eva1
|
o smo se spet malo zazpisale-lepo ! jasnika-jaz sem mojega škratka od 16 tedna ful dobro čutila-vsak dan, sedaj pa že kakšen teden ni gibov,oz nič ne čutim, da bi kej migal-jaz tut upam, da je ok, se tolažim s tem, da šele po 23 tednu morajo gibi čutiti vsak dan-je pa res da je del placente na zunanji strani maternice, pa mogoče tudi zarad tega bolj malo čutim ! Ajja-ne poznam tega vozička, vendar ti predlagam, da si dobro ugledaš vse kar je navozičku, ker jaz v prvo nisem odbro izbrala, bom zdej drugi voz kupla-odločila sem se za per perego-venezia, sicer barve niso ne vem kaj, ampak je pa ful funkcionalen, kar mi je najbolj važno-ročaji se obračajo na obe strani(kar mi je zaradi vetra in potem sonca ful važno, ima dobro zaščito pred mrazom-ful visoko vrečo, kolesa so spredaj in zadaj vrtljiva, naslon je lepo raven, pa še lupinica se da gor namontirat, če mali slučajno zaspi med vožnjo, da ga lahko kar z lupinico v voziček naložim-meni se zdi ful ok-mi je žal da že v prvič nisem bila pozorna na vse te stvari, ker ubistvu je on voziček rabljen samo 8 mesecev, pa čisto nič pripraven! Punce včeraj sem šla k osebnem zdravniku odpreti bolniško-da bi vedle kok mi je težil, zarad kg, ker sem že sedaj pretežka, da bog ne daj da se kakšno kilo v nosečnosti zredim, da me bo skoz nadziroval, pa glede pritiska, ker sem imela v prvo visokega, da morm čist prehrano spremenit, da naj ne lažem sama sebi, ker so za vse krivi kg, pa čeprav 2 dan po porodu pritisk ok, pa sedaj doma imam tudi pritisk skoz okoli 130/80-to je najvišja vrednost zmerjena doma! Tok mi je moril, da sploh nisem mogla dojet-je rekel da me bo dal na ena zdravila(beta-blokatorje), da bo pritisk znižal, pa se ta zdravila sploh ne smejo uporabljati v nosečnosti, kar sem mu jasno povedala, pol je pa še bolj težil-če ne bo več ne vem kaj, sigurno ne grem več tja! Kreten!!! Zvečer sem pa spet imela tašne bolečine v trebuhu (čisto spodaj), pa tako me je dol pritiskalo, da me je moj vs paničen želel že v bolnico peljat-sploh ne vem, kaj bi lahko bilo-res da je vse skupaj prenizko, samo ko pa bolečina mone(po kakšnih 2-3 urah) pa je čisto ok! Nimam pojma kaj bi lahko to bilo! V pon. gremo pa na morje-komaj čakam, upam, da bo vreme zdržal, čeprav pravijo da morje pa ni lih topelo-bomo videli, potem 29.8 pa imam pregled, pa ne vem, mi bo delal morfologijo, al ne -bom v 20/4 dni, vendar on je vedno dela v 22 tednu(21t/x dni)-bomo videli! Zdaj sem se pa spet ful razpisala , se beremo še naprej! Lep dan!
|