Anonimen
|
Ojla so- ! Kako ste kja ob tem lenobnem, deževnem in prazničnem dnevu? Jaz sem super! Me kr malo vest peče, ker sem tako vesela... Včeraj smo bili v shoppingu v Avstriji in....... no, sem na istem kot Tabali! Nakupila sva ful stvari za bebeka! Končno! Zdej imamo doma banjico (tako modro, z ful čednimi šapicami, ki služijo kot postavki, da ne drsi), kovterček in vzglavnik, enih pet-šest pajackov (eni enodelni z majčko spodaj, eni dvodelni z jaknico..), ki so v C&A po 8-10 eurov za kompletek, nogavičke, žabice, kapice, bodije in benkice, 2 flaški, 2 dudici, ropotuljico, termometer za vodo, pumpico za noseka, glavničke take maaaale mehke ,komplet brisačko in krpico za umivanje, jogi prevleko (posteljnine z baldahinčkom mi niso bile tako všeč kot tu, tako da jo bom kar tu kupila). Mislim, da bi bilo to to,mogoče sem kaj spustila... Ampak res je bilo noro kupovati za malo štručko, sploh ker je to bil najin prvi nakup za bebeka! Me je dragi moral kr trgati od oddelka za bebeke. Sploh nisem nič kupila za sebe razen ene trenerke ( 10 evrov- dvodelna), sicer ni nobena firma, ampak je pa lepa. Tud neki stvari sma kupla za dom v Ikei. No v glavnem sma zapravila cca. 70 tisoč, če se je splačalo ali ne - kaj pa vem. Po moje kr je, pa še izlet sma mela. V Toysu sma ga kar posrač.... ker sma toliko nakupila, ker majo cotke za v C&A cenejše pa tud fuuul čedne, pa H&M tud ni slab, čeprav so cene iste kot pri nas, samo je pa nekoliko večja izbira. Ko boma naslednjič šla, boma Toysa kr izpustila, ker je isti (cenovno) kot Ariel al pa Baby center. Sem pa bla razočarana nad ponudbo vozekov in posteljic. Skoraj nič!!! Majo več pri nas v Arielu in Baby centru. No toliko za sedaj, grem neki slatkega spečt, ker se mi ful lušta. Aja, punce za kolk ste se zredile do sedaj? Js sem se do 20 tedna za 3,5 kg. Mislim pa da bo zdej tehtnica kr poskočila za ene 3-4 kg, ko bom šla 14.11. na pregled. Pa saj smo pridni No lepo se imejte, se še slišimo!
|