|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
24.7.2006 21:23:28   
bucka01
Ojlauser posted image
Kaj je z vami pa ja niste vse na morju 40user posted image  nas je pa samo en par nas ves čas piše kje ste ostale pišite kako je kaj z vami in vašimiuser posted image .
ČAW-čAWuser posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 601
24.7.2006 21:36:25   
eva1
Oj bucka-ti je dolgčasuser posted image ? Jaz tut cel dan že čekiram če bo kaj novega pa ničuser posted image !

Pri nas novega to, da imam vsake toliko časa ful krče, tako da mi je G dal bolniško za 14 dni(oz.koristim dopust),potem bom šla še malo delat, pol konec avgusta gremo na morje in potem bom rekla, če sem lahko na bolniški do konca-itak nimam lih rožnatih razmer v službi-mislim specifiko dela, vožnja...
A  ima še katera krče? Mene kr iznenada prime, trajajo tam okoli pol ure, boli ful čisto spodaj v trebuhu, pa kr v nožnici čutim kako vse dol tiši-pol pa mine kt je prišlo! Pojma nimam kaj je to!

Me pa ful matra, kaj bomo imeli-komej čakam na naslednji UZ!

Pa vozičke že gledam, pa mi noben ni všeč-želim imeti tašnega ki se ročaj da prestavljati iz ene v drugo stran, ima ravno dno, tudi ko za 1 stopnjo dvigneš in dobra kolesa, pa da je lahek in se dobro zloži-ampak tašnega očitno nouser posted image

Pa komaj čakam da ta user posted image vročina mine! Mam že vrh glave vsega tegauser posted image !

No pa pišite še kaj, ker je kr dolgčas na naši temiuser posted image !

Nočko

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 602
25.7.2006 9:02:18   
bucka01
Dobro jutrouser posted image
Oj Eva1 pa si ti kaj vprašala G zakaj maš te krče?
Ker jaz sem ga vprašala kaj za en user posted image  je to ker me vsake tolk časa nekaj uščipne iz smeri od popka pa v nožnico pa je rekel da to je to ker posteljica in vse ostalo raste pa se razteguje da potem pa tako uščipne in da to špikanje in ostale bolečine niso nič kaj zelo hude če je nosečnost normalna in da če bo kaj narobe bodo tej krči zelo hujši.Kar sem jaz itak že doživela pri 1 otroku ko sem v 3mesecu krvavela ker je bolelo kot user posted image in sem vsa sklonjena hodila se nisem mogla niti zravnati potem pa samo krvavitev in direkt v bolnico ampak na srečo je bilo z user posted image vse v redu,še sedaj pa nevem zakaj je prišlo do tiste krvavitve.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 603
25.7.2006 9:05:11   
Urša08
Pozdravljene user posted image !

Kako ste? Jaz se razmeroma dobro počutim. Včasih me zaboli spodaj ampak potem popusti, pa je. Edino apetit se mi je povečal. Ves čas bi nekaj jedla. Noro. Se moram kar merkati. Če ne se bodo kile kar nabirale. Sem že +3kg user posted image in mi ni ravno všeč. Pa ostale? Ste še kar vse na nuli? Kako vam uspeva?
A se katera kopa v jezeru? Smo šli v soboto malce na izlet, pa se nisem upala kopat.  Drugače pa komaj čakam pregled pri ginekologinji. Se mi kar vleče. Drug četrtek ga imam, upam da bo naredila ultrazvok, pa da bomo videli kaj imamo. Me ful firbec matra al je punčka al fantek.
Kakšne bušije pa mate? Moj je že kar velik in sedaj dobiva nosečniško obliko. Mehurčkov pa nič ne čutim.

Lep dan!
Papauser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 604
25.7.2006 9:13:58   
Aja32
Ojla punce,

evo, pa se še jaz malo javim... Če po pravici povem, forum bere vsak dan, časa za pisanje je pa bolj malo... Moj Luka zahteva maksimalno pozornost - namreč v roku enega meseca bo po vsej verjetnosti shodil, tako da ga moram imeti non-stop na očeh...

