|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
16.4.2007 10:52:11   
moni30
No, tale naša tema pa je kar malce zaspala. Bom pa jaz kaj zapisala, če druge nimate časauser posted image .

Jaz sem bila na UZ (16. dan) in mi ni mogel povedati nič pametnega, ker sem po njegovem mnenju prišle prepozno (ja če pa delajo le enkrat na tedenuser posted image ). Rekel je sicer, da vidi 4 folikle, vendar pa so vsi zelo majhni. Potem pa sva ugotavljala, ali sploh nisem odreagirala na Klomifen, ali pa sem že po ovulaciji in so ti folikli bili le preostanek vseh in se niso dovolj razvili. Moje skromno mnenje je, da sem ovulacijo imela dan pred UZ, čeprav se mi je temperatura dvignila šele dan po UZ.
Tako, zdaj pa lahko le čakam ali je kaj ratalo ali pa se bo user posted image vlila.

Jadrnica moje mnenje je, da če se ti BT lepo dvigne, da ovulacija je. Mislim, da se ob odsotnosti ovulacije ne bi dvignila.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
16.4.2007 12:57:18   
anja31
Drage moje,

ponovno je ne čakam 11.5.2007 .....:( .... pa zadnjo škatlico klomifena bom popila zdaj. Ne da se mi več.

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
16.4.2007 14:10:30   
andreja2000
anja31  glavo gor in ne pusti,da te user posted image  pobije na tla.Najdi v sebi novo moč,vem,da je težko,a vstrajaj in se bojuj do konca.
Želim ti veliko moči in pozitivnih misli,drži se!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
16.4.2007 15:16:51   
anja31
Andreja2000, ker sem porabila že vseh 8 škatlic klomifena, moram k Rešu na pregled 24.4. Naročila sem se na 13 dan...da vsaj spet malo prečekira, a jaz sploh reagiram na to...
Ma ne vem..po dveh letih in pol mi ni več za sprejeti novo dozo klomifena in agluraba.
Kaj mi svetujete, da mu rečem?? Rada bi zadevo malo premaknila naprej...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
16.4.2007 16:41:47   
andreja2000
anja31 te čisto razumem in upam,da ti bo katera znala kaj pametnega svetovati kaj reči Rešu.Jaz takih izkušenj nimam in ti ne znam svetovati.Jaz sem po klomifenu v DM kupila matični mleček in ga jemala in seveda upala na najboljše.Zraven sem jemala in še jemljem vitamine centrum materna in še pila čaj iz plahtice.Veliko sem vsak dan hodila na sprehode in mislila pozitivno.
Drži se in nikar ne obupaj,vem,da si že sama vse sorte probala,da bi zagledala user posted image ,vendar ne obupaj,nadaljuj,zavzeto in zagrizeno in z polno paro.Mislim nate in ti držim pesti ,da čim prej zagledaš user posted image .Težko je,a na koncu bo zmaga vendarle tvoja.

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
16.4.2007 17:21:32   
zorica

Jaz pa sem pravkar prišla iz MB kjer sem bila na IUI user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa sem ful optimistična, da pa tokrat bo uspelo in bom za 14dni zagledala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2156
16.4.2007 17:26:03   
perlica
Zoricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,držim pesti,da boš zagledala ++++ in stopila meduser posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
16.4.2007 19:41:18   
Fargesia
Zorica, stiskam pesti!!!!!user posted image za srečo!

