|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
30.10.2006 21:57:43   
Tabali
Ojla februarčiceuser posted image ,
se oglašam iz dnevov sprostitve, razvajanja, sprehodov po sončku... danes pa se mi je, kar se šopingiranja tiče, dobesedno skegljalo user posted image . Sva z mamo šle v nabavo za našo user posted image  in... boljš da sem tiho...user posted image . Je moj lubi rekel, da drugič definitivno gre zraven, kot varovalka in nekdo, ki bo pri vsem tem pokazal vsaj mali ratio user posted image  (še sreča, da je danes moral še nekaj od doma narediti za službo in da sem imela miruser posted image ). No zdaj smo, kar se garderobe tiče pokriti. Razen tega je mami našla eno fantastično bombažno dekico, pa brisačke v kompletu z dvemi slinčki in rokavičko za kopanje... jao se mi kar meša in bi kar skozi pregledovala te prekrasne zadevice user posted image .
Jutri se vračava nazaj v najin konec in mi je ker malo žal, da moram od doma... Ampak, na srečo mam tudi drugi dom, tako da sem lahko tudi, kar se tega tiče srečna in zadovoljna.
Kljub temu, da so tele prazniki obarvani z bolj resnimi in žalosnimi toni, vam vseeno želim, da jih preživite na čim lepši način!

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 876
1.11.2006 16:15:17   
Anonimen
Ojla so-user posted image !
Kako ste kja ob tem lenobnem, deževnem in prazničnem dnevu? Jaz sem super! user posted image Me kr malo vest peče, ker sem tako vesela... Včeraj smo bili v shoppingu v Avstriji in....... no, sem na istem kot Tabali! user posted image user posted image user posted image Nakupila sva ful stvari za bebeka! Končno! user posted image user posted image user posted image

Zdej imamo doma banjico (tako modro, z ful čednimi šapicami, ki služijo kot postavki, da ne drsi), kovterček in vzglavnik, enih pet-šest pajackov (eni enodelni z majčko spodaj, eni dvodelni z jaknico..), ki so v C&A po 8-10 eurov za kompletek, nogavičke, žabice, kapice, bodije in benkice, 2 flaški, 2 dudici, ropotuljico, termometer za vodo, pumpico za noseka, glavničke take maaaale mehke user posted image ,komplet brisačko in krpico za umivanje, jogi prevleko (posteljnine z baldahinčkom mi niso bile tako všeč kot tu, tako da jo bom kar tu kupila). Mislim, da bi bilo to to,mogoče sem kaj spustila... Ampak res je bilo noro kupovati za malo štručko, sploh ker je to bil najin prvi nakup za bebeka! Me je dragi moral kr trgati od oddelka za bebeke. Sploh nisem nič kupila za sebe razen ene trenerke ( 10 evrov- dvodelna), sicer ni nobena firma, ampak je pa lepa. Tud neki stvari sma kupla za dom v Ikei. No v glavnem sma zapravila cca. 70 tisoč, če se je splačalo ali ne - kaj pa vem. Po moje kr je, pa še izlet sma mela. user posted image

V Toysu sma ga kar posrač.... ker sma toliko nakupila, ker majo cotke za user posted image v C&A cenejše pa tud fuuul čedne, pa H&M tud ni slab, čeprav so cene iste kot pri nas, samo je pa nekoliko večja izbira. Ko boma naslednjič šla, boma Toysa kr izpustila, ker je isti (cenovno) kot Ariel al pa Baby center.

Sem pa bla razočarana nad ponudbo vozekov in posteljic. user posted image Skoraj nič!!! Majo več pri nas v Arielu in Baby centru.

No toliko za sedaj, grem neki slatkega spečt, ker se mi ful lušta.

Aja, punce za kolk ste se zredile do sedaj? Js sem se do 20 tedna za 3,5 kg. Mislim pa da bo zdej tehtnica kr poskočila za ene 3-4 kg, ko bom šla 14.11. na pregled. Pa saj smo pridni user posted image

No lepo se imejte, se še slišimo!

