|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
2.4.2007 13:55:19   
miskula
Živjo punce
Tut jaz sem nova tuki. Ta mesec sem začela z 2-ma tabletama dnevno (5-9 dan v ciklusu). Včeraj je bila zadnja tableta. Tako da se mi plodni dnevi prbližujejo.  Nimam nobenih stranskih učinkov (vsaj jaz jih ne zaznam). Me pa zanima nekaj. Je možno, da bi bili plodni dnevi tudi med dnevi ko jemlem tablete ali celo pred tem ( to se pravi pred ali med 5-9 dnem v ciklusu)?
Upam, da nisem preveč zakomplicirala z vprašanjem.
Hvala za odgovore in da bomo vse čipreje srečke user posted image .

LP

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
2.4.2007 16:47:06   
lana38
Plodni dnevi se začnejo po zadnji tableti Klomifena. Približno 5 do 10 dni po zadnji tableti nastopi O.
LP

lana38

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
2.4.2007 23:19:40   
lučka 25
Punce živjo!
Da malo poročam kako je z mano. Prejšnji ciklus sem zaključila s 1. krogom K in sedaj čakam na pregled pri G konec aprila. Sedaj sem 16 dan ciklusa in mene pri jajčnikih tišči že 5 dni, kot da se mi pripravlja k ovulaciji, občutki so isti kot v 1.ciklusu jemanja K. Je potem res možno, da K še deluje. Upam, da ja in, da je sedaj v telesu prava količina K, ki pravilno deluje na moje jajčnike. Res si želim, da bi nama uspelo zagledati user posted image user posted image  (tako kot si tudi vse ve to želite za sebe), kar težko čakam konec aprila. Sem malo neučakana?user posted image
Upam, da bo kmalu tu gor zaokročilo ne ena ampak ogromno veselih novic in bodo tu tekle solze sreče in ne žalosti, obupa,... Zato pa hitro na dan z veselimi novicami!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
3.4.2007 0:42:38   
anja31
Drage punce,

glede na to, da prebiram sporočila že več kot 1/2 leta sem se odločila, da se tudi sama včlanim. Tudi jaz imam svojo zgodbo:

Imam 11 letnega sina. Po 10 letih smo se odločili, da bi imeli še eno bebico. Mislila sem, da bo to dokaj enostavno, saj je pvi otrok ratal praktično čez noč. Niti 1 mesec truda, pa čisto po naravni poti brez pomoči tablet...itd...

Pred 2 leti se je tudi zame začela ta zahtevna pot. Ker nama v 1,5 letu nič ni uspelo, sem se odločila, da bi mogoče sprejeli kakšno dodatno pomoč. Ginekolog mi je ugotovil močen PCO sindrom. Predpisal mi je 3 mesečno kuro s klomifenom : 2 tableti od 5-9 dne od oktobra-decebra 2006. In nič. Prosila sem ga, da mi da napotnico za dr. Reša.

Januar 2007 = Dr. Reš je pregledal mojo kri in vse je ok. Potrdil PCO sindrom. Rekel, da sem sigurno imela PCO tudi ob 1 rojstvu otroka, tako da to ni razlog, da nebi ratalo še enkrat. Predpisal mi je kuro: 1/2 tablete klomifena od 3-7 dne + aglurab 2 tableti vsak dan. Mislim, da mi ta kombinacija bolj pomaga, saj sem ovulacije začela kar pošteno čutiti. Prav zbada me v jajčnikih in po teh potencialnih dnevih (enkrat med 12-15 dnevom po 1 dnevu menstr. ) se potem spet vse umiri. To kuro imam zdaj že od januarja 2007. Torej skupno že 6 krogov klomifena.

Nikoli nisem kadila, sem pa spila kar precej kave. Pred 3meseci sem se tudi kavi odpovedala kao mogoče pa...Prosila bi za vaše mnenje: kaj lahko sami poleg zdravnikov naredimo za to = prehrana, gibanje, odnosi, ostalo...??? Če je še kakšen trik, ki ga ne vemo...:) Baje za PCO sindrom pomaga montignacova prehrana (to sem nekje zasledila).

Tako torej, tudi jaz sem po 2 letih že pošteno izmučena in bi mi prav prišla kakšna vaša spodbudna besedica, ker zgubljam moč in voljo in upanje...

Na koncu pa še to = tudi ta mesec je ne čakam 12.4.

Bomo videli... Lep pozdravček vsem.

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
3.4.2007 7:09:20   
lana38
anja31, pozdravljena!
Skoraj kot, da bi brala mojo zgodbo. Tudi jaz imam 11 let starega sina. Za 2. user posted image  se trudiva skoraj že 3 leta. Vmes sem sicer imela eno nesrečno user posted image , ker je user posted image  imela DS sem šla na UPN. Klomifen sem tudi jemala 3 mesece od 10/06 do 12/06. Uspeha nobenega, zato sem bila 1.3. na HSG, kjer so ugotovili deformacijo maternice. Potem sem pa bila 29.3. na diagnostični HYSC, kjer so našli ogromno zarastlin, ki so posledica abrazij po UPN. Čaka me operativna HYSC in potem upam, da bo končno uspelo. Nimam sicer PCO, ampak zgodbi sta dokaj podobni, glede jemanja Klomifena in najini sinovi so istih let. Upam, da ti bo nova terapija prinesla željeni rezultat user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
3.4.2007 10:09:26   
anja31
Lana pozdravljena,

zelo sem vesela tvojega sporočila...tudi jaz tebi želim,  da bi končno spet imeli otročička.   Sej bo....:)  Lep pozdravček.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
3.4.2007 11:36:32   
andreja2000
anja31 nikar ne obupaj,vstrajaj in se bojuj naprejTudi jaz delam na otročku že več kot tri leta in v tem času sem imela dve  žal neuspeli user posted image .Prva se je končala v 13 tednu ,druga UPN-21t in sedaj bo 2 let od kar čakamo na user posted image .  6 mesecev sem jemala klomifen,ta mesec sem prvič brez in čakam rezultat ter upam na user posted image .V kolikor pa ta mesec spet ni ratal,pa imam aprila pregled v ambulanti za neplodnost.

