|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
8.12.2006 16:43:32   
ribicau
No moji obiski so odšli. Dons me kar malo noge bolijo, pomojem sem včerej čist preveč rasturala po stanovanju, pa še aerobika je naredila svoje. Zvečer, ko sem se stuširala, pa sva šla z dragim še k mojim "tastarim" na turnir v pikadu. Ga igramo kar v jedilnici!

Malecka_mateja ti kr prid k meni na kremšnite, no pravzaprav vas vse povabim. Jih je še kar nekaj ostalo, jest jih pa ne smem toliko pojest.

Hm meso-fantek, sadje/zelenjava- punčka....jap, potem bo pri nas defenitivno bejba. NO pa sej jest imam že skoz ta občutek - še preden sem zanosila user posted image  sem to rekla, moj dragi pa pravi, da če rodovnik pogledamo bo definitivno user posted image . Ja kaj čmo. Men je itak vseen, samo da bo le vse OK, pol pa pimpek gor al pa dol user posted image . Ampak zdej si me pa zrajcala s tem prebrancem....jaz ga obožujem, sploh tega od Ete! A ste že pojedl user posted image , al lohk pridem naokol?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
   [Brisano sporočilo]
8.12.2006 17:03:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
8.12.2006 17:13:50   
malecka_mateja
ribicau če mi boš še enkrat rekla bom res priletela!user posted image user posted image user posted image
same dobrote nam grejo po glavi sej se vidi da je december!user posted image
lulu nova stran je že smo ble tak pridne zdaj pa hitro popravki pri jenki in darji!user posted image
malo te spomnim da ne pozabiš ker zadnjič si tudi pozabla kaj vse ti je dragi naročo pa sem raje zdaj previdnauser posted image user posted image hehe malo heca!
jasna pa ne bit žalostna! bo ti pa mogoče keri drugi voziček všeč!pa ne se sekirat škodi tvojemu user posted image !njumu bo tak vseeno v kakem se vozi samo da se pa do bo udoben!zdaj pa nasmeh na usta in pozitivno naprej!

mmm jaz pa zdaj spet mandarine jem!mmm kak so dobreuser posted image  bo kera malo ji odstopim malo amapk res malo ker drugače za naju nič ne ostaneuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1203
8.12.2006 18:25:11   
LuLu

user posted image        user posted image        user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana
13. Jenki, Jesenice user posted image            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Tjaša
15. Maggie, Ljubljana user posted image
16. darja.grm, Ljubljana user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 25 user posted image  in 26 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image       8:6

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                 

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
8.12.2006 18:38:48   
LuLu
Ojla,
Kolumbo, to tvoje ime za dragega "piflar" mi je ful smešno user posted image
Telovadbo za nosečke si dol potegni iz e-mule npr. Pregnancy workout. Jaz sem si od Jane Fonda dol potegnila, kak so smešne, iz 80-tih ven potegnjene, vse suhe, samo ena nosečka. Pa saj ne telovadim user posted image
Tu je en link, demo nekih vaj, če ti bo kaj koristilo http://babyfit.sparkpeople.com/pregnancy-exercise.asp
Pa ti, kot da ste Drnovška o zalogah resno vzeli. Polna klet zalog za katastrofo, ki se nam bliža to zimo user posted image  teroristi, pa take podobne...

Jasna81, kaj pa drugje po Sloveniji, traxxa še mogoče dobiš, kakšno barvo si hotela? Če ti ne bo prepozno, pa tak dobijo novo kolekcijo jan. - feb. 2007

Malecka_mateja ti me kar spomni, če bo kaj treba... saj veš, meni se že tudi leta poznajo user posted image

Sem bila v mestu, pa sem si od daleč ogledala to Q-landijo. Joooj, kakšna gužva je bila. Naslednji teden bom šla v notranjost, mogoče v sredo na kakav user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
8.12.2006 19:09:15   
malecka_mateja
lulu kaj si rekla da me bos v Q-landiojo na kakav peljalauser posted image user posted image user posted image pa še metuljčico morava zraven vzetuser posted image
kaj ona se je zgubila danes nič se ne javi!????metuljčica????

