|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
22.8.2006 14:04:59   
bucka01
Ojlauser posted image

TATAM jaz sem na bolovanju že od 19.6 ker sem se pač vozila v službo in naredila 90 km na dan sedaj pa samo pomisli kakšna vročina je bila v juniju pa da bi mogla hodit v službo ni govora brez kakšne klime, na avtobusu je že bila na delavnem mestu pa ne zato sploh ni bilo za zdržat. Pa itak sem mela 1 nosečnost rizično ker sem v 3 mesecu ful krvavela samo hvala bogu je bilo potem vse v redu pa zdravnik mi ni niti malo kompliciral kot nekatere pravijo da imajo ful problemov da dobijo bolniško saj zaradi ene nosečnice pa ja ne bo firma propadla al kaj.
ČAW_ČAWuser posted image
Pa še nekaj a ma tudi katera od vas probleme z kislino meni se grozno dviguje sploh pa zvečer al pa ponoč k me prav zbudi pa pol me ful v grlu peče. Upam da bo kmalu minilo.

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 22.8.2006 14:07:06 >

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 701
22.8.2006 14:13:19   
pikecpokec
Helou, še ena januarčica se javlja!
tolk je teh forumov, pa tem na njih, da je kr težko vse spremljat. tko da sm šele dans odkrila tole temo.
no, samo da se javim in vas vse pozdravimuser posted image !
PDP mam 26.1., mislim pa da bo user posted image  (to so sam moji občutki, drug teden mam pregled pa se bo že mogoče kaj videlo-upam-tko da takrat sporočim)!!!
LP in uživajte

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 702
22.8.2006 14:16:25   
LUNA06
Mi smo še kar v službi, čeprav bi mi zelo pasalo malo bolniške, ker delam vsak dan do pol šeste, s strankami.Največji problem mi je ker moram nonstop po malem nekaj grizljati, da mi ni slabo, pa kar naprej hodim na WC.

Drugače pa z rjavkastim izcedkom nimam problemov, imam pa nemogoč beli tok, sploh ne zdržim več brez vložka.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 703
22.8.2006 14:21:37   
LUNA06
Matejci – 1.1.
anckabancka - 1.1.
LUNA06 - 5.1.
Claudia - 6.1.user posted image
Jesse - 6.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1.
loja + 8.1.
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Barbid - 10.1
husa - 10.1.user posted image
Urša08 - 11.1.user posted image
kkatka - 12.1.
eva1 - 12.1.user posted image
ajja - 13.1.
pikica27 - 14.1.
Teja K. - 14.1.
zojaB - 15.1.
rdarci - 15.1.
metka_zone - 15.1.user posted image
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.
Adelina - 16.1.
polhek76 - 19.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 22.1.
bucka01 - 22.1.
adriana_m - 22.1.user posted image
tanja24 - 23.1.
onina - 23.1.
lencika27 - 24.1.
lokvanj - 25.1.
solzica - 26.1.
pikecpokec - 26.1.
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
polona25 - 27.1
Aja32 - 27.1.
Zvončica in Peterpan - 27.1.
tatam - 29.1.-dvojčka

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 704
22.8.2006 15:05:55   
tatam
Jaz drugače jemljem tablete proti kislini,ker imam vedno probleme s tem. Sedaj pa tablet ne smem in imam grozne probleme,najbolj v ležečem položaju.Pri hrani lahko še tako pazim pa nič ne pomaga.Sicer pa sem to pričakovala,ker sem imela v prvih dveh nosečnostih iste težave.Pomagala sem si s sodo bikarbono-zmešaš z vodo in spiješ.Sedaj pa vzamem po potrebi žvečljive tablete Rennie,pa tudi Rupurut v nosečnosti lahko jemlješ,a je bolj blag in meni ne pomega.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 705
22.8.2006 15:08:34   
tatam
Oj LUNA! Vidim,da imaš termin na isti dan,kot se je pred petimi leti rodil moj sinček.Takrat je bilo 5.1. 16 stopinj Celzija.Se spomnim,da so odpovedali Zlato lisico.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 706
23.8.2006 12:18:22   
LUNA06
Ojla punce!

Pišuka sm mogla čist na konc strani, da sem našla januarčice.

Torej, pri nas nič novega, čakamo na pondelkov UZ, potem pa po kašno cunjico, upam da bomo vedli katere barve kupit.

