Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 29.4.2007 19:55:10
|
|
|
|
guppy
|
Drage klomifenke! Sem prišla malo pokukat k vam in vam iskreno čestitat. Vidim, da se seznam uspešnih kar daljša in daljša!! BRAVO!!!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 29.4.2007 21:22:42
|
|
|
|
Fargesia
|
joj guppy, kako lep trebušček imaš!!!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 30.4.2007 17:19:21
|
|
|
|
konina
|
Punce, jaz sem imela danes transfer in sedaj sta pri meni dve pikici. Joj, kako si želim, da tu tudi ostaneta. Držite pesti! Lp, Nina
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 30.4.2007 19:04:26
|
|
|
|
pot
|
Ooo, guppy, lepo da si nas obiskala. konina, zate pa pestke, da se vse izteče tako kot se mora. Držimo pesti. Misli pozitivno, odpri roke sreči, ki je že pri tebi.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 30.4.2007 19:56:11
|
|
|
|
andreja2000
|
konina močno stiskam zate pestke
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 30.4.2007 21:12:05
|
|
|
|
konina
|
Hvala punce. Upam, da nam tokrat uspe. Polna sem upanja, zraven me je pa takooo strah. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 30.4.2007 21:21:52
|
|
|
|
lana38
|
konina !
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 30.4.2007 22:04:42
|
|
|
|
guppy
|
konina, držim pesti! Punce moje, tok vas je lepo videt, da ste nekatere kar nosečke. Lana, pot, andreja2000, pa hokejistka... . Zdaj bi si želela še mašo82 videt med nosečkami, držim pesti za laparo! Lana, ti se pa zdaj čuvaj kolikor lahko, čim več počivaj (dobesedno "izležavaj" se čim več), da se maternica ne napreza. Pij veliko vode in kakšen čajček in s pozitivno energijo naprej!!! Mene je bilo občasno tako strah, ko sem zanosila. A bo vse OK... pa sva se z možem dobesedno odločila, da mora biti vse OK in da bova zihr mela dvojčke, ker sva si tega fuuuuuul želela... In evo (trikrat potrkam), za zdaj je vse v redu. Upam, da se boste malo nalezle nosečniške pozitivne energije in da boste čimprej zagledale Poljubčki od
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 1.5.2007 8:07:56
|
|
|
|
zvezdica26
|
živjo, prosim za pomoč. ali je kaj pomembno kdaj vzamem Klomifen? Mislim ali je to zjutraj zvečer, na tešče, ali po obroku. Sem brala na navodila pa nisem nikjer nič zasledila. Hvala, lp
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 1.5.2007 8:20:45
|
|
|
|
lana38
|
Nekatere pravijo, da je najbolje, če se ga vzame zjutraj. LP
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 1.5.2007 9:18:33
|
|
|
|
Liona
|
Pozdravljene, da se vam še jaz malo oglasim in da ne bom več BLOND obarvana . Lahko tudi malo dopolnim seznamček pri mojem nicku. PDP imam 22.6.2007, ampak ker naju čaka carski rez bo verjetno 7-10 dni prej (če nas naš fant ne prehiti). Naslednji petek imamo UZ in takrat se bom zmenila za točni datum za CR. Le odločiti se še moram ali bi imela CR s spinalnim blokom, ali pa kar narkozo... Bomo še videli. Vidim tudi, da se seznamček lepo dopolnjuje. Super!!! Vsem ostalim, ki pa še čakate na pošiljam ............ za srečo v prihodnjih mesecih. Se bom še kaj oglasila. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 1.5.2007 16:57:47
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: guppy Zdaj bi si želela še mašo82 videt med nosečkami, držim pesti za laparo! Guppy, pa ti si resnično zlata oseba!!!! iz tvojih ust v mojo maternico! (da glih ne rečem v božja ušesa... )HVALA TI, RESNIČNO HVALA ZA TE LEPE ŽELJE!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 2.5.2007 18:08:14
|
|
|
|
pot
|
zvezdica26, zjutraj vzemi, tako lahko budna opaziš kakšne negativne stranske učinke, kot je hiperstimulacija. Pa upam, seveda, da je ne bo. Liona, lepo, da si se nam javila. Hvala za podatke. guppy, hvala za čestitke.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 4.5.2007 7:34:19
|
|
|
|
violeta79
|
Pozdravljene! Najprej čestitke vsem mi zaostaja več kot en mesec, test je bil - , tako, da sem včeraj šla h G in mi je predpisal Cyclo Progynova - 6 dni, potem dobim , nato pa klomifen. Ima katera take oz. podobne izkušnje? UZ je pokazal, da po laparoskopiji ni nič bolje in da pač pri meni operacija ni uspela Vseeno veselo naprej!!!! Kaj pa drugega preostane?! KISS
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 4.5.2007 8:18:24
|
|
|
|
moni30
|
Jaz vam pa moram sporočiti, da sem prejšnji četrtek sicer zagledala rahle črtice (na dveh testih), ta teden v sredo pa me je presenetila obilna krvavitev . Ker moj G do ponedeljka ne dela, sem se obrnila na dr. Pušenjaka, ki mi je razložil, da je seveda šlo za SS in mi svetoval, da naj ta mesec ne jemljem Klomifena, da se obnovi sluznica. Tako, očitno Klomifen pri meni deluje (saj je to bil prvi mesec jemanja), vendar pa mi ni namenjen LP
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 4.5.2007 10:13:56
|
|
|
|
monikap
|
Moni30 nikar obupat vem da ti je trenutno zelo hudo in je to grozen občutek ko izgubiš tako zelo željeno vendar nikar ne obupaj in verjemi da te nekje čaka ki je namenjena samo tebi.Sedaj pa izjokaj svojo bolečino saj ti bo le tako malo lažje .
