|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
16.6.2006 9:21:15   
puncica
Ojla
Takole user posted image zgledam jaz danes, smo imel veselico ponoč, tako kot še od rojstva ne. Tako da sklep je bil nasledn: nič več kaplic d3 pa magar je plivit d3, ker to kar je delal naš tamal od polnoči pa do dveh je pa groza in žalost user posted image user posted image user posted image Totalno se je zvijal, nogice rokice se drl, kot bi ga trgal narazen, prdel, rigal, skratka bilo je samo za umret, pa smo ga nosl, pa cartal, pa je še bol vreščal, skratka ubogi naš mali vid. Potem je končno zaspal ob meni in to na trebuščku, pa čeprav odsvetujejo v prvih mescih, pa spal do treh pa spet veselica, tokrat ni hotel več spati in mel žur do petih, potem spet kočno ob meni zaspal in spal do sedmih, tako smo se previl in umil, malo bolje je nič več krčkov, pa zdej mali revež spi, ja itak če pa ni nič mogel spat. Kaplice vržemo sam še v smetiuser posted image , ker ne mislim vsako noč tega doživljat, bomo pa šli po une oleovit, da vidim če bo kej bolje, itak je pa skoz na sončku zunaj na terasi tako da po moje ne bo panike. Sem mu pa zjutri dala pa ga je ob polnoči matral, tako da jst ne vem več kdaj bi mu naj sploh dala, verjetno bi bilo bolje če bi mu zvečer, ker potem bi ga matral čez dan al kajuser posted image

Barbs kako je šla valeta, kam ste pa dal malega Aleksa?
lenika bravo za kilažo user posted image evo nič več sekirat, na trebušček pa ni fajn če ga daš spat ponoč, ker pač nimaš kontrole, pa baje da se lahko začne dajat, ko že dobro glavico drži gor, kar pa zdej po moje še ni, čez dan pa ni problema, naš princ pa je danes zaspal na trebuščku zraven mene, ker je bila noč grozna in mu je samo tako pasal.
mojca pozdrav svojo bradavico
pupic@ welcome to te club of majčic user posted image
tt79 nič se sekirat, boš vidla kaj ti bo rekel pediater, jst sem pri punčici vedno trepetala še zdaj nosi cote za leto do leta pa pol, pa je stara že dve leti, je pač bol majhna in bol drobcena, glavno da je zdrava.user posted image
mammika  une mrežice, ja kaj pa v kakem baby centru al pa pikapolonici al pa ariel, neki že morjo imet tud za x vozičke pomoje. Hvala bogu pri nas komarjev še ni, sam muhe in gromozanski obadi/brenclji, ne vem al so mutiral al kajuser posted image
Tak zdej se grem pa sama seb smilt, ker sem tako grdo ravnala z Vidom ponoč in se drla da naj že spi user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 176
16.6.2006 9:35:02   
mojca75
Joj Puncica, ne se sekirat, nisi nič grdo ravnala, kaj si pa hotela če si sama crknjena, otroka pa zvija!

Me pa res skrbi začet s temi kaplicami, ajajajaj... kolk si mu jih pa dala? meni so rekli najprej 2 potem 4,... do 7! Mi bomo po moje kar ene 3 dni na 2 kaplici pa počasi naprej,.. če ne bo krčkov! Ooooo prov skrbi me! No ja, bomo videli!user posted image  pa še AD3 imamo!

Jaz jih bom dala zdele, pri temu dojenju ob 11h. hm...user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
16.6.2006 11:52:19   
MarijaPo
puncica - glihkar je bila pri meni patronazna in je rekla, da ga ful ni za srat s temi kapljicami, da fasejo ful hude rahitise, ce jih ne jemljejo. :( Probi mu dat se kere druge, ce je od ad3 tak kraval. A mislis, da bi bilo mozno, da ni bilo od teh kapljic? Sicer je pa to res en shit, tak kraval celo noc. Dobri ste, da vse to zdrzite.  Aja, pa se to: Igor se je tud ze kdaj drl na Evo, enkrat jo je celo poslal v user posted image , ker ga je celega posrala. Drzim vam pesti!

mojca - a si jih mazes s cim? Probi lanolin al pa bepanthen al pa zagrebski melem, pa zluftaj jih mal, sicer pa obstajajo tud uni nastavki za dojenje, ce bo prehudo.

