopanju tudi malo bolj močno, pa kr ne gre. Ampak je rekla, da ni toliko ozka kot sprijeta skupaj. Oh ja. Mi še nismo bili na cepljenju, ki bi ga morali opraviti pri 1,5 letu, ker smo vedno kaj bolani, ali pa doktarce ni. Upam da se bomo takrat kaj več okrog te kožice pogovorile. Kaj pa je tebi rekla, bo treba kaj na operacijo? Blagor tebi jer.za, ki nimaš teh skrbi.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 22:50:40
|
|
|
|
jer.za.
|
Zdele mal gledam zraven na A kanalu Paris pa Nicole -tedve res nista resne. Danes previjata otroke, pa hranita jih, ... ravno ene toliko stare kot so naši februarčki.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 22:50:43
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. Glede na to da smo pri študiju, dajta me sedalje pošteno brcniti v rit, da naredim hitro še tadva izpita ki sta mi ostala in končnoooooooooooooooo diplomiram. Se mi kar ne da in ne da za knjige Ej, iščem primernega smajlija, pa ga ne najdem... No, js te tud na daljavo brcam, da se le spraviš za knjige! Faks, ja... 7. 2. imam en izpit (filozofija prava ), pa 12.2. še kolokvij iz financ, pa se js tud ful težko zraven spravim... Imam skoz filing, da še imam fuuuuuuul časa in skoz neki odlašam, pa nekaj drugega najdem za počet... Pojma nimam, kaj mi je, ker drugače nisem taka. Se kar spravim, ko je treba... Oh, ja... Ma, saj bo... Tebe, jer.za..., pa res nekam suvam, da se spraviš še tista 2 izpita naredit!
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 22:51:44
|
|
|
|
tinkatonka
|
Aja, pregled danes... Je bilo vse ok. Teža 11,5kg, .... Nik je pa pravi suhec. No Anej ima 12,1kg. Toliko kot lansko leto za 1 RD. mal je shujšal zdele, ko ni hotel jesti, drugače pa je kr nekako konstantna težak.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 22:52:41
|
|
|
|
jer.za.
|
Blagor tebi jer.za, ki nimaš teh skrbi. Jaz bom imela skrbi pa čez 15 let, ko bojo fantje okol hiše letal
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 22:53:48
|
|
|
|
tinkatonka
|
Faks, ja... 7. 2. imam en izpit (filozofija prava ), pa 12.2. še kolokvij iz financ Bomo tud tebe mal "nabrcali" pa bo. Če hoče bit še katera "tepena" naj kr pove. Upam da tako tebi bonnie, kot jer.zi pa Kami pa najbrž še kateri uspe čimprej dokončati stvari, ki so vam še ostale na faksih.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 22:54:52
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Ma ja... Je na krivulji na spodnji meji. Je imel pa že pri 1 letu malo kil (9,5) in je bilo isto. Je bil pa pri višini zgoraj. Aja, pa pri glavi, je menda zdej tud nekje spodaj risala po krivulji... Ja, jer.za. in ostale s ... Vam je prihranjeno tole s kožico... Slikce... Ej, glede avatarja pa pojma nimam... Bom malo pogledala, kako to gre... Bom sporočila, velja? če kaj pametnega naumim, seveda...
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 22:55:14
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz bom imela skrbi pa čez 15 let, ko bojo fantje okol hiše letal Jah nikol ne veš, lahko da bosta pa Anej in Nik med njimi. Ja sej vem, vsaka ima svoje skrbi, eni s fantki, drugi s punčkami.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 22:56:28
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. Blagor tebi jer.za, ki nimaš teh skrbi. Jaz bom imela skrbi pa čez 15 let, ko bojo fantje okol hiše letal Uh, jer.za., ti si pa optimist! Ti si pa res za časom... Te to že kaj prej čaka...Danes so drugi časi, veš...
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 22:57:52
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Aja,sem pozabila... Nik ima RD 15.2. Za torto še nič ne vemo. Za maškare pa tud ne. Matr, ugotavljam, da z vsem odlašamo do zadnjega!
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 22:58:24
|
|
|
|
tinkatonka
|
No punce jaz vas počasi zapuščam. Grem moža zbudit, pa Aneju antibiotike dat. Potem pa spat. Je Anej ravno zajokal. On ful sanja in mu ful dogaja ponoči. Velikokrat ga je treba v teh njegovih sanjah oz. v joku, prav zbuditi, da vidi, da je vse ok in da je pri mamici v naročju. Torej...Hvala za klepet. Ste me prav v boljšo voljo spravile. Pa lepo noč.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 22:59:21
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. Blagor tebi jer.za, ki nimaš teh skrbi. Jaz bom imela skrbi pa čez 15 let, ko bojo fantje okol hiše letal Uh, jer.za., ti si pa optimist! Ti si pa res za časom... Te to že kaj prej čaka...Danes so drugi časi, veš...
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 23:00:05
|
|
|
|
jer.za.
|
Uh, jer.za., ti si pa optimist! Ti si pa res za časom... Te to že kaj prej čaka...Danes so drugi časi, veš... Mi bomo kar ostali za časom, dobro je edino to ko gre čas naprej da bodo čez 15 let že take ključavnice, da se jih ne bo dalo kar tako odpreti Pa še sobi bosta imeli v novem stanovanju prece visoko, tako da tudi navadna "lojtra" ne bo dost visoka
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 23:01:42
|
|
|
|
tinkatonka
|
Lahko noč.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 23:02:02
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Sem se spomnila, ko ste prej nekaj omenjale... Danes je bil Nik prav hecen v čakalnici... Sami mini mini dojenčki, NIk je kar gledal, pa govoril: Mami,lej jencka! Mami, jencek joka!Mami, še en jencek! Ko je doma to razlagal, ga je ati vprašal, če bi Nik tud rad imel dojenčka, pa je NIk takoj ustrelil: Ne! Pa ga je vprašal, če res ne bi imel bratca ali sestrice, pa je spet dobil nazaj odgovor: Ne!