jaz pa sem si zaj privoščla MC-flurry-a z smartinsi!user posted image user posted image user posted image ker ste mi take lušte naredla z vsemi dobrotami tak da naj se vam sline cedijouser posted image user posted image user posted image

zdaj še mam čas bluzit ker ponoči enkrat pride dragi domav in pol me celi vikendi ni za rač pa morem zaj nadoknadit!user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
8.12.2006 19:31:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
   [Brisano sporočilo]
8.12.2006 19:36:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1208
8.12.2006 21:32:11   
ribicau
Aloha! Jest sem pa eno kitico že odspala. Dons se mi pozna, ker sem že ob 8ih vstala. Sej ne morem verjet, da lahko praktično do 9ih z lahkoto spim. Prejšnji teden, ko sem še v službo hodila mi ni blo jasno, kaj bom ves dan počela, ko pa max spim do 7ih. No zadeva se je že stabilizirala, sem se že od vas nalezla user posted image user posted image user posted image !

Ja kolumbo tud jest razmišljam da bo treba malo v šoping za ozimnico. Čeprav jote, ričet itd. sama kuham, ampak prebranac je pa od ete tako dober, da se mi ga tud pod razno ne da doma delat in pacat s fižolem. Moja mami me je že včeraj zvečer malo posvarila, naj jote, segedin itd. kar malo nakuham in dam v skrnjo, češ da bo februarja to zelo prav prišlo user posted image . A res mislite, da bomo tko zaposlene z našimi user posted image , da ne bo časa kuhat?

Neposredna povezava do sporočila: 1209
8.12.2006 21:34:51   
ribicau
Hej bejbe, sem ravnokar videla, da so junijke še popisale skoraj toliko strani kot me, svaka čast!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
8.12.2006 21:49:49   
malecka_mateja
seveda če so tako velike čveke!mislim da že tekmujejo z vsemi na tej straniuser posted image user posted image
ne pustimo se jim bejbe!user posted image zdaj pa hitro čvekat!
me smo prve mesece spale sedaj pša moramo razturat!
no babnice povejte mi kaj vas je že kaj strah poroda??razmišljate že kaj o tem??kaj vam roji po glevi??
malo sem vas morala zaposlit da bote imele kaj za pisat!
user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
8.12.2006 22:12:42   
metuljčica27
Ojla!
Evo me! Lulu in Malečka_mateja, kam bomo šle.user posted image user posted image user posted image !
Jaz sem pa si danes malo privoščila in šla v MB po nakupih ....za sebe.... Ma ko je pasalo! Mass ima znižanje in sem si privoščila full dobre škorne. Pa s kolegicami smo šle na kavico in klepet.
Joj punce nekaj me zanima, mogo če nama bo lčahko katera od vas kaj več povedala.
Moj ima s.p. in naju zanima kako kaj glede tega očetovskaga dopusta. Ima mogoče katera kaj več informacij? Že v naprej hvala.

Drugače pa nonstop migamo in sicer ne jaz, ampak user posted image : Ma pravi migec. Če bo po meni, sigurno.
Na tej bolniški pa se mi meša. Rada imam gužvo okrog sebe. Tečno mi je.
Jutri pridejo eno kolegice na obisk imela bomo malo čago, kar naročujem obiske, da mi bo ja čimprej minilo. Še spečt morem nekaj, saj sem jim obljubila- smejale so se mi. Jim bom že pokazala, kakšen skrit talent sem-HA,HA!user posted image user posted image  
Ima te kakšno idejo, kaj naj spečem?

Nočko!

