|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
11.4.2007 17:33:24   
pot
Čestitke Katina, le tako naprej. user posted image user posted image user posted image Zdaj pa le pozitivno skozi nosečnost.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
11.4.2007 21:16:48   
curkica
Hojla, klomifenkice, kako ste kaj nocoj? Vreme se je končno zrihtalo, travica raste in čebelice brenčijo, ... Ja prav lepo je spomladi. Upajmo pa, da bomo tudi me kaj kmalu nosečke (moja mačka je že povrgla user posted image ).

Ful novega se je zgodilo medtem ko me ni bilo. Andreja2000, čestitam iz srca in lepo, čimbolj mirno nosečnost ti želim. Katina, enako tebe - vse naj naj naj, ...

Zorica, nikar se ne sekiraj glede folikelčkov, dohtarji bojo že vedeli, kako in kaj. Ti pa želim vso srečo, samo ne se preveč obremenjevat, pa bo. BOŠ VIDLA!

Jaz sem spet na dabrostonu, ker rdečke ni pa ni blo. Danes je 6 dan, in spet se pojavlja izcedek - skoz bolj rdeč. Pa bi jo mogla dobit šele, ko pojem dabroston do konca. Nič več ne razumem!!! Če se bo jutri vlila, moram poklicat v Mb in se naročit za drugi IUI. Ful upam, da bi nam tokrat ratalo. Sicer nič kaj dosti ne premišljujem, ampak želim pa si ... FUL! Bomo vidli!

Toliko od mene za danes. Vsem skupaj še naprej lep večer, veliko user posted image , vsem novim nosečkam še enkrat en velik user posted image .

LP

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
11.4.2007 21:39:56   
zorica

curkica vidim da sve na istem.Obe se pripravljame za drugi IUI.Jaz grem sedaj dosti bolj sproščena kot prvič.
Pa odkrito povedano se več ne obremenjujem.Če bo uspelo bo, če ne pa ne.Bo pa drugo letouser posted image .

Zanima me edino, kaj če v petek ugotovijo da so folikli že prave velikosti ?Glede na to da je vmes vikend.Prvič sem imela IUI na 13 dan, v petek pa je 12dan in je le UZ.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
11.4.2007 22:49:33   
curkica
Po mojem ti bojo dali stop injekcijo, ki si jo boš sama dala, mislim da 2 dni pred IUI.

Veš, men tud ni bl najbolj jasno, ko sem si mogla dat to injekcijo 2 dni pred IUI (zvečer). Reče se "stop" injekcija, torej to pomeni, da se jajčece sprosti. IUI sem imela pa potem šele po 2 dneh. A ni ponavadi vsepovsod napisano, da jajčece preživi samo 24 ur po sprostitvi in če ga medtem ne oplodi semenčica, propade?????user posted image  Ah, jaz sploh več ne razumem te doktorske politike. Si mislim, da menda pa že vejo, kaj delajo. U glavnem vem, da se tokrat ne bom preveč obremenjevala (vsaj upam), pa da bo tokrat ratalo. Tako kot to upam tudi zate.

CAO!!!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
12.4.2007 0:07:05   
jadrnica
Pot, full hvala za dobrodošlico in pozitivne misli. user posted image
Berem, da se mnoge s podobnimi stavrmi ukvarjamo. user posted image

Res lepo, da takole vse napišeš. Ampak jaz še vedno upam, da nama ta mesec rata in bom škatlo klomifena nesla nazaj  user posted image

.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
12.4.2007 7:45:30   
zorica

curkica
mene ravno to bega.Če se jajčece prej sprosti in preživi le nekaj ur, potem je IUI čez dva dni po stop inekciji že prepozno.
No prvič ko sem bila na IUI je isto že folikel počil, pa sedaj to krivim da nama ni uspelo.

Je pa verjetno res kot praviš.Verjetno že doktorji vejo kaj in kako, ampak meni vseeno ni jasnouser posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
12.4.2007 9:12:57   
kaja80
IZVIRNO SPOROČILO: pot

kaja80, kako poteka nosečnost? Si že imela kak pregled?

Lep pozdrav Pot, vidim, da si še vedno pridna in urejaš sezname.user posted image user posted image user posted image
Moja user posted image  poteka brez zapletov, vse je v najlepšem redu in jaz se počutim odlično. Naslednji teden imam NS.

Upam, da vse klomifenke pridete čimprej po moji poti.

