zojaB
|
Čaw punce, se javljam po dooolgem času. Sem bla mal na Lošinju, dostop do interneta sem sicer imela, tako da sem vas pridno brala, ne vem pa zakaj nisem mogla nč napisat, vedno ko sem pisala nisem mogla objavit, uf sem bla jezna. V glavnem dopusta je konec, treba bo začet intenzivno delat hišico do konca, da bo mela naša bebica streho nad glavo. Počutje je super krasno, bebico čutim vsak dan že 3 tedne, najbolj zvečer, ko se umirim in pa ponoči, zjutraj, ko pa se zbudim je vedno tako na eni strani vpet, da imam trebuh čisto izbočen in čisto trd, danes zjutraj ko sem se iz boka prevalila na hrbet je bla pikica čist v levem kotu, prov lušno, pol se pa mal pobožava pa mal pogovarjava, potem se pa počasi nazaj dol lepo spusti. Čutim ga pa že kar intenzivno, na začetku sem samo majčkene mehurčke, zdej pa že zna lepo mamico boksnit...joj prov prijetno je to. V glavnem smo že na polovici punce, si predstavljate samo še 1x tolko (20 tednov) in smo tam, čas beži noro hitro, sploh ne dojemam. ajja, tudi jaz sem se odločila za nakup Quinny xl comfort, se mi zdi najbolj praktičen. Mislim, da ti ne bo žal, poznam kar nekaj mamic, ki ga imajo in vse so maximalno zadovoljne. Jaz sem malo tuhtala med ta novim Peg Perego GT3 in Quinnyem in sem se nato odločila za Quinnya, pa lupinco MAXI-COSI, pa mogoče bom še vzela vrečo za noge in to je to. Lepo se imejte in uživajte
|