|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
9.6.2007 18:48:07   
sonček33
florita a veš da sem ravno včeraj si tut rekla, da zadj pa končno spet na stara pota. mislim, jaz ko sem jemala K sem bila čist ok in sem imela ful energije, ampak 8. dan po jemanju, me je pa zagrabilo. zvijalo, bolelo ... In sem tut rekla mojmu, kako smo pripravljeni potrpet vse te stvari. ponavadi gresta M in O kar mimo mene, nič posebnega, nobenih težav, zdaj sem si jih pa umetno naredila s temi tabletami.

joj, ko bi bili vsaj rezultati.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
10.6.2007 8:02:14   
aurora28
Samjst ko sem napisala da me je skelelo, je to trajalo skupaj 2 minuti, 2 min popoldan in 2 minuti ponoči, drugače pa nimam nobenega občutka in mi je to vse skupaj čudno. kaj je mogoče, da kljub klomifenu ne dobiš O user posted image , midva z mojim veselo user posted image ampak če ne bo O, tudi željenega rezuktata ne bo. Joj sem žalostna, če je ne bo? kaj naj naredim, se je kateri že tako naredilo, da je brez posebnih znakov O (bolečine, špikanje, slabost...), O le imela in tudi zanosila?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
10.6.2007 8:52:01   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz sem 3x zanosila s K.
Tisti ciklus, ko sploh nisem imela posebnih znakov sem vedno zagledala user posted image user posted image .
Tako, ni še vse izgubljeno!!!!
Veselo na delo  user posted image user posted image .

Pošiljam ti user posted image  za srečo!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
10.6.2007 11:51:26   
aurora28
Super nemrak, si mi dala upanje, ker me je že skrbelo, da nimam sploh O, ker nimam nobenih znakov. Super midva z mojim možekom bova kar veselo user posted image , da nama rata. 

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
   RE: klub pozitivnih klomifenk
10.6.2007 12:36:59   
poki5
Hojla punce, zanima me ali poleg K jemljete še Tifol,menda naj bi bilo t OK ?

Pa še eno vprašanjce, ker je to moj prvi krog K me zanima do kdaj traja občutek napetosti v trebuhu , do O ali do naslednje user posted image  , če ne bo prej user posted image

Sonček 33 koliko ciklov si jemala K, je bilo vedno isto počutje po 8 dnevu?
Zanima me da se pripravim kaj me lahko čaka.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
10.6.2007 16:12:15   
sonček33
Poki to je bil moj prvi ciklus K. In sem po eni starni vesela, da je blo mal  (no ja veliko) bolečin, ker tako se mi je vsaj zdelo, da imajo tablete nek učinek. Upam, da druge škatle sploh ne bo treba pojest user posted image , ker tako pridnouser posted image . Bomo vidl. Držim pesti za vse nas.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
10.6.2007 16:41:35   
poki5
Hvala sonček 33 , zanima me še a je tista neprijetnost trajala 1 dan ali več.
Po svoje je kar prav da kaj čutimo si vsaj lahko mislim da kaj deluje in da pomaga da bomo kmalu user posted image .
Navijam za vse nas da bomo kmalu srečke zuser posted image user posted image .

pa še  user posted image  in user posted image  za pomoč.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
10.6.2007 17:26:43   
sonček33
Bolečine so bile 3 dni, ampak šele zvečer oziroma pozno popoldne in ponoči. Sem si jih pa lajšala s termoforčkom. Ni ga čez to staro dobro "zdravilo" naših babic user posted image

(odgovor članu poki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
10.6.2007 19:16:44   
sonček33
Ej, punce men je zdele že ene 3 ure tko slabo.  Se mi zdi, da to nekaj pomeni :). Ali pa je morda le želja tako velika.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
10.6.2007 19:56:02   
ledenka
moja O je mimo, kar je bilo, je bilo. ta mesec sva imela ravno sedaj neko krizo... user posted image  se mi zdi, da mi po K ful niha razpolozenje, se to se kateri dogaja? ali pa vpliva cakanje na user posted image user posted image  tako zelo name. mah, bomo ze.

user posted image  uzivajte ta nedeljski vecer!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
10.6.2007 20:35:26   
aurora28
Jaz se prav dobro počutim in res je, da nič ne čutim, da bi se kaj ˝spodaj˝ dogajalo, sem že malce zaskrbljena user posted image , v navodilih piše, da običajno O nastopi od 5. do 10. dneva zadnje zaužite tabletke. Danes je ravno 6. dan po zadnji tabletki in pri meni ni še nobenega filinga, mogoče pa še bo. Prsa sploh nimam občutljiva, kot sem jim imela prej, tak da sploh ne vem. user posted image ne pričakujem 23.6. tako, da držim pesti, da nama bo že prvi cikel ratalo. Kdaj pa jo ve kaj ne pričakujete, aja pa še to, kdaj vam nastopi user posted image v ciklusu ko jeste klomifen, ali je točna ali pa kaj zamuja?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
10.6.2007 21:41:10   
andreja2000
aurora28  meni  osebno je user posted image  ob jemanju K . zamujala 2-3 dni,pa srečno user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
11.6.2007 9:17:44   
pina-1
ufff ste čvekice. sem zdej rabla kar neki cajta da sem vse prebrala...

florita, si me spraševala glede Monitja. Prehranjevanje po njegovi metodi, temelji na uživanju živil, ki imejo nizek glikemični indeks... Predvsem se moraš izogibati beli moki, škorbu, belemu, rižu, sladkorju,.... Sej ni tako težko le notr moraš past. Pa tudi ješ lahko neomejene količine.

