|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
8.8.2006 10:12:44   
tajči84_
Pozdravljene klomifenke...user posted image

Kako smo kaj danes???

Danes je dan, ko bi mogla k meni prit tetka s krvavca....pa upam da zamudi vsaj en dan ali dva.
Od maja do sedaj nisem še utegnila spit niti eno tabletko klomifena...in če pride danes ˝tetka˝ bom mogla spet prenest jemanje klomifena. Tako da upam da pride ju3 ali pa pojutršnjem.

Kako pa kaj vam uspeva ???? 

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 301
8.8.2006 10:22:39   
Smrekica
Tajči84,
Ne poznam tvoje situacije, zato ne razumem zakaj ne moreš začeti jesti klomifena ko pride M. Najbrž sem kaj zaudila.
Jaz sem danes 4 dan na Klomifenu, imam vročinske valove in v nedeljo sem imela grozen glavobol. Še 1 dan, pa sem vsaj za 1 mesec konec, potem pa spet od začetka - če ne bo kakšnih veselejših novic. Samo po več kot letu dni nisem več tak optimist.
LP

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 302
8.8.2006 15:18:32   
Barbado
Punce hvala za informacijo... Me namreč vsako rundo zahvati panika, da ravno napačne dneve zberem...
Čeprav vem, da "plavalci" ostanejo...

A se pri kateri že kaj dogaja?

Kdaj ima katera D- day?

Jaz čakam na19.8.

Tajči, kako ti kaže?

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 303
8.8.2006 15:44:08   
Špelček
Cao punce...

Se že dolgo nisem oglasila ampak vas pa redno berem...user posted image  Moj dopust je šele čez 10 dni! user posted image

Barbado moj D-day je v petek, 11/08/09 in upam, da user posted image  ne bo!
Sem zadnji krog (3) na klomifenu in upam, da bo ta res magičen.... če ne, grem pa septembra h ginekologu na nadaljne preiskave....

Mi je pa zadnje par dni stalno slabo, glava me boli in bradavičke mam ful občutljive... mogoče (verjetno) je vse psiha, ampak upam pa le... Sem si rekla, da ne bom delala testa in da bom počakala.....

Uživajte v sončku!

(odgovor članu Barbado)
Neposredna povezava do sporočila: 304
8.8.2006 18:27:09   
brina
Ojla, da še jaz mal potarnam na ta danuser posted image .
Sej ni tko hudo, samo menda se bom morala izpisat iz kluba, ker ne vem, če bom dočakala 1. korg. user posted image  
Moje user posted image  še vedno ni. Danes zamuja že 23 dan. Tako komaj je pa še nisem čakala....jajčniki me tako špikajo, da sem komaj sedela v službi...in čakamo in čakamo. Ponavadi je ne pričakam ravno s transparenti dobrodošlice, zdaj ko je ni pa od nikoder, bi jo pa kar za lase privleklauser posted image .

Upam, da se kmalu javim z novico, da tečemo prvi krog.

Eno user posted image za srečo vsem.

B.

Brina

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 305
9.8.2006 10:36:01   
tajči84_
Smrekica....Moja zgodba se vleče kr nekaj časa...
13.5 sem se prepisala k ginekologu v Postojno ker s prejšnjim se nisem strinjala kar je počel...
Ta novi g v postojni mi je predpisal Klomifen, ki naj bi jemala od 3 - 8 dne menstruacije...toda menstruacija ni prišla....nakar sem se spet naročila in predpisal mi je primolut tablete za sprožanje menstruacije dodal pa je v kloikor user posted image  ne pride sama od sebe naj začnem komaj 29.7. jemat tablete deset dni...ampak če pa pride user posted image  sama od sebe ( pred 29.7)naj Ne jemljem Klomifena ker je on potem dva tedna na dopustu in nebi mi mogel naredit UZ.

Barbado ja mislim da se bo ponovilo kot vsak mesec....nobenih znakov nimam da user posted image  prihaja in nobenih da sem user posted image  tko da bomo vidli kaj bo danes ali ju3 bi mogla prit user posted image  ....upam da pride in da končno lahko začnem s 1. krogom KLOMIFENA.....

