adriana_m
|
Hej juhej! Jaz sem se končno začela malo bolje očutiti. Tisto 2 tromesečje se kočno začenja kazati kot najlepši čas. Upam, da ne bo samo ena lastovka . Moram pa tudi delati za to, kar pomeni biti čimveč v gibanju in na svežem zraku. Če sem samo doma v zaprtem prostoru ni nič. Danes sem obiskala prijateljico, ki ima 1 mesecev starega pikca. Koliko energije mi bo dalo, ko se bo rodila moja princeska. Pa to bo prava zurka, ko bo prisla na svet. Edino sem se malo zamislila, zdaj ko je najbolj lusten in igriv, pri 11 mesecih torej, morajo mamice v sluzbo. Kok bedno. Ko bi koncno zacele res uzivat se v bolj razgibanem delu odrascanja morajo pustiti malcka v vrtcu . No pa pesimizem na stran. Prvic sem bila tudi v Baby centru. Kar zvrtelo se mi je. Kaj vse bi clovek rabil, pa vozicek do 6 mesecev, pa vozicek, ko ze vstane, pa stajico, pa posteljico do x let, pa previjalno, pa lupinico za v avto, pa sedez za v avto po 6 mesecih, pa stolcek za jesti, pa postelnjino, pa jogi za posteljico... Cela veselica. Kar en dober miljoncek bo slo za vse to. Sem vas prestrasila , a? No upam, da ne. Moja mama je samo gledala, je rekla, vcasih smo rabli samo 3 stvari . Kupili smo ze prvi pajacek, na katerem pise Princeska... Kako lusno. No se mi zdi, da bo pocasi tudi mene prijelo. Ampak bom poskusala zdrzati, da ne bo prevec "zgresenih" nakupov.... Drugace pa ta vrocina je res mimo no. Nimamo glih najbolj ugodnih pogojev, blagor se tistim, ki imate klimo, jaz je nimam. Lepo se imejte, buskote bozajte pa veliko se smejte, ker so vasi pikci potem tudi dobre volje in obdani z veselii hormoni .
< Sporočilo je popravil adriana_m -- 25.7.2006 22:57:57 >
|