|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
9.9.2006 19:11:55   
lencica
AJČI
Mene pa nekakšen krč zagarbi v trebuhu in to ponavadi če se malo preveč najem. Prav čutim kako mi na levi strani trebuha zategne mišico. Pa ful boli!! Kaj je to?

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 526
   [Brisano sporočilo]
9.9.2006 21:51:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BTina)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
10.9.2006 21:25:40   
malecka_mateja
evo punce zaj sem prišla do rač ker včeraj na dekliščini je bila bomba!no na kratko. najprej so mi pripravile ful lep govor(priča)v bistvo življenjepis(malo solz)potem sem odpirala darila in vsaka mi je ob teb nekaj povedala ker so bila bolj smešna(lulek iz kruha velik en meter pa kondomi pa lulek za pit iz njega,majica z napisom samska samo še to noč ki sem jo nosla cel večer...)no potem smo malo poklepetale in prišel je .....striptizer,ful šokirana ker nisem pričakovala!ampak bilo je kul sem mu pokvarila načrte ker sem mu povedala da sem user posted image in sem mela zato na izbiro katero od punc bo imel v delu tako so vse malo nastradale kaj pa so ga pripeljaleuser posted image user posted image user posted image  to je bila njihova kazenuser posted image . ja bilo je super!nato smo odšle na ribičijo kjer smo malo zaplesale se pogovorile....malo so nas prišli fantje iz fantovščine obiskat ampak to že zgodaj zjutraj ampak me smo se glih odpravljale in tako se je moja dekliščine zaljučila ob 4 vjutro v posteljiuser posted image user posted image user posted image .
bilo je super enkratno to bi takoj ponovila amapk brez poroke ker upam da je to prva in zadnjauser posted image !
no to je to!drugače počutje ok zdaj se samo psihično pripravljam na poroko in nove dogodivščine!
joj morem vam povedat moj dedc ga je tak najebo da joj danes že celi dan bruha in ga zebe...sem že misla da ga bom mogla peljat v urgenco smo mislili da se je zastrupo z alkoholom amapk saj veste moški ki nimajo meje!
no pridne bodite!pa pazite na sebe in svojeuser posted image !
papauser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 528
11.9.2006 11:00:04   
Tabali
Helou punčice,
joj... se še kar smejim malecka_mateja - kako prisrčen opis dekliščine user posted image user posted image user posted image . Me veseli da ste se imele fajn!!
Kar se tiče mojega četrtkovega pregleda - vse OK, samo UZ tokrat nismo delali user posted image . Mal sem bila razočarana glede tega, čeprav sem, glede na vse že dosedaj prebrano nekako pričakovala da ga ne bo. Smo pa zato poslušali srček in dela na fulluser posted image . Sem mal povprašala glede velikosti (ker se mi je v zadnjem tednu buši več kot evidentno povečal), pa je G rekla da je vse več kot OK. Torej manekenskih mer sicer ne vem, ampak upam na konkretne podatke naslednjič user posted image .
Z dragim sva ta vikend bila doma pri mojih, in po treh tednih, odkar smo se zadnjič videli (takrat je moj buši bol praktično še neviden) je mojo mamo skor kap user posted image user posted image user posted image , ko je videla da res hitro rastemo.

papa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 529
11.9.2006 14:13:03   
malecka_mateja
ojla!
jaz sem glih od G!ni bilo UZuser posted image  mam pa naslednjič UZ+morfologijouser posted image user posted image user posted image .sem srčka poslušala..
brcik ni že dva dni al pa jih nisem čutla ker sem striptizera videlauser posted image malo heca!malo je len mojuser posted image amapk vse je ok ker srček bije in je rekla G da ni nič takega da če ga kak dan ne čutiš!tako da je to to!
lep se imejte!papa

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 530
11.9.2006 19:23:07   
ribicau
Živjo!

Pa da se že jest malo javim. Sem ravno z morja prletela. Bilo je prijetno, vendar kratko. Plavanje mi je zelo pasalo, pa user posted image  očitno tud, ker se ni nič pritoževal user posted image .

Ste se pa kar razpisale in vidim, da se vam je kr dogajalo. malecka_mateja me veseli, da si uživala - uživaj še teh nekaj dni, ko si "samska"user posted image . No, da ne bo pomote, jaz sem že dobra dva meseca gospa, pa prou fino. A veste, zadnjič, ko sva šla z možem ven jest, mi je kelnar rekel gospodična....ha, ha, prou hecno se je slišalo. Pa sem spet zašla z debato...

