|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
24.4.2007 19:46:08   
Fargesia
BRAVO, hokejistka!!!! ČESTITAM!!!!!kako si pa lahko bila tiho en teden?!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
24.4.2007 23:34:14   
pot
Čestitke hokejistka!!! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa le uživaj v močno željeni nosečnosti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
25.4.2007 1:00:20   
pot
Pozdravljene klomifenke, bodoče nosečke.

Pravila so naslednja:
1. v klub se lahko včlani vsaka, ki želi, ki je že ali še bo imela izkušnjo s Klomifenom.
2. članarine ni user posted image
3. malo se predstavite:
še jemljete klomifen? koliko časa ga že jemljete? kakšni so vaši stranski učinki? ali vam je K pomagal?
ali se je iz njega izcimil kakšen user posted image ali celo user posted image user posted image ...

Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (PDP 30.4.2007)(se je prestrašila K in raje prej zanosilauser posted image )
2. buča  (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila. Žal se ni dobro končalo)
3. Liona user posted image (ZM 9. 2006, PDP ok. 7. 2007)(samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )
4. micla user posted image (ZM feb.2007, PDP ok. 11.2007)

1. cikel:
5. Lana 22 user posted image
6.  NMJ user posted image  user posted image Rodila dve user posted image user posted image , Živo in Nežo (januarja 2007).
7. ily user posted image (PDP ok. 2. 2007)
8. tejči77 user posted image (PDP 7. 2007)
9. MaRe user posted image   (PDP ok. 5.-7. 2007)
10. guppy user posted image user posted image (PDP 9. 2007)
11. helenav user posted image (zanosila jan.2007, PDP ok. 10.2007)
12. MissLady user posted image (PDP 2.10.2007) (K v kombinaciji z Aglurabom)
13. Katina user posted image (PDP 20. 11. 07) (Držimo pesti za vse nadaljne preglede.) 
14. andreja2000 user posted image (po prenehanju jemanja K, marec 2007. Vstrašila se je Dr. na Kliniki)

2. cikel:
15. janja user posted image
16. čaki user posted image  
17. Mokka user posted image   (PDP: 28.4.2007)
18. prinjej user posted image  
19. yudit  user posted image (PDP: 28.7.07)
20. kaja80  (žal se ni dobro končalo)
21. nemrak user posted image (PDP: 5.11.07) 
22. pot user posted image (Šla na bioenergetsko terapijo v 2. ciklu po K. Rok 25.10.2007. NS super.)

3. cikel:
23. janja 27 user posted image (Rodila 12. 2005)
24. *AnaL* user posted image
25. TANTRA  (1.)user posted image
26. Anonimna user posted image
27. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
28. Anonimna 2 user posted image
29. čaki user posted image
30. tina2007 user posted image (PDP avgusta 2007)
31. manca  user posted image (PDP 11. 07) (Prvi UZ pregled 19.3.)

9. cikel:
32. Anonimen3 user posted image (rok jun.2007)

Neznani cikel:

33. BERNARDA ŽIGA user posted image  
34. ALJA75 user posted image (končno uspešno s K. 6.3. UZ) 
35. TANTRA (2.) (Zanosila 11. 07) (Prvi UZ pregled 20. 3.)
36. martitauser posted image (zanosila feb. 07) 
37. soni user posted image (Zanosila feb./marec 07) 
38. kanarka user posted image (PDP 20.11.07) (Uspelo z OBMP)
39. Tadeja 1976 user posted image user posted image (PDP 9. 2007)(Očitno je K obrodil dvojne sadove. Če sploh še kaj zaideš k nam nam sporoči kako gre nosečnost.)   
40. Anonimna N user posted image user posted image user posted image (Zanosila februarja? 2007) (Čestitke za trojni uspeh s K.)   
41. hokejistka user posted image (ZM 16.3.2007, PDP ok. 1.2008?)(spermiogram in HSG bp. Zanosila po HSG, utrašila se je 2. škatlice K. Zanosila 1. cikel po K?)
42. Ulaa user posted image (PDP: 31.10.2007)
43. lana38 user posted image (zdravljenje s K neuspešno. HSG opravljen.)