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 16.6.2006 12:01:21 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 178
16.6.2006 12:08:57   
puncica
Ja dala sem ji eno kaplico, ker je rekla da naj do petka eno potem pa po dve kaplice, je pa to drugač kot pri AD3, te so pa baje še bol user posted image in otroke še prej zvija. No mogoče pa vaše ne bo, probat je treba. Sicer pa kot sem rekla MarijaPo, bomo šli po une kaplice oleovit, ki so baje boljše, ma kaj pa vem, jst sem kr slabe volje zarad tega, pa danes mi še vedno kr neki jamra pa prdi, skratka ni tako kot bi bilo treba, prej sem ga trikrat v vozičku uspavala, pa misla da je dobr, da je na sončku, pa da ne svet na njegove nogice ampak ne, zdej ko sem ga obrnila tako da mu na nogce sveti (valda so pokrite) je pa ok in spiuser posted image , bomo vidl kako dolgo.

Ej Marija kako se reče tistim kaplicam novim, za krčke, ko si ti rekla da jih boš kupila? Sab simplex nič ne pomagajo, no mogoče malouser posted image

Evo spet alarmuser posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 16.6.2006 12:09:26 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 179
16.6.2006 12:23:52   
tt79
Puncica mi mamo za krče kuminin sirup-čisto naraven, dobi pa se samo v nekaterih lekarnahuser posted image

Drugač pa naša bejba zdele spi. Dans nismo šle nč ven, ker se do desetih ne uspeve zbudit in obe nazajtrkovat in zrihtat, pol se mi zdi pa že čist prevroče za it venuser posted image Bomo raje ne tatija počakale pa bomo pol večerni  luft sprobaval.
Sicer mamo pa me zadnje tri dni dojilni maratonuser posted image user posted image - Jo pristavim za vsako ko si poželi, pa nam še vedno ne uspe-če mala sesa pol ure, si potem načrpam še 60ml, ki jih v hipu poje+še kakšnih 30-40 ml izčrpanega z druge joške. Trudle se bova še do torkovega pregleda, da vidmo kaj bo rekel pediater, pol bom pa končala s tem matranjemuser posted image

A ve katera kol približno na obrok poje en enomesečnik-saj vem da je različno pri vsakem obroku ampak vseeno.user posted image

Mojca-držim pesti za tvojo bradavico

In mam alarm....

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 180
16.6.2006 12:36:32   
Pupica
puncica-hvala za welcomeuser posted image čeprav sem v dilemi, da bi šla k junijkam..brez zamere...ampak smo skor 1 mesec za vamiuser posted image no berem obojeuser posted image

MarijaPo-
puncica - glihkar je bila pri meni patronazna in je rekla, da ga ful ni za srat s temi kapljicami, da fasejo ful hude rahitise, ce jih ne jemljejo. :(
ne glih tko vsem vse verjet. Pri nas Tia ni mela ne vem kakšnih krčkov. Mogoče jo je kakšne pol urce zvijal. Pa sem rekla uboga, jih ne bom dajala, pa ji nič ne manjka. Seveda sem pa potem ko je bila stara 3 mesece naprej redno dajala. Sicer pa kaj pa včasih ko jih niso imel? Pri vseh vitaminih, ki jih ima naša prehrana zlo minimalno možnosti, da bi otrok fasal rahitis. Moj pediater je rekel, da tudi če je bolna da ji ni treba dodajat vitaminskih prehrankov, ker jih naši otroci z običajno prehrano zaužijejo več, kot so jih včasih z vitaminskimi pripravki. Dela pa tudi v naši bolnici, tko da mu gre kar za verjet...Čeprov ne vsegauser posted image

Pri nas smo tut danes manj na joškiuser posted image včeraj je bil cel dan, sicer ni jokal, niti ni bilo krčkov, ampak hotel je jest al pa protest. Danes pa je pojedel ob 7h in zaspal, pa pojedel ob 11 pa zaspal. SPal smo pa tut od 22h do 3hpa nato do 7huser posted image če bo tko bo kr fajnuser posted image