punce, jaz sem bila v petek na kontrolnem UZ in grem na laparaskopijo...fora je pa v tem, da pridem na vrsto šele jeseni!!!!!groza...do takrat sem pa brez vsega...tudi klomifena mi ni dal več...čeprav ga imam še doma....ah ja...
sem bila kar malo razočarana, ker sem se že psihično pripravila, da bom šla v kratkem pod narkozo, zdaj pa tkole. upam (upava) da sploh ne bo treba it na laparo-LEKO...seveda zaradi tega, ker bi bila takrat že nosečauser posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
16.4.2007 20:01:59   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Jaz pa sem pravkar prišla iz MB kjer sem bila na IUI user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa sem ful optimistična, da pa tokrat bo uspelo in bom za 14dni zagledala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom mooooooooooočnooooo stiskala pestke; čez dobrih štirinajst dni, ko boš zagledala najlepši user posted image  user posted image ,
 pa grem tud jaz po user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
16.4.2007 21:02:54   
ledenka
do moje M je se en teden, oziroma ne vem, kolioko, ker mi je K po moje zmesal ciklus user posted image  znake za O sem imela 3x user posted image  da bi se le kaj prijelo...

sem pa danes naredila nekaj za duso user posted image  in sicer sem sla na refleksoterapijo. sem pozitivno usmerjena v to, da bo pomagalo user posted image  terapevtka pravi, da imam blokado na jajcevodih, ampak nic resnega, morda celo zaradi prevelike zelje po user posted image  se sicer nadzorujem... ampak vedno se ne da user posted image

lep vecer vam zelim se naprej in na cimprejsnji user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
16.4.2007 23:02:27   
jadrnica
zorica držim pestke zate user posted image user posted image user posted image , da boš lepo sporočila čez 14cdni , da si user posted image user posted image user posted image

pa ne preveč čakat , sprosti se in uživaj življenje.

se mi zdi, da vse samo še na štručke mislimo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
17.4.2007 1:53:26   
pot
Pozdravljene klomifenke, bodoče nosečke.

Pravila so naslednja:
1. v klub se lahko včlani vsaka, ki želi, ki je že ali še bo imela izkušnjo s Klomifenom.
2. članarine ni user posted image
3. malo se predstavite:
še jemljete klomifen? koliko časa ga že jemljete? kakšni so vaši stranski učinki? ali vam je K pomagal?
ali se je iz njega izcimil kakšen user posted image ali celo user posted image user posted image ...

Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (PDP 4. 2007)(se je prestrašila K in raje prej zanosilauser posted image )
2. buča  (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila, žal se ni dobro končalo)
3. Liona user posted image (ZM 9. 2006, PDP ok. 7. 2007)(samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )
4. micla user posted image (ZM feb.2007)

1. cikel:
5. Lana 22 user posted image
6.  NMJ user posted image  user posted image (PDP: marca 07) Rodila dve user posted image user posted image , Živo in Nežo (januarja 2007).
7. ily user posted image (PDP ok. 2. 2007)
8. tejči77 user posted image (PDP 7. 2007)
9. MaRe user posted image   (PDP ok. 5.-7. 2007)
10. guppy user posted image user posted image (PDP 9. 2007)
11. helenav user posted image (zanosila jan.2007)
12. MissLady user posted image (PDP ok. 9. 2007) (K v kombinaciji z Aglurabom) Kako je bilo na UZ?
13. Katina user posted image (PDP 20. 11. 07) (Držimo pesti za vse nadaljne preglede.) 
14. andreja2000 user posted image (po prenehanju jemanja K, marec 2007. Vstrašila se je Dr. na Kliniki )

2. cikel:
15. janja user posted image
16. čaki user posted image  
17. Mokka user posted image   (ZM 7. 2006)
18. prinjej user posted image  
19. yudit  user posted image (PDP: 28.7.07)
20. kaja80 user posted image (PDP: 27.10.07) (Držimo pesti za NS.)
21. nemrak user posted image (zanosila februarja07) 
22. pot user posted image (Šla na bioenergetsko terapijo v 2. ciklu po K. Rok 25.10.2007. NS super.)

3. cikel:
23. janja 27 user posted image (Rodila 12. 2005)
24. *AnaL* user posted image
25. TANTRA  (1.)user posted image
26. Anonimna user posted image
27. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
28. Anonimna 2 user posted image
29. čaki user posted image
30. tina2007 user posted image (PDP avgusta 2007)
31. manca  user posted image (PDP 11. 07) (Prvi UZ pregled 19.3.)

