puncica
|
Ojla punce Evo pa sem doma, smo porihtal, tamalo dal v vrtec, potem pa k G. Tako prvi pregled je za mano in sem ugotovila zakaj še vedno čišča in krvavitve, ja itak če so pa en konček v meni pozabili , tako da zdej sem dobila ene kaplice da vidim če bo materinca dala sama od sebe ta konček, če ne pa moram na čiščenje, pa narkoza pa bolnica. Upam da se bo uredilo, ponoven pregled pa imam čez 14 dni. Tako da upam do takrat da bo vse ok. So bile tri pred mano, pa sem hitro vskočila, rekla sestram da če lahko grem naprej, ko imam malega v avtu pa da dojim, pa ni bilo problema, sam une tam zuni so mal grd gledale , potem je pa je sestra vsaki povedala da imam 6 tednov starga dojenčka, pa da ga dojim, so se pa mal unesle. Tako da sem bila fertik v 20 min. Pridem ven, pa moj dragi že tiši flaško s čajem tamalmu, je rekel da sta šla že v čakalnico, ker je začel nekaj cmevkat, pa me ni tam bilo, potem pa mu je dal mal čaja, pa tamal ni glih hotel čaj, potem pa smo se lepo podojil in do doma je spal, še Vlogo za otroški dodatek sem oddala in to je to. Zdej končno pridno spi, ker potem ko sva domov prišla se je prebudil in jokal, pa smo šli na sprehod tud ni mogel zaspat, zdej pa je bila že druga runda hranjenja, zdej pa končno na terasi spi Sem pa ugotovila da iz ene joški nima več dost za jest, tako da mu moram zdaj dajat obe. Punce a mislite da če spijem po 6 litrov vode/čaja na dan da je to pretiravanje? duda: naš je nima ker je noče, punčica pa pri 2 letih nonstop z njo hodi okol, pa zdej lepo kaka in lula na kahlici, pa z dudo, sam dudo še mormo odrajtat pa bomo na konju, ker to iskanje MAMI KJE JE DUDA in jok mi gre že pošteno na živce. Tako da upam da našmu princu ne bo potrebno dude vtikvat v usta. mammika: le kako ti znese oba imet doma, men bi se zmešal, res, ko sem sama kako uro dve, mislim da mi bo kr živc počo, ker kot zakleto se oba naenkrat dereta tamal hoče na roke, tavelika pa dude ne najde, al pa imam tamalga na rokah, pa hoče tavelika se tud cartat. GROZA. Ja nič zdej grem pa mal pospravljat, ker imam bombo v bajti dokler naš spi, verjetno bo to ene pol urce do urco