|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
22.4.2007 19:07:21   
listek
user posted image user posted image ČESTITKE POTuser posted image user posted image

Ledenka, strinjam se s tabo, lepo bi bilo imeti enga 'kozla' doma. Še en teden, pa bova z user posted image videla, ali nama je v 3. krogu K ratalouser posted image . Znaka sicer ni še nobenega, ampak časa je še dovoljuser posted image
Drugače pa nazaj do G, da vidim, kaj sledi.

Uživajte vse v lepem večeru in čim več user posted image user posted image  čim prej!!

Čauuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
22.4.2007 21:10:25   
ANDREJA*
Pot čestitam za user posted image ! Vsem novim nosečkam pa prav takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz si trenutno želim še vednouser posted image aliuser posted image ....lepo se imejte , veliko se smejte..........in pazite nase in svoje maleuser posted image .
Andreja

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
23.4.2007 12:59:11   
lučka 25
Oj! Sem brez računalnika in občasno kje gostujem in po dolgem času zopet pogledam sem gor in zagledam eno veselo novico.
POT, ČESTITAM!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa čakam na sredo, ko imam G in kaj bo sedaj naprej. Me pa že par dni tako bolijo jačniki, da komaj sedim in se premikam. Upam, da ni kaj hujšega. Bom pa G toliko težila, da mi bo vse preglede opravil.  Držite pesti za sredo, da bo kaj veselih novic in ne samo slabih.

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
23.4.2007 14:03:43   
anja31
Pozdravljene,

jutri grem na pregled k Rešu in ne vem, kaj naj mu rečem...Po 2,5 letih čakanja in 8 krogih klomifena (zadnjih 5 krogov skupaj z aglurabom)...bi rada zadevo premaknila  naprej...Kaj mi svetujete? Na pregled bom prišla na 12 dan ciklusa..

Ciao

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
23.4.2007 14:10:32   
pina-1
še vedno vas redno prebiram in držim pesti za vsako od vas, ki še upa na user posted image .
pri meni je tečka, ki je prišla prezgodaj, odšla in sedaj čakam 14. maj. sicer bo pa šlo vse tako hitro mimo, ker so prazniki vmes.

vsem eno user posted image  za srečo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
23.4.2007 14:35:03   
moni30
Hojla, jaz pa mojo (ne)čakam v četrtek. Upam na najboljše, če ne pa grem drugi mesec na dvojno dozo od 5-9 dne ciklusa.
Imam pa eno vprašanje za vse, ki ste jemale K in si merile BT: ali se vam je lutealna faza kaj podaljšala ali ne?

LP

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
23.4.2007 17:32:01   
lana38
Meni se je ob Klomifenu lutealna faza odaljšala na 16 dni. Pa tudi O je bila na 16. dan, ko sem jemala od 5. do 9. dne po 2 tableti. Tako da sem imela cikluse na 32 dni, ampak to je normalno ob teh pogojih. Merim si BT.
LP

lana38

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
23.4.2007 20:23:26   
pot
punce, hvala za vse čestitke in tople besede. user posted image Sem tako vesela, da se veselite z mano in upam, da se bom kmalu tudi jaz za vse preostale, ki še čakate svoj plusek. Še posebne pestke, za vse tiste, ki čakate te dni in prihodnje tedne. Naj vas prihodnji teden preseneti z uresničitvijo vaše velike želje.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
23.4.2007 21:16:36   
konina
Pot, čestitam tudi jaz. user posted image user posted image  Želim ti mirno in lepo nosečnost in seveda čudovitega sončka.

Jaz sem pa še čisto v šoku. Ta mesec sem začela z menopurjem in sem tako reagirala, da grem namesti na IVI na IVF. To sem izvedela danes in sem še vsa pretresena. Sej ne vem kaj čutim. Sem presenečena, prestrašena, vesela, vse hkrati. Res so me presenetili. Imam 10 foliklov in si ne upajo naredit IVI, da se jih ne bi preveč oplodilo. Ob 22h se odpravljam po stop inekcijo in v sredo me čaka punkcija. Mogoče pa že jutri delna punkcija, saj imam poleg teh desetih še veliko majhnih in jih bodo morda morali odstraniti. Res pravi šok. Se pa seveda tudi veselim, saj sta za mano že dva neuspešna IVI.

Upam, da bo tokrat vse skupaj uspešno. Držite pesti zame, jaz bom pa za vse vas.

