|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
4.4.2007 16:53:36   
Fargesia
hip hip, HURA, hip hip, HURA, hip hip, HURA ZA NAŠO ANDREJO!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
4.4.2007 17:00:01   
andreja2000
maša82   hvala in tudi tebi želim čim prej user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
4.4.2007 18:11:03   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČEEEEEEEEEESTITA!!!!!!
Sem tako vesela, da sem takoj dobila solze v oči od samega veselja in olajšanja, da vama je tokrat pa le uspelo po 2 letih truda! Prav privoščim vama! Sedaj pa le še želim, da user posted image  pripelješ lepo do konca in boš an koncu ponosna
user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2078
5.4.2007 8:07:17   
njoka
ANDREJA 2000 - ČESTITAM!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
5.4.2007 10:46:43   
andreja2000
Hvala,pupe moje!

Naj se tudi vam čim prej uresniči ta velika želja po user posted image .Nikar se ne ustavljajte,nikar se ne pustite zlomiti,temveč vstrajajte in verjemite da vam bo uspelo.
Tudi moja pot do user posted image  je bila dolga  in mučna z vsakomesečnimi razočaranji,vendar upanja nisem izgubila nikoli.Po vsaki user posted image  sem se spet pobrala in poizkusila znova.To pot mi je uspelo.Sedaj pa še samo upam,da bo ta pikica zdrava in bo rasla v meni do konca.

Za vas,pupe moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
5.4.2007 10:54:26   
hojliho
Resnično čestitke za veselo novico. user posted image
Takšne novice tudi meni polepšajo dan in mi spet dajo upanje. Tudi jaz sem v obdobju, ko sem na tleh, pa čakam, da  me mine, pa da ta klomifen končno že učinkuje. Ta mesec tudi ne bo nič, so folikli premajhni. Žal.
Res hvala vsem za spodbudne besede, resnično pomaga, če te potolaži nekdo, ki ima podobno izkušnjo. Super ste punce.

Neposredna povezava do sporočila: 2081
5.4.2007 14:51:28   
andreja2000
hojliho ,verjamem,da se boš kmalu pobrala,te pa čisto razumem saj dobro poznam taka razočaranja in razne padce in vzpone.Ti samo trmasto nadaljujv strajaj in upaj,kajti v tebi je skrita moč,s katero boš doseglas voj cilj user posted image  .Poišči to moč v seb,nato pa v nov boj,boš videla,tudi tebi bo uspelo!!

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
5.4.2007 19:42:33   
zorica

Andreja naj ti iskreno čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da boš imela lepo in mirno nosečnost ter da boš uživala vsako minuto.

Tudi jaz sem se po moji depresiji oz. velikem razočaranju po neuspeli IUI pobrala.Tako da sem sedaj spet optimistična, saj jutri začnem drugi krog s Klomofenom, v torek sem naročena na UZ v MB in potem ko bo folikel ta pravi INSEMINACIJA.

Tako da punce, res lepo prosim - držite mi pesti da bi uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 2083
5.4.2007 20:34:31   
hojliho
Hvala za tolažbo in spodbudne besede. Strinjam se, da nam bo vsem uspelo, samo počakajmo, da pride naš čas. Zato držim pesti za vse, naj  vam rata.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
5.4.2007 23:21:25   
pot
Pozdravljene klomifenke, bodoče nosečke.

Pravila so naslednja:
1. v klub se lahko včlani vsaka, ki želi, ki je že ali še bo imela izkušnjo s Klomifenom.
2. članarine ni user posted image
3. malo se predstavite:
še jemljete klomifen? koliko časa ga že jemljete? kakšni so vaši stranski učinki? ali vam je K pomagal?
ali se je iz njega izcimil kakšen user posted image ali celo user posted image user posted image ...

Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosilauser posted image )
2. buča  (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila, žal se ni dobro končalo)
3. Liona user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )
4. micla user posted image (feb.2007)

1. cikel:
5. Lana 22 user posted image
6.  NMJ user posted image  user posted image (PDP: marca 07) Rodila dve user posted image user posted image , Živo in Nežo (januarja 2007).
7. ily user posted image   
8. tejči77 user posted image
9. MaRe user posted image
10. guppy user posted image user posted image
11. helenav user posted image (zanosila jan.2007)
12. MissLady user posted image (K v kombinaciji z Aglurabom) Kako je bilo na UZ?
13. Katina user posted image (Zanosila marca 2007?) user posted image
14. andreja2000 (po prenehanju jemanja K, marec 2007. vstrašila se je Dr. na Kliniki )

