|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
30.5.2006 21:30:41   
pika74
Hej Špelka user posted image  če tkole računam... pol bom jest tud imela punkcijo tam nekje v sredo... ampak sevede sam teoretično... se pravi, če bom imela tako kot biba 1 . Kar pa sevede ni nujno, da bo. Itak ima vsaka mal drugačne reakcije na gonal... ampak. Vseen sam mal računam. Se prav se bova hkrat nek tresle user posted image .

moj buši pa kr raste...user posted image user posted image ... ma od pašte, da ne bo pomote user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 176
30.5.2006 21:42:20   
*Karmen*
Čao, čvekice!!!

Zdaj moram pa še jaz raport naredit. Danes sem mela 1. UZ. Pri prvem postopku nisem bila nič kaj preveč pridna kokoška. Na koncu sem pridelala 10 jajčec. V tem postopku jih je do sedaj 7. Bomo pa videli, če se bo pojavil še kakšen več. Se je pa zgodilo nekaj super dobrega. Tudi moj desni jajčnik (ki naj sploh ne bi delal več) je pridelal en folikel user posted image !!! Se mi je kar zdelo, da se tudi v njem nekaj dogaja, ko me je nekajkrat kar močno uščipnilo vanj... Zdaj pa sledi v petek 2. UZ. In ta dan dobim že 10. injekcijo Menopurja. Po mojem bo ta doza samo polovična in če bo tako kot v 1. postopku bom v petek zvečer že dobila tudi stop injekcijo. Potem pa v nedeljo punkcija. Vsaj tako predvidevam. ET mi bo pa verjetno delal v sredo, al kaj? Pol pa zaslužen počitek user posted image !!! Jupi user posted image !!! In nestrpno čakanje user posted image ...

Vidim, da se je iglavkam pridružila tudi naša Ija. Ija, a si bla danes pri Reškotu? Mal se opiši. Mogoče se te bom pa spomnila, čeprav sem spala z odprtimi očmi. Jaz sem bila cela oblečena v jeans. In z mojim dragim sva se skoz smejala, ker sva mela ene tok hude debate, da je blo kar hudo... A ti je kaj znano?

Pika in Špelka: vidim, da dobro prenašata te drogeraške dneve. Sej, če tko dobro premislimo, nam sploh ni nič hudega, a ne? Jaz se bom edino jutri zjutraj mal tresla, ker mojega srčka ne bo doma in mi bo injekcijo prišla dat moja mama... Joj, vem, da bi si jo lahko dala sama, ampak... To bi zgledalo nekako takole: iglo bi si prislonila na tazadnjo, tazadnja bi se mi pa izmaknila. In bogve do kod bi prišla s tem izmikanjem. Hiša je kar velika in preden bi ujela sama sebe... bi že rahlo zamudila v službo...

Tako, zdaj pa tudi od mene en lep pozdravček. Pa vsem mnogo sreče!!! Jutri se pa spet slišimo na raportu. Karmen.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 177
31.5.2006 7:59:17   
Špelka
Ja, Pika, zna bit da bova skupaj strašili v unih grdih spalnih srajcah po GK in čakali na punkcijo in se tresli.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Trebuh pa tud men kr narašča in otrdeva, pa ne vem od česa, ker kot rečeno, sem odkar se špikam shujšala za 2 kilci... Ma, zna bit, da je od Gonala.... user posted image  Včer sem poskusla mojmu user posted image  opisat, kako se počutim v trebuščku. In saj ne da prou boli - samo kot da je neki odveč tam notri. user posted image user posted image user posted image  Torej - preživela že 5. Gonal. vsak dan gre malo težje v trebuh, pa ne zardi razbolelosti, ampak zaradi psihe, k si kr predstavljam, kaj dela tam notri..... user posted image

Torej - karmen - bravo za tvoj desni jajčnik! user posted image  Morda bo prav ta en folikel tisti pravi....

