Pupica
|
petka tebi najprej eno in držimo figice za tvojo mamo ! Berem vas, časa za odgovore ni, ker je ponavadi naročje zasedeno, roke pa tut O bejba a si spet on wire skratka pri nas je tkole z mlekom, proti večeru se začne mali polhec delat zaloge za nočko, saj kar precej dolgo spi, posledično tudi mleko ne more nastaja. Imam že ves čas v mislih da vas povprašam, če katera ve, kdaj je obdobje povečane rasti, saj takrat malčki več papcajo. No saj prej sem vedela, pa vmes že vse pozabila, mislim, pa da je nekje 6 tednov, 3 mesece, 6 mesecev...ampak pomoje sem vse pobrkljala...nisem sigurna, da je tako, to mi je le v spominu ostalo.V glavnem je pogosteje, občutek imam da dojke niso več tako polne, ampak pomoje ni panike, sej se bo kmalu tudi nastajanje mlekca prilagodilo. Pri nas vse po starem, le da včeraj Gal ni spal čisto nič popoldne, samo ene 3 x po pol urce.Vmes pa je bil tiho, le če je bil v naročju. Vroč je bil pa tako... sem ga kar v sami plenici pustila, pol pa babice odganjala od njega k so ga hitele z raznimi dekcami, in drugimi pokrivali pokrivat. Revež, bi se skoraj skuhal, je bil že čisto pikčast od vročine.No k sreči ni bilo nič takega za počet, ker je bilo vroče ko .Me je bilo pa že strah da bi bilo danes tut tako, no k sreči ni bilo in je kr pridno pančal. Me pa ful firbec matra, kako je z našo težo. Ne vem ali je le zrastel toliko, al kaj, ful se mi zdi, da ima tenke rokice, pa že tako fletno nabildane je imel Pa teto smo dobili na obisk sem tko jezna ko .No pa smo spet med produktivnimi... no čeprov je tokrat prišla 3 dni kasneje kot po prvem porodu...vsaj to No zdej pa grem mogoče uspem še kakšno slikico našega lepotca dat v album. Uživejte! papa
< Sporočilo je popravil pupic@ -- 14.7.2006 21:55:36 >
|