2. cikel:
15. janja user posted image
16. čaki user posted image  
17. Mokka user posted image  
18. prinjej user posted image  
19. yudit  user posted image (PDP: 28.7.07)
20. kaja80 user posted image (PDP: 27.10.07) 
21. nemrak user posted image (zanosila februarja07) 

3. cikel:
22. janja 27 user posted image
23. *AnaL* user posted image
24. TANTRA  (1.)user posted image
25. Anonimna user posted image
26. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
27. Anonimna 2 user posted image
28. čaki user posted image
29. tina2007 user posted image  
30. manca  user posted image (Zanosila feb.07) (Prvi UZ pregled 19.3.)

9. cikel:
31. Anonimen3 user posted image (rok jun.2007)

Neznani cikel:
32. BERNARDA ŽIGA user posted image  
33. ALJA75 user posted image (končno uspešno s K. 6.3. UZ) 
34. TANTRA 2.user posted image (Zanosila febr. 07) (Prvi UZ pregled 20. 3.)
35. martitauser posted image (zanosila feb. 07) 
36. soni user posted image (Zanosila feb. 07) 

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka  (trenutno se zdravi z Aglurabom in Klomifenom(2x1/2tabletke na dan), konec cikla še Prometrium)
2. mozart (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. zorica (zdaj 2. krog K, potem inseminacija. Držimo pesti.)
4. UnderEja  (neuspešno s K)

5. saša80 (čaka na IVF postopek)
6. Tia-na  (spet na K, potem pa na IVF)
7. janja
8. tajči84_  (na pavzi)
9. Goldy (držimo pesti da čimprej rata, zdaj po laparo in histero)
10. nenna  (neuspešno - 4 mesece terapije, sedaj v postopku IVF)
11. ona78 
12. listek (Pridno hujša, je v 2. krogu K.)
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj sledi ivf. Držimo pesti. )
14. anja31  (6. krog K. Držimo pesti.) (Pozdravljena Klomfenka!!! )
15. MIŠEK13 (v novih bojih. Kako kaj potekajo stvari v tujini?)
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček  (ponovno z nami v boju)
18. ANDREJA * (imela lpsc, vse bp. Držimo pesti)
19. pot (ni bilo reakcije na K. Šla na bioenergetsko terapijo.)
20. casandra
21. Dalija (Kombinacija K + Aglurab. 1. marca UZ.)
22. maša82 (V 1. ciklu s K - hiperstimulacija. Na pavzi. Pridno hujša. Spermiogram končno dober.user posted image )
23. jasny
24. Crnitulipan (z 12.12. v IVF postopku. Držimo pesti. Poročaj kako stvari potekajo.)
25. sonce 78 (opravila HSG, jemlje Aglurab, čaka +)
26. Smrekica  (čaka na laparoskopijo 6.2.07)
27. Katjusa3
28. Barbado (s Klomifenom je bilo neuspešno.januarja je imela HSG. PCO.)
29. Bety
30. kwa
31. curkica (HSG opravljen, vse ok. IVI neuspešen)
32. pupica25
33. konina (2. IVI neuspešno. Trenutno zdravljenje z menopurjem.)
34. Anonimna 2
35. barby113
36. naja2 (manjša pavza po IMN)
37. blanč
38. fras (je na dieti. čaka na ponovno zdravljenje s K) 
39. Ulaa*  (Zaključila 3.krog K. A si ti tudi Ulaa? Sem čisto zmedena )
40. mojca9000 (V 2. postopku ISCI.)
41. tejka**
42. dolenjka (v novem 4. krogu s K. Doza zdaj povečana na 2tbl K. Trenutno na medenih tednih na Baliju.)
43. kanarka (čaka na učinke K)
44. *medi* (zdravljenje partnerja)
45. Tamara79 (v 4. krogu)
46. lana38  (zdravljenje s K neuspešno. HSG opravljen, zdaj HYSC.)
47. Linda25
48. sbap (Na pavzi zaradi hiperstimulacije. Pazi nase.)
49. RoniF
50. Blaboma (na pavzi)
51. mojca976 (2. ciklus)
52. Katka1a (za pol leta na KT, da se umirijo jajčniki, potem pa K)
53. zvezdica82 (v tretjem krogu)
54. cocki  (čaka na rezultate K)
55. arneja (naša optimistka. Pije krvomočnico. neuspeh s K.)
56. tosja
57. hokejistka (ponovno bo začela z zdravljenjem. spermiogram in HSG bp.)
58. varja ( neuspeh s K, na vrsti je laparo.) Se res izpisuješ iz kluba? Te naslednjič zbrišem?
59. lučka 25 (PCO sindrom. V 3. krogu s K ni bilo uspeha. Pregled 25.4.07)
60. florita  (spermiogram bp. UZ ugotovljena pregrada, zato zdaj laparo in histero)
61. Tadeja 1976 (čaka rezultate K)
62. tejchka  (zaenkrat neuspešno. Počasi gre v boj za IVF.)
63. varja76 (Posvet pri dr. Rešu...?)
64. ursi84 (opravljen HSG in spermiogram: bp. Prešibka reakcija na K. Sledi špikanje z Gionalom. 22.2.07pregled)
65. mojca79  (2. cikel na K)
66. rebeca (Kombinacija zdravljena K in Aglurab. V primeru neuspeha sledi IVF.)
67. ana2007 (Ali si prepričana, da so ti kar preko UZ odkrili PCO sindrom? Mislim, da ga odkrijejo s pomočjo krvnih preiskav, nisem pa prepričana.)
68. monikap (si ti tudi naša članica?)
69. anjaz (v 2. krogu zdravljenja)
70. pina-1 (stara-nova K. Bodi pozitivna. Zaenkrat slaba reakcija na K.) 
71. amor real (Čaka user posted image )
72. kitty (1. ciklus zdravljenja s K, sledi laparoskopija. Držimo pesti.) (Lep pozdrav nova članica! )
73. sarcy21 (1.krog jemanja K.) (Pozdravljena v klubu! )
74. hojliho (3.krog jemanja K.) (Pozdravljena nova Klomifenka!)
75. moni30 (V prvi terapiji s K. Posebne čestitke za vse prebrane strani!user posted image ) (Pozdravljena bodoča K nosečka! user posted image user posted image user posted image )
76. ledenka (po K postkoitalni test, spermiogram in krvni testi ok) (Pozdravljena med nami!!! user posted image user posted image user posted image )
77. miskula (1. krog K.)(Še ena nova Klomifenka!!! user posted image user posted image user posted image )