Biba 1 - kako kaj počutje 2 dni po punkciji? Že prenehalo bolet? Še tri dni in spoznaš se s svojimi user posted image user posted image ! Blagor ti! user posted image

Sisy - upam, da se kmalu oglasiš tukaj gor in poročaš, da se O veselo najavlja, in s tem tudi pestovanje tvojih user posted image user posted image user posted image !

Ija - ali si že pokasirala prvi dve injekciji Menopurja?
Nič pa ni ne doha ne sluha od nenitre, čiške, Skorpije (ki se tudi veselo že špika....) user posted image . Dejte no ,punce, oglaste se malo in nam povejte svoje zgodbe, sej ne grizemo! user posted image

No, lep dan vam želim, pa saj se beremo!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 178
31.5.2006 9:43:18   
vampirka
Dobro jutro! Ja, čist ste hude, bejbe! user posted image  AKCIJA na kvadrat!

Karmen, user posted image  za tvoj jajčnik! In če imaš že zdaj 7 jajčk, bo ziher še kaka več do petka (pa za info: 10 jajčk je dober pridelek!!!). Špelka, tudi jaz sem do punkcije 2 kg dol vzela (zgleda da je to od zdravila). Ampak sem potem po transferju v enem tednu vse pokasirala nazaj (gre izgleda samo za nihanje nivoja vode v telesu user posted image ). No, potem pri hiperstimulaciji pokasiraš še vsaj 3kg (ampak to izgine tik-tak)... Zdaj pa imam spet 2 kg več (samo teh sem vesela user posted image )!

Vsem skupaj en velik user posted image  ter šopek user posted image ! Pa sonček je spet posijal!!! user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 179
31.5.2006 12:20:25   
čiška
Lep pozdrav punce!Vidim,da ste pridne ,nekatere se še špikate ,nekatere se še boste, nekatere smo pa že fertik s tem drogiranjem:)user posted image Jest sm mela včeri stop inekcijo tako,da je jutri punkcija.Dons sm že popapala dve tabletki,da se mal ščistis tko,da bom cel dan najbrž na wc-ju.Pridelala sem jih 8 upam,da bosta vsaj dva v redu,če že ne kar vsi(fajn bi blo).Punkcije me je kar strah,ker berem forum in nekatere pravijo ,da jih boli za znort.Upam,da ne bo tako hudo!Evo to je moj raport:)Vsem želim čim lažje prestajanje tega postopka in da,vse zagledamo magičneuser posted image user posted image user posted image .P.s.jutri javim,kako je blo!Čao!Lep dan!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
31.5.2006 14:01:54   
biba 1
Ojla!

No, ne vem a sem jaz tko občutljiva al kaj, ampak mene še vedno vse boli!user posted image

Sicer pa dans lahk že vsaj lulat hodim večkrat (glede na to kolk spijem), ampak preden priteče boli ko hudič...user posted image  Upam, da se bo mal unesl vse skup do sobote!
Kaj pa ostale, ki ste že doživele punkcijo? Kak ste se počutile ve? Ma ne vem al bi me moral bit strah al je to normalno?

Drugače pa "špikalice", vidim da vam gre dobr in to je super user posted image user posted image !

Pa ne preveč resno vzet mojga jamranja, saj se je vse splačalo, se je treba osredotočit na cilj...user posted image !

Aja pa še to! Ne upam si poklicat v laboratoij, da vidim, če so se moje pikice oplodile in če se razvijajo....user posted image  Sem prpa, a?
Verjetno bom klicala jutri al pa v petek, če me ne bo spet prpa stisnla user posted image ! Se bojim, da mi user posted image ....
Kako ste druge babnice ravnale?????

Pa no sej sem drgač fejst optimistična in vesela punca in se ne dam!user posted image

Pište še babnice, pa SREČNO VSEM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 181
31.5.2006 17:57:03   
pika74
Ojla cvetke marjetke user posted image ,

kako ste kaj?
Jaz sem dons ful zaspana. Zgleda, da je gonal začel delovat. Danes sem dobila 4. šprico. Še eno jutri, potem pa v petek prvi UZ. Dejte mi neki povedat: kolk stran od popka si dajete injekcije tiste, ki si jih dajete v trebuh? Mene sta zdej dve kar neki bolele. Jih mam že zadost user posted image .

biba 1 ti pa le počivej. pomoje je punkcija kar šok za telo. Ne preveč hitet. Vzemi si čas.

