|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
6.8.2006 12:49:07   
metka_zone
Zivjo! No vreme je odlično, saj trenutno ne dežuje in je fajn hladn. Me je ta vročina že pošteno motila. Izvedela sem, da bova dobila fantkauser posted image in sem prav vesela, da sem kupovala vse v svetlo zeleni in modri barvi, ker roza fantek bi prav smešno izgledal.
Hja, zanima me, če katera pozna katero osebo, ki se ji je zgodilo tako kot meni, saj nujno potrebujem nasvet, ker ne vem kako naprej. Sem v 15.tednu in ta teden sem naročena za nuhalno svetlino, ampak mi je G dejala, da so naredili napako in da ta pregled sploh ni več mogoč in da je že zdavnaj prepozno, saj je mali velik 13.7cm. Zanima me kam naj se obrnem, ker bi rada sedaj pojasnilo, zakaj je do tega prišlo in kako sedaj, kajti neki trogenetski test ali podobno stane okoli 140000sit, meni je pa to ogromno denarja, pa še v bolnici moraš ostati. Ali bi bila varjanta, da bi mi zaradi napake lahko krili oni ta test?????
Res vas lepo prosim za pomoč, če ima katera kaj pojma o tem, ker jaz se ne znajdem....Hvala!

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 651
6.8.2006 15:23:22   
Tinca7
Nažalost ti moram povedat, da je test za nuhalno svetlino možen le med 11. in 13. tednom, potem pa se nič več ne vidi. Nobenih takih pregledov pa ti ne plača zdravstvo, razen če si stara nad 35. let, in imaš že preddispozicjo za bolnega otroka. Krivda je na tvoji G., ker te ni prej opozorila, da se moraš prej prijaviti.
Mislim, da ti ne ostane drugega, kot da lepo božaš svoj trebušček, in se ne sekiraš glede pregleda. Samo verjemi, da bo vse OK!

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 652
6.8.2006 16:32:17   
metka_zone
potem pa moram stisnit zobe?!Ne, da bo zarad tistih user posted image  kaj narobe, pa da ne vem, jih pošljem v user posted image !!!!Bo že....

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 653
6.8.2006 20:57:42   
lokvanj
Ojla!

Metka_zone, ne razmišljaj v to smer!!! Zakaj bi blo pa ravno s tvojim detetom kaj narobe? razmišljaj pozitivno in si reci, da je vse OK. Sicer pa boš imela morfologijo pa te bodo tam potolažili ko ti bodo povedal da je vse v redu z malim(o).
Poznam eno gospo ki je rodila pri 45, pa ni bila na NS, čeprav bi ji pripadala zastonj, ker je šele v 15 tednu ugotovila da je noseča, pa je rodila zdravega fantka, ki ima maximalno energije pa definitivno nič ni narobe z njim, je pravi mali cuker.
Tako da; pozitivne misli privlačijo pozitivna dejanja!!!
pazite nase pa na svoje male user posted image

lokvanj

Neposredna povezava do sporočila: 654
7.8.2006 19:05:14   
eva1
Metka zone-vse bo ok, ne rezmišljaj drugače, ker mora bit vse ok z našimi bebicami user posted image !
Punce včeraj gledam materinsko knjižico in vidim pod UZ napisano, nizka posteljica, zraven živahen plod, pa znakec za punčko! Pol pa razmišljam, sej G je res skoz nekaj namigval na punčko, samo tako dvoumno včasih govori, da sam bog vedi kaj si misli...pa se spomnem, k je delal UZ, k sem vprašala če se že vidi kaj bo pa gleda na ekran pa reče, kaj bi radi Urško imeli...sam jst sem mislila, da je to kr tko rekel, kr imam prvega fantka...no pol pa še gleda...pa se pogovarjava pa je rekel, da je fino imeti parček, ker on ima enega brata in da sta se kao ful tepla v mladosti....bla, bla...pa da mu je Urška ful lepo ime...pa sem mislila, da kr tko govori,k smo pa končali z UZ, pa je rekel, kaj zdej pravte a bo Urška a ne-pa sem jaz rekla, ja kaj vem, to bomo pa še videli, pa je rekel, ja bova še naslednjič enkrat pogledala...pa sem mislila, da to misli, kao da se ne vidi, ampak po tem znakcu in po vseh besedah mi je pol včeraj proradilo, da je vrjetno res govoril o tem da imamo user posted image -včasih imam pa res dolgo lajtngouser posted image user posted image user posted image user posted image !