Naša Blaboma, spab, Katka1 in tajči84_ so na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image Vas pogrešamo.
Prvi seznam čaka na vse vas in vas vabi!!!!! user posted image user posted image user posted image Moramo uravnovesit seznam, da bo enak. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 6.4.2007 0:28:47 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
6.4.2007 0:30:01   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):
Tole nam je poiskala Tia-na:

Za vse, ki ne veste, kako jemati klomifen ... ali vse tabletke naenkrat skupaj ali eno zvečer, eno zjutraj ... Pušenjak svetuje:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=105634&t=105634

2 tabletki od. 2.-9. dne

1/2 tabletke od 3.-7. dne
(pogosto predlagana terapija pri Dr. Rešu, več kot 10 klomifenk. Predlagana terapija pri omenjenem Dr. se pogosto izvaja tudi s sočasnim jemanjem zdravila Aglurab)

1 tabletka od 3. - 7. dne

2 tabletke od 3.-7. dne
(ok. 3 klomifenke)

1/2 tabletke od 3.-8. dne

1 tabletka od 3.-8. dne

2 tabletki od 3.-8. dne:

1/2 tabletke od 5.-9. dne

1 tabletka od 5.-9. dne
(pogosta terapija, ok. 10 klomifenk)

2 tabletke od 5.-9. dne

(najpogostejša terapija, več kot 30 klomifenk)

4 tabletke od 5. - 9. dne

3 tabletke od 5.-9.dne

1 tabletka od 6.-10. dne

2 tableti 5 dni med ciklusom
(za O, po
2 meseca izostali M)

Ovira pri zanositvi so lahko tudi policistični jajčniki. ˝Domač˝ opis:

Pri  PCO je  premalo hormonov, ki bi naredili konkretno ovulacijo ali pa do te sploh ne pride, tako kot bi moglo. Največkrat pride v maternico le prazen ovojček in ne jajčece. Tako, pa ne more prit do zanositve. Ali pa se prazen ovojček pripopa kar na jajčnike, zato tudi PCO (policistični jajcniki - vec cistični jajčniki). Ciste niso škodljive, so pa lahko boleče, če se ne predrejo ob M. Pco te spremlja vse življenje in je zaradi njega težje zanositi, ampak ne vedno in odvisno od hormonov in ostalih možnih težavah. Spodnja tabela je za spodbudo, ker se da zanositi.

