Barbs
|
Ojla, midva nazaj s pohoda, se že začenja vročina...v vozičku je sicer skušal spati in se igrati pridnega dojenčka, ampak so mu mimoidoče ščipalke lic to trikrat preprečile.Tako, da je revež zaspal šele zadnjih nekaj metrov pred domom, ves scagan in siten, zato sem ga zdaj kar z vozičkom vred zapeljala not, da spi... Aha, pa še to: izvedela sem, posredno seveda, da sem grozna mama. V vozičku je ležal v bodiju in mu je bilo prav prijetno. Prav vse tri ščipalke so se obergnile v to, tazadnja pa je bila najhujša. Kar petkrat je ponovila :" ja bogi bogi revček, a ti pa kar brez majčke.... ja, ja.... kuc kuc...pa kar brez majčke.... gu gu...ja, brez majčke...... mhm.... jaja revček mali brez majčke......itd.... Jaz sem vsa lesena stala zraven in se butasto smejkala - namesto da bi čarovnici povedala, da ima doma polno omaro majčk Eh, pa saj je brezveze... Nikol ne morš zmagat - zadnjič v šparu pa, ker mu je pri strani prišlo malo skozi (je imel ene hecne pretegnjene kratke hlače) sem ga zaradi tega, ker je klimatizirano, pokrila čez ritko, do pasu, z dekico, da ga ne bi kaj shladilo.... je pa ena kao kul bejba, vsa nališpana, z eno še bolj kul prijateljico, prišla mimo in ful na glas pokomentirala : " lej tole, kar v deko ga ma zavitga sred poletja".... Mislim, halo, kaj če bi se enkrat začel vsak vase vtikat.... No, mal sem pojamrala, zdaj grem pa kuhat... aja, tt , glede cunjic 56, jaz mu zdaj že oblačim kompletke 62 za zunaj, ampak ne zato, ker mu 56 ne bi blo več prav, zato, ker ne zgledajo več tako zelo preveliki..... za doma in za ponoči, so mu pa še vsi pajacki 56 s stopalci, še vedno prav - je pa res, da mu bom morala zdaj en dan stopalca preč porezat, če bo tko rastel Skratka, ni panike - vse mu je še prav, edino klobučki še ne in kapice s šiltom tudi ne - ma bolj majhno bučko zgleda.... na zadnjem merjenju 38 - sploh ne vem, kj to pomeni, ampak zihr je ok, če ne bi pediatrinja kaj rekla.... ampak potem pa ne vem, zakaj delajo tako smešna pokrivala, da mu nobeno ni prav... razen ene čudne kape/čelade/kahle, ki rahlo spominja na una pokrivala od nacistov na motorjih, zato mu ga nekak nerada dajam na glavo.... grem kuhat