Moje počutje je kar v redu... Edina zadeva je ta, da me še vedno daje slabost in to večerna... user posted image Drugače pa zaenkrat brez kakršnih koli velikih težav... Aja, pa vročino malo težje prenašam... user posted image Do sedaj s tem nisem imela problema.
Midva sva se ponovno odločila, da ne bova vprašala za spol... user posted image Sicer to babice in tete jezi, ker so firbčne, nama je pa po eni strani vseeno... Edino kar si želim, da ta drugi ne bi imel ali imela krčev... user posted image Luka jih je imel tri mesece in to čez ves dan... Tako, da je bil pošteno bogi prve mesece življenja...  Aja, pa želim si, da bi ta pikec/pikica zdržala polnih 9 mesecev v trebuhu... Namreč Luka je na svet privekal en mesec prej. Torej punce - vse imejte pripravljeno najmanj en mesec prej.... Nikoli ne veš, kdaj te preseneti...user posted image

Komaj čakam, da odpeketamo na dopust, da malo spremenimo okolje...user posted image

En lep pozdravček vsem skupaj, pa pazite na svoje trebuščke... LP Auser posted image

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 25.7.2006 9:15:01 >

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 605
25.7.2006 9:21:53   
ajja
Pozdravček vsem user posted image !

Jaz sem imela pregled pri G včeraj. Glede špikanja v trebuhu sem dobila enako razlago kot Bucka01, G pa je še rekel, da je to v nosečnosti čisto normalen pojav, razen če postanejo krči hudi, potem pa je treba k zdravniku.

Urška08, vprašala sem glede kopanja v bazenih (dvoje terme imam tu čisto blizu) in stvar je taka: nobena voda ni popolnoma neoporečna, vendar je možnost za okužbe zaradi vode majhna, kopaš se lahko normalno, vendar pa se je treba za vsako, ko prideš iz vode preobleči, saj mokre kopalke nudijo idealne pogoje za razvoj glivičnih obolenj. Torej redno preoblačenje pa še več umivanja pa je. Jaz to prakticiram in je vse čisto v redu.

Sicer pa, kaj počnete? Meni najbolj paše lenarit, sploh v tej vročini.

Lep pa ne tako zelo vroč dan vam želim!
Čao!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 606
25.7.2006 13:43:32   
Adelina
Zdravo!
Da se še jaz malo javim. Saj berem vas sicer redno, ampak vedno pravim bom kasneje kaj napisala, pol me pa mali k seb pokliče in iz pisanja ni nič.
Se pa počutim v redu, če seveda odštejem to vročino, ki me dol vleče. Bolečine v trebuhu čutim zlo poredko, pa malčka tut še nič ne čutim. Ste ga pa ve zlo zgodaj začutile, kolkor sem sicer brala, da ga pred 16. tednom redkokatera občuti. Pa bo tud pr men enkrat prišel ta trenutek.

Lepo se imejte pa v senčki bodite s kakšno hladno pijačo ob sebi!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 607
25.7.2006 22:55:53   
adriana_m
Hej juhej!

Jaz sem se končno začela malo bolje očutiti. Tisto 2 tromesečje se kočno začenja kazati kot najlepši čas. Upam, da ne bo samo ena lastovka user posted image . Moram pa tudi delati za to, kar pomeni biti čimveč v gibanju in na svežem zraku. Če sem samo doma v zaprtem prostoru ni nič. Danes sem obiskala prijateljico, ki ima 1 mesecev starega pikca. Koliko energije mi bo dalo, ko se bo rodila moja princeska. Pa to bo prava zurka, ko  bo prisla na svet. Edino sem se malo zamislila, zdaj ko je najbolj lusten in igriv, pri 11 mesecih torej, morajo mamice v sluzbo. Kok bedno. Ko bi koncno zacele res uzivat se v bolj razgibanem delu odrascanja morajo pustiti malcka v vrtcu user posted image .

No pa pesimizem na stran. Prvic sem bila tudi v Baby centru. Kar zvrtelo se mi je. Kaj  vse bi clovek rabil, pa vozicek do 6 mesecev, pa vozicek, ko ze vstane, pa stajico, pa posteljico do x let, pa previjalno, pa lupinico za v avto, pa sedez za v avto po 6 mesecih, pa stolcek za jesti, pa postelnjino, pa jogi za posteljico...user posted image user posted image  user posted image  Cela veselica. Kar en dober miljoncek bo slo za vse to. Sem vas prestrasila , a? No upam, da ne. Moja mama je samo gledala, je rekla, vcasih smo rabli samo 3 stvari user posted image .