Z user posted image  hodila na tečaj za poroko, katastrofa kak dolgčas, učeri so nam predavali o vzgoji otrok.U glavnem otrok MORA ubogat in pika, če ne poje kosila, mora to pojesti za večerjo....to je mal mem.

Ja tatam res mam takrat, čeprav upam, da se pikica pokaže že letos.

Pozdravček!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 707
23.8.2006 16:24:55   
Urša08
Ojla!

Pri nas nič novega. Vsa neučakana čakam da bo user posted image začel brcati, pa nč noče. Sem že kar mal obupana. Danes zaključujem 20 teden, pa še kar nič. Drugače imam pa morfologijo 1.9 in že komej čakam.

Luna 06 lani sva midva hodila na priprave na cerkveni zakon in nama je bilo ful všeč, sami dobri predavatelji so bili, da smo se ful nasmejal in niti slučajno ni bilo takih pripomb glede vzgoje kot so pri vas govorl. Imata smolo s predavatelji. Midva sva imela enostransko cerkveno poroko in sem mislila da bo mojmu ful smotan hodt na te priprave, ampak je na koncu priznal, da mu je bilo všeč. No mogoče bo pa dons boljše.
Kaj pa po poroki, načrtujeta kakšno poročno potovanje?

Lepo se imejte na sončku!
Papauser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 708
23.8.2006 21:43:25   
bucka01
ojlauser posted image
No da se malo pohvalim sem danes začutila prvo brcko popoldan ko sem šla po kosilu malo počivat pa sem ležala na boku pol sm se pa obrnila pa sem čutila da mam ful trd trebuh pol sm se pa neki časa držala sem pa le začutila mojo pikico pa so mi kar solze v oči stopile k sm bla tko vesela upam da boste ostale tudi čimprej občutile ta blažen in dober občutek.
Pa kengurujčka sm dans nabavla prek e-baya  je pa od baby bjorn-a na voziček bom pa še mal počakala k itak bo zima v januarju pa se mi ne bo mudilo z vozičkom hodit ven.
No pa lahko nočuser posted image  pa pazite svojeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 709
24.8.2006 9:33:08   
LUNA06
Hej!
Spet smo tuki, na žalost v službi.

Ja očitno mava res smolo, čeprav učeri je blo še kar, je biu en ful hecn pater, potem pa še en zakonski par, ki je poročen 16 let in ima (pazi to!!) 9 otrok - kukr jih Bog da.
Glede potovanja še nisva sigurna, ker so problem finfance, nejgov dopust (ravno zdaj menja službo in ne veva kaj bo), pa tudi moja user posted image , takrat bomo že v sedmem mesecu.Drugače pa razmišlava, da bi šla an Šri Lanko ali pa Dominikansko.Sej sploh ne ve ali pari sploh še hodijo na poročna potovanja?

U naša pikica pa že veselo miga, po mojem ne gre za brce amapk bolj premetavanje po maternici, zdaj ko ima še prostor.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 710
24.8.2006 14:23:58   
Adelina
Živjo!
Pri meni ni nič novega, mali uganja vragolije v trebuhu, a ga dragi še ne čuti, ker še ni tako močan. Kadar pa je malo bolj izrazit, pa njega ni zraven. Sem pa zmanjšala količino popite tekočine in jo zdaj popijem3-4 litre, pa mora bit vse v redu.
Jaz še nič ne kupujem, itak ne bom rabila prav veliko kupit, ker imam veliko stvari še od prejšnjega škratka. Kar pa bom, pa bova verjetno šla po nakupih septembra ali oktobra al pa še kasneje. Zdej pa mal gledam po katalogih in si zapisujem, kaj bi blo dobr imet.
Zoja B tist voziček od Jane je tud men všeč, sam lupinica pa je precej slabo ocenjena glede varnosti v avtomobilu, ker baje je v avtu pripeta od strani in ne nazaj. Pa ne vem točno kje sem to brala-mogoče na AMZS-jevi strani ali pa v reviji VIP.

Mejte se fajn, pa prijetno nakupovanje!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 711
24.8.2006 19:25:45   
metka_zone
Živjo, punce! Kako ste? Meni je že cel dan slabo, bruham,...mislim, da sem fasala virus. Pa kličem G, pa mi reče, da bo minilo, pol kličem pa osebno zdravnico, pa me nujno naroči za jutri, ker je nevarno!!!!! Kako nevarnouser posted image ????!!!!!
A ima katera kaj pojma o tem?

