puncica
|
Ojla Takole zgledam jaz danes, smo imel veselico ponoč, tako kot še od rojstva ne. Tako da sklep je bil nasledn: nič več kaplic d3 pa magar je plivit d3, ker to kar je delal naš tamal od polnoči pa do dveh je pa groza in žalost Totalno se je zvijal, nogice rokice se drl, kot bi ga trgal narazen, prdel, rigal, skratka bilo je samo za umret, pa smo ga nosl, pa cartal, pa je še bol vreščal, skratka ubogi naš mali vid. Potem je končno zaspal ob meni in to na trebuščku, pa čeprav odsvetujejo v prvih mescih, pa spal do treh pa spet veselica, tokrat ni hotel več spati in mel žur do petih, potem spet kočno ob meni zaspal in spal do sedmih, tako smo se previl in umil, malo bolje je nič več krčkov, pa zdej mali revež spi, ja itak če pa ni nič mogel spat. Kaplice vržemo sam še v smeti , ker ne mislim vsako noč tega doživljat, bomo pa šli po une oleovit, da vidim če bo kej bolje, itak je pa skoz na sončku zunaj na terasi tako da po moje ne bo panike. Sem mu pa zjutri dala pa ga je ob polnoči matral, tako da jst ne vem več kdaj bi mu naj sploh dala, verjetno bi bilo bolje če bi mu zvečer, ker potem bi ga matral čez dan al kaj Barbs kako je šla valeta, kam ste pa dal malega Aleksa? lenika bravo za kilažo evo nič več sekirat, na trebušček pa ni fajn če ga daš spat ponoč, ker pač nimaš kontrole, pa baje da se lahko začne dajat, ko že dobro glavico drži gor, kar pa zdej po moje še ni, čez dan pa ni problema, naš princ pa je danes zaspal na trebuščku zraven mene, ker je bila noč grozna in mu je samo tako pasal. mojca pozdrav svojo bradavico pupic@ welcome to te club of majčic tt79 nič se sekirat, boš vidla kaj ti bo rekel pediater, jst sem pri punčici vedno trepetala še zdaj nosi cote za leto do leta pa pol, pa je stara že dve leti, je pač bol majhna in bol drobcena, glavno da je zdrava. mammika une mrežice, ja kaj pa v kakem baby centru al pa pikapolonici al pa ariel, neki že morjo imet tud za x vozičke pomoje. Hvala bogu pri nas komarjev še ni, sam muhe in gromozanski obadi/brenclji, ne vem al so mutiral al kaj Tak zdej se grem pa sama seb smilt, ker sem tako grdo ravnala z Vidom ponoč in se drla da naj že spi