Špelka user posted image  - midve bova najbrž res strašile po GK z unimi grdimi haljami user posted image user posted image  buuuuuuuu kr vidim, da bo sam smeh user posted image user posted image user posted image .

zigkar - vidiš, včasih se tudi jajčniki prebudijo user posted image user posted image  bravo user posted image user posted image .

ostale frčafelce - pa lepo bodte in lep dan še naprej vsem skup user posted image

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
1.6.2006 8:01:22   
Špelka
Čao!

Danes držimo pesti za čiško, ki ima danes punkcijo! user posted image user posted image user posted image Da bi čim manj bolela in bi ven dobili veliiiko zrelih lepih jajčk! Pa ne pozabi poročat, kako je bilo! Ko sem včeraj gledala seznam, me je skor kap, ker naslednje, k smo na vrsti za punkcijo, smo pa že jaz, Zigkar in Pika ! Uh, sotrpinki, a se že kej pripravljata? Jest se že - sem si zadnjič kupla par unih fajn velikih belih bombažnih gatk - moj user posted image  pravi "ta nunskih"! user posted image  Torej, sem jih dala veselo prat, hkrati z šlafrokom! Da bo suho in zlikano do punkcije! No, moram pa še do takrat zlikat ene 3 stroje cunj, ker pol verjetno vsaj kakšen teden ne bom mrdnila niti z mezincem! user posted image  Moj je že obljubil, da me bo crkljal kot princesko! user posted image

Naša Biba 1 ima samo še 2 dni do srečanja s svojimi user posted image user posted image  - upam, da si danes že veliko boljše in se počasi tvoje ranice od punkcije celijo, da bodo otročički prišli v toplo in zdravo gnezdece, kjer bodo ostali 9 mesecev!

Tud lajna se nam nič ne oglasi, da bi poročala o kakšnih filingih.... user posted image

Aja, še to: Pika - a si se včer naspala? user posted image  Jest sem šla zdej že 2 dni kr popoldne za 2 urci mal odspat! user posted image

Pa še eno vprašanje: kako ve v jajčnikih doživljate - čutite stimulacijo? Mene kr včasih orng boli, da si mislim, uh, madona, kaj tam notr raste! Pol pa spet nič, kot da se ne bi nič dogajalo in se ustrašim, da sew nič ne dogaja! user posted image  Ful zanimivo!

No, bejbe, mejte se in pište!

< Sporočilo je popravil Špelka -- 1.6.2006 8:03:05 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 183
1.6.2006 8:05:52   
lajna
DOBRO JUTRO kaj jutro zame je že ornk dan saj že cel teden vstajam ob 4 30 kot da bi že imealuser posted image . Ja veste imam leglo kužkov doma 7 komadov starih 6 tednov komaj jih lovim po dvorišču v svoji okrasni gredi imam namesto rož kužke. Vam povem živa norišnica 4 krat na dan hrana (čokolino pa gris pa makaroni z jetricami pa briketi pa še mamo mal podudajo) pol pa to nič mira ne da kr naprej nekaj šnofajo in vlečejo kar koli najdejo. Da vem ne povem kakšni so ko se odpravijo v vrt ob svem tem dežju si lahko predstavljate. Tako da vam po pravici povem da se sploh ne spomnem da sem imela v petek 26 5 transfer enostavno ni časa ob vseh teh pasjih vragolijah, tako da nisem prav nič obremenjena in mi je prav fino.MOJA PSIHA SI JE KONČNO MALO SPOČILA IN SE UKVARJALA ŠE Z DRUGIMI STVARTMI NE SAMO Z BO DOJENČEK ALI NE BO DOJENČEK IN TAKO ŽE KAR NEKAJ ČASA.

