Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JASNA TVOJEGA TRAXX JAGUAR 3 ICE MAJO V ARIELU BTC v LJUBLJANI V HALI D POD EMPORIUMOM, tko da naslednji veikend pridi v Ljbljano in ga odpelji domov!!!!!!!! Jaz sem se zaradi cen vozičkov že sprijaznila, tko da ti pomoje ne bo žal, če ga boš kupila, boš vidla vse bo še dobro in tut z eno plačo se da "pregurat". Če boš kupila katerikoli druk voziček za 30 jurjev cenej boš pa vsakič živčna, ko ga boš kje na cesti vidla traxxsa....odločitev je pa tvoja... Hvala Kolumbo! Sej so mi tudi prodajalke iz Ariela povedale, da so jih tja poslale, ampak maš prav! Če kupim katerega koli drugega, se bom žrla ko , če bom pol na sprehodu z malim videla eno drugo mamico z mojim vozekom. Tak da grema v soboto po njega. Upam samo, da bo dragi lahko v službi frei! TRAXX JAGUAR 3 HERE I COME! Res komi čakam! Si pa bila pridna (oz. babica), kar se tiče nabave. Super! Jaz še tudi moram pižamice nabaviti - nekako sem jih čisto pozabila... No kar se pa tiče mojega dneva danes.... Fuuul sem zaspna. Spat smo šli okoli 1.30h, vstala sem se pa ob 11h, pa ni bilo dosti! Me je dragi ko je prišel iz službe (šel je delat za 1h in je bil ob 10h nazaj) zbujal, če bom pila kavo, pa ni potegnalo... No pol sem pa pripravila zajtrk + kavo, dragi je pol vse posesal, jaz pa prah, perilo oprala in obesila, prav tako zavese, oprala okna, posteljnino zamenjala... Potem pa še odmrzovanje hladilnika in zamrzovalnika, čiščenje, kuhanje kosila, 30 min. počitka, pol sem pa spet bila lačna in sem šla zamesit testo za maslene kifelčke in sem jih ravnokar 3 pojedla (+ pol velike vrečke čipsa in veeeeliko breskovega kompota ) Miks, ni kej! Čist sem fertik! Jutri grem h G, da mi da papirje , da lahko grem k svoji zdravnici v torek, da pošlje predlog za komisijo za podaljšanje bolniške. Torek je torej moja osebna zdravnica, sredo mam taščo naq sporedu, ker mora tudi ona v bolnišnico na pregled, in kjo bom jaz peljala (upam, da se ne bom nalezla česa v bolnici), pol pa še samo četrtek, petek in sobota - dan ko grem po TRAXXA ! No, zdej že bluzim.... Se slišimo!
|