|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
26.6.2006 11:30:34   
tt79
Dobro jutro
Medve z bejbo sva spet prespale jutranji hlad, ob desetih pa je bilo že čisto prevroče, da bi šli ven...user posted image
Mi smo preživeli tut en super vikend, nabasan s pikiki...še pred enim letom so naše fešte bile prave pijankeuser posted image , po katerih smo bili drugi dan vsi kot zombijiuser posted image , zdej pa sami vozički, pa dojenčki, ki jokajo za vsakim vogalom  zidanceuser posted image user posted image , pa super očiji, ki skušajo zakurit žar,pa jim nekako ne uspe...skratka čisto druga zgodbauser posted image
Ja v naši družbi je blo letos res plodno leto...user posted image

Vožnja z vozički je pri nas kot uspavalna tableta...no sicer pa ne vem kaj ni...naša bejba spi prav povsod,,pa če tut poka okol nje. V soboto sva nabavla kengurujčka, user posted image je hot Baby Bjorna, čeprav je ful drag, ampak mi zdej ni niti mal žal. Včeraj smo bli na pikniku in je bla skoz v njemu...spala je kot top, čeprav je ati z njo vred fotografiral, vcasih skoču tut za kakšno žogo...user posted image

Cote js spravim na sebe tiste, ki so mi ble prej mal širše-ostal so mi še 3kg, ki se jih nikakor ne morem rešituser posted image , no majčke pa hlače sem pa že prej bolj obtisnjene nosla, tko da je zdej mal krize...največji problem pa so boki.

Js sem dans prvič našiuser posted image dala kapljice in zdej čakam kaj bo...držim pesti, da ne bo nič krčkov...

No zdejle pa bo čas za jest, Lara se je nehala animirat na ležalniku in se že oglaša

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 276
26.6.2006 11:51:02   
Barbs
user posted image Ojla, bejbike....

priznam, da sem v petek še nekaj pisala, pa hotela objavit, pa se mi je skenslalo.... potem sem bil jezna in nisem več niti probala.... Drugače pa imamo zdaj "frko v bajti "..Mislila sem, da bo šlo vse bolj počasi, ampak...v teh dneh smo začeli čisto zares uresničevati našo ( no ja, predvsem najino željo), ki bi se ji na kratko reklo "daleč proč od ponorelega sveta"... Zdaj , ko je Aleks tu, sva bila še bolj zagnana in nama je uspelo!!! Našla sva hiško in zelene planjave, našla sva zelene travnike in drevje in našla sva reko, ki jo lahko slišiš, ko zvečer odpreš okono v spalnici in vidiš, ko se sprehodiš po svoji zemljici...user posted image

Je pa res, da dokler ne usposobimo whirless (al kako že) postaje/oddajnika  al kaj je že ( to ve moj dragi) ne bom imela dostopa do interneta... oz. ga bom, vendar bo vezan na tel. impulzeuser posted image  Tako da... malo čvekanja za veliko muzike bo odpadlo...zaenkratuser posted image

se mi pa zdi, da bo po novem še najbližja moja soseda Lenika.... to je sicer samo ocena, ker vem, da je Dolenjka, še vedno pa ne vem, kako in koliko južno od Nmuser posted image

Drgač pa--- ja vrooooče - Aleks šarmira samo v bodiju, brez rokavčkov, tako ,da ima nogive in rokice vse  ven nabildane  - mačo, kaj čem... so se mu pa pojavila nagravžna temenca, ki smo jih uspešno že skoraj iztrebli - in to v zelo kratkem času.... končno enkrat, da so stare vraže prišle prav ; z maslom od ljubljanskih mlekarn sva ga vsak večer (tri dni zapored) namazala, kakšne pol ure pred kopanjem ( smrdi ko hudič - putr na vročini) , potem pa milo in voda., pa ta gosta ščetka , krožni gibi ( kot neka masaža možganov zgleda user posted image  )... je fant zdaj pravi leptoecuser posted image user posted image user posted image  ...

Mleka dovolj, spimo lepo, skratka... fajn jeuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 277
26.6.2006 12:13:16   
tea
Samo nahitro, dokler se moje sonce ne zbudi!