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
2.11.2006 7:14:54   
ribicau
Dobro jutro!

No pa smo spet v službi. Teli prosti dnevi so šli kaj hitro mimo. Čisto nič nisem službe pogrešala, tko da čez en mesec komot ostanem doma user posted image .

Vau, vidim da ful nabavljate. Jest pa zaenkrat samo po netu brskam in mal gledam, kupila nisem še nič. Mal dnarčka šparam za december, ko ne bom več v službi in bom takrat pa potem si dala duška. Pa še to za bolj nujne stvari, saj cunce imamo.

Kako se kaj počutite? Jaz še vedno tako, kot da ne bi bila noseča. Zdej še utrujena nisem nikoli več. Sem pa tja mi mal noge zatekajo, ampak čist zanemarljivo za omenjat. No k sreči me naš user posted image  spominja na to, da sem noseča, skoz veselo brca oz. bolj če napišem skače. Če sedim, moram kdaj kar vstat, da user posted image  malo zamenja položaj.

Jasna81 vprašanje imam zate, glede na to, da si šopingirala v Avstriji mi povej, če imajo že kaj novoletnih jelk in okraskov? Mi2 namreč še nimava teh stvari, ker sva šele od februarja v stanovanju.

LP vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 878
2.11.2006 8:46:46   
malecka_mateja
ojla user posted image !
kako lep dan!jupi!!!!
ribicau da ti jaz odgovorim na tvoje vprašanje!ko sem bila jza v avstriji zdaj pred 14 dnevi so že imeli polno novoletnih okraskov in jeklic vsaj v gradcu v kiki! tako da mislim da bi se že dobilo kaj!
jaz pa sem sedaj na bolniški in mi je zelo fajn!čeprav nesmem nikamoruser posted image  ampak bomo preživeli je tudi počivanje prav prijetno!
drugače počutje kr ok! v torek imamo g da vidimo koliko smo se zredili!jjasna 81 jaz sem se do 20 t samo eno kilouser posted image   upam da sedaj nebo tehnico okoli zavrtelo!user posted image  sej nebo tako hudo bomo videli!
no lep dan še naprej!
pridne bodite pa pazite na svojeuser posted image  in sebe!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 879
2.11.2006 9:29:09   
Tabali
Helou punce,
no pa je spet novi delovni dan, kot pravi ribicau, je pa prav fino, da je ta teden mal skrajšan, kar se službe tiče. Tudi sama sem ugotovila, da sploh ne bo nobeden problem ostati doma tam enkrat v veselem decembruuser posted image , prav luštno bo!!!
Kar se tiče kilogramov - ha ha ha, zdele po praznikih in raznoraznih dobrotah, ki smo jih bilo deležni kjer koli smo se pojavili, ups... bo kar avantura spet obiskati mojo naspidirano zdravnico user posted image user posted image . Mah, važno da se dobro počutimo in da veselo brcamo user posted image . Sicer pa sem se od začetka nosečnosti pa do sedaj (tehtanje pred prazniki user posted image ) zredila tam okoli 5 kg.
Ja še nekaj sem pozabila povedati - midva sva praznike izkoristila tudi za obisk bodoče botrice najine bebice (moja zelo, zelo dobra prijateljica iz otroštva). Moram priznati, da ko sva ji povedala namen najinega obiska, je bila (skupaj z možem) zelo ganjena. V mojih krajih se na to še vedno gleda kot na eno zelo lepo in častno vlogo, tako, da jo vsi z veseljem sprejmejo. In tudi nama se zdi, da je kar lepo ohraniti te tradicionalne vrednote.
Danes zvečer grem spet na telovadbo in komaj že čakam, glede na to da sem ponedeljkove vaje prešpricala.
Punce, uživajte na sončku, ali pa samo v pogledu nanj!!!

