|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
28.8.2006 17:02:44   
mozart
saša80 zamo zate in tvojega user posted image

[sm=pikapoka2.gif" height="15" width="15"> user posted image !!!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 451
28.8.2006 19:00:21   
saša80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 452
28.8.2006 19:29:46   
curkica
saša80: držim pesti, da bo ...........

Katerega doktorja imaš v MB?

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 453
28.8.2006 22:34:51   
pot
tajči84_ kaj je pa tebi rekel G? Kaj je novega pri tebi?

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 454
29.8.2006 6:37:33   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: curkica

saša80: držim pesti, da bo ...........

Katerega doktorja imaš v MB?

prej sem imela dr. kovač vilmo, sedaj pa ko je ona na porodniškem pa imam Gavričevo..pa hvala za pestke....

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 455
29.8.2006 8:00:07   
tajči84_
Na klomifen sem odreagirala super...v desnem jajčniku imam 2 folikla velikosti 20mm....danes  bo najverjetneje ovulacija zato morava pridno user posted image ...v sredo ob 15.30 grem v postojno spet na uz...da vidi če so folikla počila...v kolikor sta me čaka dolgo čakanje da vidim če bo user posted image prišla ali ne...v kolikor pride...moram spet k njemu da moj user posted image  odda seme na analizo....predpisal mi je prometrium 200mg....v sredo mi bo povedal kdaj naj jih jemljem....

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 456
29.8.2006 8:42:58   
brina
Ojla,

SAŠA , jaz že odštevam kolikokrat gremo še spat, da nas preseneti tvoja  lepa novicauser posted image  Držim pesti!
Tajči - navijam, za veliki pokuser posted image . H komu pa hodiš v Postojno?

Pri nas pa na user posted image   kar še čakamo.

Nasapot kako pa kaže pri tebi?

Punce, uživajte in rade se imejte.

lpb

Brina

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 457
29.8.2006 11:23:53   
pot
Mene čaka neskončno čakanje na vaše dobre novice, sama pa moram počakat še okoli 14 dni, da zvem ali bo user posted image ali bodo user posted image .

tajči 84_ in saša80 navijamo za vaju, pa tudi Zaenkrat Anonimna mora kmalu zvedet kakšne rezultate.
Dajmo punce podaljšat seznam nosečk!!! user posted image user posted image user posted image

brina, ti pa le lepo v poročno obleko in uživaj vajin dan, user posted image bo pa že prišla, ko bodo živčki malo na paši.

Kje ste pa kaj ostale, kakšne simptome vam nalaga K? Mene zadnje čase malo meče razpoloženje. user posted image Kar oglasite se kaj preživljate, zato smo tukaj. user posted image

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 458
29.8.2006 12:02:34   
saša80
nasapot hvala tudi tebi za pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ... zdaj se bom pa kr malo umaknila in vas opzovala od daleč in držala pesti, da mi 3 iui prinese user posted image ..

lp saša                  user posted image user posted image                                      user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 459
29.8.2006 13:32:38   
Smrekica
Pozdravljene vse,
Že dolgo nisem nič pisala, samo redno sem brala kaj se dogaja. Morda sem potihom upala, da bo kaj sreče, pa nič ne kaže na to. "Nosečniških znakov" nimam nobenih, malo me "šraufa" po trebuhu kar pomeni, da bo M kmalu prišla. Kaj čmo. Ne vem kdaj jo naj pričakujem imam cikle od 37 do 45 dni (lahko tudi več). Zdravnik mi je rekel, da se ob kombinaciji klomifena in agularaba M bolj uredi. Zadnjo sem imela 1.8., kdaj bo naslednja je pa vprašanje. Malo sem pojambrala. Srečno vsem borkam.LP

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 460
29.8.2006 13:38:22   
tajči84_
V Postojno hodim k dr. Merlo-tu....je zelo vredu dr....zelo se posveti vsaki pacjentki posebej...

