Anonimen
|
Ojla nosečke! Jaz sem pa tud danes! Pa tečna! In "home alone" tudi! Spim pa tud na par ur. Mislim, da nam tako mati narava sporoča, da se moramo pripraviti. Sej veste, ko bebeki pridejo, je spanje vsake toliko prekinjeno, tako da.... Aja, no da vam povem, zakaj sem že cel dan pa učeri cel večer taka ko kisla kumarica PRODALI SO MI TRAXXA Sem mislila, da ga bom še dobila na kiki, pa ga ni več. Imajo samo rjavo - rdečo barvo (jaguar 3) Men se glih ne dopade barva, vozek mi je svetovni, moj dragi pa pravi, da je preveč punčkast v tej rjavo - rdeči varianti Nemorm verjet, da sem ga spustila. Koza sem še prej študirala na hartana, ker mi je res bli too much 80 jurijev dat sam za vozek, plus košara, lupinca... Pa sm mislila, da bi bil hartan ok... Evo, zdej pa mam, ko bi lahka pred 10-imi dnevi imela svojega traxxa in lupinico za nekaj manj kot 70 tisoč! Grema kr zdej, ko se moj vrne s šihta v Ariela pogledat v živo tega rjavega je reku mogoče nama bo pa v živo ušeč (ja, bomo videli... ) Sm se skor zjokala! Zato mi je danes obljubil še eno tortico, pa čekiranje vseh baby trgovin, dokler se ne zaprejo, plus brezmesni krožnik, da mi danes ni treba nič kuhat! Vsaj neki, no, čeprav bi najraje traxxa imela Se mogoče javim, ko prideva iz shoppinga, če ne boma pozna, al pa če ne bom preveč Joooooooj ti hormoni...... No, fajn se mejte! Pa sorry, če sem mal zamorila vzdušje. Me je dragi včeraj zvečer in danes celo jutro poslušu, zdej me pa dejte še mal ve Hecam se, ne zamerit!
< Sporočilo je popravil jasna81 -- 8.12.2006 16:41:10 >
|