|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
7.4.2007 8:28:51   
lana38
monikap, tudi jaz zdaj nisem več na Klomifenu, pa še vedno pogledam sem, ta tudi kako besedo rečem. Seveda, da si dobrodošla. Morda boš s svojimi izkušnjami tudi komu zelo pomagala.
LPuser posted image

lana38

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
7.4.2007 13:09:45   
lučka 25
Vsem novimčlanicam en lep pozdrav. Jaz sem ta mesec brez K in mam spet vse poemšano in razpotegnjeno kot pred jemanjem K. Kot kaže me vse tako čudno daje. Danes je 21 dan ciklusa in sploh n vem a sem že imela O ali ne. Sluz je bila pred 5 dnevi, pa danes spet, vmes je BT narasla, pa spet en dan padla za 0,5 in sedaj spet narasla, pred 5 dnevi je bilo v sluzi prisotno malo krvi, pa sem mislila da je ovulacijska krvavitev, sedaj pa spet vse pomešano. Mal me še psiha daje, k sem sama doma, je šel user posted image na turnir na Češko, pa še brez računalnika sem. Tako da sedaj gostujem na tujem računalniku od mojih staršev. Sej bo, pride kakšno slabo obdobje pa bo spet bolje. Ti prazniki res niso namenjenu temu, da si sam doma, pa kaj ko ima moj tak poklic - trener. sem včasih kar jezna.
Ah, sedaj sem pa spet vse zamorila, ampak enemu se moram potožit. Saj ne zamerite.
Pa lepe praznike vsem skupaj in izkoristite ta lep sončni dan. Jaz grem sedaj na en dolg sprehod se mal zrelakcirat.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
7.4.2007 20:41:03   
Fargesia
Lučka, joj kolk te jaz razumem...kar se košarke, fuzbala in vsega tiče...sej veš zakaj...

Želim ti, da se ne počutiš osameljeno čeprav si sama...mislim nate!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
7.4.2007 22:53:49   
andreja2000
Lučk25 tud jaz te razumem in vedi,da sem v mislih s tabo,nisi sama!!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
8.4.2007 3:48:12   
Katina
Andreja2000, čestitam! Želim ti čudovito nosečnost brez trohice problemov in zdravega user posted image . Zdaj pa samo pazi nase in na svojo pikico!

Pot --> ti si pa res faca, da vzdržuješ evidenco in nas vsake par strani obveščaš. Mislim, da smo ti vse K hvaležne.
13. Katina user posted image (Zanosila marca 2007?) user posted image --> popravljem ZM 13.02.07. Punce, prosim, držite pesti, da se bo v sredo videl plod in srček.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
8.4.2007 7:32:48   
lana38
Katina, že držimo pesti. Vse bo OK.
LP

lana38

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
8.4.2007 13:57:25   
andreja2000
katina  hvala za čestitke in stiskam ti pesti za sredo!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
8.4.2007 15:21:36   
sbap
user posted image Pozdravljene!
Se vračam nazaj k vam. Danes bom pojedla prvo tabletko. Tokrat jem eno na dan. Ja, sem kar imela pavzo, tudi od interneta. No, tu in tam sem pokukala sem.
Čestitke vsem srečkam nosečkamuser posted image user posted image .
Andreja 2000, kako sem vesela zate. Si mi dala upanje, res. Res ti želim srečno nosečnost.

Me punce pa pridemo za teboj, a ne de?

Pozdravček,

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
8.4.2007 16:12:18   
andreja2000
sbap tudi tebi hvala za čestitke in jasno,vse pridete za mano.Držim pesti za user posted image user posted image

(odgovor članu sbap)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
9.4.2007 19:45:11   
zorica

Punce nekaj me zanima.Jaz jem K od 5-10 dne in pojem obe tableti naenkrat zvečer.Stranskih učinkov tokrat nimam.Jutri mi je 10 dan pa mam že UZ.A potem normalno vzamem zvečer še zadnji dve, ali pa jih naj raje vzamem zjutraj.
Se bo jutri mogoče že videlo kaj, tudi če nisem pojedla tablet še do konca, ali kako je s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 2110
9.4.2007 20:55:37   
monikap
zorica jaz sem ponavadi imela UZ dva dni po zadnji tableti in takrat sem še vedno dobila hormonsko inekcijo ti vzami svoji tableti normalno zvečer na UZ pa mislim da se bo že videl rezultat klomifena tako da boš lahko pridnouser posted image user posted image in držim pesti da zagledašuser posted image .

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
10.4.2007 8:46:32   
pina-1
dobro jutro punce. kako ste kaj?

Danes vzamem še zadnji dve tableti K za ta krog. Včeraj so me zjutraj jajčniki kar fajn boleli in čez dan se mi je pojavil rjavkast izcedek- glih kot bi bila M pri kraju. Se je še keri to zgodilo???? Sploh ne vem kaj naj vse to skupaj pomeni????

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
10.4.2007 10:13:19   
varja
Andreja2000, čestitam iz vsega srca!user posted image user posted image user posted image . To pa je novica. Totalno sem vesela zate in res upam in želim, da boš lepo vozila skozi celo nosečnost do srečnega konca. Iz tvojih postov se tudi vidi, da si res borka in res si nam lahko za zgled.