Lastnice PCO:
1. saša80
2. pot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75user posted image
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč
17. tajči84_
18. Katka1a
19. cocki
20. sbap
21. lučka 25 (PCO sindrom ali metabolni sindrom - po novem)
22. maša82 (PCO sindrom oz. metabolni sindrom)
23. ursi84
24. MissLady (PCO sindrom oz. metabolni sindrom)user posted image
25. guppy user posted image user posted image
26. ana2007
27. pina-1
28. kitty
29. hojliho
30. anja31 (močen PCO snidrom) user posted image

Za vse lastnice PCO, pa je tukaj še link, ki nam ga je poiskala MIŠEK13. Še enkrat hvala.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=69761&t=69761

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
6.4.2007 0:30:22   
pot
Med najbolj zaželjenimi stranskimi učinki so seveda user posted image user posted image user posted image . Vendar v našem klubu žal še ni 50% ravnotežje med tistimi, ki so zanosile s K in tiste, ki še nismo. Vendar se stanje zelo dobro izboljšuje. user posted image Zavedati pa se moramo, da K niso nedolžni bonbončki, zato so spodnje izjave, po mojem mnenju več kot dobrodošle za vse tiste, ki se ali se še bodo z njim spopadale, da vedo kaj jih vse lahko čaka.

Stranski učinki klomifena - naše izjave:

Tadeja 1976
: stranskih učinkov prav hudih ni bilo,en večer sem imela vročinske napade in nekje četrti ali peti dan po zadnji tabletki močno zbadanje v jajčnikih. Danes imam ful napeta prsa,so tudi občutljiva na dotip,na WC hodim kar pogosto.

andreja2000: Popapcala sem že vse tabletke,me pa še nič ne boli v jajčnikih kot me je ponavadi.Malo mi je to čudno,saj sem tokrat jemala po dve tabletki.No,morda še vse pride čez dan ali dva ali pa se je telo že tako navadilo na K.
No,me pa predvsem ponoči spremljajo vročinski vali,to pa je do danes zaenkrat vse.
Prej sem  imela na  največ 28 dni,sedaj pa pride na 29-31dni.

Jaz imam še približno 5-6 dni do moje nepričakovame .V bistvu se še danes ne dogaja nič posebnega razen običajnega rahlega špikanja v jajčnikih in rahlo boleče prsi.
Ta mesec je že peti ko jem klomifen in sedaj ko sem jemala po dve tabletki,so bili stranski učinki pecej manjši,le apetit pa imam ta mesec nenormalno velik.

helenav:
V decembru sem tudi jaz jemala Klomifen, nato se mi je januarja, par dni, mogoče teden pred pričakovano M pojavil rjav izcedek, na dan, ko bi jo mogla dobit pa so bile hlačke čiste. Ful mi je bilo čudno, naredila sem test in.... je ratalo.
Izcedke sem nato imela naprej še kar nekaj tednov, sedaj, pa so se končno umirili in jih ni več, V sredo imam spet pregled in bomo dorekle kolko sem noseča, ker je Klomifen vse skupi na glavo obrnil.
Mož je že pet dni prej govoril, da sem sigurno noseča, ker nisem bila nič živčna....beri ni bilo PMS .
Ponavadi sem en teden pred pričakovano živčna, napeta, razdražljiva, vsi mi gredo na živce.....ta mesec pa sem bila taka umirjena, vesela in za sprembo nisem imela potrebe po sladkem......no to je bil en znak. Drugi znak, pa je bilo to, da sem večer, preden sem naredila test, pri prijateljici spraznila celo vazo vloženih kumaric:-)))) vsi so rekli, da sem sigurno noseča
Joške pač itak imam pred vsako pričakovano otežene in napete....Kasneje ko sem naredila test in sem že vedla da sem , so se prsi začele večat, sedaj začetek 6 tedna pa grozna slabost...

njoka: Jaz sem tudi lani maja jemala klomifen od 5. do 9. dne in moje  ni bilo do 4/10-06 in še ta je bila sprožena s Primolut Nor-om. Razlog je bil ta, da imam PCO.  med  jemanjem klomifena me bivši ginekolog sploh ni spremljal z UZ in se je nabralo malo morje cist na jajčnikih in se je materična sluznica zelo odebelila. Jaz ti predlagam, da greš do svojega ginekologa in z UZ preveriš kaj se dogaja.

