Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 11.4.2007 17:33:24
|
|
|
|
pot
|
Čestitke Katina, le tako naprej. Zdaj pa le pozitivno skozi nosečnost.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 11.4.2007 21:16:48
|
|
|
|
curkica
|
Hojla, klomifenkice, kako ste kaj nocoj? Vreme se je končno zrihtalo, travica raste in čebelice brenčijo, ... Ja prav lepo je spomladi. Upajmo pa, da bomo tudi me kaj kmalu nosečke (moja mačka je že povrgla ). Ful novega se je zgodilo medtem ko me ni bilo. Andreja2000, čestitam iz srca in lepo, čimbolj mirno nosečnost ti želim. Katina, enako tebe - vse naj naj naj, ... Zorica, nikar se ne sekiraj glede folikelčkov, dohtarji bojo že vedeli, kako in kaj. Ti pa želim vso srečo, samo ne se preveč obremenjevat, pa bo. BOŠ VIDLA! Jaz sem spet na dabrostonu, ker rdečke ni pa ni blo. Danes je 6 dan, in spet se pojavlja izcedek - skoz bolj rdeč. Pa bi jo mogla dobit šele, ko pojem dabroston do konca. Nič več ne razumem!!! Če se bo jutri vlila, moram poklicat v Mb in se naročit za drugi IUI. Ful upam, da bi nam tokrat ratalo. Sicer nič kaj dosti ne premišljujem, ampak želim pa si ... FUL! Bomo vidli! Toliko od mene za danes. Vsem skupaj še naprej lep večer, veliko , vsem novim nosečkam še enkrat en velik . LP
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 11.4.2007 21:39:56
|
|
|
|
zorica
|
curkica vidim da sve na istem.Obe se pripravljame za drugi IUI.Jaz grem sedaj dosti bolj sproščena kot prvič. Pa odkrito povedano se več ne obremenjujem.Če bo uspelo bo, če ne pa ne.Bo pa drugo leto . Zanima me edino, kaj če v petek ugotovijo da so folikli že prave velikosti ?Glede na to da je vmes vikend.Prvič sem imela IUI na 13 dan, v petek pa je 12dan in je le UZ.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 11.4.2007 22:49:33
|
|
|
|
curkica
|
Po mojem ti bojo dali stop injekcijo, ki si jo boš sama dala, mislim da 2 dni pred IUI. Veš, men tud ni bl najbolj jasno, ko sem si mogla dat to injekcijo 2 dni pred IUI (zvečer). Reče se "stop" injekcija, torej to pomeni, da se jajčece sprosti. IUI sem imela pa potem šele po 2 dneh. A ni ponavadi vsepovsod napisano, da jajčece preživi samo 24 ur po sprostitvi in če ga medtem ne oplodi semenčica, propade????? Ah, jaz sploh več ne razumem te doktorske politike. Si mislim, da menda pa že vejo, kaj delajo. U glavnem vem, da se tokrat ne bom preveč obremenjevala (vsaj upam), pa da bo tokrat ratalo. Tako kot to upam tudi zate. CAO!!!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 0:07:05
|
|
|
|
jadrnica
|
Pot, full hvala za dobrodošlico in pozitivne misli. Berem, da se mnoge s podobnimi stavrmi ukvarjamo. Res lepo, da takole vse napišeš. Ampak jaz še vedno upam, da nama ta mesec rata in bom škatlo klomifena nesla nazaj .