Pot. lahko me zbrišeš iz tvoje evidence, ker pač ne jem več klomifena, vsaj zaenkrat ne. Vseeno kdaj pogledam na klubske strani, ker me zanima, kako je z vami. Mene trenutno čaka histero in laparo, potem pa bomo videli.

Lepo se imejte, punce.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
10.4.2007 10:19:41   
hojliho
Zorica, ker se s klomifenom bašem že kar nekaj časa, naj ti povem, da imam UV skoraj vedno 12 dan, to je 2 dni pred ovulacijo, če pride, pa se takrat že vidijo folikli. Če so nastali, jih bo zdravnik videl. To je lahko le dobrodošlo, da potem še poješ kako tableto, če mogoče še ne bodo dovolj veliki.
Ker koliko jaz vem, morajo biti folikli veliki vsaj 22, da so primerni za oploditev, če seveda niso prazni.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
10.4.2007 13:04:55   
dolenjka
No, da se še jaz pofočkam po dolgem času. Tudi v prejšnjem krogu nama žal ni uspelo, user posted image  je bila točna kot user posted image  !!
Danes sem se že podala v 6. krog jemanja K! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
10.4.2007 13:08:57   
dolenjka
Joj Pot, šele zdajle sem za nazaj prebrala in videla, da me imaš v evidenci po 2 tbl. To je bilo samo 1 mesec, pa je bilo prehudo in sem šla nazaj na 1 tbl, še vedno 3. - 7. dan!
Kar pa se tiče medenih tednov pa lahko samo VROČE PROPOROČAM, žal pa nam tudi tam ni uspelo ustvariti malega "čudeža" user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
10.4.2007 13:16:12   
andreja2000
varja hvala za vse tvoje besede,tudi jaz upam,da to pot pridemo do srečnega konca.
Tebi pa želim,da se čim prej prikaže user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
10.4.2007 13:34:44   
rebeca
Pomagajte mi prosim pri izračunu ovulacije.

Klomifen jemljem od 5-9 dne menstrucaijo imam na 35 dni. Malo me je zmedlo, ker v tabeli naj bi imela ovialcijo od 8.4.07 pa do 13.4.07.
V navodilih od klomifena pa piše naj bi ovulacija bila med 5-10 dnem zadnje tablete. 10.dan od zadnje tablete pa naj bi bil 10.4.07.
In tukaj se mi ta izračun ne ujema.

Neposredna povezava do sporočila: 2118
10.4.2007 14:57:21   
zorica

Živjo punce !
Danes sem bila na UZ v MB,mi je 10 dan.Priti moram spet v petek na UZ, pa me sedaj zanima, kaj če bodo folikli že lepo veliko, saj so že danes12-14 mm, kdaj bo potem stop inekcija in inseminacija.Glede na to, da je vmes vikend ?

Bojim se, da bom zamudila pravočasno z inseminacijo, ker prejšnjič sem user posted image .Ko so mi delali iui je folikel že počil in bog ve koliko prej, saj jajčece nima nevem kako dolge življenske dobe.

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
10.4.2007 15:29:08   
anja31
Čeprav mislim, da se moja M. že kar bliža in da nažalost spet bo, bi vam drage moje punce vseeno rada nekaj spodbudnega rekla glede PCO:
Po besedah dr. Reša imam zelo močan PCO, vendar je rekel, da naj ne obupam, saj že enega 11 letnega fantka imam in je bil že takrat pco 100% prisoten in sem brez stimulansov zanosila...Gremo naprej, čeprav je težko!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
10.4.2007 15:29:19   
kaja80
Tudi jaz sem že nekaj časa nazaj nehala s K, ampak vaš še z veseljem prebiram in se veselim uspehov z vami.

Andreja2000 NORO, ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
11.4.2007 0:16:01   
pot
Vav, kako ste se naklepetale. user posted image user posted image user posted image

Kje naj začnem? Po vrsti, bo še najboljše.

monikap, tudi slučajno ne motiš, potem motim tudi jaz, ker tudi nisem več na K. Smisel tega kluba je ravno v tem, da lahko pomagamo vsem bodočim K s svojimi izkušnjami. Ker se rado pozablja (vsaj pri meni je velikokrat tako) tudi zbiram podatke o naših izkušnjah s K, ve, ki se mogoče kaj boljše spomnite, pa seveda lahko tudi kaj poveste, kar vam je še ostalo v spominu, včasih pa pomaga že samo spodbuda vsem novim članicam in topel sprejem. Vsaj jaz mislim tako.
monikap in varja
: v klubu klomifenk je lahko prav vsaka, ki je imela ali še bo imela izkušnjo s K, zato se nobene ne briše, če tega izrecno ne želi, ker vsem s K ne uspe in je dobro, da vse naslednje ali zdajšnje K vemo kaj nas še lahko čaka, katere preiskave, kakšna zdravljenja, ker tega kako in kam naprej nikjer ne zveš, ker ni vse na enem mestu zbrano in tudi vsako se drugače zdravi, glede na diagnozo in je lažje, če se vse kar na enem mestu najde, ko se že podaš v te vode zdravljenja... Če se pot zdravljenja začne s K, vsako zanima kaj lahko  sledi, če slučajno ne uspe.
varja, zato, te tudi nisem izbrisala, ker se mi zdi, da si kot nekdo, ki je imel izkušnjo s K, še vedno dobrodošel član našega kluba. Imaš nove izkušnje, katere lahko deliš z nami.
Mene seveda zanima kako gre vsem K, pa naj so že imele ali pa še bodo imele zdravljenje s K. Vsem želim, da dobijo kar jim je namenjeno, po čemer hrepenijo, tisto, kar si vse zaslužimo: user posted image .