Tudi za nami je lep in prijeten vikend, čeprav bi si jaz želela vsaj nekaj stopinj manj. Nikoli nam ni prav- prej smo jamrali da je premrzlo, zdaj pa da je prevročeuser posted image .

Tudi našuser posted image v vozičku ponavadi hitro zaspi. Da bo dalj časa budno opazoval okolico,  vsaj jaz tako mislim, bomo morale pa še nekaj časa počakati.
Ponoči smo tudi mi pridni. Prvo rundo spi od 9 pa do 1-2 (se je zgodilo da tudi že do 5), potem do 5-6 in še zadnja runda nekje do 8-9. Ponavadi ga zadnjo rundo zbudim, da ga lahko zrihtam za venuser posted image . Je res priden tale naš škratek.

cofek: nisi zahtevna, samo v Trbovljah res nimajo nič. Za otroke pa sploh ne! Kakih plastičnih čevljev pa res ne mislim kupovati. A smo se v soboto srečali? A mislim pravo?

Nič, bo treba končati- sirena se je oglasila!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 278
26.6.2006 12:31:26   
maya2
Pozdravljene!

Jaz imam pa nekaj vprašanj:
1. tiste, ki samo dojite, ali dodajate čaj v teh dneh, ko je tako vroče? Ali pogosteje dojite? Kateri čaj dodate? Naša namreč ne mara čaja, hoče rajš Joškota, pol pa na uro, uro in pol dojimuser posted image  pa samo za 5 minut, da se odžeja, ... mogoče se mora samo navadit na okus (dajem ji namreč hippov komarčkov čaj..)

2. čišča: meni se namreč še ni končalouser posted image user posted image   (7 tednov) imam sicer danes pregled bom tako ali tako zvedela, ampak vseeno razmišljam, če je možno, da je tole sedaj že menstruacija?? Kljub temu, da dojim?

3. Ali katera pozna Krk? Kam bi lahko šli, na Krku, da bi imeli dosti sprehajalnih poti (ne glavne ceste), plan B pa je tudi pri nas Umag, saj tam že poznava okolico...

Naša v vozičku lepo zaspi ampak ponavadi le do takrat, ko 'se rita trese', ko obstanemo pa pogleda in se počasi začne pritoževat ...

Komaj čakam, da se malo ohladi, tole je res že preveč... user posted image  

Spanje: pri nas je zelo različno, budimo se 1-2-krat ponoči, zadnje čase kar enkrat tam okrog 4 ali5 ure zjutraj, potem pa spet okrog osmih.

LP

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 279
26.6.2006 12:39:32   
MarijaPo
barbs - wireless rula!!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.6.2006 13:18:56   
Anonimen
user posted image punce dejte mi povedat kako napravlate in pokrivate vaše skoraj dvomesečnike za nočno spanje? a mate okno odprto a ne? k js sem do dons mislna da ok delam (pa je to moj drugi otrokuser posted image ) pa zgleda da sem res padla čist preveč pod upliv svoje matke k mi tamalo pokriva še pr 32 stopinjah!!! in sicer moja je spala do dons v bombažnem pajacu pa nalahno pokrita z bombažnim kovtrčkom. naj povem še da sama spim v kratki pižami in pokrita s kovtrom! okno je celo noč na stežaj odprto, eno noč smo pa clo klimo kurblal tko da je tm tm 24 stopinj v prostoru pomoje, če ne kako manj. tamala spi celo noč od 8h - 9h zvečer z maximum enkratnim zbujanjem za jest pol pa spi dalje! tko da vroče ji pomoje o zdej ni blo k drgač bi se zbujala pa bla prešvicana??!!