Naslednje so na vrsti:

1. njoka  (trenutno se zdravi z Aglurabom in Klomifenom(2x1/2tabletke na dan), konec cikla še Prometrium)
2. mozart (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. zorica (zdaj 2. krog K, čaka rezultate IVI postopka. Držimo pesti.)
4. UnderEja  (neuspešno s K)

5. saša80 (čaka na IVF postopek)
6. Tia-na  (spet na K, potem pa na IVF)
7. janja
8. tajči84_  (na pavzi)
9. Goldy (držimo pesti da čimprej rata, zdaj po laparo in histero)
10. nenna  (neuspešno - 4 mesece terapije, sedaj v postopku IVF)
11. ona78 
12. listek (Pridno hujša, je v 3. krogu K.)
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj sledi ivf. Držimo pesti. )
14. anja31  (8. krog K in 5. z Aglurabom. Pregled 24.4.. Držimo pesti do 11.5.2007.)
15. MIŠEK13 (v novih bojih. Kako kaj potekajo stvari v tujini?)
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček  (ponovno z nami v boju)
18. ANDREJA * (imela lpsc, vse bp. Držimo pesti. Kmalu bo dočakala +.)
19. maša82 (V 1. ciklu s K - hiperstimulacija. Na pavzi. Pridno hujša. Spermiogram končno dober. 26.6. gre na laparo. )
20. casandra
21. Dalija (Kombinacija K + Aglurab. 1. marca UZ.)
22. curkica (HSG opravljen, vse ok. IVI neuspešen. K uspešno deluje na njeno mačko. user posted image Sama bližina škatlice.user posted image )
23. jasny
24. Crnitulipan (z 12.12. v IVF postopku. Držimo pesti. Poročaj kako stvari potekajo.)
25. sonce 78 (opravila HSG, jemlje Aglurab, čaka +)
26. Smrekica  (čaka na laparoskopijo 6.2.07)
27. Katjusa3
28. Barbado (s Klomifenom je bilo neuspešno.januarja je imela HSG. PCO.)
29. Bety
30. kwa
31. konina (2. IVI neuspešno. Trenutno zdravljenje z menopurjem. Namesto v 3. IVI postopek gre kar na IVF. Držimo pesti za nadaljne dobre novice.)
32. pupica25
33. sbap (Ponovno z nami. Zdaj spet v prvem krogu.)
34. Anonimna 2
35. barby113
36. naja2 (manjša pavza po IMN)
37. blanč
38. fras (je na dieti. čaka na ponovno zdravljenje s K ali +.) 
39. Ulaa*  (Zaključila 3.krog K. A si ti tudi Ulaa? Sem čisto zmedena )
40. mojca9000 (V 2. postopku ISCI.)
41. tejka**
42. dolenjka (v novem 6. krogu s K.)
43. *medi* (zdravljenje partnerja)
44. arneja (naša optimistka. Pije krvomočnico. neuspeh s K.)
45. Tamara79 (v 4. krogu)
46. Blaboma (na pavzi)
47. Linda25
48. Katka1a (za pol leta na KT, da se umirijo jajčniki, potem pa K)
49. RoniF
50. lučka 25 (PCO sindrom. V 3. krogu s K ni bilo uspeha. Trenutno pavza od K. Pregled 25.4.07. Držimo pesti.)
51. mojca976 (2. ciklus)
52. tosja (Čaka na 1. IVI.)
53. zvezdica82 (v tretjem krogu)
54. cocki  (čaka na rezultate K)
55. varja ( neuspeh s K, na vrsti je histero in laparo.) Jaz te bom obdržala na seznamu. Sploh, ker nas čekiraš.
56. rebeca (Kombinacija zdravljena K in Aglurab. V primeru neuspeha sledi IVF.)
57. tejchka  (zaenkrat neuspešno. Počasi gre v boj za IVF.)
58. anjaz (v 2. krogu zdravljenja)
59. monikap (Terapija s K neuspešna.)
60. florita  (spermiogram bp. UZ ugotovljena pregrada, zato zdaj laparo in histero)
61. pina-1 (stara-nova K. Bodi pozitivna. Zaenkrat slaba reakcija na K. 14.5.lpsc. Držimo pesti.)
62. moni30 (V prvi terapiji s K. Posebne čestitke za vse prebrane strani! )
63. varja76 (Posvet pri dr. Rešu...?)
64. ursi84 (opravljen HSG in spermiogram: bp. Prešibka reakcija na K. Sledi špikanje z Gionalom. 22.2.07pregled)
65. mojca79  (2. cikel na K)
66. ledenka (po K postkoitalni test, spermiogram in krvni testi ok. 2. krog K, čaka na UZ in PCT)
67. ana2007 (Preko UZ so odkrili PCO sindrom)
68. amor real (Čaka. Meri BT in dela O teste. UZ 12. dan ciklusa super. )
69. hojliho (3.krog jemanja K.)
70. kitty (1. ciklus zdravljenja s K, sledi laparoskopija. Držimo pesti.)
71. sarcy21 (1.krog jemanja K.)
72. miskula (1. krog K.)
73. Tiara123 (Zdravljenje z Dabrostonom in zdaj s K.)
74. jadrnica (PCO, spermiogram nekoliko šepa, HSG pa super.)
75. violeta79 (laparoskopija opravljena 2006,liže multi-maco in pije krvomočnico)(Pozdravljena v klubu!!! )
76. buča (Mislimo nate.)
77. kaja80 (Mislimo nate.)