Lepo se mejte punce  ....
za vse držim user posted image  da nam uspe....

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.8.2006 10:44:30   
Anonimen
Živjo punce!
Nasapot rada bi ti le sporočila, da me lahko zbrišeš s seznama. Klomifen meni ni pomagal v nobeni obliki. Zdaj grem v 3 poskus ICSI (diphereline, menopur, aglurab) in upam, da mi bo tokrat uspelo. Če ne pa bom pustila vse skupaj čakat vsaj eno leto.

Vsem  klomifenkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čim prejšnje user posted image user posted image user posted image . Držim pesti in navijam za vas

(odgovor članu tajči84_)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
9.8.2006 11:43:46   
curkica
Lep pozdrav vsem skupaj!

Junija sem začela s prvo dozo klomifena in sem nato po 37 dneh dobila menzus. Ampak potem nisem nadaljevala z jemanjem klomifena, ker mi je sestra pri ginekologu rekla, da naj počakam, če bo v drugo prišla menza sama od sebe, če ne si jo morem spet spodbudit s tableti (enako je blo že prvič - PCO) in nato 5 dan nadaljevati s klomifenom. A kaj ko sedaj ne vem, če bo rdečka prišla, oz. ne vem niti kdaj točno naj bi imela ovulacijo, tako da sem že kar malo obupana.
Zanima me, če se je kateri zgodilo, da bi se ji že po enem samem jemanju klomifena ciklus uredil v normalo? Ali naj kar začnem z jemanjem dabrostona, da dobim menzo in nato klomifen?
Če bi imela normalen 28 dnevni ciklus, bi jo mogla dobit enkrat 17.08. Kar pomeni, da bi mogla bit v zadnjih dneh ovulacija, ampak nič posebnega nisem čutila, edino beli tok sem imela ful povečan. Prejšni mesec  po klomifenu pa sem ful čutila špikanje v jajčnikih celi dan, zvečer ko sem ležala pa celo, kot da mi je nekaj počilo tam notri. Ta mesec ni bilo takega izrazitega špikanja, jajčniki so  me le malo boleli. Prosim za kakšno mnenje. Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
9.8.2006 12:37:38   
Tia-na
Živjo punce, pri nas tudi nič novega. V nedeljo sem vzela zadnji tabletki klomifena, zdej pa v pričakovanju O. malce je že zbadanja, kaj posebnega pa ne čutim.

Je pa to že moj četrti ciklus klomifena ( ne zapored ...2 x po dva meseca) in še vedno brez uspeha.

Če po pravici povem, sem že obupala, da nama bo uspelo. user posted image

Držim pesti za vse ostale!

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.8.2006 12:48:32   
saša80
pozdravljene punce!

mam kr malo slabo vest, ker nimam tolk časa odpisat, ampak sem si pa zdaj vzela čas za vas.. vsem najprej pošiljam en  lepo sončen pozdravček s koroškega konca slovenije.. kako smo kaj?

js trenutno pridno papcam dabroston, nekje v nedeljo pa začnem s klomifenom...jupiiiii.... in nekje konec naslednjega tedna me čaka inseminacija..komaj čakam... upam da mi v tretje uspe, da bomo zagledali ta težko pričakovani user posted image user posted image user posted image user posted image ..

kako pa je kaj z vami...a je že kakšna nova nosečka.. držim pesti user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim in čimprej želim vsem da zagledate user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 310
9.8.2006 12:49:54   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Živjo punce, pri nas tudi nič novega. V nedeljo sem vzela zadnji tabletki klomifena, zdej pa v pričakovanju O. malce je že zbadanja, kaj posebnega pa ne čutim.

Je pa to že moj četrti ciklus klomifena ( ne zapored ...2 x po dva meseca) in še vedno brez uspeha.

Če po pravici povem, sem že obupala, da nama bo uspelo. user posted image

Držim pesti za vse ostale!
držim pesti, da bosta čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lp saša

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 311
9.8.2006 17:59:09   
brina
Ojla punce,

danes tudi zame malo lepši dan. Nič novega sicer, sam mal več optimizma kot včerajuser posted image  Po dveh letih truda so ta nihanja vedno bolj pogosta.