Kupili smo ze prvi pajacek, na katerem pise Princeska... Kako lusno. No se mi zdi, da bo pocasi tudi mene prijelo. Ampak bom poskusala zdrzati, da ne bo prevec "zgresenih" nakupov....

Drugace pa ta vrocina je res mimo no. user posted image  Nimamo glih najbolj ugodnih pogojev, blagor se tistim, ki imate klimo, jaz je nimam.

Lepo se imejte, buskote bozajte pa veliko se smejte, ker so vasi pikci potem tudi dobre volje in obdani z veselii hormoni user posted image .

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 25.7.2006 22:57:57 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 608
26.7.2006 9:16:48   
LUNA06
Ojla!

Kako ste kaj?

Mi smo zdaj bolj v pripravah za poroko, pa še dopust bo prej, tako da je časa res malo.Bom pa zato lažje dočakala ponedeljkov pregled.Upam da se bo videlo koga pričakujemo.

Adriana_m a ti že veš da bo punčka?

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 609
26.7.2006 11:14:26   
adriana_m
Luna06: Ja na nuhalni je G čisto takoj zagledala nekaj kar se je meni zdelo kot lulček. Pa me je vprašala kaj mislim, da bo pa sem rekla, da ne vem, sem rekla da je videti, da fantek. Pa je G rekla, naj povem kaj jaz čutim ne kaj mislim, pa se nisem mogla zbrati, čeprav sem si v bistvu potihem skos mislila, da bo punčka, ampak tam sem bila tako iz sebe od vsega dogajanja, da mi ni prišlo na misel. No potem je G rekla, ne punčka bo. seveda, je rekla se lahko še spremeni, ampak jaz imam sedaj ful feeling da bo punčka. Sem tudi napisala, ko sem prišla z nuhalne da bo user posted image , saj meni se zdi, da ta znakec pomeni spol, a ne?

Drugače pa nism mogla spat včeraj. Ne vem kaj je bilo. Razmišljam, da bi si kupila blazino za mamo. Moram itak še po tisto brezplačno flaško za princesko in tudi hotela sem malo za nosečniške pasove pogledati, da mi bodo trebuh gor držali, čeprav bi zaenkrat predvsem dober modrc potrebovala. Sam ne vem kje se to kupi? Saj sem gledala v emporiumu, mother care sem enga že kar za dojit kupila, pa ni to to.

Pa še to: Ajja, odkrila sem super forum o aknah: http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=1162&mode=linear. tukaj je pa cel kup naravnih receptov. Prav superca. Mi je žal, ker sem kupovala neke umetne preparate, ko pa obstajajo, kis, sol, glina, med....

Se vidimo, user posted image

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 26.7.2006 11:19:27 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 610
26.7.2006 12:19:05   
lokvanj
Pozdravljene punce!

Nismo vsi na morju, nekateri smo že nazaj in sedaj čakamo septembra da gremo še enkrat!user posted image  Komaj čakam!
Drugače pa nič novega, vročina je res user posted image , ubija! Vsak dan čakam da bo kaka kapljica dežja padla, pa se nič ne zgodi - groza! Sem pa tudi jaz gledela kaj vse bi rabila za malega (dojenčka namreč, spola ne vem pa mu pravim kar mali) in res te skoraj zadene kap! Ampak punce bomo že zmogle nekako. Ni vrag da ne bi...
V sredo imam naslednji pregled, pa me zelo zanima kaj novega ima moja G za povedat. Namreč nekaj dni nazaj sem mogla it v laboratorij dat kri in vodo in zdej me zanima kako stvari stojijo. Na prvem pregledu mi je naredila samo UZ to je bilo pa to. Potem pa se bo čakal september , ko naj bi se že videl spol našega malčka. Upam da se bo, drugače me bo pobralo od firbca user posted image . Sem pa tut jaz na NS vprašala če se že kaj vidi spol in me je vprašala kaj jaz čutim da bo. Nakar sem povedala kak občutek imam, pa je rekla da če njo vprašam ta trenutek in bi se mogla odločit bi rekla da imam prav. Ampak jaz bom raje počakala, da se bo bolj vidlo.
Luna, kdaj imata poroko? V avgustu al pol v septembru? Tudi midva morva še to skos spravit...user posted image

Skratka punce imejte se fajn, pazite nase in na svoje trebuščke v tej vročini, pa privoščite si kako pjačko v prijetni senci...
lp

Neposredna povezava do sporočila: 611
27.7.2006 9:12:16   
LUNA06
Hej!