Ja jest tud ugotavljam, da bo potrebno še kakšen moderc kupit. Enega sem kupila kakšen mesec nazaj, pa mi je že žal, ker moram večjega.

Vidim, da ste jo več ali manj vse odnesle brez UZ. Noro a ne? UZ ma itak amortizacijsko dobo, jest ne vem, kaj šparajo...čez tri leta bo imel enako vrednost, pol pa a naredijo 400 UZ, al jih 1000. Pa itak je skoz pržgan, tko da če se pokvar se ne zarad same uporabe user posted image . Jest ga mam čez 14 dni in komaj čakam. Takrat bomo imel morfologijo in upam, da bo vse v najlepšem redu. Drugače pa naš user posted image  že dva dni malo štrajka in ni tko zelo aktiven. Sem in tja čutim kakšno brco, ampak kej več pa ne. Upam, da je samo malo len.

Se pa odlično počutim. Na morju sem ogromno prehodila, pa preplavala, pa sploh nisem bla nč zmatrana. Ko bi blo le čim dlje tako.

Se še kaj beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 531
12.9.2006 9:09:41   
Tabali
Hojla punce!
Samo da vas na kratko pozdravim (spet mam namreč norišnico tukaj v službiuser posted image , ampak se tolažim in odštevam dni user posted image user posted image user posted image . Sem prav vesela da sem user posted image ).
Tudi doma smo ta teden začeli z urejanjem oz. "polepševanjem" sten, tako da je pestro na vsakem koraku (si predstavljate kako je , ko vse nekam premakneš in zjutraj ko si že tko al tko mal "neprišteven" iščeš nekaj tam kjer tega ni user posted image user posted image ).
Ribicau prav veseli me da ste uživali na morju, naj kar tako razpoloženje ostane tudi doma!!
Uživajte!!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 532
13.9.2006 8:17:27   
malecka_mateja
ojla zgubljene punce!
kako smo redko besedne da kar joj!no da vas pozdravim!danes grem malo lutat okoli!grem poročno obleko probat da mi mere vzame :)user posted image ...uživatbrcike so že spet nazaj vedno bolj pogosto in bolj močneuser posted image user posted image !kaj vam naj še napišem?aha dobila sem za darilo na dekliščini nosečniški planer knjigico od MAMA!ga ma katera?kako se vam zdi meni je kar ok uporabna!
no sedaj pa lep dan še naprej pa izkoristite ta sonček maksimalno!papauser posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 533
13.9.2006 9:38:55   
Anonimen
Jutro še od naju z user posted image !
Včeri sem mela pregled, vendar pri drugem G, ker moje trenutno ni. UZja ni blo, ker ga mam drug teden, v torek bo že morfologija! user posted image  user posted image  user posted image
Mi je pa hotel dati bolniško zaradi teh bolečin, ki jih imam v trebuhu, kadar vstanem, ko hodim, splo pa po stopnicah. user posted image  In moram počivati. Pa predpisal mi je magnesol, če bi slučajno imela kaj krčev ali otrdevanje trebuha.
Drug teden pa resnično upam da bomo na morfologiji videli tudi ali imamo user posted image  ali user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 534
13.9.2006 10:13:53   
BTina
O pozdravljene moje user posted image !

Verjetno že vse čutimo rahlo premikanje v našem trebuščku.  Meni je tako lepo, ko me tako nežno poboža. Jaz bi hotla, da bi me cel dan, ma je bolj lene narave. Pri nas doma je v tem trenutku aktualno izbiranje imen. Za fantka sva že skoraj izbrala, bolj velik problem je pa pri imenu za punčko. Kaj pa ve ste že kaj izbirale imena?
Tudi za voziček se še nisva odločila, saj je na Kikiweltu vse kar je bilo lepega zmanjkalo user posted image . Upam, da bodo kmalu dobili kaj nove zaloge.

Malecka_mateja: jaz imam tudi nosečniški planer od mame že od vsega začetka in se mi zdi ful v redu zadeva: jaz si noter zapisujem tudi spremembe, ki jih opazim na sebi oz. v zadnjem času tudi premike najine user posted image .
Naslednjo sredo imamo spet pregled pri G., verjetno že morfologijo in tudi midva upava, da bo vse OK in da se bo že videl user posted image  ali user posted image . A sva se odločila, da bova to skrivnost obdržala zase. Seveda jo bova delila tudi z vami drage moje srečke user posted image .

Lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
13.9.2006 11:14:54   
Tabali
Ojla,
evo še mene, danes sem zaspana ko hudič user posted image , pa spet me lenoba daje user posted image . Samo gledam na uro kdaj bo čas za papcanje, da grem mal ven na sonce...
No tudi jaz sem se odločila za nosečniški planer, čeprav se mi je na samem začetku zadeva zdela mal, kaj pa vem, skomercializirana... Zdaj, ko ga imam in redno zapisujem v njega vse pomembne reči, ki se nam dogajajo (se mi kar vse zdi pomembno user posted image ), pa menim, da je res krasna stvarca.
Kar se imen tiče - pri nama je še vedno status quo - torej za fantka pripravljeno (za vsak slučaj, da naju user posted image  ne preseneti ), za punčko pa še vedno zbiramo in debatiramo (mogoče zato ker je moj darling tehtnica po horoskopu pa se mal težje odloča user posted image ). Se tolažim, da je še čas...
Punce uživajte v teh prelepih dneh in v svojih bušijih!!!!

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 536
13.9.2006 12:43:44   
ribicau
Živjo!

Spet en lep dan, mi pa v pisarni.

Naš mali škrat je tudi skoz bolj živahen. Ravno takrat, ko je moj mož zraven, pa neha brcat, tko da ne mormo sprobat, če ga že čuti. Mi imamo pa morfologijo čez 14 dni in upam, da bo vse OK. Jutri gremo pa k eni sorodnici, pri pospravljanju je namreč našla posteljico, pa jogi, itd., in je rekla če rabimo, naj pridemo iskat, drugače gre drugam. Sem bla trdno prepričana, da do novembra ne bomo nič nabavljali in pripravljali za user posted image  (ne vem, kr zgodaj se mi zdi), ampak take priložnosti pa tud ne smem spustit. A imate kakšno idejo, kaj dati na steno ob previjalni, da se bo user posted image  med previjanjem malo zamotil.

Cao

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 537
13.9.2006 15:49:47   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 22 user posted image  in 23 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image  5:1

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 538
14.9.2006 12:34:21   
Tabali
Hojla drage user posted image ,
a danes je bolj zaspano ozračje ali kaj user posted image user posted image !?
Jaz sem po doooolgem času spet , z veseljem, začela sadje jest... no ja, saj sem ga jedla tudi vmes, samo sem se mogla precej pomatrat, da mi je ratalo. Zgleda, da se kar se prehrane tiče, spravljam v normalne okvirje (ostalo je še pod velikim vprašajem user posted image   user posted image ).
Danes ponoči pa sem imela precej težav z dihanjem, pravzaprav niti ne z dihanjem, ampak se mi je nekako zdelo, da se mi celotni prsni koš nekam širi in razteguje, en tak pritisk od znotraj na ven, ne znam bolj opisat. Hecno... upam, da se ne bo več ponavljalo. Sicer sem prebrala, da je širjenje prsnega koša, zaradi rasti ploda in vseh sprememb, ki temu sledijo, normalen pojav. Ampak... glede na moj 18. teden se mi to zdi mogoče mal prehitro. Čeprav... kaj pa vem, glede na velikost bušija (moj možek pravi - kaj pa če so dvojčki??user posted image ), me ta vsa širjenja in raztegovanja niti ne čudijo.
Joj včeraj sva šla mal pogledat vozičke (do sedaj sva se boj ko ne vezala na net) in se mi je celi koncept podrl. Nič več mi ni Quinny Free Style Comfort všeč user posted image , pa tudi nasploh nisem bila ne vem kako navdušena nad ponujenim... zgleda da me hormoni dajejo user posted image  in da sploh ne vem kaj bi rada...
Skratka, drage moje uživajte in bodite srečne!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 539
14.9.2006 13:07:44   
malecka_mateja
ojla!
ja jaz že celi dan ležim pa ležim in spim in grzoauser posted image !jaz pa sem bila včeraj na probi za poročno in sem si jo tik pred zdajci menjala ker so eno tako lepo novo zraven dobili in mi je bila bolj všečuser posted image user posted image joj kako je lepauser posted image !no in sedaj imam cele kolobocije ker sem za mojega ze mela vse kupljeno da bova v stilu sedaj pa morem vse spreminjat!grozno!amapk sej bo!mam še časa glih en teden!user posted image pa še rekla sem da nobenemu nebom povedala da sem si jo menjala da more bit presenečenje in sedaj morem izgovore na vse pretege iskat zakaj pa zdaj tako če je bilo vse že zmenjeno!amapk upam da mi bo ratalo!
mojuser posted image  je tako hudo len kot jaz tu pa tam ko mu je malo požgečka potem pa spet dolgo nič!user posted image tako so ti naši mali sončki pravi navihančki že sedaj kaj šele bo!
no to bi bilo vse!lepo se imejte pa lep dan še naprej!
aja Tabali:nič se ne sekiraj ko bo prišel pravi čas in pravi voziček boš vedela da je to to in ga boš kupila!midva sva ga tako kupila čisto po naključju in po zelo smešni celi!čeprav ni neke  velike znamke amapk nama e zelo všeč in je dober za vozit in vse!pa še kombiniran za vse velikostiuser posted image !najprej za malegega in za pozimi potem športnega ko je malo večji in potem še bolj športnega(brez strehice in vsega)ko je že zelo veliki tako da vozička nobenega nerabima več kupiti!user posted image user posted image user posted image
tako da nič se ne sekiraj pač hormončki delajo in bo že prišel čas ko se bosta odločila za pravega!
papa