LP
user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
8.12.2006 22:13:42   
Jenki
Lulu: Kar se krčev v nogah tiče je pri meni najbrž tudi zaradi negibanja. user posted image  Pri ta mali smo skoz hodili v gobe po 3 ure, tokrat pa nič. Še komaj grem na sprehod. Pri njej sem pa 10 kg več imela od samega štarta. Mislim, da niso krči tako hudi, če grem na sprehod čez dan. Sem pa opazila, da me zagrabi, če preveč raztegujem noge ponoči. Čudno, a ne? Pa trudim se, da bi več pila, če je slučajno od tega. Vem, da premalo vode pijem.

Po internetu sem tudi brala, da je zaradi cirkulacije. In mislim, da sem celo opazila, da se krči največkrat pojavljajo, če spim na desni strani... 

Zadnjič sem G povedala, da imam krče in me je vprašala, če mi nogo kar potegne dol. Nisem vedela o čem govori...tri dni kasneje sem ravno to doživela. Tako sem skočila ponoči, da sem smrčečega moža zbudila. Sem skočila pokonci in probala hoditi, ker pred nosečnostjo mi je to vedno pomagalo. A je bilo še hujše. Sem mislila, da bom kar skupaj padla in se hitro nazaj usedla. Je pa mož zagrabil mojo nogo in jo gor zvil proti kolenom. Je ful bolelo nato pa je bolečina popustila. Ko je pa spustil nogo, je bilo tak kot da bi neka nevidna roka jo nazaj dol potegnila. Kot da bi mi noga odrvenela. NORO! TO tako boli, da povedati ne morem. Za posledico sem imela "muskelfieber" še dva dni. 

Zadnjič mi je G rekla, da je to normalno proti koncu nosečnosti. Ko sem ji rekla, kako me vse dol tišči, je pa rekla, da je to zato, ker ni bilo toliko časa vmes med prvim in drugim otrokom. Oh well. Bom že preživela.

Sestra me je ravnokar poklicala in sporočila nivo beta HCG-a. Vse je OK!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prejšnji teden mi je povedala, da je bil test spet pozitiven. Tako sem se bala, ker je prejšnji mesec imela spontani splav. (Moja prva nosečnost se je tudi končala s spontanim splavom.) Sta pa tudi dolgo čakala na tegale otročička. Sta že 8 let poročena in je 37 let stara. Težave sta imela z zanositvijo. Joj joj joj!!! Kar zavriskala bi od veselja! Ali pa zajokala od veselja (in hormonov)!!! user posted image  Me je pa vprašala kdaj je meni začelo biti slabo, pa se nisem mogla spomniti v katerem tednu. user posted image     

Joj joj joj joj joj! To je pa najlepše darilo za Božič. Grem po robec preden bo tipkovnica vsa mokra.

Neposredna povezava do sporočila: 1213
8.12.2006 22:30:44   
Jenki
metuljčica27: predvidevam, da je isto kot da bi bil nekje zaposlen, a ni? v tem primeru mislim, da ima pravico do 11 neprekinjenih dni plačanega očetovskega dopusta in 75 dni neplačanega dopusta, ki ga mora koristiti do ne vem katerega otrokovega leta. Če se ne motim, tisti 75 dni je neplačanih ampak plača država/CSD vse prispevke.

Moj je večino tistih neplačanih dni vzel lani, ko smo šli k mojim na obisk za 6 tednov. Lahko ga jutri vprašam kako je to že bilo, ker je že spet zaspal na kavču. Je pa tudi res, da zna biti malo drugače, ker je on solastnik/direktor d.o.o.       