9. cikel:
32. Anonimen3 user posted image (rok jun.2007)

Neznani cikel:

33. BERNARDA ŽIGA user posted image  
34. ALJA75 user posted image (končno uspešno s K. 6.3. UZ) 
35. TANTRA (2.) (Zanosila 11. 07) (Prvi UZ pregled 20. 3.)
36. martitauser posted image (zanosila feb. 07) 
37. soni user posted image (Zanosila feb./marec 07) 
38. kanarka user posted image (PDP 20.11.07) (Uspelo z OBMP)
39. Tadeja 1976 user posted image user posted image (PDP 9. 2007)(Očitno je K obrodil dvojne sadove. Če sploh še kaj zaideš k nam nam sporoči kako gre nosečnost.) user posted image user posted image user posted image
40. Anonimna N user posted image user posted image user posted image (Zanosila februarja? 2007) (Čestitke za trojni uspeh s K.) user posted image user posted image user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka  (trenutno se zdravi z Aglurabom in Klomifenom(2x1/2tabletke na dan), konec cikla še Prometrium)
2. mozart (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. zorica (zdaj 2. krog K, čaka rezultate IVI postopka. Držimo pesti.)
4. UnderEja  (neuspešno s K)

5. saša80 (čaka na IVF postopek)
6. Tia-na  (spet na K, potem pa na IVF)
7. janja
8. tajči84_  (na pavzi)
9. Goldy (držimo pesti da čimprej rata, zdaj po laparo in histero)
10. nenna  (neuspešno - 4 mesece terapije, sedaj v postopku IVF)
11. ona78 
12. listek (Pridno hujša, je v 2. krogu K.)
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj sledi ivf. Držimo pesti. )
14. anja31  (6. krog K in Aglurabom. Pregled 24.4.. Držimo pesti do 11.5.2007.)
15. MIŠEK13 (v novih bojih. Kako kaj potekajo stvari v tujini?)
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček  (ponovno z nami v boju)
18. ANDREJA * (imela lpsc, vse bp. Držimo pesti)
19. maša82 (V 1. ciklu s K - hiperstimulacija. Na pavzi. Pridno hujša. Spermiogram končno dober. Jeseni gre na laparo. )
20. casandra
21. Dalija (Kombinacija K + Aglurab. 1. marca UZ.)
22. curkica (HSG opravljen, vse ok. IVI neuspešen. K uspešno deluje na njeno mačko. user posted image Sama bližina škatlice.user posted image )
23. jasny
24. Crnitulipan (z 12.12. v IVF postopku. Držimo pesti. Poročaj kako stvari potekajo.)
25. sonce 78 (opravila HSG, jemlje Aglurab, čaka +)
26. Smrekica  (čaka na laparoskopijo 6.2.07)
27. Katjusa3
28. Barbado (s Klomifenom je bilo neuspešno.januarja je imela HSG. PCO.)
29. Bety
30. kwa
31. konina (2. IVI neuspešno. Trenutno zdravljenje z menopurjem. Čaka 3. IVI.)
32. pupica25
33. lana38  (zdravljenje s K neuspešno. HSG opravljen, zdaj HYSC.)
34. Anonimna 2
35. barby113
36. naja2 (manjša pavza po IMN)
37. blanč
38. fras (je na dieti. čaka na ponovno zdravljenje s K ali +.) 
39. Ulaa*  (Zaključila 3.krog K. A si ti tudi Ulaa? Sem čisto zmedena )
40. mojca9000 (V 2. postopku ISCI.)
41. tejka**
42. dolenjka (v novem 6. krogu s K.)
43. *medi* (zdravljenje partnerja)
44. sbap (Ponovno z nami. Zdaj spet v prvem krogu.)
45. Tamara79 (v 4. krogu)
46. Blaboma (na pavzi)
47. Linda25
48. Katka1a (za pol leta na KT, da se umirijo jajčniki, potem pa K)
49. RoniF