TAKO DA HVALA BOGU ZA 7 PASJIH NAVIHANCEVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA FINO SE MEJTE LP LAJNA

ŠE NEKAJ DRUGAČE SEM PRAV SUPER FAJN NIČ MI NI NIČ ME NE BOLI NIČ NE ŠPIKA SAMO SPANCA MI MANJKA TO PA TAKO VESTE ZAKAJ   ČAO

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 184
1.6.2006 8:11:12   
Špelka
Uh, lajna, ja, ti pa maš dela! Pa kolk pridna - vsak dan ob 4.30 vstaneš! user posted image  Ja, dobra šola pred user posted image user posted image , ni kaj! Pa pozdravi svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in veliko user posted image  pa še svoja dva user posted image user posted image ! user posted image

LP, Pa le še kaj se javi tuki gor!

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 185
1.6.2006 10:38:36   
biba 1
Ojla!

Špelka, res še 2 dni, ampak me je pa strah veš... ravno sem klicala v lab., kjer pravijo, da so še 4 zarodki.user posted image user posted image user posted image  Drugega nočjo nč povedatuser posted image .

Sej vem, da so 4 o.k., ampak upam da bodo preživeli do sobote, da se pridejo gret k meni!
Drugače sem danes že boljše, manj že vse skupaj boli!user posted image

Veš, drugače sem pa jaz ob teh hormonih tud bla kar naprej zaspana in sem lahko zaspala kadarkoli...kjerkoli.... No to me še kar ni spustil, tud zdaj kar spim. Se mojuser posted image  sprašuje, kak lahk tolk spiš? Pa pravim, brez problema!user posted image

Punce, še malo pa bo!

LP

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
1.6.2006 12:21:22   
čiška
Lep pozdrav!Joj, kolk je fajn tale forum,ker ste vse tolk fajn punce,pa lepo je ker,si dajemo voljo za vse kar nas še čaka.V glavnem punkcija kar boli ,ne morem rečt da ne ,čeprav sem vzela inekcijo proti bolečinam,pa še doma sem vzela nalgesin na svojo roko.Grozn mi je blo, ker nisem vedla kakšno bolečino lahko pričakujem.Bolečina je podobna močnemu špikanju oz.cukanju.Potem, ko sem vstala mi je kri kar po tleh kapljala ,mi je blo kar malo nerodno(sej so vsega navajeni)user posted image Vprašala sem kolk jih je v redu(celic)in jih je sedem tko ,da sem ful veselauser posted image user posted image user posted image user posted image Zdele ko sem prišla domov je bolečina že pozabljena,čeprav lulat si sploh ne upam.user posted image V glavnem se da preživet ni pa prov luštn!!!Pa fino je ,da si čim bolj sproščen,da nimaš mišic napetih.Transver imam v torek 06.06.06(dober datum a ne?).Tko zdej pa morm it k me moj ganja iz računalnika.Držte se!Lep dan!

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 187
1.6.2006 12:26:47   
Špelka
Čiška, čestitke za punkcijo user posted image  in veliiike user posted image za 6.6. (res dobr datum) in še naprej do testa in rojstva!

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 188
1.6.2006 13:45:25   
biba 1
Čiška bravo, da si pogumno preživela punkcijo!user posted image
Zdej pa počivaj, počivaj, počivaj, da bo 6.6.06 vse lepo toplo pripravljeno za sprejem tvojih user posted image !!!!

Nočem te strašt, ampak verjetn te bo jutri še bolj bolelo, tako da res POČIVAJ!!!! (pa vmes lahk zame pesti držiš, mam transfer v soboto!)