Drugače sem pa šla danes po nakupih za cunje-v kepici imajo kar dobre hlače, v emporiumu sem kupla eno super majčko, konec tedna pa bom šla še po ene jeans hlače, ker jih kao konec tedna dobijo! Samo drago je vse k žafranuser posted image

Kako pa kaj ostale? Meni Luka že cel dan danes nagaja, sem prav user posted image user posted image user posted image user posted image ! Komaj čakam da padem v postlouser posted image !

Se beremo še kaj, pa javite se še kaj!

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 655
9.8.2006 9:14:16   
adriana_m
ku-kuc

vceraj bila na pregledu. vse normalno, na Uz spet videla svojega prekrasnega dojencka. Vse b.p.
Edino kar se je zgodilo je, da je spol resetirala. Sedaj naj bi bil fantek. Ampak te napovedi so tako tako. Lahko da se popkovinicA vidi, pa potem mislijo, da je fantek. Meni je na Ns ze rekla, da bo puncka. Se dobro, da sem kupila zadnjic moder kompletek. No ampak kar bo, bomo veseli. v bistvu nisem bila niti malo razocarna, ko je rekla, da bo fantek, ampak spet zelo zelo vesela, ker tudi fantki so taki srcki in pa sploh moj otrok bo, kaj je vazen spol.

Drugace sem pa precej bolje, malo zaradi hladnejsega vremena, malo pa tudi zaradi 2/3. V soboto gremo pa v Italijo vozicke gledat. so od 20-30 tisoc cenejsi kot v so.

_Bye-bye

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 656
9.8.2006 13:41:52   
Jesse
Ojla januarčiče! Pridružujem se vam še ena!user posted image  Pri nas naj bi bil srečen dan 6.1.2007. Bomo videli. Konec meseca imam 3D UZ pregled, pa je G rekla da mi lahko na filmček posname. Stane pa 10.000 SIT. Zanima me, če ima katera kaki primer takega filmčka? Če bi ga lahko kako poslala na mejl jasminar@email.si prosim. 

Neposredna povezava do sporočila: 657
9.8.2006 18:58:54   
metka_zone
Živjo! Očitno ni nobene gor, tako da naj samo povem, da grem jutri na trojni hormonski test in da se super počutimuser posted image . Sem ful vesela, da se našla rešitev, ter da mi ni potrebno delat panike, ko so mi NH pokvariliuser posted image . Sicer pa se mi zdi, da me kar naprej narazen vleče in tudi kavbojk ne morem več oblečtuser posted image . Juter grem v službo kar v trenerki, pol pa si ene poštene hlače kupit, ker nimam niti enih, moj trebuh pa že pošteno raste...
Lahko noč!!!!!!

(odgovor članu Jesse)
Neposredna povezava do sporočila: 658
10.8.2006 10:55:33   
Claudia
Ojla!
Končno po dolgem času sem imela pregled. Z otročkomuser posted image je vse ok. Me je skrbelo, ker sem že v 19.tednu, pa še nič ne čutim njegovih gibov. Danes sem se prepričala na lastne oči, da je zelo živahen. Tudi za spol že vemo. Fantek bo. Zdaj mi ne bo treba zbrati dveh imen. Zaenkrat nimam še nobene ideje, kakšno ime bi mu dala. Imava pa s fantom zelo različen okus, tko da zna biti še problem. Upam, da bova našla kompromis, tko da bo ime obema všeč.

Lep dan! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 659
10.8.2006 13:01:43   
Aja32
Oja, da se še jaz malo javim...