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.9.2006 14:04:07   
JA_n_JA
Živjo punce!

Jaz sem pa zdej že dva dni doma, ker sem zbolela in sem čist fetik. Komi čakam, da bo to mimo. Midva bova šla čez kakšen mesec gledat za vozičke, pa če po pravic povem, nimam pojma kakšnega bi rada user posted image
Drugač sem pa danes na polovici nosečnosti, brcik pa še od nikoder user posted image

Pazite nase in na svoje user posted image

Lp, Janja

Neposredna povezava do sporočila: 541
14.9.2006 19:39:39   
mzupa17
ojla user posted image ! Da se še jaz javim po dolgem času, vidim da ste vse super pa pridne in da so user posted image  kar živahni,tudi moj me vsak dan požgečka,res je enkraten občutek.Kaj nas šele čaka? Ja pa dobila sem apetit, jem vse po vrsti, najbolj mi pa paše sladko. Drugače pa tudi jaz včasih težko diham,pa tudi zadiham se takoj ko kaj delam,ampak pomoje je to normalno ker user posted image  rabi kisik.
Tabali, ti si v 18. tednu, tako kot jaz, pa imaš pdp 10 dni za mano? Ali imam jaz narobe izračunan?
Komaj čakam pregled, čeprav ga imam šele čez 14 dni, takrat bom tudi zvedla spol, to bom delila samo z vami, za ostale pa bo do konca skrivnost. Pa imena imava z user posted image  že izbrana.Lep večer vam želim in čim več brcik!user posted image user posted image

pdp 9.2.2007

(odgovor članu JA_n_JA)
Neposredna povezava do sporočila: 542
14.9.2006 20:37:36   
Anonimen
Čao punce!
No, pa sem le imela danes UZ! user posted image  Silom prilike. Sicer sem imela pregled dva dni nazaj, pa v torek imam morfologijo, danes pa sem spet malce zakrvavela. user posted image  Sicer čisto malo, vendar dovolj da sem šla takoj do G na pregled.
Diagnoza: nizko ležeča posteljica, od tega je možno da zakrvavim. Maternični vrat je dovolj velik, utripi in gibi so bli OK, to je pa najbolj važno.
Tko da punce moje drage, držte mi pesti, da bo vse OK! Da preguram vsaj še ene 15 tednov! user posted image

user posted image  za srečo!

(odgovor članu mzupa17)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
14.9.2006 20:48:44   
LuLu
Ojla,
evo user posted image  in user posted image  za srečo Hothien. Saj bo vse ok, če so ti rekli, da bebica tiktaka lepo, pa razlog dali za krvavitev... te je že vse ok. Jaz tudi vsak dan, ko grem na wc gledam, če ni kaj rjavo... pa lulam tudi vsako uro user posted image  Do zdaj vse ok. Bomo morale zgurat do konca. Sem tudi jaz imela neke stresne situacije pred časom, pa sem samo čakala na čuden izcedek, pa hvalabogu nič.
Mislim, da bom vozeke gledala komaj decembra ali pa naslednje leto. Nekak mi je v glavi ostal en primer ženske, ki je vse nabavla, pa v šestem ali sedmem mesecu izgubila bebico. Je rekla, da vsaj ne bi gledala doma vse te opreme za novorojenčka... Saj cene bodo tak iste ostale, izbira tudi, pa vse se lahko v enem dnevu nabavi.
Pa mirno noč vsem, in čimveč brcanja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
14.9.2006 21:32:45   
darja.grm
Ojlaa!
Da se še jaz malo javim.Iimam celo norišnico, tko da se komaj najde čas za rač.user posted image Drugač pa moram povedat da sem dobila rezultate THT-ja (končno) in vse je o.k.Tko da brez skrbi naprej.Drugač pa že cel teden čutim kar konkretne brce, je super spet ta občutek.user posted image Ampak zdej komaj čakam na morfologijo, da mi povedo kaj nas čaka pa tokrat.Upam in čutim da je punčka.Aampak pustimo se presenetit.user posted image Me veseli, da se vse super počutimo to bo veselo februarja.No uživajte še zadnje dni brez dežja.papa