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
26.6.2006 13:22:56   
MarijaPo
lara - cist prav delas, jaz mam mojo pokrito z debelim kovtrckom in v pajacku in spi na hodniku in je cist presvicana in se zbuja se ponoci in jamra, torej ji je najbrz prevroce, ce je tvoja tolk pridna, pol valda delas prav, ni isto gorenjska al pa ljubljana, kjer je se ponoci 26 stopinj, tko da se nikar ne sekiraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.6.2006 14:51:14   
lenika
Naš je ponoči v bodiju brez rokavčkov in je pokrit s kovtrčkom. Odprta imamo vrata in zunaj spalnice, v kuhinji še okno. Do jutra se ohladi do 24 stopinj, zvečer pa jih imamo v spalnici okoli 30. Midva spiva samo v gatah in pokrita z rjuho ali pa še to ne.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 283
26.6.2006 15:11:43   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

barbs - wireless rula!!

Marijauser posted image  tnx za virlesuser posted image

Aja, pa še to - mi tut vsi soraj nagi spimo - aleks ima body, kovtrčk mu sicer dam čez, ampak mu pride bolj kot šotor (ga ne pokrije povsem, če veste, kaj mislim), tako, da mu po moje ni preveč vroče, ker kar naenkrat spi.user posted image  al pa spi zato, ker mu je takooo zelooo vročeuser posted image

Jaz mu dodajam čaj, ampak čez dan tudi bolj pogosto cuza in kar naprej pogreša Joškota... Čaj pa bolj kot ne okuša in slini in si ga zliva za vrat... ampak... očitno je tako ok.user posted image

sireeeena

< Sporočilo je popravil Barbs -- 26.6.2006 15:16:38 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 284
26.6.2006 15:14:37   
mojsoncek
Ziv! Da se jaz malo pristavim svojo skledico...

voznja z vozickom - Anzeta ful pomirja voznja z vozickom. Kar pomeni, da ni vazno ali ga damo v vozicek budnega ali jokajocega, bo ful hitro zaspal. In seveda se vozicek ne sme ustaviti... ce smo ze na mestu, ga je treba vsaj malo rukati, da se maje. Prav tako pa zgleda situacija voznje z avtom. Vecje kot so luknje na cesti in vec kot je ovinkov bolje je (se dobro da vse ceste na relaciji Ziri - LJ ustrezajo tem kriterijem user posted image ).

kengurujcek - ga imamo, pa ga se nismo probali user posted image . No, v bistvu smo ga, pa je bil mali prevec razkurjen, da bi sploh videli ce mu ustreza. bomo morali probat enkrat ko bo malo boljse volje, da se ga malo navadi.

caj - jaz mu ga vcasih probam dati, sedaj ko je bolj vroce (ce se jokca in ne vem vec kaj bi mu lahko falilo), pa ga noce vedno. Dam pa mu ali komarckov caj ali pa kar prekuhano vodo. Tudi dojim ga ne bolj pogosto kot prej, to je na tri ure.

spanje - Anze spi prvo rundo 5 - 6 ur, potem pa se 3 - 4 urce. Tako, da ponoci nimamo kaksnih tezav s spanjem, razen to, da vsako jutro med peto in sesto zacne prdeti in v spanju zraven malo stoka user posted image user posted image user posted image . Potem ga pa dam kar k nama v posteljo spat na trebuscka, da ga imam pod kontrolo, in lepo spancka naprej. Podnevi pa res le redko kdaj spi celo rundo med dvema obrokoma, ker je prevec firbcen in se boji, da bo kaj zamudil user posted image . Pa se to, za spati ima samo tankega pajacka s stopalci, rjuhico pa tako ali tako zbrca s sebe. Spimo pa pri priprtem oknu, da imamo vsaj malo svezega zraka. LARA, ce tvoji soncici kaj ne bi pasalo, bi ti ze dala vedeti. Ne se sekirati!

Barbs - cestitke, da ste nasli pravo hisico z vodico in zelenjem vse okrog user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 285
26.6.2006 15:18:08   
mojsoncek
Ja se dobro, da sem rekla pa pa...