Zdej pa grem še princezo nafutrat, pol pa na popoldanski spanec!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
16.6.2006 12:46:16   
Mari71
AD3 kapljice: mi jih jemljemo 5 dni po eno (prvi dan nekoliko povečanje napenjanje takoj po obroku), danes sem se opogumila in mu dala 2. Pediatrinja je predpisala 2X2 (2 zjutraj in 2 popoldan), a bom povečevala dozo vsakih 5 dni. Hitreje si ne upam, ker ima naš Gašper že tako težave (napenjanje, občasno krčki) s kakeci in pukeci. Je pa res Gašper nekoliko bolj nemiren, vsaj danes. Zaenkrat še ne razmišljam, da jih zamenjam za D3 ali za tiste avstrijske. Pozdravček!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 182
16.6.2006 12:53:57   
Mari71
Ej Marija kako se reče tistim kaplicam novim, za krčke, ko si ti rekla da jih boš kupila? Sab simplex nič ne pomagajo, no mogoče malo

Puncica - nam so kapljice proti krčem SubSimplex tudi samo na pol pomagale. Zdej jemljemo Lefaxin (smo kupili v Avstriji) in je boljše. Ker se hitro porabijo (eno stekleničko bomo imeli cca. 10 dni), ti svetujim, da jih kupiš več naenkrat, če se boste zanje odločili. Stanejo pa 5,80 EUR.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 183
16.6.2006 13:42:54   
F*S*M

tt79
A ve katera kol približno na obrok poje en enomesečnik-saj vem da je različno pri vsakem obroku ampak vseeno.user posted image

Mi jemo že 14 dni po flaški, jaz si pumpam pa mu dajem, naš je star 1 mesec in poje tam nekje med 100 in 120ml, odvisno kolk si spumpam tolk je. Če pa potem še vedno išče mu pa dam malo čaja. PA smo se lepo v teh 14 dneh poredili, prej pa je meni tudi toliko mahal in kričal zraven ko sva jedla na joški, tako da sem bila jaz cela živčna zraven ker se mi je tako zelo smilil. je boj lene sorte za jest in ker ni takoj priteklo ko si je on to zamislil je bil opgenj v strehi. Dajaj ji po flaški in se ti bo tudi redila tako kot je treba.
Upam da sem ti kaj pomagala, pa ne se sekirat ker se ne bosta dojili, bojše je da je otrok sit kakor pa da sta obe, ti živčna dete pa lačno.

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 184
16.6.2006 14:17:28   
aljča
OJ!!!

Malo na hitro da se vam oglasim. Ma ni časa sploh pa sedaj ko je lepo vreme pa še našga sončka kak dan komaj dohajam in računalnik lepo spi ugasnjen tle v kotu.user posted image
Vidim da imamo vse iste problemčke. Ampak gelede na to da otročki lepo rastejo bomo tudi to dale skozi. Mi imamo v torek prvi pregled pri pediatru. bomo vidli kaj bo povedala naša zdravnica. Jaz upam, da se lepo redimo in rastemo. Tudi jaz si moram mleko črpati ker Val noče sesati mojih zizik. Mleka pa ponoči nimam dosti ker ga poje od 90 do 140 in tako pustim da se mi čez noč zizike nafilajo.Tko mu dajem dodatek Novalac. Če ne bi imela tabletk za mleko bi verjetno bla že čist na Novalacu tko pa še lepo dobi tam do 5 obrokov mojega mleka.
Drugače smo v redu. Zjutraj morva kar kmalu iti ven ker je potem tko vroče...popoldan pa sva šla včeraj ob 18 uri šele ven in je blo glih prav.
Punce kako pa kaj oblačte sedaj v tej vročini svoje otročke?? Naš je čist poletni  body, kratke rokave in hlačke??? Kaj ve pravte??

Kako ste pa kaj s čiščo?? Men se skoz neki še prikaže pa potem za dva dni skrije?? A bo tkole še dolg trajal??