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 4.5.2007 11:11:21
|
|
|
|
anja31
|
Pozdravljene, prosim za nasvet.. Na 12 dan ciklusa sem bila pri dr.Rešu in je rekel, da imam folikel velik 18mm. Rekel je, da je to dober znak...Poslal me je na laparo, v kolikor še ta mesec nič ne rata. Na 21 dan istega ciklusa sem bila pri svojem izbranem ginekologu, ki me je uničil z izjavo, da imam nekaj foliklov manjših od 10mm in da to ni nič.... Zdaj pa jaz več ne razumem???Kateri dan se gleda folikle???? A je slika tudi na 21 dan merodajna, glede na to, da imam cikle točne na 28-29 dni???? Hvala za odgovor, ker sem že čisto out.... Ciao punce..
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 4.5.2007 11:50:14
|
|
|
|
Bimba80
|
Pozdravljene, pa sem vam še jaz pridružim.........sicer sem nova pri jemanju klomifena, saj sem ga sele ta mesec zacela in v ponedeljek vzela zadno tabletko..........jemljem pa 2 tabletki, eno zjutraj eno zvecer, od 5. do 9. dne........zaenkrat nisem se opazila nekih sprememb, razen tega, da me v spodnjem delu malo spika.....zanima pa me, kdaj naj bi prislo do ovulacije pri jemanju klomifena? UZ pa imam v drugem krogu............v bistvu ko bom ob naslednji M pojedla moje tabletke klomifena, se moram narocit na UZ, da vidimo kako kaj potekajo stvari..........upam, da nam bo uspelo zagledati .....
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 4.5.2007 13:00:53
|
|
|
|
konina
|
Pozdravljena, nova klomifenka. Upam, da bo tvoja terapija uspešna in sploh ne boš potrebovala UZ. Anja31, pri tebi pa je verjetno prišlo do ovulacije že prej in je tvoj ginekolog videl le še ostanke, tiste premajhne. Tisti veliki pa je ob ovul. počil in se morda, upam, tudi oplodil. Mislim, da gre to tako. Tudi jaz sem bila na UZ in sem imela tri velike, na naslednjem pa samo še enega. Ampak moja dva UZ sta bila blizu skupaj po dnevih. Tako, da mislim, da je to to. LP, Nina
|
|
|
|
RE: klub klomifenk 4.5.2007 16:55:30
|
|
|
|
mkonec
|
lp, tud pri meni je kao vse OK,razen PCO. Sem imela več kot pred letom HSG (OK), lani decembra laparo (OK), sem jedla klomifen že lani 5 ciklusov, sedaj jem bromergon že pol leta zaradi problemov s prolaktinom, no in sedaj sem zopet na klomifenu. 3. do 7. dan, pa še vedno nič. Edino, kar je OK, po laparo imam od decembra lani redne , kar se prej nikoli ni zgodilo. Počasi že izgubljam upanje. Sicer imam konec junija razgovor v MB pri dr. Vlaisavljeviču, a sem vseeno čisto na tleh. ali ni in ni! lp, mateja
|
|
|
|
RE: klub klomifenk 4.5.2007 17:07:38
|
|
|
|
Fargesia
|
Joj, mkonec, nikar ne obupaj! Glavo gor. Nekega dne bomo tudi me, ki se že toliko časa trudimo, vesele in zdrave nosečnice! Verjemi v to!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 4.5.2007 18:09:20
|
|
|
|
blanč
|
enaindvajseti dan pa ni več primeren za gledanje foliklov. Ti je Reš že prav povedal. Katerega ginekologa pa imaš??
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 4.5.2007 19:21:11
|
|
|
|
andreja2000
|
moni30 bodi močna in žal mi je za tvojo ,tudi sama žal poznam to bolečino. Želim ti veliko moči in topel objem zate anja31 se moram čisto strinjat z puncami ,saj si 21 dan že bila po ovulaciji,zato kar pogumno naprej.
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 4.5.2007 19:31:13
|
|
|
|
Fargesia
|
Andreja, čestitke za srček po tvojim srcem! Je bilo lepo slišati bitje srce najinega ?
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 4.5.2007 20:54:24
|
|
|
|
andreja2000
|
maša82 hvala in želim si,da tudi ti to prav kmalu doživiš,boš videla da boš!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?