Naša Blaboma, spab, Katka1 in tajči84_ so na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image Vas pogrešamo.
Prvi seznam čaka na vse vas in vas vabi!!!!! user posted image user posted image user posted image Moramo uravnovesit seznam, da bo enak. user posted image user posted image user posted image

Trenutno je magična meja 1/2 K nosečk dosežena. user posted image user posted image user posted image Če je še katera K noseča ali že mamica naj prosim javi, da ne bom rabila vohunit za vami, še posebno zato, ker vse nimate dostopa za ogled zadnjih prispevkov.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
25.4.2007 1:00:37   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):
Tole nam je poiskala Tia-na:

Za vse, ki ne veste, kako jemati klomifen ... ali vse tabletke naenkrat skupaj ali eno zvečer, eno zjutraj ... Pušenjak svetuje:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=105634&t=105634

2 tabletki od. 2.-9. dne

1/2 tabletke od 3.-7. dne
(pogosto predlagana terapija pri Dr. Rešu, več kot 10 klomifenk. Predlagana terapija pri omenjenem Dr. se pogosto izvaja tudi s sočasnim jemanjem zdravila Aglurab)

1 tabletka od 3. - 7. dne

2 tabletke od 3.-7. dne
(ok. 3 klomifenke)

1/2 tabletke od 3.-8. dne

1 tabletka od 3.-8. dne

2 tabletki od 3.-8. dne:

1/2 tabletke od 5.-9. dne

1 tabletka od 5.-9. dne
(pogosta terapija, ok. 10 klomifenk)

2 tabletke od 5.-9. dne

(najpogostejša terapija, več kot 30 klomifenk)

4 tabletke od 5. - 9. dne

3 tabletke od 5.-9.dne

1 tabletka od 6.-10. dne

2 tableti 5 dni med ciklusom
(za O, po
2 meseca izostali M)

Ovira pri zanositvi so lahko tudi policistični jajčniki. ˝Domač˝ opis:

Pri  PCO je  premalo hormonov, ki bi naredili konkretno ovulacijo ali pa do te sploh ne pride, tako kot bi moglo. Največkrat pride v maternico le prazen ovojček in ne jajčece. Tako, pa ne more prit do zanositve. Ali pa se prazen ovojček pripopa kar na jajčnike, zato tudi PCO (policistični jajcniki - vec cistični jajčniki). Ciste niso škodljive, so pa lahko boleče, če se ne predrejo ob M. Pco te spremlja vse življenje in je zaradi njega težje zanositi, ampak ne vedno in odvisno od hormonov in ostalih možnih težavah. Spodnja tabela je za spodbudo, ker se da zanositi.

Lastnice PCO:
1. saša80
2. pot user posted image
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni user posted image
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75user posted image
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč
17. tajči84_
18. Katka1a
19. cocki
20. sbap
21. lučka 25 (PCO sindrom ali metabolni sindrom - po novem)
22. maša82 (PCO sindrom oz. metabolni sindrom)
23. ursi84
24. MissLady (PCO sindrom oz. metabolni sindrom)user posted image
25. guppy user posted image user posted image
26. ana2007
27. pina-1
28. kitty
29. hojliho
30. anja31 (močen PCO sindrom) user posted image
31. Tiara123
32. jadrnica
33. violeta79

