|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 1.6.2006 8:01:22
|
|
|
|
Špelka
|
Čao! Danes držimo pesti za čiško, ki ima danes punkcijo! Da bi čim manj bolela in bi ven dobili veliiiko zrelih lepih jajčk! Pa ne pozabi poročat, kako je bilo! Ko sem včeraj gledala seznam, me je skor kap, ker naslednje, k smo na vrsti za punkcijo, smo pa že jaz, Zigkar in Pika ! Uh, sotrpinki, a se že kej pripravljata? Jest se že - sem si zadnjič kupla par unih fajn velikih belih bombažnih gatk - moj pravi "ta nunskih"! Torej, sem jih dala veselo prat, hkrati z šlafrokom! Da bo suho in zlikano do punkcije! No, moram pa še do takrat zlikat ene 3 stroje cunj, ker pol verjetno vsaj kakšen teden ne bom mrdnila niti z mezincem! Moj je že obljubil, da me bo crkljal kot princesko! Naša Biba 1 ima samo še 2 dni do srečanja s svojimi - upam, da si danes že veliko boljše in se počasi tvoje ranice od punkcije celijo, da bodo otročički prišli v toplo in zdravo gnezdece, kjer bodo ostali 9 mesecev! Tud lajna se nam nič ne oglasi, da bi poročala o kakšnih filingih.... Aja, še to: Pika - a si se včer naspala? Jest sem šla zdej že 2 dni kr popoldne za 2 urci mal odspat! Pa še eno vprašanje: kako ve v jajčnikih doživljate - čutite stimulacijo? Mene kr včasih orng boli, da si mislim, uh, madona, kaj tam notr raste! Pol pa spet nič, kot da se ne bi nič dogajalo in se ustrašim, da sew nič ne dogaja! Ful zanimivo! No, bejbe, mejte se in pište!
< Sporočilo je popravil Špelka -- 1.6.2006 8:03:05 >
|