Hladite se in uzivajte! pa pa

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 286
26.6.2006 15:26:16   
tt79
Naša sploh ni pokrita...oblečena je v tanko bombažno pižamico. Spi pa odenajsth zvečer do 5-ih, 6-ih zjutraj brez bujenja.user posted image user posted image Dans je celo klima v dnevni sobi delala celo noč, pa smo mel vrata odprta...sicer pa naša tut če jo pokrijem vse zbrca s sebeuser posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 287
26.6.2006 15:51:26   
Barbs
TTm

jaz sem pa prebrala (user posted image  ) da se dojenčki kao bolj varno počutijo, če so pokriti, pa čeprav čist s tanko zadevo... Tvoja pikica dokazuje nasprotno, če spi tako dolgo.user posted image
Bom nocoj probala Aleksa dat v pižamo kot se reče... sicer tanko, ampak z rokavčki in nogicami, pa brez pokrit... poročam jutriuser posted image

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 288
26.6.2006 16:16:30   
lenika
Jaz sem ga poskušala dat spat nepokritega in je tisto noč spal bistveno slabše.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 289
26.6.2006 18:03:30   
F*S*M
ojla, bejbe,

kar se tiče spanja mi spimo v bodiju s kratkimi rokavi in pokriti s plenico tam nekje do 2 zjutraj potem pa ga še mal s kovtrčkom pokrijem, drugače pa spi do 2 ali 3 zjutraj potem pa se zbudi po treh urah kakor bi mu kdo dal inekcijo v rit. Čeprav smo še prejšnji teden spali do 5 zjutraj je iz četrtka na petek dal jasno vedeti da ne bo več tako to pa zato ker prestavlja uro za jest, saj podnevi spi tudi po 4 ure skupaj.

kar se tiče vozička pa je pri nas čisto odvisno od dneva danes zjutraj ni bil zaspan in je cvilil skozi v vozičku, včeraj popoldan pa je spal v vozičku dve uri.

mi kangurujčka nimamo

naš pa pije čaj že kakšen mesec, čeprav ga sedaj ko je vroče spije občutno več saj se z mojim napumpanim mlekom ne odžeja ker je premešan, tako da pijemo čaj, do danes smo imeli komarčka, danes mi je pa v lekarni dala mešanico komarčka, kamilice in janeža. Čaj ne smeje bitti mrzel, ker ga pljuva ven mora biti mlačen.

klepo se imejte in uživajte.

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 290
26.6.2006 18:59:38   
maya2
Puncica: katere kapljico so ti dal za izločitev tistega koščka posteljice? Ali je imel mali kakšne krčke? Meni so dali ergotyl, pa baje dobi otrok po njih tudi krče, če dojiš, zdaj pa me ful skrbi kaj bo...user posted image

V glavnem: meni se itak mora vse zgodit tako da je notri vstal en košček, glede na to da je že 7 tednov, je verjetnost tudi vnetja, tako da jutri najbrž dobim še antibiotikeuser posted image  nimam pojma kako to vpliva na dojenje??? ali lahko vseeno dojim?

Če kapljice ne bodo pomagale, pa moram na čiščenjeuser posted image user posted image  

LP

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 291
26.6.2006 22:44:21   
Pupica
Lara si pa najdla temouser posted image user posted image user posted image
Jst kompliciram pa jih pokrivam, pol pa k Tia 10 x na noč prosi za sok, sem se odločila, da gre spat le v plenički in pokrita z rjuho, kovtr pa ma zložen za okras na postli...rezultat?Spala celo noč do pol 10huser posted image user posted image user posted image
Gal pa ima čez noč tanek body z dolgimi rokavčki, spodaj nogavičke, čez nogice pa je pokrit z pleničko(zarad maminega občutkauser posted image )Rezultat?Po 6h urah spanja, sem ga na vse pretege budila ker me je vse že takooooo tišalo.

Mi2 sva pa tut prešaltala le na rjuhe, no pa sej nič čudnega, pri 29 stopinjah v sob je to tooo much(popoldne, zvečer naredimo mal prepiha pa je mal bolj, ampak kaj bistveno pa ne)...no pa sej bo treba neki naštimat, če nočmo bit skoz prehlajen, jaz spet kiham, ker ponoč skačem na wc pa je vse odprt.