50. hokejistka (ponovno bo začela z zdravljenjem. spermiogram in HSG bp.)
51. mojca976 (2. ciklus)
52. arneja (naša optimistka. Pije krvomočnico. neuspeh s K.)
53. zvezdica82 (v tretjem krogu)
54. cocki  (čaka na rezultate K)
55. lučka 25 (PCO sindrom. V 3. krogu s K ni bilo uspeha. Trenutno pavza od K. Pregled 25.4.07)
56. tosja (Čaka na 1. IVI.)
57. tejchka  (zaenkrat neuspešno. Počasi gre v boj za IVF.)
58. varja ( neuspeh s K, na vrsti je histero in laparo.) Jaz te bom obdržala na seznamu. user posted image Sploh, ker nas čekiraš.
59. rebeca (Kombinacija zdravljena K in Aglurab. V primeru neuspeha sledi IVF.)
60. florita  (spermiogram bp. UZ ugotovljena pregrada, zato zdaj laparo in histero)
61. anjaz (v 2. krogu zdravljenja)
62. monikap (Terapija s K neuspešna.)
63. varja76 (Posvet pri dr. Rešu...?)
64. ursi84 (opravljen HSG in spermiogram: bp. Prešibka reakcija na K. Sledi špikanje z Gionalom. 22.2.07pregled)
65. mojca79  (2. cikel na K)
66. pina-1 (stara-nova K. Bodi pozitivna. Zaenkrat slaba reakcija na K. Začela s terapijo.)
67. ana2007 (Ali si prepričana, da so ti kar preko UZ odkrili PCO sindrom? Mislim, da ga odkrijejo s pomočjo krvnih preiskav, nisem pa prepričana.)
68. moni30 (V prvi terapiji s K. Posebne čestitke za vse prebrane strani! )
69. ledenka (po K postkoitalni test, spermiogram in krvni testi ok)
70. amor real (Čaka . Meri BT in dela O teste. UZ 12. dan ciklusa super. )
71. kitty (1. ciklus zdravljenja s K, sledi laparoskopija. Držimo pesti.)
72. hojliho (3.krog jemanja K.)
73. sarcy21 (1.krog jemanja K.)
74. miskula (1. krog K.)
75. Tiara123 (Zdravljenje z Dabrostonom in zdaj s K.) (Pozdravljena med nami!!! user posted image user posted image user posted image )
76.  jadrnica (PCO, spermiogram nekoliko šepa, HSG pa super.) (Pozdravljena v klubu!!! user posted image user posted image user posted image )

Naša Blaboma, spab, Katka1 in tajči84_ so na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image Vas pogrešamo.
Prvi seznam čaka na vse vas in vas vabi!!!!! user posted image user posted image user posted image Moramo uravnovesit seznam, da bo enak. user posted image user posted image user posted image

Trenutno je magična meja 1/2 K nosečk dosežena. user posted image user posted image user posted image Če je še katera K noseča ali že mamica naj prosim javi, da ne bom rabila vohunit za vami, še posebno zato, ker vse nimate dostopa za ogled zadnjih prispevkov.

< Sporočilo je popravil pot -- 17.4.2007 2:01:11 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
17.4.2007 1:55:39   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):
Tole nam je poiskala Tia-na:

Za vse, ki ne veste, kako jemati klomifen ... ali vse tabletke naenkrat skupaj ali eno zvečer, eno zjutraj ... Pušenjak svetuje:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=105634&t=105634

2 tabletki od. 2.-9. dne

1/2 tabletke od 3.-7. dne
(pogosto predlagana terapija pri Dr. Rešu, več kot 10 klomifenk. Predlagana terapija pri omenjenem Dr. se pogosto izvaja tudi s sočasnim jemanjem zdravila Aglurab)