V septembru se bova poročila, v avgustu je še dopust na vrsti.Ravno dans grem probat kakšno poročno obleko, komaj čakam.Sej eno mam že zbrano v NG, pa grem gledat še tle v LJ.
sm pa ful pridna in že pišem vabila, ker jih je potem po dopustu že potrebno poslat.
A se vam tud zdi zelo neosebno, če to pošlješ po pošti?Enostavno ne bo časa, da bi vsem odnesla osebno.

To pomen, da če jaz čutim punčko, potem bo punčka?
Ko vse pravite, da bo tisto, kar čutite.No upam da to drži, ker si res želiva punčko.

Zdej pa že lahko rečm...še 9 krat spat, pol pa na morčka!Juhu!

Lepo se mejte!

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 612
27.7.2006 10:03:05   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

To pomen, da če jaz čutim punčko, potem bo punčka?
Ko vse pravite, da bo tisto, kar čutite.No upam da to drži, ker si res želiva punčko.
Lepo se mejte!

Luna -jaz sem pri prvemu čutila da bo fantek, sem pisala dnevnik nosečnosti in vsakič sem napisala, da imam filing da bo dečko, ampak da ne bom jezna če bo pupa-no in ga imamo...sedaj pa mislim, da bo pupa, čeprav včasih nisem ravno prepričana v to-pri prvem sem pa skoz trdila da bom ful presenečena če ne bo fantek! kaj vem,bomo videli čez kakšen mesec na UZ-vsaj upamuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 613
27.7.2006 11:04:47   
bucka01
ojlauser posted image
tudi jaz imam enako izkušnjo kot eva1 pri prvem sem vedno in vsakomur rekla da bo fantek pa tudi če nisem vedela kaj bo, sem srečala nekoč enega fanta ki mu je bilo ime Aljaž in se mi je to ime tolk dopadlo da sem rekla ko bom pa jaz fantka imela bo pa Aljaž in res je bil sedaj pa je občutek čisto drugačen kot prvič in srčno upamo da bo deklica če pa ne pa tudi v redu sam da bo vse o.k.
ČAWuser posted image -ČAW

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 614
27.7.2006 11:52:44   
Urša08
Pozdravljeneuser posted image !

Jaz sem si od nekdaj želela punčko. Ko pa se zanosila mi je postalo vseeno, samo da bo zdrav user posted image , pa naj bo punčka al pa fantek. Je pa res da je to moj prvi otroček. Od vsega začetka imam občutek da bo fantek. Me prav firbec matra kaj bo. Me zanima ali je občutek taprav. Točno danes teden imam pregled in sem upala da bom imela tudi ultrazvok, sedaj pa malce dvomim, ker naj bi bila monografija okrog 20 tedna. Jaz sem ravno zaključila 16. teden in mislim da bo treba še kakšen mesec počakat, potem bomo pa videli.

Ali katera že čuti otrokove premike?

PaPa user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 615
27.7.2006 12:33:01   
lokvanj
Oj!

Luna06 ; tudi midva imava poroko septembra in sva ravnokar zaključila z razdeljevanjem vabil. Midva sva jih sicer raznosila osebno, vendar imava malo povabljenih pa še vsi so iz Gorenjske, tako da niti ni bila taka panika. Predvidevam, da vsi ki naj bi bili povabljeni že vedo za poroko in da jim manjka samo še uradno vabilo. Potem ni tako brezosebno razpošiljati vabila po pošti no. Sicer pa tudi če ne vedo, bodo vsi razumeli, da si noseča, da imata veliko obveznosti glede poroke, da je še dopust in da zares ne uspeta k vsem še osebno priti. Meni se ne bi zdelo ob takih pogojih nič čudno no, res pa je da jaz ne kompliciram preveč....
Lahko pa ti rečem da vsa midva že zelo zgodaj spomladi (ko še nisem bila noseča), začela z organiziranjem vsega skupaj, pa sva imela kljub vsemu en kup dela.user posted image

Kar se pa tiče dojenčka pa ne vem no, imam občutek da bo fantek pa imam željo po fantku, zdej pa ne vem, če ni občutek posledica prevelike želje user posted image  Bomo videli, sej ni ako zelo pomembno, samo da je zdravo ane?!