Evo zdej pa grem me že user posted image user posted image kliče, se greva malo kopat v bazenčkauser posted image ....bo prav pasalo po tej pasji vročini...mejte se...
nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.6.2006 8:35:06   
Linča
Dobro vroče jutro user posted image  mater, ko ga žge! Prava kurilna sezona se je začela user posted image

Moji user posted image   user posted image   user posted image škratki zaspanci vsi spijo ... jaz pa imam malo cajta, da se malo olepšam, gremo k pediatru in potem se gremo malo fotkat v studio, da bomo meli kakšne lepe slikce...sem si prejšnji teden uspela kupiti par poletnih oblačil, ker mi od prej ni niiič prav- vse hlače premale, spravim jih glih do sredi beder, od majčk pa sta mi pogojno prav samo dve user posted image  ostalo mi je še 7 kilogramčkov, pa pravzaprav se z njimi kar dobro počutim, no...moram priznat! Samo trebuščka moram nazaj spravit, pa malo bedrce utrdit, pa bo super! Samo potem bo treba drugo leto po koncu porodniške vzet kredit, da si bom novo garderobo za službo kupila user posted image

Mi smo že dva dni napol nagi v stanovanju, Sara je včeraj popoldan bila samo v pleničkah, ko se je zabavala pod ringlšpilom pa sem jo pustila čisto nagico...revica je bila čist prešvicana user posted image  Ponoči pa jo že par dni oblečem samo v pidžamico, spodaj pa čist tanek bodi brez rokavov, pa z ničemer je ne pokrivam, ker je čist vroča še zjutraj, ko se že malo ohladi...do sončnega vzhoda seveda, ker nam sonce tolče direkt v sobo...jao... Ji že tako ustreza, glede na to, da spi celo noč od nekje pol enajstih pa do petih - šestih, se napapca in potem še kakšni dve do tri urci spi dalje. Pridna punčka user posted image

Jza ji vsak dan dajem za popit še malo čajeka, navade vode pa ne mara, pa včeraj sem jo opazovala, kak je začela cucelj od flaške žvečit, prežvekuje pa ga na levi...a je možno, da jo po malem zobki tiščijo????

Vidim,da se večina še vedno polno doji...kak sem vam fouš in obenem vesela, da vam uspeva. Prav besna sem na vso to literaturo in vse, ki zagovarjajo dojenje, ker te skoz pumpajo, kak je to oh in sploh in da vsaka mamica lahko doji. Jaz sem si celo nosečnost zelo želela dojiti in sem bila prepričana, da bo to potekalo bp, glede na to, kako sem si želela in kako sem se psihično prirpavila, da bom lahko moji pikici nudila najboljšo hrano. Zdaj pa skoraj vsak dan doživljam krizo, ko mi zmanjkuje mleka in ji moram dodajat po flaški. Vem, da ni dobro se sekirat in da to zmanjšuje pridelavo mleka in ko se že skuliram, da pa to ni nič slabega, da dobi flaško, me Sara z odvračanjem flaške znova pripravi do tega, da mi je hudo Začela je enostavno štrajkat in včasih noče zgrabit cuclja, ampak vztrajno obrača glavo k joški in se zvija in protestira, da pa ona že ne bo flaše. No, saj potem se vseeno vda, mi je pa fuuuul grozno in potem seveda me oblijejo krokodilje solze. Zdaj se cca. 4 - 5x na dan dojiva in cca 2 - 3x na dan dobi flaško, včasih mi uspe čez cel dan spumpat tolko mleka, da ga imam za en obrok po flaški ali pa kombiniram z dojenjem. Ugotavljam pa, da je glavni razlog desna joška, ki proizvaja zelo malo mleka, na primer ponoči si po 6 urah spanja spumpam maksimalno 50, mogoče 60 ml....leva pa brez problema 100 - 120 ml...kar pomeni, da če mi desna ne bi štrajkala, bi bilo vse ok, ker bi se med dvema dojenjema uspela napolniti...tak pa zdaj na en obrok sprazni obe, valjda da se potem v recimo 3 urah ne uspeta obe dovolj napolnit user posted image
Res ni fer, da te nihče ne pripravi na to, da pa mogoče ne bo vse potekalo po "reglcih" in da dojenje vedno ne poteka gladko in brez težav. 
Joj, sem zatežila user posted image  ....