Jutri imam pregled in komaj čakam, da vidim našo piko... Trebuh se mi že kar pošteno pozna... Sicer pa počutje čisto OK... Edino zvečer padem v posteljo, kot da mi nekdo "z macolo" po glavi... user posted image user posted image user posted image
Veliko energije porabim za našega "tavelikega" gaunarja... Zdaj že dva dni dela po dva do tri korake sam, ne da bi se držal za karkoli... user posted image user posted image user posted image BRAVO LUKA!!!! Tako, da mislim, da ga bom kmalu lovila povsod...

V soboto letimo na dopust - in to v London user posted image user posted image user posted image Glede na današnjo situacijo, samo upam, da se bo zadeva do sobote pomirila in da bomo normalno prileteli tja...

Toliko na kratko, pa napišem jutri kako je bilo na pregledu... LP Auser posted image

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 660
11.8.2006 9:18:53   
adriana_m
Hi, hi.

Končno sem bila tudi pri kozmetičarki, mi je stiskala mozolje 3 ure, si morate misliti? Čisto sva bili že obe utrujeni, pa še bolelo je kot da me s kože derejo. Mislim, da imam zaradi nosečnosti nizek bolečinski prag. Ampak še en poseg in bom ko cvetka prenovljena. Torej kozmetični posegi pomagajo user posted image . Živele kozmetičarke user posted image .

Drugače pa ponoči že malo težje spim, oziroma nobena lega mi  ne odgovarja. Sem razmišljala, da bi vseeno šla po tisto blazino za nosečnice.
Nekaj drugega me tudi še zelo muči, namreč kilaža se mi je povečala že za 5 kg do 17 tedna. user posted image  tole se mora ustaviti, drugače se bom razpočila kot balon. Ampak včasih mi tako paše sladko da se ne morem upreti. Pa močnate zadeve mi pašejo. Samo od solate in malo mesa sem ful lačna.

Kaj pa vam kaj dogaja. Na morje se mi ne da meduze gledat pa, v puloverju hodit naokrog. No ne vem, ali je katera bila kaj dol, kako je zdaj?

LP A. user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 661
11.8.2006 12:44:34   
anckabancka
Aja32, tudi moj prvi škratek že tri tedne sam hodi.user posted image Shodil pa je malo kasneje kot tvoj - 12,5 mesecev. Potreboval je le pogum, da je izpustil mojo roko in začel sam korakat. A ni luštno opazovat razvoj otročka? Januarja gremo pa spet od začetka...

adriana_m, tudi jaz sem se že pošteno zredila, tudi 5 kil, ampak se ne sekiram preveč. Nisem imela preveliko podlago in očitno se mora moje telo okrepiti, da bo user posted image zdrav. Tudi v prvi nosečnosti sem se na začetku ful redila - več kot sedaj in je šlo v parih tednih po porodu vse dol in potem še v minus.  Jem pa čisto normalno, kot pred nosečnostjo in se vseeno redim.
No, mogoče zdaj malo več jem zunaj... Si z dragim kar privoščiva, ko pa je tako slabo vreme, midva pa na dopustu.

Jaz pa čakam na morfologijo, ki jo imam 22.8., da mogoče izvemo ali bo user posted image ali user posted image .

Ponosna mamica petih fantkov :)

Neposredna povezava do sporočila: 662
13.8.2006 10:52:08   
metka_zone
Zivjo! Kako ste kaj v tem turobnem vremenu? Bila sem na trohormonskem testu, kjer so mi pa povedali da sem že v 17. mesecu in ne v 16., tako, da so mi tudi prestavili datum poroda -že 4-tič! Sedaj ga imam 15.1.2007 in če bo šlo tako naprej, se bom morala prestaviti k DECEMBER-kam,....Mali je velik 19,6cm, kar je grozn velik se mi zdi, verjetn me zaradi tega tako grozno boli križuser posted image ....A ima še katera probleme s križem, pa kako ukrepate? Jaz delam v Tušu v lokalu in me po treh urah začne ful bolet, ko tiste pladnje nosim in se prepogibam...user posted image user posted image .
Drugače pa še vedno upam na 1% možnosti, da bo punčka, čeprav se je zadnjič že pošteno videlo tisto premoženje in sem izgubila upanje, ker se moram pošteno matrat, da bom našla lepo in unikatno ime za njega, mojem fantu je namreč vseeno. Za punčko sem misnala, da bi bila Lana, a za fanta....
Čao!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
13.8.2006 11:27:44   
jasnika
Jutro!