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 712
25.8.2006 9:27:54   
husa
Metka ne sekiraj se, vse bo u redu. Zdaj smo že tolk noseče, da tudi kakšen antibiotik ne škodi več. Ko je mene bolel križ, da nisem mogla hodit cel teden in mi je fant nosil hrano v posteljo, mi je ginekologinja (pa velja za zelo previdno) rekla, da če bo še tako hudo, lahko vzamem tudi ketonal....
No, me je pa včleraj skoraj kap, ker sem s takim užitkom zbasala kruh s tatarcem v usta, da sem pozabila, da ga ne bi smela jest....Se že 2 dni grizem in sekiram, da se mi bo zmešal....
Urša08: tudi jst še ne čutim brc, vsake tolko sicer nekaj začutim, ni pa še nič konkretnega...Kaj šele, da bi se čutilo na ven. Sem videla, da sva samo 1 dan narazen, zato kar poročaj. Držim pesti za najuuser posted image .
Morfologijo imam v ponedeljek, 28.8. in se mi bodo te trije dnevi vlekli za pouser posted image . Koliko vas ima morfologijo že naslednji teden?
Trebušne mišice imam izredno močne in me je 3 dni bolelo, ker so se mi očitno tolk raztegovale. Mislite, da je ta moja razlaga pravilna in da ni slučajno kaj drugega user posted image ?! Vsake toliko mi tudi otrdi trebuh za trenutek. Se to dogaja še kateri?

No, pridne bodite in pridno pišite.Lep vikend.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 713
25.8.2006 9:39:11   
pikecpokec
Tudi mene bolijo trebušne mišice! sem mislila da je to od čiščenja stanovanja!
drug teden (29.8.) imam pregled, ampak ne vem, če bom mela že morfologijo, ker bom šele v 19. tednu. a jo delajo že tko zgodaj? do katerega tedna jo je treba nardit? juhej, končno bom zvedla, če je fantek al ne! upam sam da bo hotel kaj pokazati!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 714
25.8.2006 9:58:56   
LUNA06
Ojla!
Tudi jaz imam v ponedeljek UZ, verjetno tud morfologijo, ker smo danes začeli 22.teden.Tudi jaz komaj čakam da vidim spol.

Sem bila pa včeraj na pripravah za zakon, kjer so nas spomnl na toksoplazmozo in sm se spomnla, da sm enkrat pojedla rezinco pršuta....sm bla tok jezna....no upama da je OK, sej verjetno bojo zdej spet kontroliral.

Ja tud mene občasno bolijo mišice, pa v prsih me tišči, to je po moje zato k skoz laufam okol, nimam časa počivat.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 715
25.8.2006 10:00:36   
ajja
Halo!
Tudi jaz imam morfologijo v ponedeljek 28., ampak ti trije dnevi bodo vseeno hitro minili, boš videla husa.
Mene boli samo križ, trebušne mišice ne. Sem pa prebrala, da naj bi se trebušna mišica, ki teče čez popek v nosečnosti raztegovala, pri nekaterih pa naj bi se celo po domače povedano po dolžini razdelila na pol, ker se pač širi maternica in plod raste. Od tu pa bolečine tako v hrbtenici kot tudi v trebušnih mišicah. V glavnem čisto normalen pojav. Če pa to 100% drži ne vem, sem nekje prebrala, pa se zdaj res ne spomnim kje.
Danes ponoči sem se zbudila, ker je bil naš user posted image  tako živahen. Kar ni nehal brcat ali bolje rečeno se premetavat. Drugače pa nič novega. Koliko ste že pridobile na teži? Meni se je končno začelo malo poznati, pa malo sem se zredila (1,5 kg).
Ja, a imena že kaj zbirate?
Lepo se imejte!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 716
25.8.2006 10:26:08   
tatam
Metka-zone:ni panike! Če dalj časa bruhaš in ničesar ne obdržiš v sebi (se mi je zgodilo v drugi nosečnosti),je lahko nevarno za pikico,saj ne dobiva hrane. Zato te pošljejo v bolnico,kjer te seveda hranijo po infuziji.Precej neprijetno,a  hvalabogu ni nevarno.Upam,da ti oz.vama je že bolje!!!
Jaz pa imam pregled 31.8. in upam,da tudi UZ,saj me mojidva otročka non-stop sprašujeta po spolu....Vsi pa navijamo za par!
Počutje je zaenkrat v redu,razen te nadležne kisline,ki me neprestano muči.Trebuh se mi je v zadnjem tednu tako napihnil,da ga niti s širokimi majčkami več ne skrijem.In če celi dan nič ne počivam,me zvečer obupno tiši navzgor,da me prav kosti bolijo.Tako,da si probam vzet vsaj malo časa za počitek,saj dolgo pri miru niti ne zdržim.
Mi že imamo imena in sicer:user posted image  Tosja in Anej
                                          user posted image  Alisa in ?-tu se še nismo opredelili
Če bo par bosta pa Tosja in Alisa.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 717
25.8.2006 13:12:47   
jasnika
Pozdravljene!
Da sem še jaz malo oglasim po dolgem času, vidim da kar lepo pišete, ste kar za pohvalit.
Jza sem tako-tako, vedno me nekaj muči  al glavobol al krči al slaba volja, skratka je popolnoma drugače kot prvič, takrat je bilo tako lepoooooooo, upam da to sedaj še pride.
Me pa nekaj zanima, imam že kar velik trebuh, sedaj nosim gor samo trenerko, no ja saj v službo tako ne hodim , tako da ni flih panike, pa vsak dan doma probavam hlače z naramnicami-nosečniške in se nekako ne morem odločit ali naj jih imam gor ali ne, saj ko jih mam na 1 gumbo so mi čist prav, samo vseeno, tako nekako mi jeuser posted image
Kaj pa ve že nosi katera takšne hlače??Mam še ene z patentom v pasu, ampak so žametne in sedaj še dosti predebele.