Zdaj pa so se moji lubčki zbudili...sireeeeeena tuliiiii user posted image

pa pa

< Sporočilo je popravil Linča -- 27.6.2006 8:38:13 >

24. aprila je sijal sonček in rodila se je princesa Sara

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 293
27.6.2006 8:50:03   
lenika
Dobro jutro.

Mi smo se danes full naspali. SPali smo od 10.00 do 4.30 in od 4.45 pa do 8.00. Sedaj bom dala Matica v varstvo k tašči, ker grem na pregled h ginekologu.
Imam pa eno vprašanje za vsa tiste, ki polno dojite. Kakšen drekec ima vaš dojenček? Naš ima sedaj v tej vročini še bolj redkega kot ponavadi. Skoraj čisto tekočega. A je to normalno?

Šibam sedaj.

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 294
27.6.2006 8:56:08   
Anonimen
no js sem pa za foro probala dat tamalo spat samo v bodiju z dolgimi rokavi in mal sem jo pokrila s kovtrčkom. zaspala je lepo in spala manj kot ponavadi samo do 3h oz že mal prej je začela stokat. jo je dec nafutrov dau nazaj spat pa je stokala in jokala do pol petih k sem jo mela poln kufr pa deca tut k ji je samo dudo turil in sem ustala. in kaj je blo? tamala je bla čist premražena in zbrcan kovtr preč itak!!! previla sem jo hit pa ji dala še ene tanke žabce gor, popila je še mal topuga mleka pol pa pod kovtr in je tko lepo nazaj zadrnjohala da je blo kej. in je spala pol še do 8h! v obi pa 24 stopinj! no samo tolk !

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
27.6.2006 9:11:20   
puncica
Čisto na hitro, ker je tamal budn, pa greva zdejle ven.
maya2 ja tudi jaz sem dobila Ergotyl, pa sem prebrala da prehaja v mleko in da povzroča znake ergotizma. men sicer g. ni nič rekla da ne bi smela dojit, tako da sem se šla mal k pušenjaku pozanimat in je bilo dost tem odprtih, on pravi da naj na otroka ne bi vplivalo, je pa res da prehaja v mleko in da pač je treba sprejet to, lahko pa greš na forum ginekologija, kjer odgovarja, pa vpiši Ergotyl v iskalnik, pa ti teme ven vrže, jaz zdejle nimam časa. Sicer pa jih jaz zdaj jemljem 6 dni po 20 kaplic 3× na dan in za enkrat kakih krčkov pri našmu ni, tako da ni panike vsaj pri nas ne, me je pa na začetku skrbel ampak raj to dam skozi, kot pa narkoza pa čiščenje pa bolnica FUJ. Sicer pa je men rekla g. če se bo krvavitev prej ustavila npr. po nekaj dneh da naj kar neham z jemanjem ampak danes ko je 7 dan, krvavitev še kr trajauser posted image , danes vzamem še kaplice potem pa preneham, ker je rekla da več kot 7 dni pa da naj ne jemljem. Upam da se tud tebi uredi, sem pa jaz imela isto en košček še v maternici, zato sem pa krvavela, sem ti misla že včeraj pisat, pa sem misla, mogoče pa ni in evo, pri tebi isto.

spanje: mi spimo v bodijo z dolgimi rokavi pa bombažnem pajacku s stopalci, pa zoknčke ima gor, ker drugač ima čist mrzle noge. Pa okn imamo odprt, sicer pa je pri nas noter tam do 24 stopinj ponoči, ja pa s kovtrčkom je pokrit, ker se tako bolje počuti, bol je zadekan bolje je.

čaj ja tud mi dajamo al komarčkov al pa prekuhano vodo, ki pa jo ne mara user posted image

Ja zdej pa res grem, ker naš tamal ne bo več na postli budn ležal user posted image A so vaši malčki že kej več budni,oz. takrat ko so budni niso lačni ker naš je zjutraj bil ful budn, pa razpoložen ampak nič ni kazal da bi bil kej lačen, tako da se nisva dojila.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
27.6.2006 10:03:47   
Anonimen
ja naša je že kr dost budna. pa glda mal okol, pa mene pa se ji kej pačim pa jo ogovarjam pa se mi prov smeji. zdele je v ležalničku sicer je zaspala, ampak prej je bla pa budna in je gledala živalice k visijo z loka nad ležalnikom. pol sem ji pa dala eno živalico v roko in je neki mahala z njo in se ful smejala :) pa gleda ful eno luno plišasto k igra drgač k jo potegneš za štrik in ma obešeno nad koškom. se ji kr oči zasvetjo k tisto luno navijem :) sem pa ke mal pleševa pa ful velike oči dobi, al pa se hodva v špegu gledat :) babe je hit treba na špegu navadt :)

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
27.6.2006 10:07:45   
mojca75
Ojla punce...