metka_zone, dobra si da se v 16 oz 17 mesecu, le kako ti to uspevauser posted image user posted image

no drugače pa sem tudi jaz ok, rastem zelo v širino in prehajam v 17 MESEC

lepo se mejte in se čuvajte

Neposredna povezava do sporočila: 664
14.8.2006 11:36:51   
adriana_m
Jasnika. Pravijo, da ce gre trebuscek v sirino bo puncka, ce pa je bolj izbocen bo fantek. No moj trebuscek ne raste vec tako zelo, se je umiril. Sedaj bo verjetno treba pocakati do 20 tedna.

Vreme je noro. Ves cas dezuje, ne duha ne sluha o poletju. Je pa lazje zivljenje za nas nosecnice zaradi znosnih temperatur.

Metka_zone se tole o tednih: Mislim, da se rece, da si v sedemnajstem tednu, ce imas 16 tednov in x dni (x tece od 1-7), in v osemnajstem tednu ce imas 17 tednov in x dni. In tako naprej. Jaz imap PDP 22.1.2007 in sem trenutno v 17 tednu, jutri bom pa ze v osemnajstem.

Lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 14.8.2006 11:38:17 >

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 665
15.8.2006 16:17:50   
ajja
Lep pozdrav še od mene!
Jaz pa sem noseča 18 tednov in 3/7, preračunano po materinski knjižici, torej sem po mojem v 19. tednu. Tako kot pri rojstnih dnevih, a ne? Stara 25, a v 26. letu.user posted image  
Metka_zone, mene tudi boli križ in to zelo. Zredila pa sem se slab 1kg, ne prenašam pa paradižnika.
Pri nas še ne vemo katerega spola je user posted image , čakam na 28.8. adriana_m, tudi s tvojim nasvetom o trebuhu v širino si ne morem pomagati, ker se mi je šele začel malo poznati. Vidijo ga samo tisti, ki vejo, da čakamo, pa normalno jaz. Moram pa se pohvaliti, da je naš/a pikec/pikica v času, ko se nisem nič oglasila, začel/a brcati in to močno in pogosto. Joj, kako je to fajn!
Kako pa ste drugače?
Uživajte pa LP!
A.

Neposredna povezava do sporočila: 666
16.8.2006 10:50:44   
bucka01
ojlauser posted image
Končno spet nazaj sem bila brez interneta skoraj dva tedna ker sem se selila pa se mi je zdelo da je že cela večnost mimo.No pa spet srečna ker sem z vami.Drugače nič novega pri nas počutje primerno situaciji kakršna je v petek imam pregled ga že komaj čakam spet mi je dolgčas po srčku ker dela v Avstriji pa pride šele v petek domov dobro da mam sineta pri sebi da se zamotim no pa saj bo kmalu petek no pa uživajte pa pazite na svoje pikice.
ČAW-ĆAWuser posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 667
16.8.2006 13:54:17   
Adelina
Najprej en lep pozdravček!
Kako smo kaj? Jaz sem v redu, v ponedeljek sem bila pri ginekologu, z malčkom vse v redu (poslušali srček), bil pa je slab izvid urina (baje da so ene nečistoče v njem). In kaj mi reče- da moram več pit, ker je to znak izsušenosti (enkrat ponoči pa so me bolele tudi ledvice, kar sem tudi omenila), popijem pa 3-4 litre! vode na dan. Sem mu to povedala, ampak on da očitno ne, ker izvid drugače ne bi bil tak. Ampak ker sem vztrajala, mi je predlagal, naj pridem čez 3 dni (v četrtek) ponovno na pregled z novim izdvidom, pa naj poskušam še več piti!, pa bomo pol vidl, kaj je narobe. Je začel potem tud sladkor omenjati, če bi blo s tem kej povezano, pa voda mi tud hoče mal zastajat v nogah. Skratka sem bla čist paf, ko mi je rekel da ne pijem dovolj, ko se pa res nonstop nalivam z vodo. Me res zanima kakšen bo izvid v četrtek, se zdej res še bolj nalivam z vodo (do sedaj sem jo popila že 3.5 litra), pa bomo vidl rezultat. Tud urin je čist svetel (skoraj prozoren), kar pri premalo tekočine ni-je bolj rumen, temen).
No sm se ful razpisala zdej o tem, ampak sem bla res čist paf, da se tud nisem takoj oglasila. A je imela kakšna v drugič noseča tud podobne probleme?