Tia-na ... tko, kot ti držiš pesti za nas, tko me zate. Če pa vse te pestke ne bodo enkrat pomagale, se pa tud vse neha. Jutri bo lepši dan, boš videla. Pa konec tedna še boljuser posted image , ne obupat!

Tajči84 - tud ti čakaš na prvi krog? Moja user posted image  nikakor ne pride, da bi štartala. Ne vem, rabimo nove sprinterke? Sej bouser posted image Sporoči, ko začneš.

Bodite lepo, sreče je dovolj za vse nas!

b

Brina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.8.2006 9:16:40   
Smrekica
Dober dan vsem,

Včeraj sem zaključila z jemanjem Klomifena (5-9) zdaj pa prav nestrpno pričakujem, da se bo začelo kaj dogajati. Me še nič ne špika, trga, "šraufa".  Moram pa reči,da nisem imela tokrat praktično nobenih stranskih pojavov. Ene dvakrat vročinski valovi, pa še to vse naenkrat (sem že pojambrala o tem). Zdaj mi preostane samo še čakanje: na ovulacijo in na ne menstruacijo in spet od začetka. Dosti bo! Zgleda da deževno vreme vpliva name. Lep dan vsem!

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.8.2006 9:25:33   
saša80
ja smrekica, js ti želim, da se čimprej začne dogajat in da  čimprej  zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image ..

lp saša

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.8.2006 11:13:04   
pot
Živjo, punce.
Danes sem začela s 3. in (upam, da) zadnjim (ali vsaj predzadnjim) krogom zdravljenja s Klomifenom.

MIŠEK1, naša članica lahko ostaneš kljub temu, da nisi imela sreče oz. uspeha s klomifenom. Lahko samo pripišem k imenu, da tebi ni ustrezalo oz. uspelo to zdravljenje. Saj si konec koncev imela s klomifenom bližnje srečanje in zato si naša članica. Če še vedno vztrajaš, pa te bom napisala kot Anonimno ali kako? Samo, da se ve, da nas je veliko, ki se zdravimo s K.
Oglasi se še kaj in vse ti želimo veliko sreče pri nadaljnjem zdravljenju, naj bo uspešno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.8.2006 18:45:22   
tajči84_
Punce rabim en nasvet

Kaj ve mislite kdaj naj naredim test glede na to da imam zelo neredne user posted image .
Dobiti bi mogla 8.8. in danes je še ni....????

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.8.2006 18:45:27   
Anonimen
Nasapot maš pravuser posted image . Kar pusti me tako kot je, zraven lahk dopišeš neuspelo al kar koli pač.
Punce upam, da sem edini primerek, kiji Klomifen ne pomaga in da boste kmalu zagledale komaj pričakovani user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
10.8.2006 20:10:07   
pot
tajči84_ ,počakaj še par dni ali pa vsaj 1 teden, se nikamor ne mudi. Vmes se pa opazuj, če hodiš kaj pogosteje lulat, če ti kakšna hrana paše, ki ti drugače ne... Ko pa opaziš user posted image user posted image ali +, pa takoj potem, ko sporočiš dobro novico partnerju, pridirkaj v nizkem štartu do računalnika in mi javi, da te napišem na srečni seznam.

Špelček, ti pa še pred dopustom javi za svoj plus.

MIŠEK1, dobro si se odločila. user posted image user posted image user posted image Ko bom na novo napisala seznam, bom dopisala: neuspešno zdravljenje s Klomifenom. Če želiš, lahko tudi kaj drugega, kar ti bo bolj všeč. Naj ti rata čimprej in oglasi se kako ti gre, oglasi se, ko zagledaš +.user posted image user posted image user posted image Lahko tudi na Z.S.

pa pa pupe moje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.8.2006 8:40:29   
brina

Dobro jutro punce!

pri nas še nič novega.

Tajči, počakaj še kak dan, potem pa test. Upam, da si srečka user posted image !!