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
8.12.2006 22:36:35   
LuLu
Ojla,
zdaj sem Ameriko odkrila user posted image  (- jaz sem Kolumbo). Mi imamo tak malo strani, ne zato, ker ne znamo čvekati, ampak zato, ker nas je najmanj, in naš lepi mesec ima najmanj dni. Tak, nima nam kaj biti nerodno. user posted image
Metuljčica27, hmmm, kaj bi jim spekla? Nekaj kaj bo do srede zdržalo user posted image  Ali pa jih kak dan kasneje povabi, pa naredi čokoladno torto - zaherco. Njami!!!
Zdaj sem se tak čokolinota najedla, pa sem videla, da sem naredila napako št. ena. Kupila sem kakav v prahu, namesto čokolade v prahu. Pa malo cukra in je šlo skozi želodec.
Jenki, tako je pri meni, ko noge pretegnem ponoči, me krč zgrabi. Jaz se na hrbtu pretegnem. Mislim, da bo kar od negibanja. Pa če se ne morem spraviti ven, vsaj na sprehod... če bi vsaj psa imela user posted image , ali pa bom mački začela okoli razkazovat.
Malecka_mateja jaz sem se že za šalo postavla v položaj poroda. Na hrbet, noge narazen, pa se rahlo napenjala. Čuden filing je bil user posted image
Kolumbo, kaj pa tvoj piflar študira, da je tak zagret?

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.12.2006 7:53:19   
Jenki
Jasna81 - ne se prenagliti. Midva sva se tudi odločila za Quinnya, kakšen mesec potem ko se je ta mala rodila. Takrat jih ni blo za dobiti. Le pri enem dobavitelju v Sloveniji, ki jih je ravno takrat nekaj uvozil in je slučajno imel enega odveč v kombiju, ker so bili vsi drugi vozički že rezervirani. Se je nama veliko zdelo (91.000 SIT) ampak sva se tolažila s tem, da je 50 drugih parov ali koliko vozičkov je imel v kombiju tudi toliko plačalo... 

Kaj se je zgodilo? Čez slab mesec so ceno znižali na 75.000 SIT ali potem so dali še lupinco Maxi Cosi Cabrio gratis zraven nakupa Freestyle 3XL za 80.000 pa še nekaj jurjev. GRRRR!

Je pa res super voziček ampak vem, da ne bi še enkrat toliko odštela zanj.  

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.12.2006 8:15:59   
Jenki
moj preveč smrči, da bi spala. zato sem tukaj tako zgodaj...pa bi tudi pol godrnjal, če bi bila na računalniku, ko je ta mala budna.

no evo....sedaj je Freestyle 90.000 SIT v Baby Centru ali 100.000 pri Sončku a dobiš lupinco zraven.

Preden sva se odločila za ta vozek, sva lupinco kupila v Beljaku. Mislim, da je bila okoli 26.000 SIT.

Pred tem sva pa kupila posteljico v Kiki v Beljaku. Greva tja kjer imajo izdajo blaga. Kaj zagledam, ko prinese škatlo? Lip Poljčane MADE IN SLOVENIA. UPS! Je bila malo dražje v Avstriji kot bi bila pri nas. Pa spet user posted image

Lulu: priznam, da se mi ne lušta iti sama na sprehod. Čeprav se popravljam. Dva dni nazaj sem kar šla...in to ko je rahlo rosilo! user posted image  Ne grem prav daleč ampak tudi teh 20-25 minut pomaga.

Koliko sem že sita tega dežja. Sva rekla, da bomo šli danes po kombinezon za ta malo, če ne bo deževalo... (tašča pravi, da rabi 2...naj ji bo. Če ga ne bova midva kupila, ga bo pa sigurno ona in se mi ne zdi prav, ker tudi denarja pol noče vzeti). Se kar pripravljam na cene pri nas. Sem rekla, da bi šla v Mega factory outlet pogledati, če imajo kaj pametnega.

Po ameriških straneh sem našla kombinezon znižan na $40 in to od Columbia sportswear. Pa še v taki barvi, da bi ga lahko ta mal pol nosil čez dve leti. Ampak vem, da carinijo celo vrednost paketa...se pravi nakupna cena + poštnina in ne vem, če bi se še splačalo. Saj sploh ne vem, a plačas carino in DDV ali je carina DDV v primeru takega uvoza? Grem pogledati koliko bi bila poštnina.

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
   [Brisano sporočilo]
9.12.2006 8:59:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.12.2006 10:24:57   
ribicau
Dobro jutro!