No tok za zdele, grem kosilo pojest dokler mi še spi, ker pol bo sirenauser posted image .
Lepo se mejte čez vikend.
Čao Aljča

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 185
16.6.2006 14:37:51   
petka
Evo, zdej se mu pa sploh ne upam dajat teh kapljic d3 - že tko ga skos neki zvija user posted image .
Bom kar dons Oleovit naročila, pa bom s tem naslednji teden začela - sem 100% da zvijanje BO, če mu dam d3, čeprav po njem ne bi navijalo user posted image  Božčki mali user posted image

Mater je vroče ko user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 186
16.6.2006 14:45:24   
tea
Evo nas, pa smo zopet tu!
Pravkar sem uspela v miru posesat in pojest kosilouser posted image . Zdej pa naš mali junak obeduje, mami lahko pa mal na net skoči- preden pride naš ta velik junak! Potem bo pa spet frka v bajti!user posted image

Včeraj smo dobili AD3 kaplice, dajat jih bomo začeli pa jutri, ko bo oči doma. Za vsak slučaj, če bo kakšna kriza. Pri Gregiju nismo imeli nobenih težav, pa smo mu kaplice dajali ves čas od 3 tednov pa do enega leta. Poznam pa marsikatero mamico, ki jih otroku ni dajala, pa so otročki kar lepo zrasli. No, mi smo jih dajali prvič, pa jih bomo dajali tudi drugič. Če bo prehudo, bomo pa poskusili še D3.

Danes sem tudi jaz našega malčka oblekla v kratke rokavčke. Pa tudi nogice ima bolj na frej, da mu mace zraka zraven pride.user posted image Sem videla včeraj aljčo in njenega Vala in ugotovila, da je naš Jaši preveč oblečen. In smo šli danes ven v poletni opraviuser posted image . Je ves čas veselo spal, še pred hišo sem pol ure čakala, da se bo zbudil, nato sem obupala in ga spečega prinesla domov, kjer je spal še nadalnjih pol ureuser posted image .

Mi imamo proti krčkom kaplice Gas bimbi. Dali smo mu jih dvakrat, ko se mi je zdelo, da ga nekaj močno napenja. Drugače pa jih dnevno ne prakticirami, čeprav so povsem naravnni proizvod. Zaenkrat še ni te potrebe.

Za boleče bradavice pa resnično pomagajo blazinice multi mam. Jaz zaenkrat nimam težav, imela sem jih pa prvič. In takrat so mi blazinice res pomagale. Tako prijetno ohladijo boleče bradavice.user posted image

Tako, naj bo dovolj za danes. Grem pripravit sadno solato in naredit eno banco sladoleda- dobimo namreč obisk.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 187
16.6.2006 15:04:28   
mojca75
sem bila v lekarni pa nimajo teh blazinic, so mel sam lanolin od multimam, pa sem namazala:
ja bepanten sem prakticirala že 3 dni pa ni nič boljš! bomo vidli zdej lanolin. pa mogoče bi res mogla več "sončit " joške oz jih met na zraku!user posted image

no ja, boli k user posted image  ampak ...

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 188
16.6.2006 19:10:43   
mojsoncek
Ziv! Vidim, da ste kar pridne danes s pisanjem. Jaz cez dan nisem nic uspela, ker smo sli spet na "izlet" v Ljubljano. Anze je imel UZ kolkov, jaz pa sem sla k svoji zdravnici po zdravila za alergijo in v spet v shopping poletni cotic za malega. Sedaj pa ga malo uspavam z guganjem in popravljanjem kobilice (dudice), ki mu non stop skace iz ust.  Danes je spet vecino casa prebedel, spal je samo v avtu.

Na UZ sva dobro opravila. Pediatrinja pravi, da je vse OK (iz izvidov pa tako ali tako ne znam nic razbrati). Siroko povijanje lahko cez dan opustimo user posted image user posted image user posted image  (malemu vsaj ne bo prevroce cez poletje), ponoci ga moram pa za vsak slucaj se vedno, ker je bil v medenicni vstavi. Mislim, da sva jo kar dobro odnesla. Ima pa se eno kontrolo v zacetku septembra.

Tudi jaz sem dobro opravila. Sem dobila cisto lokalna zdravila za oci in nos. Sedaj pa bom samo upala, da bodo kaj zalegla in da mi ne bo treba jemati tablet. Pa kupila sem dva pajacka s kratkimi rokavcki in hlackami, pa trak za useska sem dobila (pri nas cez dan kar dosti piha, kapice mu pa v tej vrocini ne morem tlacit na glavo).