1 tabletka od 3. - 7. dne

2 tabletke od 3.-7. dne
(ok. 3 klomifenke)

1/2 tabletke od 3.-8. dne

1 tabletka od 3.-8. dne

2 tabletki od 3.-8. dne:

1/2 tabletke od 5.-9. dne

1 tabletka od 5.-9. dne
(pogosta terapija, ok. 10 klomifenk)

2 tabletke od 5.-9. dne

(najpogostejša terapija, več kot 30 klomifenk)

4 tabletke od 5. - 9. dne

3 tabletke od 5.-9.dne

1 tabletka od 6.-10. dne

2 tableti 5 dni med ciklusom
(za O, po
2 meseca izostali M)

Ovira pri zanositvi so lahko tudi policistični jajčniki. ˝Domač˝ opis:

Pri  PCO je  premalo hormonov, ki bi naredili konkretno ovulacijo ali pa do te sploh ne pride, tako kot bi moglo. Največkrat pride v maternico le prazen ovojček in ne jajčece. Tako, pa ne more prit do zanositve. Ali pa se prazen ovojček pripopa kar na jajčnike, zato tudi PCO (policistični jajcniki - vec cistični jajčniki). Ciste niso škodljive, so pa lahko boleče, če se ne predrejo ob M. Pco te spremlja vse življenje in je zaradi njega težje zanositi, ampak ne vedno in odvisno od hormonov in ostalih možnih težavah. Spodnja tabela je za spodbudo, ker se da zanositi.

Lastnice PCO:
1. saša80
2. pot user posted image
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75user posted image
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč
17. tajči84_
18. Katka1a
19. cocki
20. sbap
21. lučka 25 (PCO sindrom ali metabolni sindrom - po novem)
22. maša82 (PCO sindrom oz. metabolni sindrom)
23. ursi84
24. MissLady (PCO sindrom oz. metabolni sindrom)user posted image
25. guppy user posted image user posted image
26. ana2007
27. pina-1
28. kitty
29. hojliho
30. anja31 (močen PCO sindrom) user posted image
31. Tiara123
32. jadrnica

Za vse lastnice PCO, pa je tukaj še link, ki nam ga je poiskala MIŠEK13. Še enkrat hvala.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=69761&t=69761

anja31 nam sporoča: Po besedah dr. Reša imam zelo močan PCO, vendar je rekel, da naj ne obupam, saj že enega 11 letnega fantka imam in je bil že takrat pco 100% prisoten in sem brez stimulansov zanosila...Gremo naprej, čeprav je težko!
Vsem članicam hvala za vaše prispevke. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
17.4.2007 1:56:08   
pot
Med najbolj zaželjenimi stranskimi učinki so seveda user posted image user posted image user posted image . Vendar v našem klubu žal še ni 50% ravnotežje med tistimi, ki so zanosile s K in tiste, ki še nismo. Vendar se stanje zelo dobro izboljšuje. user posted image Zavedati pa se moramo, da K niso nedolžni bonbončki, zato so spodnje izjave, po mojem mnenju več kot dobrodošle za vse tiste, ki se ali se še bodo z njim spopadale, da vedo kaj jih vse lahko čaka.

Stranski učinki klomifena - naše izjave:

njoka: Jaz sem tudi lani maja jemala klomifen od 5. do 9. dne in moje  ni bilo do 4/10-06 in še ta je bila sprožena s Primolut Nor-om. Razlog je bil ta, da imam PCO.  med  jemanjem klomifena me bivši ginekolog sploh ni spremljal z UZ in se je nabralo malo morje cist na jajčnikih in se je materična sluznica zelo odebelila. Jaz ti predlagam, da greš do svojega ginekologa in z UZ preveriš kaj se dogaja.