Za vse lastnice PCO, pa je tukaj še link, ki nam ga je poiskala MIŠEK13. Še enkrat hvala.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=69761&t=69761

anja31 nam sporoča: Po besedah dr. Reša imam zelo močan PCO, vendar je rekel, da naj ne obupam, saj že enega 11 letnega fantka imam in je bil že takrat pco 100% prisoten in sem brez stimulansov zanosila...Gremo naprej, čeprav je težko!
Vsem članicam hvala za vaše prispevke. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
25.4.2007 1:00:46   
pot
Med najbolj zaželjenimi stranskimi učinki so seveda user posted image user posted image user posted image . Vendar v našem klubu žal še ni 50% ravnotežje med tistimi, ki so zanosile s K in tiste, ki še nismo. Vendar se stanje zelo dobro izboljšuje. user posted image Zavedati pa se moramo, da K niso nedolžni bonbončki, zato so spodnje izjave, po mojem mnenju več kot dobrodošle za vse tiste, ki se ali se še bodo z njim spopadale, da vedo kaj jih vse lahko čaka.

Stranski učinki klomifena - vaše izjave:

njoka: Jaz sem tudi lani maja jemala klomifen od 5. do 9. dne in moje  ni bilo do 4/10-06 in še ta je bila sprožena s Primolut Nor-om. Razlog je bil ta, da imam PCO.  med  jemanjem klomifena me bivši ginekolog sploh ni spremljal z UZ in se je nabralo malo morje cist na jajčnikih in se je materična sluznica zelo odebelila. Jaz ti predlagam, da greš do svojega ginekologa in z UZ preveriš kaj se dogaja.

rebeca:  ne pričakujem jutri najkasneje pa v ponedeljek. Že en teden me neprestano špika v spodnjem delu trebuha, pa vsako tolko imam prav krče. Joške me bolijo in povečale so se mi za 1. številko.
Nevem kaj naj si mislim ali je to pms ali je posledica klomifena ali .

naja2:Še malo spodbudnih besed in moja izkušnja:
Edino v tem mesecu ko je ratalo nisva delala na user posted image . Še danes mi ni nič jasno.
Izjeme potrjujejo pravila - se mi zdi da sva bila zelo aktivna takoj po M in tik pred M. Takrat ko naj bi po izračunih - imela O (na sredini) vem da nisva. Verjetno je ratalo takrat ko sem bila prepričana, da sva O že zamudila. Pa še nekaj: na user posted image  sva delala že leto in pol, pa sem merila temperaturo, pa jedla klomifen, pa delala O-teste, zdaj pa že nekaj mesecev nisem nič pisala in delala kakršnih koli testov.

TANTRA
: Maša82, jaz sem danes 5 dan po zadnji tbl in moram priznati, da me je začelo špikati že 3 dan, včeraj pa me je levi jajčnik tako bolel, da sem komaj hodila.

zorica: Vroče mi je, roke se mi potijo, tam spodaj se nekaj šraufa,...Skratka zanič sem user posted image user posted image user posted image

kaja80: Preden sem jemala klomifen sem imela cikluse dolge 34 dni. Prvi ciklus klomifena sem imela na 32 dni in 19 dan O, ta mesec je bila O 17 dan in sem predvidevala, da se mi je ciklus skrajšal še za dva dni, to je na 30 dni. V nedeljo je bil 30 dan, danes pa 32. Danes sem delala test iz firbca, ker nimam nobenih znakov.

mojca976:
Klomifen sem zdaj jemala 2. ciklus, vendar me pa zdaj tako jajčniki bolijo, za znoret. Zadnjič sem se zbudila sredi
noči zaradi bolečine. Naj povem, da hodim pogosto na vodo in da imam trd spodnji del trebuha. Ali je to
normalno?

ledenka: posebnih znakov pri jemanju nimam, no, vsaj nič posebnega. malce čutim spodnji del trebuha, ampak ni tako zelo neprijetno. malce sem dobila mozoljčke (sem ko pubertetnica user posted image ) pa prsi me danes malce bolijo user posted image  ampak na dotik.

pina-1: Danes vzamem še zadnji dve tableti K za ta krog. Včeraj so me zjutraj jajčniki kar fajn boleli in čez dan se mi je pojavil rjavkast izcedek- glih kot bi bila M pri kraju.

hojliho: ker se s klomifenom bašem že kar nekaj časa, naj ti povem, da imam UV skoraj vedno 12 dan, to je 2 dni pred ovulacijo, če pride, pa se takrat že vidijo folikli. Če so nastali, jih bo zdravnik videl. To je lahko le dobrodošlo, da potem še poješ kako tableto, če mogoče še ne bodo dovolj veliki.
Ker koliko jaz vem, morajo biti folikli veliki vsaj 22, da so primerni za oploditev, če seveda niso prazni.