Sem se šele zdele iz postelje zvlekla, sicer sem se zbudila ob 9ih, ampak je blo tko fino še mal poležat. Moj dragi pa še spi, zato mi je zdele dolgčas.

Jasna81 sej midva tudi še nič nimava, kar bomo nujno potrebovali. Zaenkrat imava samo tisto, kar sva si od prijateljev sposodila, pa tiste hlačke zadnjič iz avstrije user posted image , pa nekaj oblačilc, ki jih je svak prinesel. Kar se vozička tiče, je pri nas še vse mirno. Pomojem bomo čakali na januar al pa še celo na februar. Sej v končni fazi se ga pomojem povsod da dobiti takoj, razen če si kaj bolj zahteven in bi rad v nevemkakšni barvi...u glavnem mi čakamo na akcije! A mislite, da zdaj ko bodo evri, da bodo šle cene vozičkov gor ali dol? Jaz mislim, da ne bodo ostale enake!

Jaz sem si pa že včerej zvečer zaželela pomfrija in bo danes za kosilo, pa še kakšna "aviacija" bo zraven!

Cao

Neposredna povezava do sporočila: 1219
   [Brisano sporočilo]
9.12.2006 11:51:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.12.2006 12:27:55   
metuljčica27
Ojla!
Prvo da vam povem pecivo se že peče-pijana nevesta!Me res zanima kako bo.

Ribicau, jaz še tudi nisem bila nič kaj pridna glede nakupa za user posted image . Mislila sem, da bom še šla k atiju v Nemčijo enkrat, ampak sem si premislila, saj niti nevem če bi sedaj prestala celo pot gor. Kaj šele bo januarja.
Rada bi še šla v avstrijo sedaj decembra. No, saj bomo videli.

Ja Kolumbo, lahko bi se dobile v MB.

Moja sestra je lansko leto decembra rodila in se vse, ki so bile na ringaraja.net redno dobivajo. Zadnjič so se dobile v Celju. Joj, kako so bile lepe. Mislim, da jih je bilo okrog 15, seveda z user posted image . Gužva.

Tako da bi se lahko tudi me potem dogovorile, lahko pa že prej, kaj pravite?

Želim vam lep dan pa držite pesti, za pecivo.

Aja, Lulu. Bomo pa res morale it na tortico. Lahko se zmenimo enkrat dop., jaz sem dosti v MB.

Joj, kaj že veste kaj boste kupile za Božička svojim dragim partnerjem.
IDEJE:::::::::::::: 

Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.12.2006 14:07:06   
Anonimen
Ojla punce!

Vidim, da nas je veliko, ki imamo probleme s krči. Tudi jaz se včasih bojim pretegniti ponoči, ker sem tudi imela muskel fiber po 2-3 dni po tistem, ko me je krč zagrabil user posted image

Sej vem, da se ne smem prenaglit glede vozeka, ampak men je toooooook všeč tisti jaguar 3 od traxxa, pa bi ga imela v plavi barvi, pa če te ne bi bilo, pa v sivo rumeni. Res mi je bilo preveč 80 tisoč sam za vozek, sploh zato ker bom s 1.1. jaz na zavodu in bo samo ena plača preživljala nas 3. Zato sem bila fuuul vesela, ko sem odkrila lupinco + vozek za 67 tisoč, pol pa vidim da ni barve. user posted image Sva bila z dragim včeraj v Arielu v Celju, pa so rekli da so pred parimi dnevi vse Traxxe poslali v LJ. Ko sem jo vprašala glede cen, če se bojo kaj spustile glede na to da pride nova kolekcija, je rekla da ne. V MB so pa prejšnji teden trdile obe trgovke, da bojo stari modeli vsi 50% minus. Pa si ga vedi... user posted image user posted image user posted image