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 461
29.8.2006 18:22:12   
curkica
Hojla bejbe!

Spet sem se malo oglasila, da vam samo povem, da pri meni nič novega. Menze še kar nisem dobila, čeprav je minilo že 40 dni, zato sem se odločila, da si jo spet sprožim sama z dabrostonom, zato sem ga v nedeljo začela jemat. Potem bom pa jemala še klomifen, ker ga imam ravno še za en cikel, in če tokrat spet ne bo nič, imava itaki novembra spet preglede v MB; on spermiogram, jaz pa še neke druge preiskave, ne vem točno kaj.

Zanima me, ker ste nekatere že dale skozi ta spermiogram oz. vaša "boljša" polovica, ali je lahko partnerka zraven pri tem "postopku"; moj namreč ful teži, da bom mogla jaz bit zraven, ko bo ...........

Lep dan še naprej!!!!

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 462
29.8.2006 19:14:17   
pot
Moj dragi je bil na spermiogramu, pa so mene samo toliko zraven poklicali, da sem odgovorila ne nekaj vprašanj, niso mi pa rekli, da grem lahko zraven v kabino. Tako, da se je moral kar sam ogreti ob menda eni tako bedni sliki, da še Playboya ne bi spravila v pogon. user posted image Morda, če jim lepo rečeš, nevem? Pa ravno takrat je bila ena sestra, ki najbrž ni vedno tam, ker nama je rekla naj prideva čez en teden po izvide in sva res prišla pa so rekli, da jih ne dajejo za domov.user posted image  user posted image Tako je bilo v Ljubljani. user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 463
30.8.2006 8:02:46   
tajči84_
V ponedeljek sem bila v Postojni pri ginekologu, ki je rekel da bi bilo dobro mojemu user posted image  narediti spermiogram...rekel pa je naj si v lekarni kupi posodico za oddajo semena, pri osebnem zdraniku naj reče da mu napiše napotnico za spermiogram v postojni, 3 dni ne smeva user posted image  ( sreda, četrtek, petek) in soboto naj doma odda seme v posodico ter naj jo dobro zapre...tako da mu lahko pomagam....user posted image user posted image user posted image posodico je pa rekel naj da v notranji žep suknjiča da drži telesno toploto....in hitro v avto in proti postojni....tam naj oddamo posodico v laboratorij ter jih prosimo da nam naredijo še isti dan...če kaj tečnarijo pa naj rečemo da je on tako rekel....malo se sprehodimo po postojni in rezultate dobimo še isti dan ali najkasneje nedeljo....ko pa je moj ginekolog dežuren v porodnišnici in je rekel naj kar prideva.....

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 464
30.8.2006 9:52:09   
pot
A tako hitro gre to v Postojni?!? Imata pa dobre veze. 

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 465
30.8.2006 11:56:32   
tajči84_
nasapot čisto nobenih vez nimava gor....sam dober ginekolog....takega lahko samo zadeneš na lotu in jaz sem ga...user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 466
30.8.2006 13:28:11   
pot
Samo čestitam ti lahko za takega G.user posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 467
30.8.2006 16:52:40   
curkica
Naju je sestra naročila ob 7.30 zjutraj in je rekla, da bojo izvidi še isti dan okoli 10ih, kako bo pa potekalo, bomo pa videli novembra.... pa kaj bodo izvidi pokazali.....
Sicer pa itaki vem, da z "njegovimi" ni nič narobe, ker mislim da je problem z mano in mojimi PCO.
No ja, po eni strani že komaj čakam, da pride tisti dan, da se spet začne vse skupaj malo premikati, saj sem zdajle čez poletje že prav nervozna, ker nič ne vem, kaj se dogaja z mano. Junija sem vsaj hodila na UZ, ko so mi sledili, kako reagirajo jajčniki na klomifen, Saj reakcija je bila super, kot mi je rekel doktor, a kaj ko se potem ni nič prijelo. Verjetno sem preveč upala .......... Možno pa, da so moja jajčeca prazna in zato ni nič .......... Hm, kdo bi vedel. Najbrž bodo tudi to še ugotavljali v Mb. Bomo vidli.

