ribicau
|
Živjo! Pa da se že jest malo javim. Sem ravno z morja prletela. Bilo je prijetno, vendar kratko. Plavanje mi je zelo pasalo, pa očitno tud, ker se ni nič pritoževal . Ste se pa kar razpisale in vidim, da se vam je kr dogajalo. malecka_mateja me veseli, da si uživala - uživaj še teh nekaj dni, ko si "samska" . No, da ne bo pomote, jaz sem že dobra dva meseca gospa, pa prou fino. A veste, zadnjič, ko sva šla z možem ven jest, mi je kelnar rekel gospodična....ha, ha, prou hecno se je slišalo. Pa sem spet zašla z debato... Ja jest tud ugotavljam, da bo potrebno še kakšen moderc kupit. Enega sem kupila kakšen mesec nazaj, pa mi je že žal, ker moram večjega. Vidim, da ste jo več ali manj vse odnesle brez UZ. Noro a ne? UZ ma itak amortizacijsko dobo, jest ne vem, kaj šparajo...čez tri leta bo imel enako vrednost, pol pa a naredijo 400 UZ, al jih 1000. Pa itak je skoz pržgan, tko da če se pokvar se ne zarad same uporabe . Jest ga mam čez 14 dni in komaj čakam. Takrat bomo imel morfologijo in upam, da bo vse v najlepšem redu. Drugače pa naš že dva dni malo štrajka in ni tko zelo aktiven. Sem in tja čutim kakšno brco, ampak kej več pa ne. Upam, da je samo malo len. Se pa odlično počutim. Na morju sem ogromno prehodila, pa preplavala, pa sploh nisem bla nč zmatrana. Ko bi blo le čim dlje tako. Se še kaj beremo!
|