PA SREČNO DO KONCA!user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
1.6.2006 14:25:51   
čiška
Ojla!Sem že prej hotla povedat tebi biba 1,da nisi nič bolj občutljiva kot jaz,pa me je moj steru iz računalnika,k ne more brez njega živetuser posted image Bom probala počivat ,ampak sej veš kakšne smo ženske,sm takoj šla cune obesit.Evo, zdej bom šla pa res mal pančkat.Špelka,hvala za lepe želje in tudi tebi želim vse vse naj naj boljše!Za bibo držim pesti,da bo vse v redu in da bo čez 14 dni user posted image ,za vse ostale punce,ki pa se še špikate pa dajte možgančke čim bolj na pašo,ker nam nobeni ne pomaga ,če se še dodatno trpinčimo iz nervozo!!!!!Sej vem,da sem zdej pametna ,ampak jest grem step by spet, pa bolj na izi!Upam,da bo kej s tega:)Evo, spet je moj možek domov prišel in moram seveda,spet dol z računalnika.lp

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 190
1.6.2006 22:55:04   
pika74
Se vam samo na hitr javim, ker moram potem spat. Zjutraj moram bit navsezgodaj v Lj.

čiška in biba 1 - vidve sta iz tahujžga že ven. user posted image user posted image  - zdej pa le merkejta nase! Bomo držal pesti, da se prime!

Špelka - glede spanja - ni in ni ga zadost. Sam tud popoldne mi še ni ratal it spat. Zmer je neki za delat. Včeri sm šla pa rajš ven, kot spat, ker je bil lep sončk user posted image . Drugač me pa že kar špika in vsake tok cajta kar neki not žokne u jajčnikih. Neki se dogaja notr. Sam upam, da bo tud kej iz tega, da nau sam pr špikanju ostal.

Ženske, držte se!

Pa mirno noč in lepe sanje user posted image .

Grem u flike user posted image

pika74
user posted image

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 191
2.6.2006 8:32:28   
Špelka
Čao!

Se malo popišem še jaz: torej - po prvih kar hudih bolečinah v jajčnikih se je zdaj stanje nekoliko umirilo - jajčniki me špikajo na vsake toliko, neke hude napihnjenoti pa ni. user posted image Zdaj me že kar skrbi, da bo pridelek bolj klavrn? user posted image  No, saj bomo vse videli v ponedeljek.

Pika - ti imaš dons že UZ, ne? Držim ti pesti da bi bilo foliklov ravno prav! user posted image  predvsem pa kvalitetnih!

Bibo samo še en dan loči od srečanja s svojima dvema user posted image user posted image ! Biba, upam, da se ti teli 4 obdržijo!

Karmen in Ija - a vedve sta pa kar pr Rešu ostali, da se nč ne javita? user posted image Karmne, ti maš dons tud UZ - upam, da so folikli že dovolj zrasli in dobiš danes že stop!

Čiška - ti pa nikar ne obešaj cunj! Reci dragemu, naj namesto računalniku posveti nekaj časa tebi in te razvaja! Ker po mojem punkcija res ni kr tko mačji kašenj za telo! user posted image

Kokoska - a user posted image  je že prišel? Kmalu, pa boš ti tudi na opojnih substancah! user posted image

Ja, ja, punce, kmalu se bo začelo navijanje za pozitivne teste user posted image user posted image : lajno loči samo še teden do rezultata (ki MORA bit pozitiven), potem bo Čiška, Biba, in tako naprej! user posted image

Tko da, marčice, smo že krepko v drugi polovici naših postopkov - ŠE MALO IN BO! Potem pa veselo na user posted image  se spočit!

< Sporočilo je popravil Špelka -- 2.6.2006 8:36:52 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 192
2.6.2006 11:31:12   
lajna
halo!

Ja Špela morje komaj čakam vendar ne vem kako bo kaj ko pa je prav obupno vrema JUNIJ pa bomo kmal spet začel kurt. Ne morš verjet tole vreme je čist zmešan. Drugač pe sem čisto OK še vedno mi ni nič še vedno pasje okupirana in komaj čakam da vidim tu gor same user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . To si po tolikem času in mukah vse resnično zaslužimo.

Vampirka pa ti kako kaj?

Mojca 9000 vse OK?

