Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 22.4.2007 19:07:21
|
|
|
|
listek
|
ČESTITKE POT Ledenka, strinjam se s tabo, lepo bi bilo imeti enga 'kozla' doma. Še en teden, pa bova z videla, ali nama je v 3. krogu K ratalo . Znaka sicer ni še nobenega, ampak časa je še dovolj . Drugače pa nazaj do G, da vidim, kaj sledi. Uživajte vse v lepem večeru in čim več čim prej!! Čau
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 22.4.2007 21:10:25
|
|
|
|
ANDREJA*
|
Pot čestitam za ! Vsem novim nosečkam pa prav tako Jaz si trenutno želim še vedno ali ....lepo se imejte , veliko se smejte..........in pazite nase in svoje male . Andreja
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 23.4.2007 12:59:11
|
|
|
|
lučka 25
|
Oj! Sem brez računalnika in občasno kje gostujem in po dolgem času zopet pogledam sem gor in zagledam eno veselo novico. POT, ČESTITAM!!!!!!!!! Jaz pa čakam na sredo, ko imam G in kaj bo sedaj naprej. Me pa že par dni tako bolijo jačniki, da komaj sedim in se premikam. Upam, da ni kaj hujšega. Bom pa G toliko težila, da mi bo vse preglede opravil. Držite pesti za sredo, da bo kaj veselih novic in ne samo slabih.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 23.4.2007 14:03:43
|
|
|
|
anja31
|
Pozdravljene, jutri grem na pregled k Rešu in ne vem, kaj naj mu rečem...Po 2,5 letih čakanja in 8 krogih klomifena (zadnjih 5 krogov skupaj z aglurabom)...bi rada zadevo premaknila naprej...Kaj mi svetujete? Na pregled bom prišla na 12 dan ciklusa.. Ciao
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 23.4.2007 14:10:32
|
|
|
|
pina-1
|
še vedno vas redno prebiram in držim pesti za vsako od vas, ki še upa na . pri meni je tečka, ki je prišla prezgodaj, odšla in sedaj čakam 14. maj. sicer bo pa šlo vse tako hitro mimo, ker so prazniki vmes. vsem eno za srečo
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 23.4.2007 14:35:03
|
|
|
|
moni30
|
Hojla, jaz pa mojo (ne)čakam v četrtek. Upam na najboljše, če ne pa grem drugi mesec na dvojno dozo od 5-9 dne ciklusa. Imam pa eno vprašanje za vse, ki ste jemale K in si merile BT: ali se vam je lutealna faza kaj podaljšala ali ne? LP
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 23.4.2007 17:32:01
|
|
|
|
lana38
|
Meni se je ob Klomifenu lutealna faza odaljšala na 16 dni. Pa tudi O je bila na 16. dan, ko sem jemala od 5. do 9. dne po 2 tableti. Tako da sem imela cikluse na 32 dni, ampak to je normalno ob teh pogojih. Merim si BT. LP
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 23.4.2007 20:23:26
|
|
|
|
pot
|
punce, hvala za vse čestitke in tople besede. Sem tako vesela, da se veselite z mano in upam, da se bom kmalu tudi jaz za vse preostale, ki še čakate svoj plusek. Še posebne pestke, za vse tiste, ki čakate te dni in prihodnje tedne. Naj vas prihodnji teden preseneti z uresničitvijo vaše velike želje.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 23.4.2007 21:16:36
|
|
|
|
konina
|
Pot, čestitam tudi jaz. Želim ti mirno in lepo nosečnost in seveda čudovitega sončka. Jaz sem pa še čisto v šoku. Ta mesec sem začela z menopurjem in sem tako reagirala, da grem namesti na IVI na IVF. To sem izvedela danes in sem še vsa pretresena. Sej ne vem kaj čutim. Sem presenečena, prestrašena, vesela, vse hkrati. Res so me presenetili. Imam 10 foliklov in si ne upajo naredit IVI, da se jih ne bi preveč oplodilo. Ob 22h se odpravljam po stop inekcijo in v sredo me čaka punkcija. Mogoče pa že jutri delna punkcija, saj imam poleg teh desetih še veliko majhnih in jih bodo morda morali odstraniti. Res pravi šok. Se pa seveda tudi veselim, saj sta za mano že dva neuspešna IVI. Upam, da bo tokrat vse skupaj uspešno. Držite pesti zame, jaz bom pa za vse vas. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 23.4.2007 21:35:07
|
|
|
|
pot
|
konina
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 23.4.2007 21:51:22
|
|
|
|
tosja
|
Konina čestitke, res lepa novica! Držim pestke!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 7:07:36
|
|
|
|
lana38
|
Zagledala sem . LP
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 7:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
lana čestitke za , tokrat pa srečno do konca . tudi konini in ostalim vso srečo
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 8:09:08
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 kako lepo,čestitke še enkrat in zdravo
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 9:54:18
|
|
|
|
violeta79
|
se še jaz malo javljam! Čestitam lana38!!!!!!!!!! Želim ti vse lepo Jaz pa po starem. Čakam na , ni je od nikoder da bi lahko pričela s K. Sem že klicala G in pravi, da če je do 3.5. ne bo naj pridem na pregled. zamuja cel mesec. Test je negativen Me pa zbada in špika občasno v jajčnikih! Mogoče pa do 3. 5. pride Drugače pa ližem Multi-maco ( mi jo je priporočil bioenergetik) in pijem krvomočnico. Ima katera izkušnje s tem???