< Sporočilo je popravil Tabali -- 2.11.2006 9:42:54 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 880
2.11.2006 9:58:42   
Tabali
Še eno vprašanje, a je katrea od vas mogoče pri nabavi razmišljaja tudi o nakupu t.i. bodi benkic? Namreč meni se ta zadevica zdi zelo praktična, kajti ni jo treba oblačiti preko glavice - se pravi, da se zaveže ob strani, kot benkica, obenem pa je narejena tudi kot bodi, kar se mi spet zdi super, ker ne zleze ven in bebica ni naga po bušiju in hrbteku... Zaenkrat sem, kar se bebi perila tiče kupila samo to. Pol, ko bo user posted image  že mal zrasla se bomo po vsej verjetnosti prešaltali samo na bodije.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 881
2.11.2006 12:33:20   
ribicau
Glede benkic sem jaz slišala zelo negativna mnenja. Baje so bodiji veliko bolj praktični, kljub temu, da jih je potrebno vlečt čez glavo. Benkice se pod žabicami nabirajo, pa odvežejo....jest ne vem, še nisem prakticirala.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 882
2.11.2006 18:21:15   
LuLu
Ojla, da malo prste razgibam...
Sem danes spet dala kri za test toksoplazmoze. Na začetku sem tak bila panična zaradi mačk, zdaj pa nič več.
Malo sem brskala po forumu in pri Pušenjakovem forumu, pa me zanima kako je to pri vas: otrdevanje trebuha. A katera že to čuti? Jaz vsake tolko začutim, da je trd, pa kot sem prebrala, je to nekaj normalnega, dokler se to ne ponavlja vsake pol ure ali pa boli... Ima katera probleme s tem?
Pa mrzlo je danes user posted image  Veter je tak neprijeten, sploh več ne spim v spalnici, ampak sem raztegnila kavč in zagrela le dnevno. Komaj čakam, da se preselim, in dobim normalno gretje v stanovanju. Ta elektrika ni poceni, pa kar nekaj šparam na gretju. To je grozno, kurilno olje se mi ne splača kupit, pa kurimo na neko starinsko el. pečko.
Pa pohištvo sem danes malo gledala, kuhinje in sedežne pa neke omare. Sploh ne vem še kak bi stanovanje opremla. Že vidim, da bom imela probleme pri odločanju o oblikah in barvah...
Čao zaenkrat

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 883
2.11.2006 19:03:59   
Maggie
Otrdevanje trebuha: meni se to dogaja že kak dober mesec. Bilo je že veliko slabše, potem pa sem začela jemati magnesol 3x na dan, dobila sem tudi Buscopan in ugotovila, da počivanje pomaga. Ko npr. hitro hodim, ko se mi kam mudi, mi trebuh kar okameni in ne popusti dokler ne upočasnim hoje ali se ustavim. Baje se to veliko nosečnicam dogaja. Nii nevarno, ni pa prijetno. Sedaj se mi to dogodi po parkrat na dan in traja kakih 20, 30 sekund. Moja gin. pravi, da lahko to pride tudi od stresa...

Kar se tiče kilogramov: dobre ste! Jaz sem jih na 49 kg pridelala že 10 (ob 24 1/7 tedna) Pa jem čisto normalno. Ne vem kaj še bo... Upam, da nisem samo jaz taka pujsa user posted image

Pa da se še jaz prijavim na seznam:

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 884
2.11.2006 19:10:26   
Maggie
...malce sem bila prehitra...

15. Maggie, Ljubljana, user posted image

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 885
2.11.2006 21:23:28   
darja.grm
Ojla da se še jaaz javim.Moram povedat da tud menni že mal zatrdeva trebuh, ampak se nniti ne sekiram, to je normalno.Jaz pijem magnnesol in se izogibam stresu, kar je skoraj nemogoče (dons ponoč so mi še avto uničil na parkirišču in bo verjetno kar totalka)user posted image user posted image user posted image .B omo videli ampak bom pa iztžla iz zavarovalnnice kar se da.
Drugač je pa naša mala user posted image  ful aktivna.Komaj čaka da bo vsega konc, še mal punce pa bo.
A že vse veste kje boste rodile.Al se še odločate?
No uživajte, men se pčitnice počas končujejo.
papa

carpe diem

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 886
2.11.2006 22:49:51   
LuLu
Maggie, kak lepo, še eno februarčico smo dobli. Jaz sem tudi med bajsikami user posted image  sem šla že 10 kg gor... zdaj sem se malo umirla, ampak sem zadnji mesec jedla kot zmešana, da sem samo v tem mesecu dobila 6 kg. Bom pa zdaj pazla. Ne bi rada februarja imela 100 kg, kar bi bilo možno, če bi šlo tak dalje user posted image
Magnesol si sam kupiš v lekarni, a ne? Škodi verjetno ne, ča si ga kupim??