rebeca:  ne pričakujem jutri najkasneje pa v ponedeljek. Že en teden me neprestano špika v spodnjem delu trebuha, pa vsako tolko imam prav krče. Joške me bolijo in povečale so se mi za 1. številko.
Nevem kaj naj si mislim ali je to pms ali je posledica klomifena ali .

naja2:Še malo spodbudnih besed in moja izkušnja:
Edino v tem mesecu ko je ratalo nisva delala na user posted image . Še danes mi ni nič jasno.
Izjeme potrjujejo pravila - se mi zdi da sva bila zelo aktivna takoj po M in tik pred M. Takrat ko naj bi po izračunih - imela O (na sredini) vem da nisva. Verjetno je ratalo takrat ko sem bila prepričana, da sva O že zamudila. Pa še nekaj: na user posted image  sva delala že leto in pol, pa sem merila temperaturo, pa jedla klomifen, pa delala O-teste, zdaj pa že nekaj mesecev nisem nič pisala in delala kakršnih koli testov.

TANTRA
: Maša82, jaz sem danes 5 dan po zadnji tbl in moram priznati, da me je začelo špikati že 3 dan, včeraj pa me je levi jajčnik tako bolel, da sem komaj hodila.

zorica: Vroče mi je, roke se mi potijo, tam spodaj se nekaj šraufa,...Skratka zanič sem user posted image user posted image user posted image

kaja80: Preden sem jemala klomifen sem imela cikluse dolge 34 dni. Prvi ciklus klomifena sem imela na 32 dni in 19 dan O, ta mesec je bila O 17 dan in sem predvidevala, da se mi je ciklus skrajšal še za dva dni, to je na 30 dni. V nedeljo je bil 30 dan, danes pa 32. Danes sem delala test iz firbca, ker nimam nobenih znakov.

mojca976:
Klomifen sem zdaj jemala 2. ciklus, vendar me pa zdaj tako jajčniki bolijo, za znoret. Zadnjič sem se zbudila sredi
noči zaradi bolečine. Naj povem, da hodim pogosto na vodo in da imam trd spodnji del trebuha. Ali je to
normalno?

ledenka: posebnih znakov pri jemanju nimam, no, vsaj nič posebnega. malce čutim spodnji del trebuha, ampak ni tako zelo neprijetno. malce sem dobila mozoljčke (sem ko pubertetnica user posted image ) pa prsi me danes malce bolijo user posted image  ampak na dotik.
pina-1: Danes vzamem še zadnji dve tableti K za ta krog. Včeraj so me zjutraj jajčniki kar fajn boleli in čez dan se mi je pojavil rjavkast izcedek- glih kot bi bila M pri kraju.
hojliho: ker se s klomifenom bašem že kar nekaj časa, naj ti povem, da imam UV skoraj vedno 12 dan, to je 2 dni pred ovulacijo, če pride, pa se takrat že vidijo folikli. Če so nastali, jih bo zdravnik videl. To je lahko le dobrodošlo, da potem še poješ kako tableto, če mogoče še ne bodo dovolj veliki.
Ker koliko jaz vem, morajo biti folikli veliki vsaj 22, da so primerni za oploditev, če seveda niso prazni.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
17.4.2007 2:00:22   
pot
jadrnica, to da ti apetit pade, je za Aglurab značilno. Če še nisi poglej na Težave z zanositvijo, če je še kakšna tema v arhivu o Aglurabu. Uporabi brskalnik. Upam, da je še tam.