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
2.6.2006 12:34:27   
vampirka
Vampirka drži pesti za vse vas! user posted image  In se sploh ne pogovarja o kakih negativnih testih!!! user posted image  Vreme je res ubijalsko in bi bilo najbolje pobegnit v kake tople kraje! Tako pa si junija pripravljam toplo user posted image  user posted image ! Upajmo, da se kmalu otopli (saj potem nam pa spet ne bo prav user posted image )... Bodite pridne in ne paničarit! user posted image

Ne morem vam reči, da uživajte na sončku...pa zato uživajte s svojimi user posted image ...moj me je včeraj peljal v kino in mi prvič kupil svoje kokice - ker, če kupiva samo ene, pravi, da mu vse user posted image  pojem user posted image user posted image !

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 194
2.6.2006 13:51:53   
*Karmen*
Ojla, čvekice!!!

Tukaj je še moje poročilo. Ne, Špelka, nisem ostala pri Rešu. Si moram pa od danes naprej dajat v tazadnjo injekcijo Menopurja, v trebuh pa injekcijo Cetrodita. Ampak špikanje v trebuh res boli manj kot v tazadnjo. Kdo bi si mislil user posted image . Ja, s pridelkom je pa tako: na levi strani sedem jajčkov in na desni kar TRI!!! To pomeni, da je moj desni jajčnik "proradio" user posted image !!! V nedeljo pridem zjutraj še po polovično dozo Menopurja, zvečer pa dobim stop injekcijo. Se pravi, da bom imela punkcijo v torek zjutraj. Joj!!! Zdaj  berem vaša poročila s punkcij in me je spet strah kot sto user posted image !!! Skoraj na kolenih prosim ne vem koga, naj bo druga punkcija vsaj malce podobna prvi, če že ne bo ravno taka. Tako punkcijo kot je bila moja prva privoščim čisto vsem puncam tukaj gor!!! Nič bolečo, pa da greš pol takoj na kavico in na pizzo, pa da tudi kasneje nimaš niti najmanjših bolečin...

V glavnem pa čestitke za ČIŠKO, ki je svoje najhujše sanje že odsanjala user posted image user posted image user posted image !!! Čiška, zdaj te čaka pa vse tisto najlepše!!! Me se pa še tresemo user posted image ...

Nič, punce, se bom počasi poslovila, se grem naprej trest... Lep pozdrav vsem in se čimprej spet beremo!!! Karmen.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
2.6.2006 14:04:46   
*Karmen*
Oh, punce, neki sm se spomnila. Poročila z moje prve punkcije namreč. Za vse tiste, ki vas čaka prva punkcija in pa za take, ki smo jo že dale skoz pa se druge bojimo ravno toliko kot ve svoje prve. Čisto na zadnji strani tega foruma (na 6. strani) si oglejte podroben opis pod temo IVF,ICSI - februarčice (1. stran). Naslov "posta" je: Veselo poročilo o punkciji. Jaz sem zelo upala, da ta stran še ni romala iz foruma in sem malce pregledala stvari za nazaj. In res sem našla to tolažilno poročilo. Zdaj mi je pa veliko lažje pri srcu user posted image !!!

< Sporočilo je popravil zigkar -- 2.6.2006 14:05:20 >

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 196
2.6.2006 18:38:04   
pika74
Ojla šiške user posted image ,

dons sm bla na prvem UZ in G mi je našel kar nekaj pridelkauser posted image :

na levi strani:
  • en 14
  • en 15
  • en 12
  • en 11

na desni strani:
  • en 13
  • en 14
  • en 14

no, neki tazga. Mogoče sm kšno cifro falilauser posted image . ma sej ni važn. itak se bo še kej spremenil.

Dons sm dobila eno injekcijo gonala in eno cetrotida.
Jutri ponovim vajo in v nedeljo se narišem spet na UZuser posted image .

Sam neki: une injekcije cetrotida so pa fuuuuul VELIKE user posted image . Me je skor kap, k je ven potegnila un žebeljuser posted image . No, pol je pa naredla en manever in na konc je bla šponta čist normalna - huh user posted image .