Urša08; A ti že čutiš premikanje? A ni še mal zgodaj?
No jest jih še ne, res pa je da sem mislim da zadnja v januarju (28.1) tako da imate kar nakej prednosti pred mano user posted image .
Imejte se lepo, z upanjem na kakšno plohico in nakoliko nižjimi temperaturami vas lepo pozdravljam user posted image .

lokvanj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 616
27.7.2006 12:51:08   
LUNA06
lokvanj Ja tko je, imava spisek za 35 vabil (pišem jih sama), in vse to raznest bi bla res muka, če računam da imamo ljudi z Dolenjske, Primorske, Ljubljane, Medvod, LukovicePostojne, Švice....morda če bi blo malo več časa.Kaj si pa ti napisala v vabilo, si točno napisala tud ure obredov?Jaz tega ne pišem, ker bova potem itak vsakega posebej poklicala in povedala kje se dobimo.V vsakem primeru bo ločeno, ker so njegovi s Primorske, moji pa Dolenjske.

Ja tudi mene skrbi da tale občutek punčke izvira iz želje po punčki...no bomo vidli.
A to pomeni, da morda tudi jaz ne bom mela UZ, pregled imam ravno na zadnji dan 4.meseca, to je 17T 3/7?Pišuka, pa tok sm se veselila, no nazadnje sem imela UZ 5.6., potem pa NS 29.6.

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 617
27.7.2006 13:22:35   
Urša08
Lokvanj jaz  sem enkrat začutila kot ene mehurčke in to naj bi bilo to. Ampak od takrat pa nič več. Tako da nisem več prepričana ali je bilo to res to.

Luna 06 prvo čestitke ob poroki. Ko se spomnim svoje je opravkov kar precej ampak je to luštno pripravljanje. Midva sva v vabilih imela napisano uro in kraj obredov, ni pa to nujno. Naredi tako kot ti paše. A pregled imaš pa ta ponedeljek? Ne obupat lahko da ti bo ultrazvok naredila. Mene so mal prestrašle punce, k so rekle da so njim samo srček poslušal ni bilo pa ultrazvoka. Sporoči ko boš s pregleda kaj so ti naredili.

A mogoče  katera ve kako je s temi tedni in meseci? Kdaj nastopi peti mesec - v katerem tednu? Različne informacije sem zasledila? Jaz sem sedaj v 17 tednu - je to začetek petega meseca al ne?

Lepo uživajte kljub user posted image vročini.
Papauser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 618
27.7.2006 14:29:22   
LUNA06
Urša08 hvala za čestitke.
Jaz računam mesece tako kot tedne - od prvega dne zadnje user posted image , torej bom peti mesec začela pri 17T 4/7, torej v 18 T.Sej ne vem če obstaja kako pravilo za mesece.
Drugače pa vzami, da je PDP zadnji dan 9.meseca in od tam nazaj zračunaj kdaj se potem začne peti.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 619
27.7.2006 14:49:44   
zojaB
Lep pozdrav punce,

se dolgo nisem javljala, ker se skos potepam okrog pa mal na morje skočim vsake toliko, sem pa full happy, ker mi je g. kar lepo dala na bolniško verjetno do konca, čeprav vsake toliko časa še skočim v službo, ker se jim preveč nabere pa eno punco uvajam, drugač pa res prov uživam, počutje je na splošno dobro, razen vsake toliko močnih krčev v sp. delu trebuha pa občasno kakšen rjavkast izcedek.

LUNA06, vse čestitke za poroko želim ti, da bo čimmanj naporov.

Takoooo me firbec matra, koga imamo v trebuščku da bi najrajš šla h kakšnemu privat g. in plačala...user posted image

Drugače pa jaz svojga srčka že čutim ampak čisto nežno, najbolj zjutraj še posebno, če ležim nekaj časa na boku in se nato prevalim na hrbet se trebuh kar  malo izboči  tam kjer je pikica in je trebušček na otip malo trši,  prav prisrčno se mi zdi in pol se mal božava in pogovarjava, dokler se spet ne premakne.
Moj šesti čut mi govori, da bomo imeli fantka, sama posebne želje glede spola nimam, vseeno mi je kaj bo, ker se ga neskončno veselimo in že težko pričakujemo... bomo videli.
Malo me skrbi le to, da se mi kilogramčki pridno nabirajo +4, če bo šlo tako dalje bo do konca kriza, še večja pa po porodu, ko bo vse to treba dol spravit.user posted image  Trebušček pa je tudi že zelo konkretno viden.