Pa lahko noč ali pa dobro jutro vsem. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
17.4.2007 7:10:21   
lana38
pot!
Ti si pa kar bedela ponoči.user posted image  Si pa pridna, ko nam te seznamčke obnavljaš.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
17.4.2007 9:07:40   
violeta79
Pozdravljeneuser posted image
Naj še jaz objavim svojo zgodbo
Redno berem "klub klomifenk" pa sem se odločila, da se še jaz registriram in vam malo pišem.
Sem lastnica PCO... user posted image  Lani poleti sem bila na laparoskopiji, zanosila še nisem, sem pa dobila Klomifen, vendar čakam na user posted image  in je ni in ni, da bi ga lahko začela jemati. Jemala ga bom od 3 - 7 dne - 1 na dan.
Pred tem sem pa jemala 3 mesece  Dabroston in semuser posted image  imela na 30 dni in redno.
Brez tablet pa ni bila nikoli redna. Včasih po 3 mesece odsotna

Imam pa tudi jaz  zoprne stranske učinke PCO : poraščenost, manjše prsi, neredne user posted image , in še bi se kaj našlo

Upam, da mi bo Klomifen pomagal in kmalu zagledava user posted image  

Naslplošno v življenju sem dosti aktivna (kolo, tek, sprehodi, aerobika), pa vsakodnevni stresi, saj veste kako je  s tem!

Upam za vse nas, da nam rata!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

KISS

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
17.4.2007 9:24:15   
andreja2000
zorica user posted image user posted image user posted image user posted image  ,navijam za user posted image

violeta79 ,pozdravljena in želim ti,da tudi tebe čim prej obiščeta user posted image .

(odgovor članu violeta79)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
17.4.2007 9:38:44   
pina-1
se tudi jaz že dolgo nisem nič oglasila, čeprav vsak dan vse prečekiram.
sam sem tako user posted image . čeprav imam feelinga da se ne sekiram preveč kako in kaj bo pokazal jutrjišnji UZ, podzavestno pa me to grize. nič me ne spravi v dobro voljo, vse se mi upira, celo pri user posted image  se ne morem sprostit. ma srečo mojega user posted image , ki je potrpežljiv in me razume.

naj bo že enkrat sreda, da bo konec vseh dvomov.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2169
17.4.2007 9:49:30   
violeta79
hmm pina, ne bodi žalostna.

mislim, da se nekatere preveč obremenjujemo s tem, samo kaj čmo, če si pa user posted image  tako močno želimo!
ko sem bila v bolnici na Laparo, je bila tud ena user posted image  v sosednji sobi in sta se z možem matrala 10 let. Potem sta že čist obupala in se posvetila drugim stvarem: potovanja, žuranja... potem je pa zanosila. To je pravi dokaz, da je veliko v psihi...
Zato kolikor se da bodimo vesele in pozitivne!!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
17.4.2007 10:15:57   
Anonimen
pupe sploh niste pogruntale, jaz pa tudi več ne morem vzdržat, me preveč prsti srbijouser posted image user posted image

VAŠA/NAŠA DRAGA POT JE NOSEČKA. Ja srečka nosečka jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mal pokukajte gor v seznamček, ko si je zraven pripopala user posted image .  Dajmo ji zaželet srečno v naslednjih mesecihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pot ne mi zamert, ampak sem mogla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še enkrat vso srečouser posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 17.4.2007 10:16:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2171
17.4.2007 10:21:34   
pot
Res je, težko sem skrivala svoje veselje, pa sem se vseeno potrudila. Čisto potihoma pa sem se previdno ponoči končno prestavila med nosečke.

Hvala ti Mišek13, za vse lepe želje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
17.4.2007 10:25:42   
violeta79
POT čestitam tudi jaz!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je lepo to slišat!!!!!!!!!!!

JUHUHUuser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
17.4.2007 10:28:18   
violeta79
POT
praviš na bioenergijo siihodila...? Tudi jaz sem bila, pred meseci. Bomo videli kaj bo.
Še enkrat iz srca čestitke!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2174
17.4.2007 10:35:57   
pot
violeta79, dobrodošla med nami! user posted image user posted image user posted image Še posebno sem vesela tvoje pozitivnega vzdušja. Lahko se nam pridružiš tudi na temi: Da vidimo, če pozitivne misli pomagajo. Hvala za čestitke in močno upam, da bo učinek bioenergije tudi pri tebi kmalu viden.

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?