cofek
|
oj, samo na hitro... Ažbe je trenutno pri babici, pa sem malo poškilila na RR... pri nas nič novega, pa hkrati vsak dan nekaj ... mam pa eno vprašanje (upam, da ne bom preveč zakomplicirala )- je bil včeraj A pri starših od in je spal cel dan samo uro in pol od cca pol dveh naprej, dopoldan pa nič in je seveda prišel domov ves zmahan (ker itak se mu je ful dogajalo) in tečen in nič mu ni bilo prav (pa še sama sva bila cel popoldan). Ponavadi gre spat dopoldan okrog pol desetih (cca. pol ure) in po kosilu okrog pol dveh (cca. uro, uro in pol, dve uri..). Pa pravi , da so ga sicer probali dat spat dopoldan, vendar ni hotel in so tko prelagali spanje dokler ni bil tolk zmahan, da je kar padel v posteljo (po skoraj sedmih urah budnosti!). Vem, da se mu počasi ritem spanja spreminja in da bo čedalje bolj buden pa bo spal samo 1x dnevno, vendar ne tko čez noč. Vem, da ga je pred spanjem treba umirit, ker če ne se pol dviguje ali pa joka, v glavnem hoče protestirat kolikor se le da. Sprašujem pa vas za eno mnenje, ker po moje mora imeti red, pa ne me narobe zastopit, da ga je treba na silo spravit spat, vendar ima svoje ure, ob katerih je vidno utrujen in je treba samo malo volje in ga spravit spat. Pa je potem kot nov in ful zadovoljen. Mori me samo to, ker moja mami ga uspe uspavat, njegovim pa to ne rata - poleg tega ga pa bodo najbrž vsaj vsak drug teden pazili oni in ne bi rada, da bo potem tečka in ves nezadovoljen, že tko bo problem, ker naju ne bo videl nekaj ur na dan, pol pa še to. Zdaj mi pa prosim povejte al sem samo jaz tista tečka, ki vztraja pri ritmu spanja al ga je treba dat v posteljo, ko je čist hin al kaj? Govorim pa o dnevnem spanju. Barbs, vidim da vsaj vsake toliko preletiš RR - ti moram povedat, da če imate še probleme s temenci - zdaj je prišla ena nova linija otroške kozmetike - sicer šampona in kreme za temenca nisem sprobala, sem pa poskusila kremo proti pleničnemu izpuščaju (če ne zaznamo, da se je pokakal in ga previjemo več kot pol ure po tistem, ma revež ritko čist rdečo) in jo moram pohvalit . Tko da če te zanima, pošlj ZS, da ne bom tukaj težila in delala reklame. Drugače je pa linija predstavljena tudi v novi št. mojega malčka. lep dan vsem! aja, veste kaj bomo čez cca. 14 dni (prvič -večina, no) praznovale - MATERINSKI DAN!!!
|