Nas Anze ima pa neko novo "fazo". Vsake par dni zamenja vzrok za jok, ceprav za trenutno stanje ne vem ravno kaj je vzrok. Vsakic, ko se napapca, se zacne dreti kot jeshar. Pa mu se ponujam josko, on se pa dere, pa krili z rokicami in nogicami in postane ves rdec. In potem tudi traja, da se pomiri. Sem ze razmisljala, ce mu je prevroce, ko se tisi k meni, ali pa si ze neskoncno zeli, da mu zamenjam plenicko, ali pa so mogoce krive AD3 user posted image user posted image user posted image . Res ne vem... upam, da mine cimprej, tako kot je ostalo. Ali ima mogoce se katera taksne tezave?

Imam pa po novem tudi jaz probleme z bradavicami, kljub temu, da uporabljam nastavke. Zgleda je mali tak pozeruscek, da le-te nic ne pomagajo. Pa bom lahko spet sla v lekarno zapravljati. Ti sment user posted image ...

Anze se ne pusti uspavat in kar vztraja v budnem stanju. Zato bo najbolje, da se grem pripravit za novo rundo hranjenja, ker se bljiza njegov cas.

Bodite pridne in uzivajte s svojimi soncki cez vikend! LP

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 189
17.6.2006 10:08:47   
mammika
ojla vsem, da se na hitro javim še jaz
evo danes ko je mojuser posted image  doma sem spala do 8.30, ker je tavelkega on zrihtal,Tian se je pa zbudil skoraj ob 9.30-juhu sem kavo u miru popila, šla na sekret SAMA uf je blo fajn,zdaj se pa dojimo in ko se zrihtamo vsi 4-je gremo mal na lepše
oblačilca- mi smo bli včeraj samo v bodiju s kratkimi rokavi in ene tanke hlačke je imel na sebi, pa je še kar švical, ga bom mogla počas samo v bodiju ven peljat če bo šlo tko naprej.
AD3-mi jih pri prvem nismo dajal ga je ful zvijal, men se je pa smiil. pa je vse ok z njim

pupic@- če bi se držala po tistih starodavnih receptih-40 dni pa to pol bi ba zdej nekje na urgenci ker bi se dobesedno skuhala v vseh teh oblekah user posted image , in tega si zdaj reesnično ne želim
puncica- upam da je blo danes kaj bolje
barbs-a je valeta uspela??
nč šibam pa se tipkamo
lep dan vsem

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 190
17.6.2006 10:17:58   
mojsoncek
Oj! No, vceraj sem zakljucila dan, danes sem ga pa skoraj da zacela... Verjetno ze vse veselo uzivate zunaj v lepem soncnem vikendu. Jaz sem pa sama, Anze spi in sem se kar lepo lotila gospodinjskih opravil. Sprehod bomo pa pustili za popoldan, ko pride se user posted image  domov.

Bom pa pokomentirala samo Anzetovo novo "fazo", ker mislim, da sem ze ugotovila kaj ga daje. Glede na to, da lepo pridobiva na tezi, je seveda tudi vedno bolj mocan. Kar pomeni, da je tudi njegovo sesanje bolj mocno, saj dela ze prav velike pozirke (licka se mu pa tudi tako mocno vbocijo... ga je prav lepo videti, ko tako lepo papca).
Da preidem k bistvu. Da je njegov zelodcek poln, je sedaj dovolj ze max. 20  minut dojenja. Vse kar gre cez to minutazo je pa ze too much in ga seveda potem tako tisci v zelodcku, da zganja take, kot sem napisala vceraj. Pa se to nisem napisala vceraj, da mu je ponavadi tudi malo mlekca priteklo iz ust.
Vceraj zvecer, ponoci in danes zjutraj je papcal vedno samo okrog 15 minut in je bilo vse OK. Glede na to, da zdrzi tiste svoje tri ure, pa se kot kaze cisto dovolj naje.
No ja, bomo videli, ce ta moja teorija drzi. Bom porocala... Drugace pa vse po starem...

Grem nazaj k zadanim opravilom, da bomo popoldan lahko uzivali, ko bomo vsi doma.