Darja.grm, samo ne se sekirat zaradi avta... meni je dragi tudi avto fajn poškodoval, sprednji del, pa čeprav smo ga kupli samo za bebico in da imamo končno mir z avti... dolga zgodba user posted image

Lahko noč in mirno spanje

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 887
3.11.2006 15:44:51   
Anonimen
Ojla user posted image

Kako smo kaj ob tem mrzlem vremenu? jaz sem trenutno v službi, pa mam nekako mir pred strankami. Zgleda se jim zaradi mraza ne ljubi ven user posted image

Ja, v Celju pa že sneži user posted image user posted image user posted image Sem se prov razveselila teh nekaj snežink, čeprav je trajalo le kakih 15 min.

Evo, da odgovorim na včerajšnja vprašanja -  ribicau kar se tiče shoppinga v Ikei, naj ti povem, da imajo že okrašeno jelko postavljeno. Men je to totalno brezveze, ker dva meseca pred božičem in novim letom se pa ja vsega preobješ, če toliko časa gledaš, ni nobenega počitniškega čara potem... Kar se tiče okraskov jih imajo oooooogromno, lučk vseh barv, oblik, ma vse že prodajajo, za cene pa žal ne vem, ker nisem gledala teh stvari. Mi je še prekmalu, čeprav nebi škodilo če bi kupila kake lučke user posted image

Zatrdevanje trebuha, hmm, men se to še ni zgodilo, oz. sem imela parkrat tak čuden občutek nekaj časa, ko smo preurejali stanovanje pa sem mislila da je le od napora, možno da je bilo to to, vendar nisem opazila nikakršne razlike med trdoto trebuha... Kaj pa vem,...

No, toliko zaenkrat, grem še nekaj postoriti, pa se kasneje spet malo javim, če bo čas. Čaoo

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
4.11.2006 11:58:24   
lencica
Zivjo punce!

Mene pa zanima kdaj se boste prijavile v materinsko šolo in šolo za starše? A je to isto???

Jaz sem se zredila za dobrih 9 kg. Pravim, da se ne sekiram zaradi kilogramov samo po tihem mi pa ni čisto vseeno. Če je pa tako fajn jest!

Za pikico pa nimam še nič nabavljeno. To bom kupovala januarja. Imam samo nekaj sposojenih oblačil. Se nočem prenaglit, da ne bi bilo potem kaj narobe. Bomo imeli januarja nakupovalno euforijo. Moram priznat, da komaj čakam.

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   [Brisano sporočilo]
4.11.2006 12:08:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lencica)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
4.11.2006 19:34:17   
ribicau
Zdravo bejbe!

Cel dan po malem čekiram RR, pa se mi je šele sedajle dalo malo pisati.

Danes me je user posted image  malo pocrkljal in me peljal ven na kosilo. Pa ni bilo treba kuhat. Ko sva pa prišla nazaj domov, pa je spet posteljico šmirglal, še vedno ni dokončana. Pomojem jo bomo do prihoda user posted image  komaj uspeli skup sestavit. Čeprav moj dragi je ful zagret, jaz pa vsakič pravim, da je še čas.

Sej da ne boste napačno razmele, tudi midva še nisva nič kupila. Posteljico sva dobila od prijateljice, oblekice pa smo dobili na posodo. Seveda bomo nekaj še kupili. Za voziček se pa še vedno nisva odločila. Jaz kar malo čekiram, če bo kje še kaj popusta.