Ta vročijna ubija, če ne bi imel klime bi se nam zmešal, sem pa zloooo fovš Babrbs k so najdl tako fernsi hiško (daleč od ponorele pregrete LJ), takoj bi šla... no tud mi bomo ... čez kake 2 leti moral neki narest, za sedaj nam gre čist ok v tem "japonskem stanovanju" - ni glih največje, ampak bo treba menjat, selit,... nekaj narest

spanje: mi spimo odkriti, v bombažnem pajacu z stopalci in dolgimi rokami in SPIMO ODLIČNO, se zbudimo 1x odvisno ,med 3 in 5 zjutraj, potem pa odvisno ob 6 - 8.. gorje da jo pokrijem, kaj šele z kovtrčkom, res pa da imamo 28 zvečer kle not, pa luftamo čez vse tko da...
zjutraj sploh luftamo, popoldan pa klimo lafamo, kaj čmo! Pa je prav fajn...

budnost: naša je precej več budna, in se tudi že sama kaj zabava, vrtiljak je zakon, pa pisana žogica, pa ogovarjanje, še najbolj pa je če je razvita na previjalni in jo ogovarjam... cel žur! smo pa včearj cel dan prespali, pa tudi noč user posted image

spi pa naša pricesa tko zvita včasih, da mislim da se bo polomila, jaz jo še vedno odložim na bok (ponoči) in čez 5 minut je že na hrbtu, zjutraj jo najdem pa totalno zvito - glava nazaj, noge zvite,... hudo! ji že paše, če spi...

AD3: včeraj sem dala 3 kaplice - NIČ krčkov,... jes jes....user posted image , naj bo še naprej tko!

Čaj: noče, ne po žlički, ne po flaši, zato pa včasih večkrat dojiva, ampak manj, včasih pa tud na 3 ure in bl orng!

smo pa spet fuuuul zrasli in se poredili, očitno imam mleko z 7,2 maščobe user posted image

Nič, še pospravim, pol bo pa že kakšna sirena!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 298
27.6.2006 10:11:18   
maya2
Puncica: hvala, si mi fuuul pomagala... me tako skrbijo tele kapljice, pa valda rajši to kot čiščenje, tudi za malo ni ravno najboljše, da jo 'selimo' v bolnico za en danuser posted image ... meni je predpisal 20 kapljic 2x na dan tri dni, potem pa dva dni pavze, pa še tri dni... očitno obstaja več variant...  popoldan moram pa še poklicat, če bom rabla jemat antibiotike in pa železouser posted image   A je tebi tudi dala kri pregledat?? Krvavitev se je meni tudi ful povečala... Ja upam, da nama bo uspelo uredit brez čiščenja... user posted image  Poročaj o napredku!

Drugače pa smo že s sprehoda, mala dremuckauser posted image  v vozičku... imam občutek, da se je že malo navadila na to user posted image  vročino... Jaz jo ponoči ne pokrivam več, pa vsaj zjutraj ni bila vsa mokra, se je že pričela 'vrtet' pa obračat glavo sem in tja...

Sem pa tudi našo user posted image  že opazila, da se zjutraj, ko se zbudi najprej nekaj časa 'pogovarja' z igračkami, ki jih ima okrog sebe (najraje z vrtiljakom nad glavo), ko pa opazi mene, da jo gledam, pa hoče ven!user posted image

LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 299
   [Brisano sporočilo]
27.6.2006 10:45:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Oblačila
Raho

Ali kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?

da (11%)

ne (76%)

pogojno, če je ugodna cena (13%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!