Lepo se mejte še naprej!user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 668
16.8.2006 20:46:19   
2 Sraki
Hojla! Se ena januarčica se javlja na dolžnost user posted image user posted image user posted image  
Jaz sem v 18 tednu in rok naj bi bil 27.1.07. Neki mi ginekologinja namiguje, da je fantek, samo dokler ne vidim v živo, ne verjamem nič user posted image , se mi zdi da je najbolje lepo počakat in ga potem imeti rad, karkoli že pride. Koliko pa ve kaj verjamete v napovedi ginekologa???

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 669
17.8.2006 6:44:16   
jasnika
Jutro!
Ah ti tedni ne grejo nam nekak skupajuser posted image user posted image , jaz mam rok 22.1. in sem baje v 17 tednu, no nimam več pojma
sicer pa saj je vseeno samo da je ok, pišem še malo zato da se končno rešimo te strani in malenkost napredujemo, kar malo zavidam marčicam kako so pridne v pisanju, me pa smo se polenile, no pa kaj hočemo tak pač je
moja bebica je že pred nekaj časa bolj migala kot pa sedaj, upam da ni kaj narobe, kako pa kaj vaši migajo in v katerem tednu ste?
lp

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 670
17.8.2006 9:31:13   
bucka01
Ojlauser posted image
No Jasnika ne vem v čem je tu problem tudi jaz imam rok 22.1. in sem v 17 tednu. No ja imam pa jutri pregled pa mi bo g povedal ali sem ali ne.
Glede otrokovih gibov je pa tako jaz do danes nisem začutila še ničesar ker si mislim da je prezgodaj ker sem v prvi nosečnosti začutila to premikanje šele v 20 tednu.

Pa še nekaj vas moram vprašati a je katera od vas tudi imela kakšne probleme na tej strani. Ko sem hotla potrditi kar sem napisala mi je napisalo da je moj čas potekel kar neki pol sem se pa odjavla pa še enkrat prijavla pol je pa blo.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 671
17.8.2006 10:19:49   
ajja
Halo, drage user posted image !
Lepo vas prosim za mnenja in nasvete. Gledam vozičke pa se kar ne morem odločit, najbolj pa mi je všeč Quinny 3xl Comfort. No, zdaj pa problem. Kaj pravite, glede na to da bodo user posted image  zimski, košara ali je dovolj zimska vreča. Meni se vreča ne zdi dovolj udobna. Kaj pa boste imele ve?
Hvala!user posted image
Lepo se imejte!
A.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 672
17.8.2006 10:20:32   
Urša08
Ojla user posted image !

Po dolgem času se spet javljam. Kako ste? Jaz se počutim neverjetno dobro, le občasno me boli v križu. Kako si pomagate, ko vas boli križ in komej vstanete iz kavča?
Drugače sem ravno začela 20 teden in otročka še ne čutim in me kar malo skrbi. Napište v katerem tednu ste ga začutile in ste ga potem skoz naprej čutile.
Z mojim sva šla v baby center mal vozičke gledat in nama je bil en Peg Pergo všeč, sam je ful velik, tako da še ne veva. Morala pa sem kupiti prvi pajacek za našga fanta. 
V glavnem uživajte pa se slišimo.