Bom  pa šla sigurno v LJ in MB še enkrat po plači (po 15.12.), pa bomo videli, kaj bo novega. Aja, videla sem pa v Arielu nov vozek od Haucka - nova kolekcija. Stane 37 tisoč, trikolesnih, temno moder, nevem kako se mu reče, je pa fuuul lep. Sam kaj ko se ne da športni del obračat v obe smeri, ampak bebek gleda samo naprej. Pa še tiste mrežice oz. folije nima na strehici, da bi lahko med vožnjo pokukala k njemu.  user posted image Nisem pol nič spraševala za lupinico ipd, ker sem bila tečna ko user posted image

Aja, js pa učeri nisem tortice dobila user posted image Se nama je pol mudilo domov, ker sma imela napovedan obisk...  Sem mislila da bom mogoče danes kej naredila, pa se mi ne ljubi. Sam spala bi... user posted image

No, grem še mal okol pošnofat, se slišimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.12.2006 14:12:24   
Anonimen
Aja, še to - Jenki nama je od Quinnija edino všeč Buzz, pa še to sem pol čula da športni del ni primeren za novorojenčka in moraš imet lupinico, če hočeš novorojenčka z njim peljat. Sedež se baje ne da položit, ampak je vedno v L pozi. A je to res? Mogoče sem pa tudi za kerega drugega zamenjala... Men je še bil všeč freestyle sx, pa se mojemu ne dopade. Zdej mislim, da bom šla Chicco-te napadat. Baje majo pa samo enega trikolesnika, al kaj? Mater, se mi zdi da se nisem tolk zanimala za avto, kot se zdej za vozek... user posted image Sem še jaz piflarka ratala! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.12.2006 14:15:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica27

Moja sestra je lansko leto decembra rodila in se vse, ki so bile na ringaraja.net redno dobivajo. Zadnjič so se dobile v Celju. Joj, kako so bile lepe. Mislim, da jih je bilo okrog 15, seveda z user posted image . Gužva.

Tako da bi se lahko tudi me potem dogovorile, lahko pa že prej, kaj pravite?

Joj, kaj že veste kaj boste kupile za Božička svojim dragim partnerjem.
IDEJE:::::::::::::: 

Dobra ideja tole, da bi se dobile! user posted image

Kar se tiče Božička in Dedka mraza (pa še Miklavža), sma se midva zmenla za darila, ki ne presegajo tisoč sit, ker morava še za bebeka ful nabavit, tako da... Ampak nisem žalostna, mi nekako več pomeni, če kupim kapico za najinega otročka, kot pa neki za sebe... Mama pač user posted image user posted image user posted image

No, zdej pa res grem še drugam težit! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.12.2006 15:02:37   
Jenki
Končno. Sem dragega spodila, da si naj poišče kakšno tekmo po televiziji, da sem le prišla do računalnika.

Ta mala spi...pica se peče...vse je dobro. Že dolgo je nisem naredila, pa da vidimo kako mi bo ratala. (Spomnite me, da ne grem nikoli več v Spar v soboto!!)

Jasna81 - ja mislim, da sva midva tudi takrat gledala buzz (ali zapp?), ker sta ravnokar ven prišla in sva si premislila, ker je FT rekla, da obvezno mora novorojenček ležati. user posted image  Da tudi lupinice niso najboljše ampak za tisti čas, ko se pripelješ od točke A do B, ima varnost prioriteto...

kar se pa tiče moč razmišljanja, bi se ful strinjala. Vem, da sem se jaz bala kot user posted image , ko sem šla roditi in se nisem NIČ odpirala. Šopali so me z umetnimi popadki. Že pri samem pregledu, ko sem komaj prišla v bolnico, ko me je on dr. pregledal, sem bila živčna in še bolj zaprta in sem se počutila kot da bi purana nadeval, ko me je šlatal z roko...ravno takrat sem začela zahtevati epiduralno! user posted image

Kljub vsemu se je vse dobro izteklo. Se bom pa res trudila predstavljati kako dojenček odpiram pot. Je bila pa babica odlična.  

Pica diši. Grem pogledati, da se mi ne bo zapalila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.