Drugače pa meni trebuh tud na čase otrdi. Baje da to ni nič narobe, je pa mal zoprno. user posted image  je pa živahen, da je kar veselje. Včeraj in danes je tko brcal, da se se mogla kr malo uležat. Zdej prakticira tko, da mi nogice na rebra nasloni in potem odrine. Super, prou vajn zaboli - pozablja, da bo samo še tri mesece v trebuščku, potem ga bom pa lahko po riti, ko bo nagajal user posted image user posted image .

Jasna81 hvala za informacije.
LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 891
4.11.2006 20:29:51   
BTina
Da se še jaz malo oglasim....

Tudi midva sva v tem tednu veselo zapravljala za najino user posted image . Bila sva v Italiji in kupila previjalno podlogo, pa 3 kompletke, 3 pajacke, pa lepo dekico... Tako, da za začetek nama manjka še kakšen bodi z dolgimi rokavi, pa žabice za pod pajacka in mogoče kakšna spodnja majčka ter kombinezonček. A mogoče katera ve kje so navedene stvari bolj poceni? Skoraj vse sva kupila v roza barvi, saj nevtralne ne dobiš. Vse je le modro ali roza! Tako, da sedaj upava, da se G ni zmotil, ker če ne bo user posted image v roza barvi user posted image .  Danes pa sva začela tudi z urejanjem otroške sobe. Na vrsti je bilo pospravljanje odvečne krame... nadaljevanje sledi v naslednjih tednih.

Imam pa en problem s Traxxovo lupinico, ker si mi ne fiksira ročaj. Kupila sem jo namreč preko Kikiwleta. Pisala sem jim kako naj to fiksiram, a odgovora še nisem dobila. Se bojim, da je zlomljena. A katera ve, če je tudi v SLO kakšen servis za Traxxove artikle?

Lepo nedeljo....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 892
5.11.2006 10:12:57   
Anonimen
Ojla user posted image

Vas kej zebe? user posted image Vidim, da ste se nekako polenile v pisanju, se mi kr zdi, da čepite pod kakimi kovterčki in se grejete s svojimi user posted image

Imam nekaj vprašanj. Ker na drugih forumih veselo primerjajo rezultate morfologije, se mi zdi da bi bilo fajn če bi tudi me svoje napisale. In kolikokrat v nosečnosti se sploh opravlja morfologija? Jaz imam namreč 14.11. naslednji pregled, na prejšnjem pa sem tudi dala kri in vodo, za rezultate pa skoz pozabim poklicat, ker imajo določene dneve in ure za te informacije, vmes so pa še bili prazniki pa služba...user posted image

Kdaj greste v materinsko šolo - to je že lenčica vprašala, pa vidim, da ni odgovorov. Ampak tudi mene zanima. Bom šla jutri po službi pokukat k svoji G. Mi imamo napisano kolikor se spomnem samo za Cindy šolo - je to isto? user posted image

Pa še nekaj - a vi veste s katerim delm teleščka vas vaš user posted image brca? Jaz namreč nimam pojma kje trenutno ima rokice, kje nogice...user posted image A se tisto pravilo o 10-ih brcikah na dan že šteje za nas? Mislil, a mormo me tudi šteti do 10 brcik na dan, ad vemo da je vse ok? Ker moj je včasih kak dan ful len, pa ful mal brca, včasih pa sploh ne da mira. Zgleda da je odvisno tudi od mojega gibanja. Ne vem... Bom o vsem tem povprašala še svojo G, ampak dajmo še me primerjat te rezultate, če ste za?

No, lepo nedeljo vsem user posted image in user posted image

(odgovor članu BTina)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
5.11.2006 10:18:01   
Anonimen
Aja, pa še moji rezultati morfologije:
tedni amenoreje - 20t
GV/TT/BPD 47 mm
AC - obseg trebuha - 143
HC - obseg glavice - ni podatkov user posted image
FL - femur - 32
posteljica spredaj
plodovnica - primerna
MV - 32 mm (to mi je posebej naredila vaginalni UZ za meritev MV)

Evo, to bi bilo to zaenkrat.

