|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.3.2007 11:12:14   
Lara28
Ojla!
No najprej seveda vsem, ki praznujete čestitke za 10 mesecev!user posted image
lenika - jaz sem na istem - tudi jaz grem v 3. razred in to na koncu. Res pa je da jaz poznam otroke, ker sem jih učila že v 1. razredu. Ampak vsa papirologija na koncu me bo pa zadelala, sploh, ker je ta razred skozi nekaj nadomeščan, ker je sodelavka veliko na bolniški, ker gre v porodniško. In vsak nekaj dodaja in piše po svoje, jaz bom pa tista, ki bo na koncu morala vse spravit v nulo!
previjanje - pri nas tudi katastrofa. Traja 3x dalje kot bi bilo potrebno, ker si plenico dol trga, vstaja, se obrača.... me kar glava boli, ko se je treba it previjat

SWe je naveličal bit sam...

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.3.2007 14:52:48   
MarijaPo
Hojla Punce,

zmoz - to je grozno, upam, da bos kmalu nasla kaksno fino sluzbo. Ce niste v krizi z denarjem, se pa tud ne sekiraj prevec, vcasih so bile zenske gospodinje in teh skrbi niso imele. :) Drzim ti pesti, ker se mi zdis zelo zelo zelo v redu oseba.

previjanje - pri nas ni nobenih problemov, ker je Eva precej nepremicnina. Mislim, ne zna se nikamor obrnit. Pa tud kar rada je na hrbtu. Vsaj nekaj dobrega. :)

hujsanje - kar samo od sebe se je vse shujsalo z mene. Zadnjic sem srecala enega bivsega sosolca, ki sem ga nazadnje videla na maturi (glih ene 10 let nazaj) in sem rekla, da sem na porodniski in me je vprasal, ce je otrok moj. :) To pa zato, ker mu je bilo cudno, da sem rodila, ker sem kao ista. Men se je zdel to ful smesno, da me sprasuje, ce sem za svojega otroka na porodniski. Mogoce pa ne razume, da je pri zenskah vprasanje "a je moj" mal brezveze. :)

avtosedez - mi vozimo Evo naokrog v lupinici in ni nekak videt, da ji bo kmalu premajhna. Imamo pa ze kupljen Tobi al Rodi al tko neki avtosedez.

Uzivajte!!

Marija

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.3.2007 14:59:49   
maya2
Kakšno krasno vreme imamo danes... user posted image  nama je pa odpeljal voziček v službouser posted image  ... ampak se nismo dale sem šla že dopoldan enkrat ven zdajle pa še enkrat, kar pomeni 2 uri nošenjauser posted image  sem prišla domov je nisem mogla odložit ker se nisem mogla pripognituser posted image

avtosedež: mi kakšne 3 tedne uporabljamo tobija, se ji ful bolj dopade ker vsepovsod vidi in uživa v vožnji

Danes me je prvič v postelji počakala sedeuser posted image  očitno že obvladauser posted image

grem kosilo nardit, pol pa še enkrat ven - tokrat z vozičkomuser posted image

lp

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.3.2007 15:03:55   
cofek
ojla bejbe!

lep dan, ne? user posted image no midva nisva nič vozičkala, ker se je ful upral bit v vozičkuuser posted image , tko da sva šla sam do trgovine pa nazaj domov, pol pa še malo na teraso, da sva se mal posončila. no, pravkar se je zbudil, tko da bova potem šla spet mal na sončka. user posted image

ja, previjanje je tudi pri nas adrenalinsko. najprej jok, ker noče, pol pa menjava kremic (najboljše so tiste, ki imajo narebričen pokrovčak ala bepanthen) in igrač, pa termometer za vodo,...je pa že strgal vse penaste živalce, ki so bile polepljena okol po steni...

gre pa danes drugič prespat k babici, ker greva midva na eno gledališko predstavo v mengeš. Upam, da nama ne bo treba predčasno domov (ko je prvič prespal, sem ga mogla pridit uspavat, ponoči pa ni bilo kakih večjih problemov).

lp, t

p.s. marija lepo te je "slišat"

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.3.2007 15:37:43   
lenika
Oj!

Midva sva bila na plavanju in danes sem prvič prišla domov popolnoma izžeta. Še sreča, da imamo samo še 2x. Komaj sem ga obvladala. Na začetku, ko sem ga slekla, je še šlo, ko pa sva prišla iz vode pa obup. Ni se mi dal obleči. Šel je na vse 4 in po celem prostoru tekel. Ostali kar niso mogli verjet, kako hiter je. No in jaz sem tekla za njim s plenico. Ko sem mu jo končno uspela nataknit sem ga odnesla nazaj in ga poskušala na silo obleči. Kakšno kričanje in tuljenje je bilo, verjetno ni potrebno razlagat, jaz pa mokra od glave do pete in  to ne od vode. V prostoru so samo  3 vtičnice, a on je našel vse 3. Edini predmet poleg blazin na tleh je v prostoru stojalo za dežnike, a on ga je našel in se ob njem vstal, prav tako je našel in prevrnil koš za smeti in to vse v nekaj minutah. Obup. user posted image user posted image  Ko sva prišla v avto, je pa od vsega hudega na prvem ovinku zaspal. No, sedaj sva bila pa dobro uro z vozičkom zunaj na sončku, da sem si malo nafilala baterije.