carpe diem

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 545
   [Brisano sporočilo]
14.9.2006 23:05:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darja.grm)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
15.9.2006 8:16:44   
ribicau
No tko, napišem cel roman, potem mi pa napiše, sorry ta stran je potekla....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 547
15.9.2006 8:26:22   
ribicau
Lepo pozdravljene user posted image !

Sem kar u redu. Že dva meseca govorim, da bom zmanjšala obroke hrane, pa mi še do danes ni uspelo. Kako vam uspe?

Včeraj sva bla z možem pri prijateljici in sva se odločila, da bova vzela njihovo posteljico za user posted image , katero so nama ponudili. Malo je že v letih, ampak če jo pošmirglava in pobarvava, bo čisto OK. Pa moj mož bo probal narediti čepke v steno posteljice, da se bo lahko jogi dal na višji nivo in bo user posted image  malo bolj pri vrhu. No kupili bomo pač nov jogi, ker na tistega starega ga pa res ne morem dat. Imamo pa še vedno šanso, da je na podstrešju košek, v katerem je spal tudi moj mož, ko je bil še user posted image , ampak nam še ni uspelo zlesti na podstrešje. No tud košek (če obstaja) je v letih, ampak ga bomo tudi poštimali, če bo treba. Sej drugače sva pa razmišljala, da bi imela kar samo posteljico, ker u bistvu v košku bo škratek le ene 3-4 mesece, potem pa bo tako prebasal v posteljico in bi bilo trapasto, da kupujem jogi in posteljnino še za košek.  Kaj mislite? Drugače pa tud skoz mislim na vozičke, ampak gledat jih pa še kar nisem šla. Sploh nimam časa. Imena pa tudi še nisva zbrala, no jest sem naredila svoj seznam, le da ga moj mož še ni user posted image .  No sej nekaj časa mamo še.

Zdej morm pa še mal delat!

Cao

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 548
15.9.2006 9:31:14   
malecka_mateja
ojla!
vidim da ste bile včeraj kar aktivne nekatere!lepo lepo!počitje ok razen živčkov!brcik ni še ničuser posted image mogoče še aja!bomo preživeli!jaz mam morfologijo komaj 9.10 joj tako dolgo še do takrat!amapak saj bo!
kolumbo:voziček sma kupila v Baby centru je pa firma pikolo !
user posted image
evo ga amapk je moj bež in oranžne take lepe barve!ful lahko zložljiv pa tu je sedaj narejen kot športni amapk je kot za novorojenčka tudi!nima košare amapk se mu da vzglavje nazaj im ina tako pregrinjalo al nekaj takega zraven ko se zaščiti od začetka do vrha da je bebek noter varen in ga ne zebe !pa mehko je tak fajn!no potem je lahko tako kot je na sliki ko je že malo večji!potem ko pa je beebk že zelo veliki pa se vstran vzame strehica in ta sprednja stran in je čisto športen voziček!majo pa v moji barvi v taki na sliki in v zeleni!za druge barve nevem!sprednji koli se ful dobro sučeta in zgleda kot trikolesnik ker sta sprednji koli zelo skupaj!kolega so iz kume mislim da polne tako da niso plastične!težek je celi voziček 9 kg in ga zložiš z enim gumbom na kar malo površino!
evo to je toče katero še kaj zanima aja midva sva ga na znižanju kupila za 27.990 sit!pride pa mislim da okoli 40.000 sit!je pa ne dolgo nazaj prišo še 80.000 ampak so ga znižali ker je neki novi model njihov prišel ven in je pač to to!
zaj pa nebom več bluzla!pridne bodite!
lep dan!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 549
15.9.2006 10:01:36   
malecka_mateja
user posted image

evo malo boljša slika!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?