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 23:03:50
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Lahko noč. Ja, zdej, ko sem se pa js fajn ogrela, pa odhajaš, al kaj?! No, upam, da b Aneju odleglo in bo kmalu bolje... Pa lahko in mirno noč!
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 23:04:26
|
|
|
|
jer.za.
|
Tudi jest šibam rjuhe likat. Pa še tale RR mi zdele neki nagaja, traja po pet minut da pokaže post Nočko vsem, pa se še kaj tipkamo takole zvečer, je bilo res fino počvekat. Lep zaključek delovnega tedna.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 23:04:32
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Ti, jer.za., me tud zapuščaš?
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 23:06:50
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
No, ok, potem je pa zame tud čas, da zaklučim tole RR-jado danes... Jer.za., si pa dobra, da greš zdejle še likat... Imaš zgleda res viška energije! Tinkatonka, fajn, da si že boljše volje! Saj bo... No, hvala za prijeten klepet! Se beremo...
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 25.1.2008 23:41:40
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Tinkatonka... Mogoče bo tole pomagalo... Sliko odpreš v npr. Microsoft Picture Manager. Izbereš Edit picture. Odpre se na desni strani Opravilno okno. - Izbereš Resize. Potem imaš možnosti vpisa kako veliko sliko želiš po dimenzijah.
- Če pa izbereš Compress Pictures pa imaš možnost velikosti slike v KB.
Koliko mora biti za RR ne vem natanko. Piše v FAQ. Mislim, da mora biti nekje 100x100, 70KB. Ne vem, to pa poišči. Ribica RR 73x73 pixlov, pa mislim, da ne sme presegat 20kb Glede na to, da je že pozno in je dragi ravno domov prišel, nisem probavala, kako je s tem... Bomo drugič... LP
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 26.1.2008 0:21:21
|
|
|
|
petra81
|
Zdej me je pa ven vrglo!!! Sem se malo razpisala, pa me ven vrže!! Mene!!! No, samo na kratko, dejte še drugič ko bom jaz gor tko klepetat, ker sem bila ful začudena, ko sem vidla, da ste natipkala za dve strani!! V glavnem, na kratko, za maškare neki bomo, pa ne vemo še kaj! Torto bom jaz naredila JEŽKA, pa še eno bomo naročili, ki ne vem kaj bo!! Zdej sem preveč jezna, grem si kam ohladit živčke!! Lahko noč Petra
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 26.1.2008 8:06:34
|
|
|
|
jer.za.
|
Jutro! Najprej se opravičujem ker sem včeraj kar odšla, ampak mi je čisto RR zablokirala Jer.za., si pa dobra, da greš zdejle še likat Bonnie_, to je bilo mišljeno da grem v posteljo . Sem se pa nasmejala. Toliko na hitro, ker delo kliče-moram postelje preoblečt, pa še vse presesat, pa pomit pol tleh-ostalo pa sem že včeraj. Pa še Jerca je nekaj sitna danes, mi je že cel actimel zlila, pa ene bleščice je najda nekje v predalu in jih stresla po tleh , .... ne vem nekaj ji z nosa teče, tako da se zna zgodit da bo kaj zbolela. No jaz srčno upam da ne. Se še javim kaj čez dan. Lep dan vsem skupaj, izkoristite tale lep sonček!
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 26.1.2008 9:38:53
|
|
|
|
natalia
|
zdravo, men je včeraj tudi na koncu zmrznil računalnik, pa sem kar ugasnila. Ste pa se kar načvekale! pridne. se še kaj oglasim tekom dneva, al pa večer, mam čistilno akcijo,ker zgleda kot da je bomba eksplodirala v hiši.. lp
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 26.1.2008 12:38:47
|
|
|
|
jer.za.
|
Glede na to, da je že pozno in je dragi ravno domov prišel, Tvoj je bil pa kamu doma. Moj dragi je prišel malo čez eno, vendar z zelo veselo novico-greva septembra na poroko, se prijatelja poročita. Ne vem kaj je danes, ampak sem kar nekaj tečna . Sva se že z dragim skregala-za brez veze, ker kar nekaj jezik opletam. No zdej je on zunaj, jest se pa notr ohlajam. Natalia, pridna pridna, kr lepo pucej. Jest sm pa zaključila za danes, še ene dva stroja cunj pa je. Aja, pa moja Šmarna je za danes v vodo padla. Kolegica nima časa, sama pa tut ne grem. Bom šla pa mal laufat pol. Grem zdej za tamale skuhat kosilo, midva sva na sadju dones. lp
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 26.1.2008 13:09:57
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. Jer.za., si pa dobra, da greš zdejle še likat Bonnie_, to je bilo mišljeno da grem v posteljo . Sem se pa nasmejala. OMG! Ja, sm se zdejle js tud nasmejala! Sem šla še1x prebrat, ker mi sploh ni kapnilo... Ja, včeri sem se js prav fajn ogrela in padla noter, potem ste me pa vse nahitro zapustile... Je pa potem tako dragi kmalu prišel, tako da sva se potem spravila v posteljo (rjuhe likat! )... No, grem zdej malega nazaj v posteljo spravit (je spal zjutraj kar do 9h in zdaj sploh ni zaspan, js pa potem ne mislim bit celo popoldne doma in ga morem zdej prepričat,da bo malo zaspal... ), pa še kosilo grem skuhat... Lep dan!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......