Lepo uživajte in božajte svoje lepe trebuščke.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 620
27.7.2006 16:48:21   
Adelina
Pozdravček vsem!
Ste pa pridne danes. Sem vas kar nekaj časa brala, da sem prišla do konca.
Luna06 in Lokvanj čestitke k skorajjšnji poroki!

Jaz pa enostavno nimam nobenega občutka, kaj  bo. No, mogoče se mi mal zdi, da bomo imeli še enega fantka, mi je pa vseeno, koga nosim.user posted image  Sem ga pa tud jaz zdej mislim, da občutila-v bistvu mehurčke-ampak zelo rahlo, če ležim na hrbtu. Glede UZ pa-meni ga je v prejšnji nosečnosti skoraj vedno delal, ker sem okrog 12. tedna malce zakrvavela in sem morala kakšen mesec počivati. Pol se je uredilo,ampak UZ mi je pa vseeno skoraj vedno naredil, tako da ne vem ali je to kar njegova praksa. Drugače pa naj bi ti "pripadali" 3 ultrazvoki (12., 20., in mislim da okrog 32. teden). Sicer pa odvisno od ginekologa.

Pridne bodite in uživajte!

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 621
27.7.2006 17:59:40   
bucka01
ojlauser posted image
Da vam še jaz povem mojo izkušnjo z ultrazvoki.V prvi nosečnosti sem imela
 1 uz pri 12 tednu,
2uz pri16 tednu
3uz pri 20 t.
4uz pri24 t
5 uz pri 28 t
6uz pri30t
7 uz pri 33t
8 uz 35 t
9uz pri 38t
10 pri 39t
to so tedni ko sem videvala svojega fantiča  20 tednu in v 30 tednu pa je fantička še dodatno premeril (obseg trebuha,glavice,hrbtenica,srce,želodček in lego posteljice).
Ter do 20 tedna je bil pregled opravljen skozi nožnico potem naprej pa zunanje.Tako je pri mojem ginekologu.
ČAW-ČAwuser posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 622
29.7.2006 22:39:24   
adriana_m
Kako kaj vaši trebuščki?

Če vas zanima kako je to različno pri ženskah si malo poglejte spletno stran:

http://pregnancy.about.com/cs/pregnancyphotos/l/blbellyindex.htm

Uzivajte,

A. user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 623
30.7.2006 0:45:04   
bucka01
 Ojlauser posted image
Adriana_m zelo zanimivo stran si našla saj kar nebi človek verjel če nebi videl kakšne so razlike nekatere imajo v 12 t take trebuščke kot ga jaz sedaj v 14t še nimam saj pri prvem je tudi meni zrastel trebuh tako da je bil lepo viden šele v 20 tednu prej je bila pa samo odvečna kilaža okrok pasu kot sedaj.Pa nič zato važno da moj korenjak oz.korenjakica pridno raste.Trebušček pa bo kajkmalu dobil svojo obliko.
Lahko nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 624
30.7.2006 8:02:07   
jasnika
Pozdravljene nosečke!

No pa smo se tudi mi vrnili iz dopusta, bilo je fajn po pričakovanjih, kopala se nisem preveč mi ni bilo, sem bila preveč lena, tu in tam sem se le namakala ob strani, ampak bilo je res fajn.

V četrtek imam pregled in komaj čakam, trebuh se mi že zelooo pozna je kar velik, kil sem tudi že nekaj pridobila, mam zelo velik apetit, najraje solato in krompiruser posted image
drugač počutim se kar ok, samo čakam kdaj se bo kaj premaknilo v mojem bušiju, se mi je zdelo da se je že, sedaj pa spet nič, no bomo videli kdaj se bo začelo zares.

LEPO JE DA SEM SPET MED VAMI IN VAS Z VESELJEM BEREM

lepo se imejte in pazite na svoje bebiceuser posted image user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?