Imejte se!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
12.4.2007 11:58:59   
konina
Pozdravljene! Po dolgem času se malo javim. Najprej čestitke vsem nosečnicam, ki nam dajejo upanje in so dokaz, da nam lahko uspe. Forum berem redno, samo malo sem se odmaknila, ker ne jem K, temveč čakam na user posted image , da začnem z inekcijami menopurja. Potem pa na IVI (tretji poskus). Danes se počasi prikazuje ta pošast, ki me razžalosti vsak mesec bolj, ampak sedaj bom vsaj zopet začela s terapijo in novim poskusom. Tako, tako malo na kratko o tem kaj se dogaja.

Lp, Nina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
12.4.2007 13:12:35   
Anonimen
živjo  klomifenke, danes je najin dan, pred 1 mesecem sem zagledala user posted image user posted image in danes sem imela prvi uz in sreča je nepopisna, nosim 3 dojenčke.trenutno sem anonimna,ker mi je prijateljica posodila njeno geslo, ker še nisem registrirana uporabnica.

lp    N

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
12.4.2007 15:15:04   
pot
kaja80, hvala za pohvale. Ti bomo držale pesti za NS, da bo vse vredu, tako, kot do sedaj.

konina, veliko sreče na upam, da zadnjem IVI postopku. Kar pogumno, nič obupat nad rdečko, mogoče pa je to tvoja zmagovalna kombinacija. Bomo držale pesti, pororčaj kako bo šlo z menopurjem.

Anonimna N, čestitke za kar tri srčke!!! user posted image user posted image user posted image To je pa po moje kar največji dosežek, ki ga imamo trenutno zabeleženega s K. Čestitke. user posted image user posted image user posted image Pazi na svoje sončke in naj vse brez komplikacij poteka vse do srečnega konca. Pa prosim, javi se še kdaj, bomo zelo vesele tvojega javljanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
12.4.2007 15:26:36   
andreja2000
anonimnauser posted image user posted image user posted image ,čestitke za tri srčke in želim vam vse lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
12.4.2007 17:39:42   
curkica
UAU, anonimna, kar 3, ..... user posted image user posted image user posted image  the best. Veliko veliko sreče in veselja!!!!user posted image user posted image user posted image

Oh punce, jaz sem pa za ta mesec izvisela. Danes sem klicala v Maribor, da bi se naročila na prvi UZ, ker je prišla tetka, pa mi je sestra rekla, da za ta mesec ne naročajo več za IUI, ker delajo samo še do 26. ega, pa ne morejo predvidet, kdaj bom imela ovulacijo. Tak da sem čist down. Pa bo treba spet čakat ......... too much. user posted image

Sem kar jezna!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2137
12.4.2007 18:34:48   
andreja2000
curkica ,oh,tole čakanje je pa res zoperno , zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
12.4.2007 18:46:29   
Katina
Anonimna, čestitke za kar triuser posted image !
Tudi ostalim user posted image želim, zdravo nosečnost.

Cukrica, zelo mi je žal, da ti prvomajski prazniki nagajajo in držim pesti, da takoj naslednjič uspe. Enako želim tudi ostalim čakajočim na user posted image .
Še eno user posted image  za srečo.

Neposredna povezava do sporočila: 2139
12.4.2007 19:40:09   
anja31
Pozdravljene,

danes je dan, ko bi morala prit...pa je še ni...ampak mislim, da bo. Pred 5 dnevi se mi je pojavil rjav izcedek s kaplicami krvi, pa ponovil se je enih 2-3 krat v teh petih dnevih...Danes, ko bi se pa moralo vliti na veliko, pa imam hlačke kristalno čiste že cel dan, pa ful hodim na vodo...ne vem..Po mojem je ful majhna verjetnost, da je kaj ratalo...Kaj ve mislite??? Tako sem živčna...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
12.4.2007 20:05:58   
monikap
Anonimnauser posted image user posted image user posted image sedaj pa počivaj in se pusti razvajat sebe in svojeuser posted image user posted image user posted image
Curkica pa tile prazniki za nekaj so dobri za drugo pa ne zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
anja31 dokler se ne ulije je še vedno upanje morda pa je bil rjavi izcedek znak vgnezditve stiskam pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
12.4.2007 21:51:55   
tosja
curkica pol pa bova naslednji mesec skupaj čakali na user posted image  user posted image
Mene čaka 1.IVI user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
12.4.2007 22:02:02   
amor real
Čestitke vsem novim srečkam user posted image  !!!
Jaz sem pa danes imela UZ 12. dan ciklusa. Jemala sem klomifen od 5- do 9. dne po 2 tableti na dan. Moji folikli so bili danes 14 mm in 12 mm, sluznica 8 mm. Moj ginekolog je bil prav zadovoljen in jaz seveda tudi !!!
Sedaj mi je za domačo nalogo naročil naj si merim bazalno temperaturo in od nedelje dalje delam ovulacijske teste in seveda morava z mojim user posted image  kar se da velikoooo user posted image . 19.4. moram poročati ginekologu kako je kaj z bazalno temperaturo in testi pa se bova zmenila za naprej. Imam eno neumno vprašanje!!!! Kako si meriš bazalni temperaturo? Pod pazduho?

