puncica
|
Ja očitno še ni dost zaspan je bil pa posračkan Tako da zdej ma spet novo plenico in gremo šibat naprej. Sicer pa ko sem glih pri previjanju najlažje se zamoti če mu daš kaj v roke (daljinc, telefon, krema, plenica, glavnik, ropotulica, nogavička, hlače, kar koli imam pri roki) se pa hitro naveliča ene stvari, tako da mu moram stvari kr menjat. To najbolj pali, sicer pa nič takega kar je zanimivio naj ne bi bilo okol njega, ker potem se sam obrača. Tako zdej pa upam da bo kmal šel spat, da lahko za kako urco mal potelovadim, imam zdej en tak program, P90X, ker so ful intenzivne vaje, pa ful berem o prehrani pa to, tako da zdej se prehranjujem zdravo 4× na dan, ker 5× mi ne znese, ne jem po 6 uri zvečer in sem že en teden brez čokolade JUPIIIII Ja pa vsak dan športam 0,5-1 ure,. Sem pa brala da je potrebno zmanjšat maščobo, ker če delaš samo trebušne al pa pilates potem ne bo takega efekta, ker se ti mišica dela spodaj pod maščobo, maščoba je pa še vedno na vrhu, zato je treba v svojo telovadbo tud vplest kako aerobiko, orbitrek, kolo al pa kej podobnega, kjer se ti zviša srčni utrip in švicaš ko pri norcih. Če bo kej efekta sporočim, ker sem si zadala zmanjšanje obsega trebuha, no hočem ravnega pa pika!!!! in shujšanje na 50 kil, kar je pri meni 5 kilc in to do takrat ko grem v službo, kar je 8. maja LP
|