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 7:45:30
|
|
|
|
zorica
|
curkica mene ravno to bega.Če se jajčece prej sprosti in preživi le nekaj ur, potem je IUI čez dva dni po stop inekciji že prepozno. No prvič ko sem bila na IUI je isto že folikel počil, pa sedaj to krivim da nama ni uspelo. Je pa verjetno res kot praviš.Verjetno že doktorji vejo kaj in kako, ampak meni vseeno ni jasno
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 9:12:57
|
|
|
|
kaja80
|
IZVIRNO SPOROČILO: pot kaja80, kako poteka nosečnost? Si že imela kak pregled? Lep pozdrav Pot, vidim, da si še vedno pridna in urejaš sezname. Moja poteka brez zapletov, vse je v najlepšem redu in jaz se počutim odlično. Naslednji teden imam NS. Upam, da vse klomifenke pridete čimprej po moji poti. Imejte se!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 11:58:59
|
|
|
|
konina
|
Pozdravljene! Po dolgem času se malo javim. Najprej čestitke vsem nosečnicam, ki nam dajejo upanje in so dokaz, da nam lahko uspe. Forum berem redno, samo malo sem se odmaknila, ker ne jem K, temveč čakam na , da začnem z inekcijami menopurja. Potem pa na IVI (tretji poskus). Danes se počasi prikazuje ta pošast, ki me razžalosti vsak mesec bolj, ampak sedaj bom vsaj zopet začela s terapijo in novim poskusom. Tako, tako malo na kratko o tem kaj se dogaja. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 13:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo klomifenke, danes je najin dan, pred 1 mesecem sem zagledala in danes sem imela prvi uz in sreča je nepopisna, nosim 3 dojenčke.trenutno sem anonimna,ker mi je prijateljica posodila njeno geslo, ker še nisem registrirana uporabnica. lp N
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 15:15:04
|
|
|
|
pot
|
kaja80, hvala za pohvale. Ti bomo držale pesti za NS, da bo vse vredu, tako, kot do sedaj. konina, veliko sreče na upam, da zadnjem IVI postopku. Kar pogumno, nič obupat nad rdečko, mogoče pa je to tvoja zmagovalna kombinacija. Bomo držale pesti, pororčaj kako bo šlo z menopurjem. Anonimna N, čestitke za kar tri srčke!!! To je pa po moje kar največji dosežek, ki ga imamo trenutno zabeleženega s K. Čestitke. Pazi na svoje sončke in naj vse brez komplikacij poteka vse do srečnega konca. Pa prosim, javi se še kdaj, bomo zelo vesele tvojega javljanja.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 15:26:36
|
|
|
|
andreja2000
|
anonimna ,čestitke za tri srčke in želim vam vse lepo
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 17:39:42
|
|
|
|
curkica
|
UAU, anonimna, kar 3, ..... the best. Veliko veliko sreče in veselja!!!! Oh punce, jaz sem pa za ta mesec izvisela. Danes sem klicala v Maribor, da bi se naročila na prvi UZ, ker je prišla tetka, pa mi je sestra rekla, da za ta mesec ne naročajo več za IUI, ker delajo samo še do 26. ega, pa ne morejo predvidet, kdaj bom imela ovulacijo. Tak da sem čist down. Pa bo treba spet čakat ......... too much. Sem kar jezna!!!!!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 18:34:48
|
|
|
|
andreja2000
|
curkica ,oh,tole čakanje je pa res zoperno , zate
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 18:46:29
|
|
|
|
Katina
|
Anonimna, čestitke za kar tri ! Tudi ostalim želim, zdravo nosečnost. Cukrica, zelo mi je žal, da ti prvomajski prazniki nagajajo in držim pesti, da takoj naslednjič uspe. Enako želim tudi ostalim čakajočim na . Še eno za srečo.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 19:40:09
|
|
|
|
anja31
|
Pozdravljene, danes je dan, ko bi morala prit...pa je še ni...ampak mislim, da bo. Pred 5 dnevi se mi je pojavil rjav izcedek s kaplicami krvi, pa ponovil se je enih 2-3 krat v teh petih dnevih...Danes, ko bi se pa moralo vliti na veliko, pa imam hlačke kristalno čiste že cel dan, pa ful hodim na vodo...ne vem..Po mojem je ful majhna verjetnost, da je kaj ratalo...Kaj ve mislite??? Tako sem živčna...