Uzivajte, pa se beremo... PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 191
17.6.2006 10:24:20   
Pupica
mammika user posted image user posted image user posted image user posted image brez komentarja,čimveč takih jutruser posted image
Pri nas smo pa še kr vsi smrkavi,čeprov počutm se pa že bolje.

punce dejte povedat a ima kateri vaš sonček že kr.rokava???
Mi mamo v spalnici 27 stopinj(tolk je bilo včeri)user posted image čeprov sem proti klimi bo očitno treba neki nabavt,če nočmo bit vse skoz bolni zarad temo.spremembuser posted image
sicer ima Gal zlo tenk bodi in bombažne hlačke,pa vseen se mi je zdel tolk vroč...
Kaj pa za ven?Mi bomo dons popoldne mal pogledal na teraso, pa se bojim, da ga ne bi preveč al pa premal oblekla...ma se mi zdi, da je bilo pri Tii tolk lažje, k ni blo tolk temp.sprememb...zdej sem pa še zase v dilemi, kaj oblečt, kaj šele za malčkeuser posted image user posted image user posted image

Sej vedno najdemo kaj za potarnat a ne?No vsaj spal smo celo noč, vmes sem si 2 x alarm naravnala, da sem Gala podojila, ker on bi spal celo noč....

se beremo, čav od nas4

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 192
17.6.2006 12:28:07   
cofek
oj, da se na hitro še malo javim - bo treba it dojit (se že previjata)....

v glavnem problemi pri nas so še kar isti (urnik, bradavice,...), tudi naš se včasih dere kar  b.v., pa še nisem ugotovila kaj bi lahko bilo (ena izmed hipotez je, da se je že razvadil in bi bil kar naprej po rokah..user posted image ).
Imam pa še en nov problem - IMAM OBA STOPALA OŽULJENAuser posted image  (sem imela japanke, pa so me ožulile po podplatih, pol sem obula zaprte čevlje z zokni, pa sem dobila žulj na prstu..) - v glavnem ne vem več kaj obut...

no, zdaj pa letim - sirena...

lp, t

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 193
17.6.2006 14:18:30   
Mari71
Mojsonček - naš Gašper ima povsem enake "težave"s prenajedanjem kot tvoj. Opisano dogajanje mi je zelo zelo domačeuser posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 194
18.6.2006 19:15:13   
puncica
Samo na kratko. Danes se naš princ že cel dan dere, sploh ne vem kaj mu je, pa je na eno urouser posted image men se bo pa še sam zmešal.  Pol pa mamo že vse pobruhan, ker on bi kr jedel pa jedel, potem pa pol zbruha venuser posted image , pa nikol ne vem al je al ni lačen, ker nonstop išče joško, pa si prste tlači v usta, zdej je pogruntal da je palec dober ampak nič ne priteče iz njega user posted image Tako da čakam da bo pogruntal da je palec dober za sesat, ker cel dan poslušat to drenje je pa res tumač nouser posted image

Pa mojsonček praviš da mu mal priteče iz ust, naš ful konktretno bruha ko se tolk nabuta pa ni čudno da ga pol vse tišči in mora ven iz sebe dat user posted image Ne vem a vaši malčki nič ne polivajo al kaj, mi mamo že ves itison zamazan pa po  kuhni tu pa tam stopiš v kak bruhec, skratka narobe svet. Optimistično zremo v nov jutri user posted image

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 195
18.6.2006 19:28:11   
mojsoncek
Ziv, izgubljene duse?! user posted image  Predvidevam, da vse uzivate v tem prelepem soncnem vikendu. Anze se trenutno nekaj zvira po mojem trebuhu in se spila z dudo, jaz pa imam idealno sanso, da pokukam na forum.

Tudi mi smo si danes dali duska. Zjutraj sva se z Anzetom popedenala, ati je pa vmes skocil v trgovino. Potem smo se pa vsi odpravili na sprehod, ki je trajal eno urco in pol. Najprej smo sli na parcelo pogledat, ker sva ze oba totalno neucakana, potem pa se en krog. Popoldan pa smo sli se na kafe in sladoled k tasci in tastu. Super je bilo cicati zunaj v sencki in uzivati v rahlem vetercu. Mali je pa ves cas spal v lupinci. Sem se kar malo odpocila in nafilala baterije.

Toliko za danes... pridem spet jutri... pa pa

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 196
18.6.2006 20:32:33   
TiaSara
Živjo!

Je šel ati ven z user posted image  in user posted image , pa ima mama malo časa.

Mojsonček - meni se tudi zdi, da se zadnje čase Andraž dosti hitreje naje, kot se je prej. No k sreči potem ponavadi bolj kot ne zaspi na jošku in vleče le še za zabavo.

Punčica tale vaša noč je bila pa grozna - upam, da se ne bo ponovila.

Pri nas še nimamo teh kapljic, pa me je že sedaj strah kaj bo.