lana38:Za 2 dni se mije podaljšala 2. faza ciklusa, pa tudi O je bila 2 dni pozneje, tako da skupaj 4 dni daljši cilkus.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
25.4.2007 8:39:50   
violeta79
dobro jutro
po je bila spet pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako je fajn, da te imamo user posted image

Lastnice PCO: ali imate tudi ve stranske učinke, kot so poraščenost, nabiranmje maščobe okoli pasu... zanima me če jih, oz. kako jih odptravljate user posted image

Jaz še kar čakam na user posted image  da lahko pričnem s Klomifenom. Zdaj že več kot mesec dni zamuja user posted image

lep dan

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
25.4.2007 12:40:19   
ledenka
user posted image  jutri spet začnem s K, pa da vidimo, kako bo potekal drugi krog - prvega jemljem samo kot ogrevanje user posted image  po praznikih grem pa na UZ in PCT, pa da vidimo, če njegovi plavalčki preživijo v meni user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu violeta79)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
25.4.2007 12:51:48   
andreja2000
hokejistkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super,bravo,čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
25.4.2007 19:14:55   
konina
Moja punkcija je mimo. Sem še kar o.k. Pridelala sem pa kar 15 jajčnih celic. Upam, da se bodo sedaj uspešno oplodile in da v ponedeljek dobim dva lepa user posted image  user posted image ! In da bosta seveda tudi ostala v meni.

Hokejistka, tebi pa čestitke. Lepo in mirno nosečnost ti želim.

Lp, Nina

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
25.4.2007 21:13:43   
yudit
Pot iskrene čestitke res, zadnjič sem prebrala novico da si user posted image in sem zelo vesela zateuser posted image user posted image user posted image , držim pesti da bo vse naj naj in čim več počitka ter cartanja. Resnicno sam vesela pa tud za ostale Klomifenke kerim je uspelouser posted image . No pri nas je datum PDP 25.07.07 in ja seveda vam zaupam imali bomo pupiko, jaz ji rečem  moja pišuka in valjda smo vsi veseli, zdaj smo ze mimo vseh kriz tak da je vse okuser posted image . Od samega zacetka ni bilo nobenih tezav tak da cez dobra 3 meseca pa bomo ze imeli naso pišuko domauser posted image in nemorem opisat obcutkov kak smo veseli. Hvala ti za podporo ko sem bila med vami in lepo nosecnost ti zelim lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
25.4.2007 23:21:24   
pot
violeta79, kakšne stranske učinke misliš? Stranske učinke K ali samo PCO?

ledenka, a PCT je test, za ugotavljanje preživetja spermijev v tvojem hišnem okolju? No, veliko sreče.

konina, držimo pesti, da boš v ponedeljek lahko šla po vsaj 10 zarodkov, da jih ogromno ostane za naslednje nosečnosti, ki si jih gotovo še želita in da bi se obe vstavljeni pikici želeli greti pri tebi. Spodbujaj jih na daljavo, da se bodo dobro odrezali. Držimo pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

yudit, se bom še zjokala, ko si tako lepo napisala. user posted image user posted image Hvala, da si mi dala novi datum poroda in nam zaupala, da se veselita punčkeuser posted image . Bom naslednjič popravila. PDP 25.7.07 torej. user posted image Jaz ti pa želim lep preostanek nosečnosti in še lepše, mirno življenje z veliko veselih trenutkov z vajino lepo pupiko, pardon, pišuko. Hvala za lepe želje.

No, zdaj ste na vrsti nove nosečke, pridivjajte z novicami, da spraznimo seznam bodočih nosečk. user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
26.4.2007 7:18:08   
violeta79
živjo

POT ... mislila se stranske učinke PCO...

glede klomifena si se potrudila in vse lepo napisala (seznam), ga še nisem začela jemati, bomo videli kako bo...

mene še kar špika v jajčnikih, user posted image  pa še vedno od nikoder user posted image  
A so katero jajčniki toliko boleli - skos v noge in kolke?
mene namreč tako boli...