Aja, pa še kri so mi vzel. In najprej ni najdla žile na desniuser posted image . K sreč sm mela pa še eno rezervnouser posted image roko (tadesno) in pol je le ratal user posted image . Madona, sm dons čist prešpikana. Leva rama, lev komolc, desna rama, desn komolc.

Ma važn, da se premika user posted image user posted image . Drgač se mi pa dons še bolj spiiiiiiiuser posted image user posted image .

Ajd, bodte korajžne in zobe na sončenje user posted image .

pa-pa
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 2.6.2006 18:40:47 >

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
2.6.2006 20:03:13   
Špelka
OOOO, PIka, sem se zdej nasmejala skor do solz temule tvojmu poročilu! user posted image user posted image user posted image  Sej maš super pridelk! Pa itak, da ti bo še kakšen zrastu! A so ti kej rekl, kdaj predvidoma boš fasala STOP - kdaj bodo obiral?

Tud jest sem fuuul zaspana, sam me moj ne pusti spat, k prau da nisem normalna! user posted image  Ma, sem mu jih naštela ene par - je šu koj cunje pobirat na podstrešno - mulc! user posted image  Tko, takle mamo, našim dragim pač ni jasno, da se z nami neki dogaja user posted image . Kdo jim je kriv.... sej bojo kmal vidl: user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 198
2.6.2006 21:52:37   
pika74
Ojla,

ti, nč niso rekl, kdaj bo trgatev user posted image . Sam to vem, da sm napihnjena kot balon in da mam zdele, k pišem na RR kr hlače odpete, k zapete ne morm več met user posted image user posted image . V nedeljo mi bojo oznan'l kdaj bo. Če nau kej posebnga. Ma upam,da bo kmal, k drgač bom mogla kšne nove cunje kupit. Oštja sm res že kokr user posted image .

Deci.... ja, ne bi dons o tem. Glih prej sva se spričkala. Mi je reku, da sm mu čist življenje zjuser posted image user posted image . Halooo pol pa rečte, kdo je na hormonih. Jst al onuser posted image user posted image .

Ma bomo prežvel. Še marskej hujžga smo, pa tud tole bomo! Kenedeuser posted image .

Aja, še neki mi povejte. A ste si vse dajale same Cetrotide? Oštja tuki ni nobenih navodil za te injekcije. Una sestra je bla pa dons tok urna, da sm od šuba vse pozabla. Sam uno velko iglo sm skoz gledala user posted image user posted image user posted image  in ko je dala not u ramo, sm sam user posted image user posted image . Zdej pa gledam tale paket in nobenih navodil ni zravn...user posted image  pa študiram, če bom prou skvačkala skupi te igle pa te dodatke. Pa neki not utakneš pa neki ven potegneš pa pol neki druzga gor natakneš. Jst bom zihr kej zbrklala. Nč. U skrajni sili - če nau šlo se pa do LJ zapeljem in mi bojo tam dal te cetrotide.

Ajd mejte se!

user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
2.6.2006 22:21:05   
biba 1
Pikica, sej boš ti to zmogla!!!! Takle je: vzameš šprico, ji natakneš ta debelo iglo, jo porineš v stekleničko, iztisneš vso tekočino, mal potreseš, da se zadeva zmeša, nato potegneš tekočino nazaj. Pol pa sam še zamenjaš velko iglo za malo pa zabodeš v kam pač ti zabadaš! Izi ko pasulj!user posted image

Dobra je tale tvoja bera, jaz sem jih imela na prvem uz 4, pa jih je blo na zadnjem uz 10, na punkciji pa še več! Tak da user posted image !

Mislim da boš imela punkcijo v torek, sredo!user posted image user posted image

Babnice, jaz grem jutri pogledat, če je kakšn moj user posted image  prežvel teh 5 dni brez mene in ga takoj vzamem k sebi! Držite pesti!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?