MarijaPo, lepo, da si se po dolgem času spet oglasila. user posted image

Maya2 dobra si, da si jo 2 uri nosila, jaz se gotovo ne bi spuščala v to avanturo.

Cofek lepo se imejta na predstavi.

Avtosedež mi uporabljamo že od 8. meseca, ker je imel že takrat 9kg in je popolnoma samostojno sedel, lupinica mu je bila pa odločno premajhna.

Sedaj pa čakam, da bo mož prišel iz službe, Matica sem pa dala pred 15 minutami spat, ga pa še vedno slišim, da se pogovarja sam s seboj.

< Sporočilo je popravil lenika -- 12.3.2007 15:38:13 >

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.3.2007 18:54:37   
MarijaPo
lenika - to si pa res ful dobro opisala, sem se nasmejala do solz. Tist, da je nasu edini predmet - stojalo za marele. :)
Res imas malega torpedota doma. :)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
   [Brisano sporočilo]
12.3.2007 20:11:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.3.2007 7:26:07   
lenika
Filip user posted image  in Mojca user posted image  za 10 mesecev. user posted image user posted image user posted image

Uživajte lep sončen dan. Midva greva po kosliu na obisk k eni moji kolegici, ki junija pričakuje dvojčke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.3.2007 8:43:34   
tea
Samo na hitro vas pozdravim, ker mali že protestira v stajci. Je bol malo časa za net in za klepetanje. Spet se nam obeta en lep, sončen danuser posted image  Potem pa cel dan okrog vandrava, doma imamo pa hirošimouser posted image . Ne vem kdo bo pospravljal ko bom šla v službo. Mogoče se bo pa kar samouser posted image .
Nič, ga grem rešit ječe. Imejte se lepo in se slišimo!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.3.2007 9:36:32   
pikicaa
Filip in Mojca čestitke za 10. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.3.2007 9:44:33   
F*S*M
Punce hvala hvala naš je začel praznovar že ob pol 4 pa do pol 5 no pol pa se je mal umiru do 8.drugače pa
Mojči vse najlepše, pa upam da si že zdrava.

_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.3.2007 9:56:40   
maya2
FILIP IN MOJCA ČESTITKE ZA 10 MESECEV user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
jaz sem dons čist hin, se je Karin odločila da ob 2 da ne bo več spala je mala žverca zaspala nazaj šele ob pol petihuser posted image ... posledično je bila danes na nfth čist zdelana, ni hotla sodelovat, namesto tega se je pol ure drla ma-ma ma-ma ma-mauser posted image
 
Danes imamo vsaj voziček doma, bomo šle seveda ven ko se naspi, ker spati v vozičku je ven iz modeuser posted image - spanje podnevi tudi ni praktično, se preveč zamudi - je v petek spala le pol urce čez danuser posted image user posted image  pa ni bila prav nič zaspana vidit, razen tega, da je padla v posteljo ob 19.
 
tea: ja vem kako to zgledauser posted image  pospravim najnujnejše, ostalo pa čaka.... hm ne vem na kdaj... definitivno je boljše bit zunaj v takem vremenu kot pa pospravljatiuser posted image

 
lp
 
 
 

< Sporočilo je popravil maya2 -- 13.3.2007 9:58:25 >

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
   [Brisano sporočilo]
13.3.2007 10:04:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.3.2007 11:13:30   
lenika
Kar se tiče pospravljanja se kaj preveč ne sekiram, sedaj imamo kurnik, ki se bo ob mojem odhodu v službo spremenil v svinjak. Torej drastične spremembe ne bo. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.3.2007 11:42:29   
mojca75
ha ha ha ... kurnik- svinjak,... ja pri nas je tud včasih, zvečer naredimo mal reda,... čez dan letiva ven, je GREH bit not v teh lepih dnevih,... sedaj tud popoldanski spanec izvajamo zunaj, je treba sam vozek rint pa spi user posted image , včeraj sem ga rinila dobro uro,... še dobro da imamo Pot spominov in tovarištva

Hvala za čestitke,... čestitamo tud Filipu! ma sej ne morem verjet da je že 10' mesecev. Po eni strani se mi zdi kot da bi bilo včeraj, po drugi pa imam občutek da imava Mojči že celo večnost!!!!!

nič malo pospravim "svinjak" = IGRAČOLAND dokler še spi pol pa ven!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.3.2007 14:08:14   
mojca75
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baje imam podaljšano porodniško, odločbe še nimam user posted image , ampak so danes naši tajnici v službi rekli da je rešeno pozitivno in da bo odločba jutri ali pojutrišnjem.
najlepše darilo za mojčinih 10 mesecev!!!!!