Hvala

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
13.4.2007 20:07:55   
kanarka
Katina čestitke tudi tebi user posted image  user posted image  user posted image . Imava pa isti PDP. Tudi jaz sem 20.11. (škorpijončki). Glede na to, da sem imela OBMP, je bila moja t.i. oploditev točno 27.2. in verjetno tudi tvoja, če imaš izračunan ta datum.
Poslušanje srčka pa je za zjokat.  

Držim pesti tudi za vse ostale, da se čimprej pridružite temu veselju.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
13.4.2007 20:10:20   
zorica

Danes sem bila na uz v MB in sem zelo dobro odreagirala na Klomofen.Folikli so v velikosti od 14-16mm eden je celo 20mm.
Na UZ se moram spet oglasiti jutri,ker ne bi radi sfulali pravega časa za stop inekcijo in seveda za poznejši IUI.

Mam tak dober občutek, tak sem veselauser posted image .

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
13.4.2007 20:46:02   
andreja2000
zorica user posted image user posted image user posted image ,bravo za tvoje foliklčke,le tako naprej.
anja31 stiskam pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam tudi za vse ostale,ki čakate na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
14.4.2007 10:04:07   
lučka 25
Katina in anonimna, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image
Zorica, veliko sreče v nadaljne!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2147
14.4.2007 21:52:11   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  zorica držim pestke, da uspe!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
15.4.2007 4:32:01   
Katina
anja31 dokler se ne ulije je še vedno upanje morda pa je bil rjavi izcedek znak vgnezditve stiskam pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image --> se popolnoma pridružujem mnenju monikep!
amor real želim ti, da bo april tvoj mesec.
Kanarka čestitke tudi tebi user posted image  user posted image  user posted image . Moj PDP bo verjetno malo kasneje - glede na zamudo pri tem kdaj se je slišal srček. Baje cca 3 dni kasneje. Tako da je lahko ali škorpijon ali pa strelec. Sicer pa ni važno, samo da bo vse OK. "Poslušanje srčka pa je za zjokat" --> v mojem primeru je bilo to dobesedno res, saj sem 14 dni čakala v strahu kaj bo.

Zorica stiskam pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se nam pridružiš.

Ostalim pa želim veliko sreče - v kratkem!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
15.4.2007 13:58:29   
jadrnica
hojla, user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za vse nove nosečke.

mene pa zanima, ali tiste, ki ste poleg klomifena jemale tudi Aglurab, ali se vam je apetit kaj zmanjšal?

Jaz naslednji mesec začnem s klomifenom (mogoče pa tudi ne, če sva že kaj pridelala), pa mi je moj dohtar dal predhodno aglurab: posledice  - sploh mi nič ne paše jest, vsa hrana je brez okusa?user posted image user posted image user posted image

ali ste tudi ve imele podobne težave pri aglurabu?

hvala za vaše odgovore in izkušnje.

pa še to.

dohtar mi je rekel, da imam glede na PCO (za katerega ne vem koliko je močen) zelo malo ovulacij ali pa sploh ne, vendar jaz si merim BT in mi je šla lepo gor 15-17 dne v ciklusih (30-32 dni dolg ciklus), tako da je bila krivulja kar lepa. Zanima me, če katera ve, ali se BT "pravilno" dviga in spušča, čeprav nimaš ovulacije?

Jaz sem mislila, da vseeno imam ovulacije, ker me je še neki špikal takrat pri jajčnikih?  Poleg tega me zanima ali aglurab kaj zmeša  BT po vaših izkušnjah?

lep vikend vsem, ki bi rade postale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?