LP

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
26.4.2007 11:48:03   
pot
violeta79, kar se tiče dlak, jaz si jih po nogah in okoli bikini predela pulim z mašinco, ker so potem tanjše in še manj pogosto zrastejo. Le to me moti, da se pod kožo vrastejo vsake toliko časa. Nisem še tako hud problem, bom rekla, da sem videla punce z večjo poraščenostjo, čeprav se celo življenje sekiram za svojo. Na trebuščku se mi zdi, da nimam toliko maščobe, bolj na nogah in zadnjici. Sem pa suhec in se najbrž to sploh ne opazi dosti, vsaj na daleč ne. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2238
26.4.2007 12:18:56   
Tiara123
Ko sem si prebrala vse znake PCO, sem na seznamu odkljukala pretirano poraščenost, 'moško plešavost' (čeprav ne morem reči, da sem plešasta, ampak je res malo nakazano user posted image ), nabiranje maščob okoli pasu in še bi se našlo. Edino, kar zame ne velja, je prekomerna teža, saj je imam kvečjemu premalo kot preveč.

Kar se tiče jemanja Klomifena, sem ga ta mesec preskočila, z naslednim ciklusom pa spet naprej... Kmalu bo eno leto matranja, pa upam, da bo user posted image prehitel razmišljanje kako naprej...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
26.4.2007 13:00:05   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image Lana 38 in hokejistka ČEEEEEEESTIIIIIITAAAAAM!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa imam 15.5. ultrazvok da me malo preveri če je vse O.K. ).5. pa bova z G določila kdaj naj bi imela laparoskopijo. Upam, da bo vsaj ta prinesla kaj uspeha. pa lep pozdrav.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
26.4.2007 13:38:34   
anja31
Punce,

bila sem na pregledu pri dr. Rešu. Sporočam vam, da bom prenehala s klomifenom in aglurabom. Grem na laparoskopijo. A mi lahko ena prosim napiše, kako to izgleda (vse, od prihoda v bolnico, do odhoda,koliko dni te ni v službo...) Koliko časa po laparo lahko spet delaš na bebici in kolikšna je verjetnost, da kmalu rata?

Pozitivno je samo to, da sem pridelala 1 sam folikel velik 18mm...Vsaj enega..;) Dr. Reš je rekel, da bo počil ravno na 14 dan, kar je danes..Z mojim dragim sva pa že 3 dni pridna in upam, da bo kaj ta mesec....

Zahvaljujem se vam za odgovore...

Ciao

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
26.4.2007 14:07:18   
violeta79
anja31  Jaz sem bila lani na laparoskopiji. Nič strašnega, čeprav sem se pred njo bala in sem bila vsa panična. Bila sem v Trbovljah v bolnici, tam je tako fajn osebje... Štiri dni sem bila notri. Prvi dan so mi nekaj sladkega dali za popit in pa donat, da sem se "spraznila". Potem pa zjutraj pod tuš in v operacijsko. Dobila sem narkozo in čez 45 min je bilo vse gotovo. Potem sem bila nekaj dni slabotna in vse me je bolelo, ker sem bila napihnjena od zraka... A ni blo tko hudo. Po operaciji sem se pogovorila z zdravnikom in mi je povedal vse kar so mi delali in kako naprej. Nič hudega... LE POGUMNO.
lp

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
26.4.2007 14:10:48   
violeta79
anja31 aja, še to: na bolniški sem bila 14 dni, nekaj časa po operaciji ne smeš imeti spolnih odnosov (cca 1 mesec), se paziti, nič težkega dvigovati. Sem bila pa kmalu dobra in je bilo vse po starem. Čisto malo se mi še pozna od šivov v trebuhu in popku... LP

Neposredna povezava do sporočila: 2243
26.4.2007 18:56:26   
nikki elin
Pozdrav klubu klomifenk. Najprej bi čestitala vsem, ki vam je uspelouser posted image z ali brez klomifena user posted image  ...Z mojim dragim poskušava že tudi dve leti, vendar je trenutno želja prevelika, da bi vse prepuščala naraviuser posted image . Od danes bi se pridružila Klubu, po navodilu gin. morm jemat od 3 - 7 dne po 1x na dan, upam da brez stranskih učinkovuser posted image ...uživajte v čudoviti pomladi...

