pot
|
Vav, kako ste se naklepetale. Kje naj začnem? Po vrsti, bo še najboljše. monikap, tudi slučajno ne motiš, potem motim tudi jaz, ker tudi nisem več na K. Smisel tega kluba je ravno v tem, da lahko pomagamo vsem bodočim K s svojimi izkušnjami. Ker se rado pozablja (vsaj pri meni je velikokrat tako) tudi zbiram podatke o naših izkušnjah s K, ve, ki se mogoče kaj boljše spomnite, pa seveda lahko tudi kaj poveste, kar vam je še ostalo v spominu, včasih pa pomaga že samo spodbuda vsem novim članicam in topel sprejem. Vsaj jaz mislim tako. monikap in varja: v klubu klomifenk je lahko prav vsaka, ki je imela ali še bo imela izkušnjo s K, zato se nobene ne briše, če tega izrecno ne želi, ker vsem s K ne uspe in je dobro, da vse naslednje ali zdajšnje K vemo kaj nas še lahko čaka, katere preiskave, kakšna zdravljenja, ker tega kako in kam naprej nikjer ne zveš, ker ni vse na enem mestu zbrano in tudi vsako se drugače zdravi, glede na diagnozo in je lažje, če se vse kar na enem mestu najde, ko se že podaš v te vode zdravljenja... Če se pot zdravljenja začne s K, vsako zanima kaj lahko sledi, če slučajno ne uspe. varja, zato, te tudi nisem izbrisala, ker se mi zdi, da si kot nekdo, ki je imel izkušnjo s K, še vedno dobrodošel član našega kluba. Imaš nove izkušnje, katere lahko deliš z nami. Mene seveda zanima kako gre vsem K, pa naj so že imele ali pa še bodo imele zdravljenje s K. Vsem želim, da dobijo kar jim je namenjeno, po čemer hrepenijo, tisto, kar si vse zaslužimo: . jadrnica, pozdravljena med nami!!! PCO še ni konec sveta, odvisno kako močan je, menda se z leti slabša, če ni hormonsko zdravljen. Ampak(!), kar poglej (na sezname), da je nekaterim ponosnim lastnicam PCO uspelo tudi zanositi, le morda nekoliko težje. Zanosile so pa, to je važno, to imej v mislih. Spermiogram pa lahko niha, tako, da en sam spermiogram ne pomeni nič. Moj je imel tudi prvi spermiogram malo slabši in na meji, drugi spermiogram, pa je bil vredu. Važno je, da ima vsaj kaj kvalitetnega, eden je dovolj za oploditev. Veliko sreče in misli predvsem na uspeh, enkrat bo uspelo, verjemi. Misli pozitivno. Enako velja za vse ostale Klomifenke. kanarka, čestitke!!! Naj se nosečnost odvija lepo, tako kot mora. Pa še kaj poročaj. lučka 25, pri meni je bilo po K isto. Meni se je zdelo, da imam čisto vsak teden O, ker je bilo skozi nekaj sluzi, kot pri O. Sem bila že čisto zmešana, ker se mi je ob vsaki O zdelo, da zdaj pa bo M. M sem dobila šele po dveh mesecih. O so pa kot ničkolikokrat poprej bile očitno prešibke, da bi iz njih kaj nastalo. Najbrž je bilo več foliklov, ki so počasi zoreli in sprožali manjše O. Nevem. Katina, hvala za pohvale. Se trudim najti koga, ki bi me nadomestil, pa ni kandidatk. Preveč dela, jih čisto razumem. Vsaj eno uro za sezname in razne posodobitve je treba imet. Držimo pesti za jutrišnji UZ. Bom dodala datum na seznam, hvala, da si me obvestila, mnogo jih potem od veselja pozabi. Špioniranja se pa ne grem, bi bilo preveč dela še s tem. sbap, lepo pozdravljena nazaj. Veliko sreče v tem krogu. Ti želim, da kar takoj ta cikel sporočiš, da si lahko na seznamu nosečk. zorica, ti kar normalno jemlji K, kot si ga do zdaj. Nič ne rabiš spreminjat. dolenjka, vztrajaj, bodi močna. Vsaka M pomeni nov začetek, nova možnost. Samo, da pride M, bolje da pride, kot da je ni in jo čakaš v nedogled. Bodi pozitivna, lahko se nam pridružiš v temi o Pozitivnih mislih in pogledaš kaj vse lahko utegne pomagati, andreji očitno je. Vsak dan si večkrat ponavljaj, da si noseča, ne da boš ampak da si že in si to tudi v mislih predstavljaj. Poskusiti ni greh. Seveda tudi to velja za vse ostale, poskusite, zgubiti nimate kaj. Bom spremenila način zdravljenja, hvala, da si sporočila, bom naslednjič popravila. Mogoče si že kdaj omenila, pa sem spregledala, se zgodi. Pri medenih tednih je pa samo važno, da sta uživala in nabrala nove izkušnje in videla nove stvari. Že to je veliko. rebeca, K lahko spremeni O. Raje opazuj sluz, mogoče opaziš celo špikanje v jajčnikih ali pa na dva dni, pa ne bosta zgrešila. kaja80, kako poteka nosečnost? Si že imela kak pregled? Punce, vztrajajte, veliko kar sem danes napisala, velja za vse vas. Bodite pozitivne in javite se še kaj, pa če tudi niste več na K v tem trenutku.
|