rebeca:  ne pričakujem jutri najkasneje pa v ponedeljek. Že en teden me neprestano špika v spodnjem delu trebuha, pa vsako tolko imam prav krče. Joške me bolijo in povečale so se mi za 1. številko.
Nevem kaj naj si mislim ali je to pms ali je posledica klomifena ali .

naja2:Še malo spodbudnih besed in moja izkušnja:
Edino v tem mesecu ko je ratalo nisva delala na user posted image . Še danes mi ni nič jasno.
Izjeme potrjujejo pravila - se mi zdi da sva bila zelo aktivna takoj po M in tik pred M. Takrat ko naj bi po izračunih - imela O (na sredini) vem da nisva. Verjetno je ratalo takrat ko sem bila prepričana, da sva O že zamudila. Pa še nekaj: na user posted image  sva delala že leto in pol, pa sem merila temperaturo, pa jedla klomifen, pa delala O-teste, zdaj pa že nekaj mesecev nisem nič pisala in delala kakršnih koli testov.
TANTRA: Maša82, jaz sem danes 5 dan po zadnji tbl in moram priznati, da me je začelo špikati že 3 dan, včeraj pa me je levi jajčnik tako bolel, da sem komaj hodila.

zorica: Vroče mi je, roke se mi potijo, tam spodaj se nekaj šraufa,...Skratka zanič sem user posted image user posted image user posted image

kaja80: Preden sem jemala klomifen sem imela cikluse dolge 34 dni. Prvi ciklus klomifena sem imela na 32 dni in 19 dan O, ta mesec je bila O 17 dan in sem predvidevala, da se mi je ciklus skrajšal še za dva dni, to je na 30 dni. V nedeljo je bil 30 dan, danes pa 32. Danes sem delala test iz firbca, ker nimam nobenih znakov.

mojca976:
Klomifen sem zdaj jemala 2. ciklus, vendar me pa zdaj tako jajčniki bolijo, za znoret. Zadnjič sem se zbudila sredi noči zaradi bolečine. Naj povem, da hodim pogosto na vodo in da imam trd spodnji del trebuha. Ali je to normalno?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
6.4.2007 7:52:24   
zorica

Joj punce kako sem spet ful optimistična.Pravkar sem bila pri G ker mi je peti dan in nemorem danes nikakor iti v MB, so mi dovolili da mi moj osebni G pregleda če lahko začnem jemati K.Rekel je da je vse ok, tako da sedaj od 5 - 9 dne po dve tableti in potem v torek v MB.

Iskreno vam povem, da letos več nisem mislila iti, ker je bilo zadnjič razočaranje preveliko, pa tudi v službi mi ni za razlagati zakaj rabim prosto - do MB imam zelo daleč.Sedaj pa so mi dali po sveti sreči, da moram iskoristiti stari dopust, tako da sem 14dni doma.In ker je vse ravno sovpadalo z mojo user posted image sem si mislila, da pa to sedaj moram izkoristiti.

Mogoče pa usoda že kaj štrika skupaj, da mi je sedaj po golem naključju to vse tako uspelo user posted image

Saj bomo videli.V glavem jaz sem spet z vami in upam da vam za prvomajske praznike povem veselo novico.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
6.4.2007 8:20:44   
pina-1
jaz sem danes začela s K. dve tabletki sta že na svojem mestu. upam da bosta tudi delovali tako kot treba.

pot mene si pozabla dati na seznam klomifenk. user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
6.4.2007 10:01:55   
andreja2000
zorica in seveda vse ostale,še enkrat hvala za čestitke.

zorica,zate pa sem tako vesela,ker si spet optimistična,priznam,da sem bila kar malo žalostna,ko sem pred časom prebrala ravno obratno.Tako je prav ,punca,ne pusti,da te neuspeh zruši,ne daj mu tega veselja,pokaži svojo moč in boš videla,da ti bo nekega dne uspelo,samo vstrajaj,zorica,vstrajaj in verjemi,da boš tudi ti mamica.user posted image
Želim ti,da res čim prej zagledaš user posted image

pina-1 stiskam pesti,da s pomočjo klomifena zagledaš user posted image

enako želim tudi vsem ostalim puncam,čim več user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
6.4.2007 10:35:14   
ledenka
najprej čestitke za Andrejo2000 user posted image  to nam je vsem dalo fuuuuul pozitiven zagon! user posted image  