lepo se mejte

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 718
25.8.2006 13:36:50   
bianka
pozdravljene!

po dolgem času se spet javljam pri januarčicah,ponavadi kaj vprašam na forumu dvojčki,trojčki ...
No moje počutje je kakor kakšen dan.Moja dva user posted image user posted image  se že tudi nekaj premikata,ampak pravih brc pa tudi še ni sem pa v 19t3/7,pa saj menda je še čas.No kakšen dan se tudi zgodi da ju sploh ne čutim,pa upam da ni nič narobe.Kako pa je pri tebi tatam.Morfologijo imam 7.9 (komaj čakam,da vidim kaj se dogaja z malima)
Drugače pa gremo jutri na morje upam da bo še kaj lepega vremena.

Pa lep pozdrav vsem.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 719
25.8.2006 14:48:53   
bucka01
Ojlauser posted image
No Jasnika da ti povem glede kakšnih hlač je pri meni takole da trenutno nosim še navadne hlače od trenirke ker mi je mama vse skup malo predelala je pobrala lastike ven pa sva štrikce vstavle notri, mam pa 3 nosečniške ampak bom kar še malo počakala z njimi vsaj toliko dokler bom lahko še trenirke nosila pa še vse so bol zimske.
Drugače pa počutje kot ponavadi sem sedaj začela malo bol hodit pa se pozna da zvečer tudi bolje spim ampak grem ven šele po 19 uri ker se ozračje bolj shladi potem pa kakšno urco lepo počasi španciram  vam povem da se ful bolš počutim ker sem en čas cele dneve samo na sedežni presedela potem sem si pa rekla da tako pa ne bo šlo in sem se odločila da se bom sprehajala.
Pa tudi glava me dosti manj boli ker sem imela en čas ful glavobole pa jaz jih ponavadi nimam predvsem ponoči pa pol nisem mogla zaspat brez da bi en lekadol pojedla. Zdej je pa zlo bolš.
No pa lepo se mejte!
ČAW-čAWuser posted image

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
25.8.2006 20:06:07   
lokvanj
Ojla punce, da se še jaz malo javim! Sem si mogla kar nekej časa vzet da sem prebrala o čem je tekla beseda tele dni. Nikakor nisem imela časa pretekli teden sledit vašim pogovorom. Zdaj pred poroko je en kup nekega hitenja in prirejanja žurk ter piknikov za prijatelje.... user posted image  Ampak saj bo, še malo pa bo konec tega prenapetega ozračja, potem pa lagodno zakonsko življenje user posted image .  Vidim da vas že kar nekej ve za spol vaših malčkov, no jaz še ne vem, morfologijo pa imam šele 12. septembra. Pol pa upam da bom tudi jaz že vedela kaj smo "pridelali"user posted image .
Hlače pa tudi jaz zaenkrat še nosim navadne, čeprav se bo treba počasi mal spravit v Avstrijo na lov za cotami. Kmalu bo vse skupaj postalo premalo...
Aja Luna06, a lahko popraviš moj PDP iz 25.1. na 28.1.?
Imejte se lepo pa pazite nase in na svoje malčke palčke!