Neposredna povezava do sporočila: 2244
26.4.2007 23:44:39   
pot
lučka25, držim pesti, da bo vse gladko potekalo in da se potem čimprej spet oglasiš kaj so ugotovili in naredili in da potem še vidva naredita test pozitiven. user posted image

anja31, me bomo držale pesti, da laparoskopija ne bo potrebna, tako, da ti v vsakem primeru želim veliko sreče.

nikki elin, dobrodošla v klubu!!! user posted image user posted image user posted image Želim ti samo pozitiven učinek ob koncu ciklusa user posted image user posted image , pa poročaj kako ti reagiraš nanj. Boš imela tudi kak UZ med ciklom, da bodo preverili, če folikli rastejo?

(odgovor članu nikki elin)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
27.4.2007 10:22:34   
listek
Živjo!

Čestitke vsem, ki ste zagledale 'magični' user posted image !! Lepo user posted image  vam želim.

Meni tudi 3. krog K ni pomagal, tako da moram po praznikih do moje G, da vidimo, kako naprej. Še kakšen krog K ali pa kaj drugega. Pustimo se presenetiti.
Mogoče pa nama že v maju uspe, pa ne bo potrebno nič drugega.

Uživajte med prazniki!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
28.4.2007 7:33:43   
zvezdica26
Pozdravljeni vse klomifenke
No "na žalost" se bom tudi jaz pridružila vašemu klubu. Klomifen zaćne jesti ob naslednji M (od 5. do 9. dan eno tab)
Sicer sem v čakalni vrsti za IVF, pa se je moja G spomnila, da "se mi upa dati Klomifen, samo da proba, če bi deloval"user posted image tako čisto po njenih besedah. Drugače je problem za zanositev moški faktor.  Tko da prvi mesec bom z veseljem goltala eno tabletko, potem pa po dve, ampak ker verjetno ne bo delovalo, me jeseni čaka IVF. user posted image user posted image user posted image  
lp in velik pozitivnih misli vsem sotrpinkam
zvezdica26

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
28.4.2007 8:57:37   
lana38
zvezdica26, tudi čudeži se dogajajo. Jaz sem zanosila, ko tega sploh več nisem pričakovala. Nestrpno sem čakala 1. dan user posted image , da bi se lahko naročila na HYSC. Pa user posted image  ni bilo od nikoder in zagledala sem user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu zvezdica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
28.4.2007 11:15:54   
nikki elin
Ojla

Pot - imam UZ 4. 5. in upam, da moj gin. ne bo na dopustu (včer še ni vedel..user posted image ). Sicer se pa kr dobr počutim ob jemanju K, mogoče slabši vid, pa kakšna topa občasna bolečina - sej veš, vse hudo bo enkrat pozabljenouser posted image ..

Lana38 - iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image ...

pozdravček

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
28.4.2007 15:08:17   
jadrnica
hojla klomifenke user posted image
vidim da pot lepo pridno skrbi za vse update in pridno odgovarja. hvala ti pot in seveda cestitke še tu za user posted image ,

seveda gredo cestitke tudi ostalim noseckamuser posted image user posted image se mi zdi , da jih je ta mesec toliko, da sploh ne vem komu sem ze čestitala na kateri temi tako da vsem novim user posted image BRAVO user posted image user posted image user posted image

glede mojega stanja: user posted image bi morala priti 25.04. pa je še ni bilo  do sedaj (in upam, da je tudi ne bouser posted image ) vendar sem seveda naredila test takoj ko je zamujala, pa je bila samo ena crtica. samo znakov menstruacije pa nimam (nimam napetega trebuha, prsi me ne bolijo, sem pa full zmatrana ina zaspana).

ta mesec namreč zacnem s klomifenom, če morda še ne bom nosecka, jem pa ze aglurab. sem se pa mal skolirala, da se ne sekiram toliko, ker nama pac ne rata in sem bistevno bolj sproščena in bistevno raje slončkam :)

Aja, BT je še zmeraj visoka  37,1...poročam, kakšno bo stanje v prihodnjih dneh

kot PCO-jevka in glede znakov sporočam violeti79 sledeče:
- nisem nič kaj debelinka in okroglinka - sem bolj pri suhicah, no celulit imam tako kot vse ženske na zadnjici in stegnah,
- sem bolj malo poraščena, tako da ni treba kaj dosti depilirat, posledično tudi nimam blazno lepih in košatih las user posted image
- imam pa kar aknasto kožo oz. odprte pore, ker sem brala da je nečista koža tudi odraz PCO-ja

tolk od mene, pa se beremo,

lepe praznike vsem skupaj

(odgovor članu nikki elin)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?