Predvsem me veseli to, da ne rabim iskat varuške, ker vrtca ITAK NI ZA DOBIT! razen mogoče na drugem koncu LJ. user posted image

Sva bile 2h zunaj, sedaj pa kosilo in spat, potem pa še malo ven!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.3.2007 14:26:49   
maya2
mojca75: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super! torej je trajalo še manj kot 14 dni? Res krasno darilo!

lp

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.3.2007 15:28:31   
mojca75
točno 14 dni, oddala sm 28.2
(no pa odločbe še nimam!)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.3.2007 20:20:11   
Mari71
Majčice 2006, živjo!
Vem, da ste vse po vrsti v malo drugačnih vodah kot jaz, ki sem poleg 10-mesečnika še srečka user posted image user posted image , pa vendar kar moram deliti z vami: morfologija nam je danes pokazala, da bo Gašper julija dobil user posted image user posted image . Hura!!! Z možem sva navijala za parček in nam je ratalo. Me je moj user posted image  peljal kar na slavnostno kosilouser posted image , medtem je malega čuvala novopečena varuška. Samo da zvozimo user posted image  brez večjih težav, pa bo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da je objemčkov dovolj za vse vas. Mejte se!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.3.2007 21:14:13   
mojsoncek
hej!

Spet en lep soncen dan. Sva bila dopoldan enkrat zunaj, pa se popoldan smo zunaj pili kafe, ko je mozek prisel domov. Bolj ko se bliza konec porodniske, bolj je lepo zunaj in bolj so lustni teli nasi malcki. Jaz res vsak dan bolj uzivam in upam, da bom ta uzitek lahko se malo podaljsala. Jutri klicem na CSD, da vidim ce in kako so so odlocili glede podaljsanja. Se mi zdi, da danes ne bom spala celo noc. Sem kot en mali otrok. mojca75 - se tukaj user posted image za podaljsanje.

pospravljanjeuser posted image kaj je ze to. Jaz vsak dan enkrat ali po potrebi veckrat pometem (predvsem na kriznem obmocju pod mizo oz. pod Anzetovim stolckom). Drugace pa malo gledam koliko smeti se kaj nabere na njegovih hlacah sedaj ko siba povsod in potem po potrebi pometam in pomivam user posted image . Drugace pa se pri nas nic ne pospravlja, razen ce sem lahko stejem to, da se zlozi posoda v in iz pomivalca user posted image . A ja, pa puzzle non stop sestavljam, da se ne bi porazgubili. Tako, da je tudi k nam padla atomska. Mogoce bi si bilo pa fino umisliti kaksno gospodinjsko pomocnico user posted image , se posebej potem ko bom sla nazaj delat in bom samo kaksne dve do tri urce z malckom. Se mi zdi kar malo skoda casa za pospravljanje, ampak je pa treba narediti tudi to.

Saj bi rekla, da grem se malo pospravit, a kaj ko se bom samo se na kavc zvalila. Lepo nocko vam zelim!


(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.3.2007 7:23:00   
mojsoncek
Jutro!

Danes se nam obeta se en lep dan user posted image . Bejbi se spi, jaz sem bila pa danes ze zgodnja in sem ze toliko naredila, sedaj pa imam cas se za par besed. Sem spala danes sedem ur v kosu in sem kot rozica...

no, pa se je zbudil...

se javim se kaj kasneje. Uzivajte v soncku!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.3.2007 7:26:38   
lenika
Kalina user posted image  za 10 mesecev. user posted image user posted image user posted image

Mojca75 user posted image  za podaljšanje.

Mari71 user posted image  za user posted image  in čim lepšo user posted image  še naprej.

Mojsonček držim pesti za podaljšanje.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.3.2007 9:34:24   
pikicaa
Kalina čestitke za 10. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

Mojca75 user posted image user posted image user posted image  za podaljšanje

_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.3.2007 11:02:31   
mojsoncek
user posted image user posted image user posted image

Sem zalostna... mi niso podaljsali porodniske user posted image .

Kako naj dam nasega drobcenega soncka v vrtec, kjer se ne bo nihce ukvarjal z njegovim fizicnim razvojem???

No, ja vsaj dedi je vrtec zrihtal in to cisto blizu moje sluzbe.



(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
   [Brisano sporočilo]
14.3.2007 11:28:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Kako ZARES pomagamo otrokovemu imunskemu s...
Antibiotike je pri zdravljenju otrok treba uporabljati smotrno, v omejeni količini in indikativno ter jih uporabljati iz...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?