lokvanj

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.8.2006 10:14:36   
tatam
Bianka:jaz čutim gibe  tam nekje dober teden dni,trenutno sem 18T.Pa niso še tiste taprave brcike,ampak je vse še bolj nežno.Sta pa bolj lene sorte,saj ju čutim kake 3-4 krat dnevno,takrat samo 1-2 premika in konec.Moja otroka že komaj čakata,da ju bosta lahko začutla pod rokami,a zaenkrat še nista imela te sreče.
Sem že ugotavljala,da bosta verjetno dva user posted image .Ko sem bla noseča s punčko je imela vedno prave selitve po trebuhu,roke in noge sem včasih mislila,da bodo kar ven pogledale.S fantkom pa je blo čist drugače,premaknil se je parkrat na dan,pa še to bolj na kratko.
Punce,kak je pa z vašim spanjem?Jaz se zbudim tudi po 10 krat ponoči,zjutraj pa kristusove muke,ko me malidva budita.
Pa neka nerodna sem postala.Včeraj smo igrali nogomet in sem se zvrnila na hrbet kot sem dolga in široka,pa še z glavo sem fajn ob tla udarla. Pred dvema dnevoma pa sem padla v kopalnici po tuširanju.Pred tem nisem padla sigurno nekaj let,zdaj pa to.Res se bom mogla začet zelo pazit!!

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.8.2006 10:15:02   
Urša08
Dobro jutro!

Kaj naj rečem, da se zadnje čase počutim super. Upam, da bo čim dalj trajalo to dobro počutje. Glede nosečniških hlač pa tole, jaz sicer nosim še navadne hlače, katere sem kupila na razprodajah in so na elastiko. Imam pa že troje prav nosečniške hlače. Glede na moj razmeroma velik trebušček jih bom drug teden prvič dala gor, saj so mi že prav.
Zadnbje dva dni imam občutek da se nekaj dogaja v trebuščku, kot da bi se premetaval, tak hecen občutek, kot da bi nekaj vibriral.
Tiste, ki mate prve morfologijo poročajte. Jaz jo imam v petek in bom vse poročala.

Lep vikend!
Papauser posted image

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 723
26.8.2006 12:45:14   
eva1
Evo mi smo že iz morja, nas je vreme pregnalo prej domov user posted image user posted image user posted image ! Drugače je pa bilo fino, in sem res uživala in ful počivala, ker je bil Luka ful priden na morjuuser posted image user posted image user posted image !

Drugače pa še vedno brca mali en dan nič, drugi spet fuluser posted image , trebuh mi je pa v parih dneh spet tok zrastu, da se kr zaletavam v stvari, ker nimam občutka, al pa  moj k gre mim mene kr zaleti v trebuh-se morm še navadt-se mi zdi, da sem tašna kt da bom čez 2 meseca rodila!

Glede spanja-doma je katastrofa, na morju pa sem spala k user posted image ! Pa na hrbtu ne morem več ležat, ker me križ preveč boli,  na trebuhu pa tut ne morem več, tko da je bolj žalostno tole moje spanje!

Nosim že vse nosečniške hlače, ker druge itak ne spravim več nase!

Glede vozička-prilagam link- upam,da so še kašne lepše barve, glede ostalega pa mi je zakon ta voz!
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=4814

http://www.pegperego.com/

Zaenkrat se držim na +3 kg, počutim ok, le vsake toliko časa vse tišči navzdol...ampak če bo G rekel na pregledu da je vse ok, grem kr delat počas, mi je že dolgčas doma!

Zdej pa grem kuhat...lep dan!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 724
26.8.2006 18:23:50   
metka_zone
Živjo! Spet jaz...Naj vam sporočim, da imam pregled v, ampak nisem prepričana ali je to že morfologija ali ne, toda vseeno komaj čakam, da vidim user posted image .....
Danes sem imela zadnji dan v službi in me je kar malo strah, kaj bom počela sedaj skozi doma. A ve katera za kakšno delo, da bi lahko delala, kot naprimer kaj na računalnikuuser posted image , ker sem skozi na njemu, bi vsaj zdaj imela izgovoruser posted image ...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?