Glede oblačenja, ko je zelo vroče, našega oblečemo tudi v kratke rokave. Le na nogicah ima vedno nogavičke, ker ima sicer hitro mrzle. Potem ga pa ves čas tipam in dokler je topel, ga pustim v kratkem. Se mi zdi, da rata prav tečen, ko mu je vroče, pa še nič mu ne moreš pomagati, ker je v naročju še huje.

Glede bolečih bradavic pa sem jaz že skoraj obupala. No je pa res, da je zelo pomembni, kako mali zagrabi. Če je bolj lenoba, kot je naš, ki odpira uste kot mali ptiček, to ni fajn, ker s tem bolj rani bradavico. Midva se vedno pregovarjava, da mora dovolj odpreti usta. No, boli pa še kar, kljub temu, le morda nekoliko bolj znosno je vse skupaj.

Lep pozdrav in eno lepo prespano noč vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 197
18.6.2006 20:42:26   
lenika
Pozdravljene!

Mi smo sedaj med vikendom začeli z AD3 in imamo kakšni 2 uri po jemanju krčke, ki trajajo približno pol ure. Upam, da se bo hitro navadil in bodo krčki minili.
Kar se tiče hranjenja se mi kar ne damo in vztrajamo na hranjenju na 3 ure, kljub temu, da na ta račun včasih poslušamo dretje in ga je treba na vse načine mirit in animirat.
Kratke rokave imamo mi sedaj že 3 dni, odspodaj pa dolge hlače z nogavičkami.

Lepo se imejte, mi se gremo sedaj kopat in hranit ter spat, jutri pa spet nov delovni dan in ati bo spet cel dan v službi. user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 198
19.6.2006 7:32:23   
pikicaa
OJLA

Samo toliko, da se vam javim. Nisem pozabila na vas, ampak enostavno ne utegnem do računalnika. Non stop obiski in mali alarm naša Maja. user posted image  je na dopustu ampak vedno v službiuser posted image user posted image , ker je matura in zaključni izpiti. Kuser posted image  pa tak očetovski dopust.
Drugače pa smo zdravi in presrečni.

Se vam javim takoj ko bom uspela.

Uživajte

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 199
19.6.2006 7:38:19   
mojca75
Ojla punce,

preživeli smo fleten vikend "na deželi" pri dediju in babici, mimogrede princesa je cele dneve prespala in spet kazala kako je ona pridna, ampak doma je pogosto - tko kot Eva - "vesela" pevka! No ja, ... mami se je mal zrelaksirala.

Mamo pa svinsko vroče kle v stanovanju, tako da je naša kar v kratkih rokavih, spodaj pa al hlačke z podplati al pa brez in štunfke, čeprav je bila včeraj popoldan samo v bodiju in štunfkih, res pa da se široko povijava in ima čez pol hrbta in "ledvica" tiste plenice.
Ja pestvanje je cela štala, ker smo potem vsi potni!

Puncica: me je kar groza teh kaplic, se še zdej nisem opogumila, vsak dan imam kak izgovor, včeraj je bil piknik, danes grem k frizerju pa bo oči varuška, pa ne bi rada da ga že takoj mine vsa pripravljenost da sam čuva princeso, jutri sva same popoldan,... tko da sreda! user posted image

Našadva še oba spita, je pa Mojca jedla danes bolj zgodaj in sem kar vstala, dala perilo prat, joooo pa celo goro mam že za zlikat, in bom dopoldan! jutri pa drugo (današnjo) rundo.

Včeraj pa je spala od 22h do 4 zjutraj, ma takrat sem jo pa ruknila da je pojoškala, ker sem mislila da mi jih bo razgnal, pa še to je samo iz ene pojedla in druge sem si pa počrpala za v skrinjo, ker bo v četrtek spet oči varuška  ko gre mami na en zagovor doktorata.

Ma res upam da se bo kaj vreme uneslo, ker tale user posted image vročina ni cool, sej je fajn da je toplo, sam ...
sploh ne vem kdaj naj hdiva ven, zjutraj ko so temp. še znosne mi spi, pol je pa "tu-mač" vroče... razen ob 19 zvečer... takat pa mi kmal potem jemo pa kopanje oz umivanje in v pižamco in v "šlufi-land"

nič, zajtrk vabi...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?