Lp, Nina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
23.4.2007 21:35:07   
pot
user posted image user posted image user posted image user posted image konina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.4.2007 21:51:22   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  Konina user posted image  user posted image  user posted image  čestitke, res lepa novica!

Držim pestke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
24.4.2007 7:07:36   
lana38
Zagledala sem user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
24.4.2007 7:12:10   
Anonimen
lana čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image , tokrat pa srečno do koncauser posted image . tudi konini in ostalim user posted image vso srečo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 2213
24.4.2007 8:09:08   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lana38user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako lepo,čestitke še enkrat in zdravo user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
24.4.2007 9:54:18   
violeta79
se še jaz malo javljam!
Čestitam lana38!!!!!!!!!! user posted image

Želim ti vse lepo user posted image

Jaz pa po starem. Čakam na user posted image , ni je od nikoder user posted image   da bi lahko pričela s K.
Sem že klicala G in pravi, da če je do 3.5. ne bo naj pridem na pregled. zamuja cel mesec. Test je negativen user posted image  Me pa zbada in špika občasno v jajčnikih! Mogoče pa do 3. 5. pride user posted image

Drugače pa ližem Multi-maco ( mi jo je priporočil bioenergetik) in  pijem krvomočnico.

Ima katera izkušnje s tem???

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
24.4.2007 9:59:23   
moni30
Lana38 čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem te že imela na sumu (sem zadnjič brala, da imaš BT povišano in sem si mislila: pa če Lana38 ni nosečauser posted image )

V glavnem želim ti lepih in čimmanj "težavnih" 9 mesecev. Uživaj!

(odgovor članu violeta79)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
24.4.2007 10:01:28   
moni30
Lana38 še eno vprašanje zate. Si mi že zgoraj odgovorila, da se ti je lutealna faza pri K podaljšala, vendar pa me zdaj še zanima za koliko dni. Upam, da ne gnjavim prevečuser posted image

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
24.4.2007 10:33:37   
pot
lana38 ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživaj v vsakem trenutku nosečnosti in sreči, ki si ji odprla vrata in jo sedaj lahko uživaš. Uživaj vseh user posted image mesecev in naj vse teče lepo, kot mora.

Očitno je ta podarjena plahtica naredila mali čudež.

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
24.4.2007 11:11:36   
amor real
user posted image  ČESTITAM LANA !!!! user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
24.4.2007 11:19:14   
lana38
moni30!
Za 2 dni se mije podaljšala 2. faza ciklusa, pa tudi O je bila 2 dni pozneje, tako da skupaj 4 dni daljši cilkus.
LP

lana38

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
24.4.2007 11:39:17   
ledenka
user posted image  lana38, bravo!

jaz grem v 2. krog K, ta mesec moram na UZ, pa na PCT... pa da vidimo, kaj bo pokazalo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
24.4.2007 12:02:13   
pot
Jaz bi čestitala še eni naši članici. Ulaa, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Sem te ravno danes opazila med oktobrkami. PDP 31.10.2007. Sicer nevem, če še kaj zaideš v naš klub, ker se že dolgo nisi nič oglasila, vendar vseeno: Čestitke!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
24.4.2007 14:35:27   
Fargesia
Lana38! sem te cel čas imela na sumu...NORO DOBRE NOVICE!!!!! Č E S T I T A M!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
24.4.2007 15:21:43   
varja
Bravo, Lana!user posted image user posted image user posted image . Toliko čestitk za pluske kot sem jih napisala zadnje čase, nisem še nikoli. Odlično! Več vas je, večje je upanje za nas ostale. Skratka Lana uživaj v svoji sreči in lepo nosečnost!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
24.4.2007 18:56:56   
hokejistka
Drage klomifenke!
Tudi jaz v vam sporočam, da sem prejšnji teden zagledala user posted image . (ZM 16.3) Sem tako presenečena, da še danes ne verjamem. Grem vsak dan pogledat v predal, kjer imam spravljena testa, če se dve črtici res poznata. user posted image

Prvi pregled imam šele 16.5, tako da čakam še 14 dni na uradno potrditev. Zanosila sem v istem ciklusu kot HSG. Doma pa imam še polno škatlico Klomifena, saj naj bi pričela z njim ta mesec. Prva terapija Klomifena ni imela učinka, sedaj pa sem se izgleda ustrašila te druge škatlice.
Iz srca vam želim, da vam uspe še ta mesec.user posted image user posted image user posted image

lana38 še enkrat čestitke.

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?