puncica
|
Ojla punce Kako lepo za vse spodbudne beseda ampak.... ...še vedno v enem kosu in lepo brez popadkov, no tu pa tam se kakšen prikaže, jaz pa že vstrajno čakam da bi ja mi kakšna voda odtekla al pa čep ven padel, pa nič od nič. Res ne vem kaj je bilo tist dan zadnič, na 10 min popadki od dveh do večera ko sem zaspala ponoč pa blažen mir Pa nobenga stopnjevanja in nobenga zaviranja, skoz natempirano na 10 min. Moj je že kr mal . Pa skoz spraševal a te že pelem, jaz pa ne še, ni še to to, ti bom že povedala. No na konc pa ni bilo iz tega nič. Zdej pa spet čakamo, se mi pa zdi da se mi je vse bol dol premaknil in tamal se mi je čist umiril, moram kr štet brce, da jih je kakih 10, pa izcedek je spet tu, antibiotiki nič niso pomagal ja no, upam da bo čim prej. Ja včeri smo pa užival v živalskem vrtu, sem misla da bo kriza, pa je blo vse čist ok, nobenih bolečin, bi lahko tam hodla še ure, kot da ne bi bila noseča Tamala uživala 100 na h, pa še eno RR-jevko sem srečala. Ja nič zdej grem pa še v trgovino tud jaz bom verjetno delala danes skutne palačinke MMMMMMMMM DeVilla še enkrat čestitke Ja pa LARI tud čestitke seveda Pa še seznamček... ČESTITKE MAJČICAM MAMICAM 15.4. TAJA - žmož (PDP 21.5) 17.4. ROK - Panda1406 (PDP 14.5.) 25.4. SARA - Linča (PDP 7.5.) 26.4. LUCIJA MAJA - DeVilla (PDP 6.5.) 2.5. MIJA - LARA (PDP 1.5.) Kje so fantki MAJČICE NOSEČKE 01. maya2, Trbovlje 04. petka, Ljubljana 05. Mari71, Postojna 07. lenika, Novo mesto (Matic ) 08. puncica, Ljubljana 08. Shesha, Ljubljana 10. Barbs, Ljubljana 10. mojca75, Postojna ali Ljubljana 10. mojsoncek, Ljubljana 12. bajko 12. lana, Trbovlje 13. MiaSophia 14. majamo, Maribor 15. auroraa, Trbovlje 16. cofek, Trbovlje 17. sonca, Maribor 22. mammika, Jesenice 22. MarijaPo, Postojna (Eva ) 23. aljča, Trbovlje 23. tt79 25. Nataša31, Jesenice 26. Tina15 29. pikicaa, Trbovlje 29. Lara28, Maribor 29. TiaSara, Ljubljana