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 20:05:58
|
|
|
|
monikap
|
Anonimna sedaj pa počivaj in se pusti razvajat sebe in svoje Curkica pa tile prazniki za nekaj so dobri za drugo pa ne zate . anja31 dokler se ne ulije je še vedno upanje morda pa je bil rjavi izcedek znak vgnezditve stiskam pesti zate
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 21:51:55
|
|
|
|
tosja
|
curkica pol pa bova naslednji mesec skupaj čakali na Mene čaka 1.IVI
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 12.4.2007 22:02:02
|
|
|
|
amor real
|
Čestitke vsem novim srečkam !!! Jaz sem pa danes imela UZ 12. dan ciklusa. Jemala sem klomifen od 5- do 9. dne po 2 tableti na dan. Moji folikli so bili danes 14 mm in 12 mm, sluznica 8 mm. Moj ginekolog je bil prav zadovoljen in jaz seveda tudi !!! Sedaj mi je za domačo nalogo naročil naj si merim bazalno temperaturo in od nedelje dalje delam ovulacijske teste in seveda morava z mojim kar se da velikoooo . 19.4. moram poročati ginekologu kako je kaj z bazalno temperaturo in testi pa se bova zmenila za naprej. Imam eno neumno vprašanje!!!! Kako si meriš bazalni temperaturo? Pod pazduho? Hvala
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 13.4.2007 20:07:55
|
|
|
|
kanarka
|
Katina čestitke tudi tebi . Imava pa isti PDP. Tudi jaz sem 20.11. (škorpijončki). Glede na to, da sem imela OBMP, je bila moja t.i. oploditev točno 27.2. in verjetno tudi tvoja, če imaš izračunan ta datum. Poslušanje srčka pa je za zjokat. Držim pesti tudi za vse ostale, da se čimprej pridružite temu veselju.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 13.4.2007 20:10:20
|
|
|
|
zorica
|
Danes sem bila na uz v MB in sem zelo dobro odreagirala na Klomofen.Folikli so v velikosti od 14-16mm eden je celo 20mm. Na UZ se moram spet oglasiti jutri,ker ne bi radi sfulali pravega časa za stop inekcijo in seveda za poznejši IUI. Mam tak dober občutek, tak sem vesela .
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 13.4.2007 20:46:02
|
|
|
|
andreja2000
|
zorica ,bravo za tvoje foliklčke,le tako naprej. anja31 stiskam pesti za Navijam tudi za vse ostale,ki čakate na
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.4.2007 10:04:07
|
|
|
|
lučka 25
|
Katina in anonimna, čestitke!!!! Zorica, veliko sreče v nadaljne!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.4.2007 21:52:11
|
|
|
|
tosja
|
zorica držim pestke, da uspe!!!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 15.4.2007 4:32:01
|
|
|
|
Katina
|
anja31 dokler se ne ulije je še vedno upanje morda pa je bil rjavi izcedek znak vgnezditve stiskam pesti zate --> se popolnoma pridružujem mnenju monikep! amor real želim ti, da bo april tvoj mesec. Kanarka čestitke tudi tebi . Moj PDP bo verjetno malo kasneje - glede na zamudo pri tem kdaj se je slišal srček. Baje cca 3 dni kasneje. Tako da je lahko ali škorpijon ali pa strelec. Sicer pa ni važno, samo da bo vse OK. "Poslušanje srčka pa je za zjokat" --> v mojem primeru je bilo to dobesedno res, saj sem 14 dni čakala v strahu kaj bo. Zorica stiskam pesti zate , da se nam pridružiš. Ostalim pa želim veliko sreče - v kratkem!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 15.4.2007 13:58:29
|
|
|
|
jadrnica
|
hojla, bravo za vse nove nosečke. mene pa zanima, ali tiste, ki ste poleg klomifena jemale tudi Aglurab, ali se vam je apetit kaj zmanjšal? Jaz naslednji mesec začnem s klomifenom (mogoče pa tudi ne, če sva že kaj pridelala), pa mi je moj dohtar dal predhodno aglurab: posledice - sploh mi nič ne paše jest, vsa hrana je brez okusa? ali ste tudi ve imele podobne težave pri aglurabu? hvala za vaše odgovore in izkušnje. pa še to. dohtar mi je rekel, da imam glede na PCO (za katerega ne vem koliko je močen) zelo malo ovulacij ali pa sploh ne, vendar jaz si merim BT in mi je šla lepo gor 15-17 dne v ciklusih (30-32 dni dolg ciklus), tako da je bila krivulja kar lepa. Zanima me, če katera ve, ali se BT "pravilno" dviga in spušča, čeprav nimaš ovulacije? Jaz sem mislila, da vseeno imam ovulacije, ker me je še neki špikal takrat pri jajčnikih? Poleg tega me zanima ali aglurab kaj zmeša BT po vaših izkušnjah? lep vikend vsem, ki bi rade postale
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?