moja O je menda bila pred 2 dnevoma, po sluzi sodeč user posted image  ampak ker pravijo, da bi naj bila v času od 5-10 dni po zadnji tabletki K, še pridno slončkava user posted image  je fajn tudi tako user posted image  

posebnih znakov pri jemanju nimam, no, vsaj nič posebnega. malce čutim spodnji del trebuha, ampak ni tako zelo neprijetno. malce sem dobila mozoljčke (sem ko pubertetnica user posted image ) pa prsi me danes malce bolijo user posted image  ampak na dotik. no, bomo videli, kako bo... PCTja ta ciklus nisem šla delat, tudi na UZ nisem šla, ker nisem vedela, kako bom s časom. bom šla naslednji ciklus, če ne bojo moji "dnevi" ravno padli na prvomajske praznike. bomo videli!

uživajte v današnjem sončku! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2091
6.4.2007 15:17:22   
Tiara123
Evo, sem nova, pa da se še jaz 'brezplačno' prijavim v klub klomifenk.

Za seboj imam dva ciklusa K, imam pa PCO, kar mi je ginekolog ugotovil pred 8 meseci. Najprej sem jemala Dabroston, sedaj pa še Klomifen. Upam, da vse tole name ne bo preveč vplivalo in na mojo psiho in da se bo kmalu zgodilo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
6.4.2007 16:14:42   
andreja2000
Tiara123  lepo pozdravljena in naj ti klomifen prinese  tako zažljeni user posted image ,le pogumno,drži se!user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
6.4.2007 16:59:11   
Fargesia
Tiara dobrodošla! Naj ti klomifen čimprej prinese user posted image user posted image !

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2094
6.4.2007 20:14:21   
pot
Tiara123, dobrodošla med nami! user posted image user posted image user posted image Veliko sreče pri zanositvi. user posted image user posted image user posted image

pina-1, poglej na 79. str., napni učke, potem pa še na zadnjem seznamu - tukaj, če nič ne najdeš, daj še očala gor.  Pa še namig, tvoje mesto je okroglo. user posted image Gotovo se je tudi zate našlo mesto.

Vesele velikonočne praznike vsem nosečkam in vsem bodočim nosečkam, pa naj zajček kaj prinese.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
6.4.2007 21:20:40   
monikap
Pot jaz sem bila na klomifenu lansko leto vendar brez uspeha.Nato sem bila Januarja naročena v ambolanti za neplodnost in sedaj čaka na svoj drugi pregled da bomo videli kako naprej.Ker imam izkušnje s klomifenom rada pokukam na vašo stran in se včasih tudi oglasim upam da vas ne motim vsem ki pa se zdravite s klomifenom želim debeliuser posted image user posted image in to čimprej.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
6.4.2007 22:23:39   
jadrnica
Hojla, jaz sem pa frišna klomifenka. Se vam lahko pridružim ?

Ravno danes sem bila na pregledu pri dr. Rešu in mi je postavil diagnozo PCO. Me je kar hudo potrlo.user posted image user posted image user posted image   sploh nisem mogla v službi nič delat, čeprav sem pač mogla.Dokaj neprijeten začetek praznikov.

Skratka: Plavalci mojega moža tudi niso najboljši, so pa, ampak upava, da bo  morda klomifen pomagal. Moj HSG je super, tako da konec meseca začnem s klomifenom. terapija ja pa taka kot ste jo opisale za Reša: 1/2 tablete  od 3-7 dan menst. Pa seveda še Agulrab, ki sem danes že vzela.user posted image

Bom sporočala kaj se bo dogajalo, seveda si želim, da bi tako kot nekatere že kar pred klomifenom  zanosila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
6.4.2007 22:54:58   
andreja2000
jadrnica pozdravljena in držim pesti,da ti komifen prinese user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
6.4.2007 23:06:05   
arneja
Ravnokar prebrala, Andreja. Čestitam, čestitam, čestitam user posted image user posted image user posted image . Uživaj sleherno sekundo, user posted image  Andreja user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2099
7.4.2007 8:01:01   
kanarka
user posted image user posted image user posted image  Super Andreja2000. ČESTITAM!!! Prav vesela sem zate. Sem po parih mesecih samo pokukala na Ringarajo in evo vesele novice. Tudi jaz moram povedati, da mi je uspelo z OBMP in se trenutno nahajam blizu 8 tedna.

Želim ti res lepo in predvsem zeloooooo uspešno nosečnost!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?