P.S. MAGGIE dobrodošla med februarčiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
5.11.2006 10:45:51   
Maggie
Hvala za dobrodošlice user posted image

Jaz nameravam v materinsko decembra. Januarja bi mi sicer časovno bolj ustrezalo, ampak takrat je lahko že malo pozno... Morda se bom skušala zmeniti, da bi le na pomembnejše hodila decembra, na ostale pa januarja. Pri nas (manjše mesto) je materinska šola baje kar dopoldan in vsako predavanje ob različnih urah...

Magnesol se kupi v lekarni brez recepta, ja. Priporočajo eno tabl. dnevno, če pa imaš pogosto krče pa je priporočljivo vzeti 3/dan.

tudi mi smo bili že malo v šopingu. Kupili smo zaenkrat voziček+zimsko vrečo, posteljico+jogi in en del posteljnine (skupaj s tisto "blazino" za v posteljico). Nekaj cotk mi je posodla sestrična, kar precej pa jih bo treba še nakupiti. Vsem okoli mene (doma) se zdi še ful prekmalu kupovati, jaz pa se bojim, da me ne bi kaj prehitelo in bi bila brez najpomembnejših stvari. Itak ne kupiš vseh stvari naenkrat, ampak po malo.
Včeraj sem bila v Baby centru, kjer sem ugotovila, da se da tudi kakšne poceni cotke tam dobit, če malce pobrskaš. Blagovna znamka Uppss se mi zdi, da je najcenejša. Benkice so npr. - če naročiš prek neta - 998 sit za 2 kom. Razmišljam, da bi šla za cotke, posteljnino, dekice... v AVS pogledat, pa se bojim, da v končni fazi niti ne bo tako poceni... Bomo videli.

Jaz razmišljam o nakupu bombažnih plenic oz. sem skoraj 100%, da jih bom nabavila. Imam med vami kakšno somišljenico glede tega mogoče?

No, pa še naši rezultati morfologije v 20/21t:
GV/TT/BPD 51
HC 191
AC 150
FL 33,4
posteljica spredaj
plodovnica primerna
MV 4 cm

Pa prijetno nedeljo želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 895
5.11.2006 11:25:24   
ribicau
Ojla!

Evo rezultati:
tedni amenoreje 21/22 t

GV/TT/BPD 54
AC 165
posteljica spredaj D (pomojem to pomeni desno)

To je pa vse, kar imam napisano v materinski knjižici!

LP

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 896
5.11.2006 16:12:35   
lencica
oj.

Ni mi nobena odgovorila ali je materinska šola in šola za starše eno in isto, ali ne???  Kje pa se prijaviš? Kar pri svoji g. ali kje drugje?

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 897
5.11.2006 16:47:18   
Maggie
Po mojem, da je to eno in isto. Pri nas nmareč piše "Vsebina materinske šole - šole za starše v ZD....". Pri nas se nič ne prijaviš. Vsak mesec se namreč začne ob isti uri na isti dan in takrat pač prideš tja. Ampak to je verjetno povsod drugače. Vprašaj med. sestro pri gin.

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 898
5.11.2006 19:12:43   
ribicau
Tako kot je napisala Maggie, so tudi meni rekli, da se začne prvi teden v mesecu in pač prideš tja. Ni se treba prijaviti. To velja za Jesenice, kako je drugje, pa ne vem.

Aja še to, ali je materinska šola in šola za starše eno in isto pa ne vem.

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 899
5.11.2006 19:14:24   
Jelenche
hej punčiceee,

se me še spomnite?
no jaz imam tudi veselo novico, namreč ... spet sem user posted image . Sicer nekako kar ne upam misliti na to, in se tudi poskušam ne veseliti preveč, vsaj do prvega pregleda pri G. Pa itak da moram še enkrat test narest, da vidim, če je bil prvi točen.
Ja vem da sem panična, ampak saj me razumete.
Upam da bom tokrat ga obdržala. ker si res ne želim iti še enkrat skozi vso tisto bolečino.
No sedaj bom julijka.
vas bom pa kar naprej prebirala, da vidim, kaj me še čaka

cmoka vsem februarčicam

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?