Kar pogumno naprej,z vero in upanjem....
Želim ti,da čim prej zagledaš user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
3.4.2007 11:44:47   
anja31
Andreja2000,

mislim, da sva nekako na podobnem....Tudi jaz je ne čakam aprila - 12.4....Če pa ta smotka pride, potem pa se bom pri Rešu naročila v času, ko naj bi bila ovulacija, da vidimo, kas sploh dogaja...
Jaz sem bila prvič v ambulanti za neplodnost januarja, pa moram reči, da mi je manj slabo z manjšo dozo klomifena..z aglurabom pa dosti bolj čutim jajčnike v času ovulacije..ne vem....Pravijo, da dr. Reš v Ljubljani dela čudeže...
Bom držala pesti tudi zate!!!!!! Da bi nama vsaj ta pomlad kaj prinesla....Vsem nam...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
3.4.2007 11:56:36   
andreja2000
anja31  hvala za tvoje pestke!
Jaz sem 4 mesece jemala po 1 tabletko klomifena in imela močne stranske učinke,nato sem jemala po 2 tbletki in učinki niso bili več tako močni-zanjimivo,morda se je telo že navadilo na te hormone user posted image .
Ja,upam,da nama ta pomlad prinese največjo srečo!

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
3.4.2007 12:03:55   
anja31
Andreja2000, hvala zaenkrat...Smo na vezi....:))))

Neposredna povezava do sporočila: 2060
3.4.2007 23:36:51   
pot
Pozdravljene vse nove klomifenke!!! user posted image user posted image user posted image

Te dni ste bile pa res pridne s klepetanjem. user posted image

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
3.4.2007 23:45:43   
anja31
Pot - hvala za dobrodošlico...predvsem se zahvaljujem tebi, ki si kot sem opazila, odprla temo klomifena..:)
Res je. Nove smo na forumu, stare pa že več kot dve leti z istimi željami...
Sej bo.
Ne čakamo je 12.4. Simptomi, ah ti simptomi....So, pa niso..
Ta mesec npr. hodim že dva dni na wc na 1/2 ure, tudi ponoči...Jaz pravim: KAJ DELA PSIHA!!!
Nočko.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
4.4.2007 8:27:48   
pina-1
jutro soborke. Kako ste kaj?

Danes je 5. dan po zadnji tabletki dabrostona user posted image  pa od nikjer. user posted image  Mater, ko jo čakaš pa je ni. Meni se zdi kot bi te dni imela O ( bolečine in izcedek sta glih taka). Se je keri žet o zgodilo? Pojma nimam kaj naj zdej. Noseča ziher nisem, tako da testa ne bom delala. Boooo?!

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
4.4.2007 9:25:44   
andreja2000
Ta mesec je bil prvi brez klomifena in zjutraj sem ugledala user posted image .Punce,saj še verjet ne morem.Po zadnji neuspeli user posted image ,sva se trudila skoraj 2 leti za user posted image  in sedaj sta tukaj.Sedaj pa samo še upam,da to nosečnost pripeljem do konca in dobimo zdravega user posted image .Punce,tako sem srečna,da nimam besed.

Vsem vam želim,da tudi ve kmalu ugledate svoji user posted image .Ne obupajte,vstrajajte in verjemite,da so tudi vam user posted image  slej ko prej namenjene.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
4.4.2007 9:42:58   
moni30
Andreja, super. Iskrene čestitke za user posted image user posted image oz. user posted image . Uživaj v user posted image in čimmanj nosečniških težavic ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2065
4.4.2007 9:44:15   
moni30
Aja, še to. Koliko časa pa si pred tem jemala klomifen?

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
4.4.2007 9:55:51   
andreja2000
moni30 hvala za čestitke.Klomifen pa sem pred tem neprekinjeno jemala 6 mesecev.

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
4.4.2007 11:46:12   
pina-1
user posted image user posted image user posted image user posted image andreja2000 ČESTIKE!!!!!!!!!!!!!!

sem tako vesela zate, kot bi bila samauser posted image . iz srca ti želim čimlepšo nosečnost in zdravega in lepega otročka.

uff veš kako bo lep ko sta ga takoooooooo dolgo delalauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2068
4.4.2007 12:01:13   
pot
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

andreja, sem takoooo vesela zate!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2069
4.4.2007 14:19:00   
anja31
Andreja,

iskrene čestitke tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja

Neposredna povezava do sporočila: 2070
4.4.2007 14:37:43   
monikap
Andrejauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
4.4.2007 16:19:18   
andreja2000
Pupe moje zlate,hvala vam,sem tako ganjena ob branju vaših čestitk......

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
4.4.2007 16:25:38   
kaja80
ISKRENE ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image
Sem zelo vesela zate.

Neposredna povezava do sporočila: 2073
4.4.2007 16:34:21   
hokejistka
Andreja2000 ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image . To je pa tako lepa novica, da je še meni polepšala dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2074
4.4.2007 16:51:50   
andreja2000
kaja80, hokejistka  tudi vama iz srca hvala,pa da tudi vaju čim prej obsije sreča user posted image user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?