Bimba80 se obupaj. seveda boš nosečka. jaz imam tudi policistične ovarije in imam doma že 4 letno navihanko.

Jaz nimam nobenih znakov ne o ovulaciji ne nič.... Sicer naj bi user posted image  prišla okoli 19. kar pomeni da bi O že morala biti... PO vseh "teorijah" pa je jaz nisem zaznala. Bomo videli kaj bo prinesel konec meseca....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
11.6.2007 9:48:42   
roal
sonček33 držim ti pesti, da je to touser posted image !
ledenka tebe pa naj potolažim, da sem tudi sama bila taka takoj po jemanju K, potem pa se je stanje izboljšalo.
jaz še vedno čakam to user posted image , včeraj me je grozno zvijalo, ampak še vedno je ni. sicer pa glede na to, kdaj bi naj komaj imela ovulacijo, sem si izračunala, da mora prit komaj v četrtek. sicer je ne pričakujem user posted image , ampak vem da bo prišla...

klomifenke držte se in upam da bo kmalu katera poročala o user posted image user posted image !

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
11.6.2007 10:28:59   
Orki
Pozdravljene!
Jaz sem nova tuki gor, pa bi se rada včlanla v vaš klub user posted image . Mal sem vas sedaj čez vikend prebirala in našla veliko koristnih informacij.
No, naj se malo predstavim. Stara sem 26 let, moj mož prav toliko. Za user posted image se trudiva 1 leto. Žal zaenkrat neuspešno. Imam namreč pco in vse možne njegove sindrome (neredne m, poraščenost, malček preveč kil,...). G mi je predpisala Klomifen in jutri začnem s prvo tabletko. Jemati moram po 1 od 3-7 dne. Sicer ne vem, če je ravno smiselno, da ga začnem jemat, ker moj dragi 25.6. gre na službeno potovanje. A mislite, da bom imela do takrat že ovulacijo, če začnem s prvo tableto jutri (12.6.)? Zanima me še, kolikokrat se običajno gre na UZ v enem ciklusu?
Lep dan želim! Lp

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
11.6.2007 13:52:05   
dolenjka
Vsem, ki ste včasih tik pred tem, da vržete puško v koruzo naj povem svojo zgodbo v najkrajši obliki:

Po 1,5 leta poskušanja sem dobila K in ga jemala 7 mesecev, v 7. mesecu jemanja K sem šla na HSG ker ni bilo učinkov. Pred 1 tednom sva šla na kliniko za neplodnost in dobila datum za ICSI za september, potem pa sva v soboto sva z možekom zagledala user posted image  user posted image  user posted image
Torej: NE OBUPAJTE!!!!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Orki)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
11.6.2007 16:05:47   
andreja2000
dolenjka  user posted image  še tukaj iskrene čestitke in lepo ter zdravo user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
11.6.2007 16:56:02   
florita
bravo dolenjka....srečka user posted image , lepo nosečnost .......

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
11.6.2007 16:58:25   
florita
Orki dobrodošla med nami......pomoje da boš ujela O, v navodilih piše da se najverjetnje zogdi 7 dan po zadnji tabletki, se pravi 12.6. začneš jesti do 16.6. ko poješ zadnjo nato pa 23. 6 je tvoj 7 dan.....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
11.6.2007 17:22:43   
aurora28
Pri meni je ravno danes 7. dan in niam nobenih bolečin, res pa da nekaj čutim, da se dogaja v notranjosti, tako kot pred user posted image , uapm, da je to znak O user posted image user posted image user posted image , komaj čakam možeka, da pride domov user posted image user posted image . Zdaj si merim BT in sem imela v soboto in nedeljo 36,2 BT, danes zjutraj pa 36,4. Bi se morala BT bolj povečati, kajne?

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
11.6.2007 19:38:09   
ledenka
user posted image  bravo, dolenjka! takih smo veseli!

vse dobro zate in za tvojo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
11.6.2007 19:43:24   
Mončika
Doma imamo sinka. Lansko leto pa sem imela izvenmaternično nosečnost. Odstranili so mi jajcevod. Leto dni smo se trudili da zanosim, pa nič. Tako sem dočakala 1. pregled pri dr. Rejliču. Zelo sem bila začudena ko mi je dejal , da bom že kar junija prišla na vrsto za inseminacijo. Tako sem bila tudi 1. mesec na klimofenu in danes na inseminaciji.
Kar se pa stranskih učinkov tiče, pa so me 2 dni močno boleli jajčniki in križ. Čutila sem pritisk na debelo črevo, podobno kot pri popadkih...da ne omenjam slabosti po posegu. Iz ambulante sem šla prav omotična, sploh ne vem kako sem prišla do avta.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
11.6.2007 19:56:38   
sonček33
roal haval za želje
dolenjka - bravo - ti si upanje za vse nas

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
12.6.2007 7:05:18   
njoka
user posted image  DOLENJKA, ISKRENE ČESTITKE !!!!  user posted image

Da boš naša lepa srečka user posted image  in zdravega user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
12.6.2007 7:06:36   
njoka
ORKI, DOBRODOŠLA !!!

Tukaj nas je kar precej s PCO in veliko jih je že mamic oziroma user posted image , zato le pogumno !!!

user posted image

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?