pot
|
ojla, punce. Komaj sem dočakala 3. krog. Je danes le prišla . Zanima me, če ima še katera bolj boleče M, odkar jemlje Klomifen? Pupica25, klubu se lahko pridruzi kdorkoli želi. Kdorkoli ima izkušnje ali jih bo imel s klomifenom. Nevem zakaj bi čakala, da se M uredi, preden začneš jemati klomifen. Začni ga jemat, takrat, ko ti je G predlagal. Na tisti dan, kot je rekel in toliko tablet, kot je svetoval. lana38, mene je G poslala najprej na drugo mnenje, tam so mi svetovali HSG, klomifen in spermiogram za partnerja. Tako me je moja G poslala na HSG, meriti sem si morala tudi BT, ki je pokazala, da sploh nimam O ali pa jih je kar več, vendar so šibke. Po HSG-ju, ki je pokazal vse OK, pa se je odločila, da mi da Klomifen, čez poletje, potem pa se spet dobiva. Tako, se je odločila, ker imam PCO, zaradi BT in po nasvetu drugega mnenja. Po prvem jemanju sem prišla tudi na UZ, da sva videli če je sploh kakšna reakcija. Če ne bo nič uspeha do oktobra, me pošlje naprej, če pa uspe, pa toliko bolje, se pa vidiva v 3. mesecu nosečnosti. Seveda upam, na slednje. Skratka, mislim, da morajo predpis klomifena opravičit. Če te kaj zanima, pa kar vprašaj. Rade pomagamo, če le znamo. Zdaj pa grem počivat, ker tale tableta ni še nič prijela za to bolečino.
|