Papauser posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 673
17.8.2006 11:08:04   
eva1
o smo se spet malo zazpisale-lepouser posted image user posted image user posted image user posted image !

jasnika-jaz sem mojega škratka od 16 tedna ful dobro čutila-vsak dan, sedaj pa že kakšen teden ni gibov,oz nič ne čutim, da bi kej migal-jaz tut upam, da je ok, se tolažim s tem, da šele po 23 tednu morajo gibi čutiti vsak dan-je pa res da je del placente na zunanji strani maternice, pa mogoče tudi zarad tega bolj malo čutimuser posted image !

Ajja-ne poznam tega vozička, vendar ti predlagam, da si dobro ugledaš vse kar je navozičku, ker jaz v prvo nisem odbro izbrala, bom zdej drugi voz kupla-odločila sem se za per perego-venezia, sicer barve niso ne vem kaj, ampak je pa ful funkcionalen, kar mi je najbolj važno-ročaji se obračajo na obe strani(kar mi je zaradi vetra in potem sonca ful važno, ima dobro zaščito pred mrazom-ful visoko vrečo, kolesa so spredaj in zadaj vrtljiva, naslon je lepo raven, pa še lupinica se da gor namontirat, če mali slučajno zaspi med vožnjo, da ga lahko kar z lupinico v voziček naložim-meni se zdi ful ok-mi je žal da že v prvič nisem bila pozorna na vse te stvari, ker ubistvu je on voziček rabljen samo 8 mesecev, pa čisto nič pripraven!

Punce včeraj sem šla k osebnem zdravniku odpreti bolniško-da bi vedle kok mi je težil, zarad kg, ker sem že sedaj pretežka, da bog ne daj da se kakšno kilo v nosečnosti zredim, da me bo skoz nadziroval, pa glede pritiska, ker sem imela v prvo visokega, da morm čist prehrano spremenit, da naj ne lažem sama sebi, ker so za vse krivi kg, pa čeprav 2 dan po porodu pritisk ok, pa sedaj doma imam tudi pritisk skoz okoli 130/80-to je najvišja vrednost zmerjena doma! Tok mi je moril, da sploh nisem mogla dojet-je rekel da me bo dal na ena zdravila(beta-blokatorje), da bo pritisk znižal, pa se ta zdravila sploh ne smejo uporabljati v nosečnosti, kar sem mu jasno povedala, pol je pa še bolj težil-če ne bo več ne vem kaj, sigurno ne grem več tja! Kreten!!!

Zvečer sem pa spet imela tašne bolečine v trebuhuuser posted image (čisto spodaj), pa tako me je dol pritiskalo, da me je moj vs paničen želel že v bolnico peljat-sploh ne vem, kaj bi lahko bilo-res da je vse skupaj prenizko, samo ko pa bolečina mone(po kakšnih 2-3 urah) pa je čisto ok! Nimam pojma kaj bi lahko to bilo!

V pon. gremo pa na morje-komaj čakam, upam, da bo vreme zdržal, čeprav pravijo da morje pa ni lih topelo-bomo videli, potem 29.8 pa imam pregled, pa ne vem, mi bo delal morfologijo, al ne -bom v 20/4 dni, vendar on je vedno dela v 22 tednu(21t/x dni)-bomo videli!

Zdaj sem se pa spet ful razpisalauser posted image , se beremo še naprej!

Lep dan!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 674
17.8.2006 14:00:41   
Adelina
Oj!
Tud pr men se je zadnje par dni mal umiru oz. ga bolj poredko čutimin sem v ponedeljek kar s strahom čakala, če bo ginekolog slišal srček, ampak mu je lepo bil in je bilo vse v redu. Sem ga pa danes že tud ene 2x čutila, ne sicer prav močno, bil pa je gotovo on. Mi je pa rekel, da nosim zelo visoko-sej se je tud men zdel, ker se maternica  čuti že nad popkom, ko naj bi bila baje šele po 20. tednu.Drugače pa grem popoldan spet dat vodo, da bomo vidli kaj je zdej s tem.

Lepo se mejte. Čau-čau!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?