ily
|
Jaz tudi še nisem na dopustu , šele v začetku septembra.... Aaaa, bo pa takrat bolj luštno !!! Se pa že kakšne tri dni pripravljam, da bi kaj napisala, pa se mi kar ne da. Pa danes se mi pa v službi še manj da... Bom pa kaj na RR napisala .... Jaz sem po prvem ciklu jemanja Klomifena, zdaj čakam (v soboto ali nedeljo, glede na to, kako mi je F-test kazal O in glede na bolečine!!!!) M..... In vem, podzavestno vem, da jo bom ˝dočakala˝. Sem tako na koncu z močmi, da ne morem več razmišljati o tem... Ker se mi bo res zmešalo!! Ja, meni je tudi G dala Klomifena za 3 cikle, ˝potem,˝ je pa rekla, ˝da če ne bo nosečnosti, takoj k njej nazaj˝! Da ne bomo nič več čakali! Tukaj se pa meni zdaj poraja eno vprašanje... Sem ga hotela že pod novo temo zapisati, pa bom kar tukaj... Če katera ve... Jaz imam svojo G v NM, imam 3,5 let staro Piko, trud za 2 bubo traja že od maja 2004, februarja 2005 sem imela SS (slepo jajce), maja letos LPSC, kjer so mi ugotovili priraščen jajčnik in ciste na njem, to so rešili, naredili LEKO, vendar so ciste v 4. tednih ˝zrastle˝ nazaj. Zato mi je dala zdaj, v juliju, moja G, glede na to, da so na LPSC naredili tudi preizkus na prehodnost jajcevodov in je bilo OK, za 3 cikle Klomifen. O stranskih učinkih in bolečinah v jajčniku, na katerem so ciste, raje ne bi... Ampak, za Bubiko vse!!!!! Zdaj me pa zanima tole: če me pošlje v septembru oz. oktobru v LJ na ˝epruveto˝, mi bodo še enkrat delali LPSC in LEKO in vse to ali bo šlo kaj hitreje? Ima katera kakšno podobno izkušnjo? Ja, nič, jaz tudi odhajam domov, služba se izteka .... Saj ne vem, kaj naj rečem.... Kaj se javite, da res malo ˝pojamramo˝, saj drugih nasvetov imamo že tako dovolj, ne?!... No, izkoristite kaj popoldne, pa se beremo!
|