Lep dan še naprej vsem skupaj!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 468
31.8.2006 19:10:23   
tajči84_
Punce imam eno vprašanje...

Danes me neznansko občasno največ ko hodim boli v na desnem jajčniku.
Včeraj sem bila pri ginekologu in takrat me ni nič bolelo...rekel mi je da folikla nista še počila velika pa sta 22 mm.
Ali je katera od vas tudi mela ful močne bolečine??? Jutri grem spet na uz da vidimo če so folikla počila in bom povedala da me ful boli...sam me pa zanima ali je vas tudi ful močno bolelo....

Hvala

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 469
31.8.2006 19:49:11   
curkica
jaz sem tud imela ful bolečine v levem jajčniku po jemanju klomifena, in to dan po UZ, ko mi je rekel G, da sem odlično reagirala nanj. ko sem šla potem po dveh dneh spet na UZ, pa mi je rekel G, da je en folikel počil in sem to tudi sama videla na UZ.
tako da bi rekla, da si očitno v obdobju ovulacije, tudi po velikosti foliklov sodeč, in se bo zdaj zdaj sprostilo jajčece za oploditev......... kar veselo na delo .........

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 470
31.8.2006 19:54:20   
tajči84_
curkica hvala...mal si me pomirila...user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
31.8.2006 19:57:22   
pot
Te bom še jaz pomirila. Mene je prvič tako močno bolelo med ovulacijo, da nisem bila sposobna sedet, stat, ničesar. Prav grozno me je bolelo. Tako, da si najbrž res med ovulacijo.

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 472
31.8.2006 20:10:34   
curkica
Najbolj obupno je pa to, da ravno ko bi blo treba najbolj  s... user posted image , jajčniki tako bolijo, da mi niti najmanj ni do posteljnih igric. Ampak saj se nekak potrpi, malo bolj nežno, pa gre ...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 473
31.8.2006 20:46:04   
Anonimen
Živjo! Tudi sama imam pogosto med ovulacijo hude bolečine. Včasih bolj, včasih manj. Največkrat pa je huje kot med user posted image .

Jaz sem lepo pojedla še eno škatlico K in sedaj morava lepo veselo na delo user posted image . Res pa je, da takrat, ko bi moral največ tudi najbolj boli. Vendar se strinjam z vami, nežno in počasi pa se tudi uživa zraven, kajne!

Tista kriza med user posted image  me je prešla in sedaj imam zopet nekaj volje, za kar se moram zahvalit tudi vam, punce, na forumu, ker ste pozitivne in vedno najdete kakšno dobro stvar v naših težavah.

Upam, da se bo sedaj po vseh dopustih seznam user posted image  krepko povečal!

Lp, Nina

(odgovor članu curkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
1.9.2006 6:34:36   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: tajči84_

Punce imam eno vprašanje...

Danes me neznansko občasno največ ko hodim boli v na desnem jajčniku.
Včeraj sem bila pri ginekologu in takrat me ni nič bolelo...rekel mi je da folikla nista še počila velika pa sta 22 mm.
Ali je katera od vas tudi mela ful močne bolečine??? Jutri grem spet na uz da vidimo če so folikla počila in bom povedala da me ful boli...sam me pa zanima ali je vas tudi ful močno bolelo....

Hvala

tajči , tut sama sem zdaj imela full bolečine, prej malenkost manjše..ampak v ponedeljek ko sma z mojimuser posted image hodila po mariboru, ti povem, da sem se mogla v europarku vsest na klop, ker nisem mogla več hodit.. tako da, mislim, da se bliža tvoja ovulacija...držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?