jadrnica, pozdravljena med nami!!! user posted image user posted image user posted image PCO še ni konec sveta, odvisno kako močan je, menda se z leti slabša, če ni hormonsko zdravljen. Ampak(!), kar poglej (na sezname), da je nekaterim ponosnim lastnicam PCO uspelo tudi zanositi, le morda nekoliko težje. Zanosile so pa, to je važno, to imej v mislih.
Spermiogram pa lahko niha, tako, da en sam spermiogram ne pomeni nič. Moj je imel tudi prvi spermiogram malo slabši in na meji, drugi spermiogram, pa je bil vredu. Važno je, da ima vsaj kaj kvalitetnega, eden je dovolj za oploditev. user posted image
Veliko sreče in misli predvsem na uspeh, enkrat bo uspelo, verjemi. Misli pozitivno. Enako velja za vse ostale Klomifenke.

kanarka, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Naj se nosečnost odvija lepo, tako kot mora. Pa še kaj poročaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

lučka 25, pri meni je bilo po K isto. Meni se je zdelo, da imam čisto vsak teden O, ker je bilo skozi nekaj sluzi, kot pri O. Sem bila že čisto zmešana, ker se mi je ob vsaki O zdelo, da zdaj pa bo M.  M sem dobila šele po dveh mesecih. user posted image O so pa kot ničkolikokrat poprej bile očitno prešibke, da bi iz njih kaj nastalo. Najbrž je bilo več foliklov, ki so počasi zoreli in sprožali manjše O. Nevem. user posted image

Katina, hvala za pohvale. Se trudim najti koga, ki bi me nadomestil, pa ni kandidatk. user posted image Preveč dela, jih čisto razumem. Vsaj eno uro za sezname in razne posodobitve je treba imet. Držimo pesti za jutrišnji UZ. Bom dodala datum na seznam, hvala, da si me obvestila, mnogo jih potem od veselja pozabi. user posted image Špioniranja se pa ne grem, bi bilo preveč dela še s tem.

sbap, lepo pozdravljena nazaj. user posted image Veliko sreče v tem krogu. Ti želim, da kar takoj ta cikel sporočiš, da si lahko na seznamu nosečk.

zorica, ti kar normalno jemlji K, kot si ga do zdaj. Nič ne rabiš spreminjat.

dolenjka, vztrajaj, bodi močna. Vsaka M pomeni nov začetek, nova možnost. Samo, da pride M, bolje da pride, kot da je ni in jo čakaš v nedogled. Bodi pozitivna, lahko se nam pridružiš v temi o Pozitivnih mislih in pogledaš kaj vse lahko utegne pomagati, andreji očitno je. Vsak dan si večkrat ponavljaj, da si noseča, ne da boš ampak da si že in si to tudi v mislih predstavljaj. Poskusiti ni greh. Seveda tudi to velja za vse ostale, poskusite, zgubiti nimate kaj.
Bom spremenila način zdravljenja, hvala, da si sporočila, bom naslednjič popravila. Mogoče si že kdaj omenila, pa sem spregledala, se zgodi. user posted image
Pri medenih tednih je pa samo važno, da sta uživala in nabrala nove izkušnje in videla nove stvari. Že to je veliko.

rebeca, K lahko spremeni O. Raje opazuj sluz, mogoče opaziš celo špikanje v jajčnikih ali pa user posted image na dva dni, pa ne bosta zgrešila.

kaja80, kako poteka nosečnost? Si že imela kak pregled?

Punce, vztrajajte, veliko kar sem danes napisala, velja za vse vas. Bodite pozitivne in javite se še kaj, pa če tudi niste več na K v tem trenutku.

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
11.4.2007 13:51:05   
Katina
Srček se slišiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image ! Teh 14 dni čakanja je bilo groznih, vendar sem vesela, da sem končno lahko prava srečka user posted image . Zgleda, da sem le zanosila par dni kasneje. PDP 20.11.07. Ne morte verjet kako sem vesela!

Hvala vsem za podporo. Tudi vam želim, da kmalu ugledate magične user posted image user posted image  in se mi pridružite v pričakovanju.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
11.4.2007 13:56:06   
monikap
Katina iz vsega srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
11.4.2007 15:44:50   
andreja2000
katina user posted image user posted image user posted image user posted image ,kako lepo,bravo za tvojo pikico.user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?