Naspot, držim pesti, da vama rata tale tretji magični krog! user posted image

Jaz jo tud čakam, tole tečko rdečko, nazadnje sem jo imela 20. junija. Sem se že veselila, da bova nagrajena za najino dopustniško crkljanje, pa zgleda da nič. Naredila že tri teste, ampak ni in ni teh pravih črtic. Znaki nosečniški pa itak, kot vsak mesec, cel kup...user posted image . Oh, ta glava. Včasih že ne vem več, kaj je res in kaj ne.

Tako, da zdaj sam še upamo, da jo čimprej dobim, da ne bodo klomifenčki čakali v omari.

Bodite pridne in uživajte!
B.

Brina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 319
11.8.2006 8:42:57   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1

Nasapot maš pravuser posted image . Kar pusti me tako kot je, zraven lahk dopišeš neuspelo al kar koli pač.
Punce upam, da sem edini primerek, kiji Klomifen ne pomaga in da boste kmalu zagledale komaj pričakovani user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

mišek! kako dozo klomifena pa si jemala? namreč sprašujem  zaradi tega, ker sem sama jemala prvo od 5-9 dne pa ni bilo nikakršne reakcije, sedaj ga pa jemlem od 2-9 dne po dve tableti tudi, pa so zelo lepi folikli vedno?? 

lep dan pa čimprej eni dve debeli user posted image user posted image user posted image

vsem nam bo enkrat uspelo!!

lp saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.8.2006 8:47:22   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: tajči84_

Punce rabim en nasvet

Kaj ve mislite kdaj naj naredim test glede na to da imam zelo neredne user posted image .
Dobiti bi mogla 8.8. in danes je še ni....????

tut sama imam zelo neredne, saj je brez dabrostona sploh ne dobim (pco), zato je to full težko, ker si ne moreš izračunat ne ovulacije in niti ne moreš vedet kdaj te bo presenetla user posted image .. jaz zdaj več sploh ne delam testov, itak jem dabroston in če po dabrostonu ni menstruacije, to sigurno pomeni, da se nekaj dogaja in  takrat ko je ne  bo, bom šla po test...

js ti predlagam, da če si v dvomih pojdi rajši po test in boš vidla...pa js stiskam pesti, da bota user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

< Sporočilo je popravil saša80 -- 11.8.2006 8:48:02 >

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.8.2006 10:26:51   
brina

Saša80- mam par vprašanjčk zate, če mi boš lahko pomagala.

Ti je dabroston predpisal tvoj G? Si morala še na kake dodatne preiskave?
Jaz imam tudi PCO, sam so mi zaenkrat dali do oktobra klomifen, ki ga še nisem uspela začet jemat, ker še vedno čakam M.

HVALA. user posted image
B.

Brina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.8.2006 12:19:33   
saša80
ne dabroston so mi predpisali v ambulanti za zdravljenje neplodnost... tam so mi pa opravili hsg, laparoskopsko operacijo( zarastline), ter zdaj bom imela 3 inseminacijo...

če pa te še kaj zanima se mi pa lahko javiš tudi na privat, ti bom z veseljem povedala in pomagala..

lp saša

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.8.2006 12:22:06   
tajči84_
Hvala vsem za nasvete, tudi sama sem se bolj nagibala na ta odgovor, da počakam še kakšen dan. Čeprav test je že doma...se premagujem, da ga ne grem naredit user posted image ....raje počakam še kakšen dan in če user posted image  ne bo do konec naslednjega tedna bom test naredila.....
Upam da bom zdržala....user posted image

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.8.2006 14:32:48   
Špelček
A ni grozen dan!!!!!!! Tud jst sm žalostna.... moja user posted image  se je prikazala....točna ko švicarska ura user posted image  user posted image  user posted image   pa tok sem upala, da bo.... user posted image   Zdej grem septembra k ginekologu na nadaljne preiskave... pojma nimam kakšne...

Skratka nasapot, tud mene lahko izbrišeš oz. vpišeš pod mesto "neuspelo s klomifenom"... A kej veste...a klomifen deluje tudi kasneje, ko nehaš jemati? Se mi zdi da sem to nekje prebrala? 

Držim pesti za vse vas in upam, da ko se vrnem iz potovanja, da bo čim več nosečk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?