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 9:59:23
|
|
|
|
moni30
|
Lana38 čestitam Jaz sem te že imela na sumu (sem zadnjič brala, da imaš BT povišano in sem si mislila: pa če Lana38 ni noseča ) V glavnem želim ti lepih in čimmanj "težavnih" 9 mesecev. Uživaj!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 10:01:28
|
|
|
|
moni30
|
Lana38 še eno vprašanje zate. Si mi že zgoraj odgovorila, da se ti je lutealna faza pri K podaljšala, vendar pa me zdaj še zanima za koliko dni. Upam, da ne gnjavim preveč
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 10:33:37
|
|
|
|
pot
|
lana38 ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uživaj v vsakem trenutku nosečnosti in sreči, ki si ji odprla vrata in jo sedaj lahko uživaš. Uživaj vseh mesecev in naj vse teče lepo, kot mora. Očitno je ta podarjena plahtica naredila mali čudež.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 11:11:36
|
|
|
|
amor real
|
ČESTITAM LANA !!!!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 11:19:14
|
|
|
|
lana38
|
moni30! Za 2 dni se mije podaljšala 2. faza ciklusa, pa tudi O je bila 2 dni pozneje, tako da skupaj 4 dni daljši cilkus. LP
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 11:39:17
|
|
|
|
ledenka
|
lana38, bravo! jaz grem v 2. krog K, ta mesec moram na UZ, pa na PCT... pa da vidimo, kaj bo pokazalo
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 12:02:13
|
|
|
|
pot
|
Jaz bi čestitala še eni naši članici. Ulaa, čestitke!!! Sem te ravno danes opazila med oktobrkami. PDP 31.10.2007. Sicer nevem, če še kaj zaideš v naš klub, ker se že dolgo nisi nič oglasila, vendar vseeno: Čestitke!!!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 14:35:27
|
|
|
|
Fargesia
|
Lana38! sem te cel čas imela na sumu...NORO DOBRE NOVICE!!!!! Č E S T I T A M!!!!!!!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 15:21:43
|
|
|
|
varja
|
Bravo, Lana! . Toliko čestitk za pluske kot sem jih napisala zadnje čase, nisem še nikoli. Odlično! Več vas je, večje je upanje za nas ostale. Skratka Lana uživaj v svoji sreči in lepo nosečnost!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 24.4.2007 18:56:56
|
|
|
|
hokejistka
|
Drage klomifenke! Tudi jaz v vam sporočam, da sem prejšnji teden zagledala . (ZM 16.3) Sem tako presenečena, da še danes ne verjamem. Grem vsak dan pogledat v predal, kjer imam spravljena testa, če se dve črtici res poznata. Prvi pregled imam šele 16.5, tako da čakam še 14 dni na uradno potrditev. Zanosila sem v istem ciklusu kot HSG. Doma pa imam še polno škatlico Klomifena, saj naj bi pričela z njim ta mesec. Prva terapija Klomifena ni imela učinka, sedaj pa sem se izgleda ustrašila te druge škatlice. Iz srca vam želim, da vam uspe še ta mesec. lana38 še enkrat čestitke.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?