Barbs
|
Ojla, punce.... mi smo še prisotni ( in prisebni ) , glede na to, da je za nami res orto hud vikend. V soboto so priplužili "žabarji " in smo se prav fajn imeli, pa še vreme ga ni sračkalo. V glavnem, mal smo jedli, mal smo pili ( veliko jedli, veliko pili) ... in potem popadali v postelje... včeraj smo pa spekli kakih pet kil kostanjev ( no ja, sosedje so jih pomagali jest), tako, da nočete vedet, kako je blo zvečer slišat po bajti - fuj.... moji nemarneži, z Aleksom na čelu. Včasih se res sprašujem, kako je možno, da iz take male ritke prihajajo taki zvoki in ohoho vonjave Ok, dovolj na to twemo. Lenika, poslušaj tole : danes zjutraj, ko sem previjala Aleksa, sem pomislila nate in na Matica in se spraševala, kje si in da bom danes mal povprašala tukaj gor.... In potem se priklopim in vidim, da si mal tipkala.... res...mene take stvari kar begajo in včasih celo malo strašijo... veš, nekaj razmišljaš in potem se to poklapa... sicer pa, bogi Matic, lepo so ga pojedli .... eh, nikoli ni prav, ko bo večji, ga bodo pa punce po vratu Nina lepo te je slišat po dolgem času.... Zungi, ne bom rekla, da nemudoma menjajte zdravnico - najprej ji "na fini način" povej, da si mal zbegana od vseh teh različnih informacij in če si "gospa lahko vzamete nekaj minut časa več za nas, da nam razložite, kaj in kako, saj veste, mi pač nismo od stroke in ne vemo, je pa to naš otrok in bi radi vedeli vse, ampak res vse...saj razumete, a ne gospa...res vam bomo hvaležni,,," itd itd.... boš videla, kaj bo rekla... drugače pa - Gal je tvoj otrok in edino nate se lahko 100% zanese in če v kaj dvomiš, naredi vse, da ne boš več.... Glede škornjev - naš je tak kot komunalc....ampak, mora imet popolno bojno opremo... ne zdrži not - če grmi in lije kot , kaže s prstkom k vratom in vpije " mami, mami,bejš pa pa , aks pa pa, mamiiiiiiii" (mami pejt papa, aleks gre papa)... In ne pomaga, če mu govorim, da mu bo oblak padel na glavo ( vem, da ni pametno otroka strašit , me je že mož napenil..ampak je"""a) on hoče ven. In gre tak :