ija
|
Hej, punce! Še moje novičke - dons me je nepričakovano malo zgodaj obiskala (no ja, morala bi prit jutri ali pojutrišnjem ), tako da, Karmen, se jutri zjutraj mogoče vidiva pri Rešu. Sem se prav zasmejala, ko sem videla, da sprašuješ, če gre še kera - no, jaz grem. Bom mal špegala Skratka, jutri začnem zares - z Menopurjem. Karmen, praviš, da ti dajo na izbiro trebuh ali zadnjico? No, fino vedet - bom lahko celo noč premišljala Tko da se zdaj v bistvu pridružujem triperesni deteljici Špelka, Pika in Karmen, kar je fajn, ker potem smo štiriperesna deteljica, a ne? Punce, mislim na vse vas, neni, čestitam, tok sem vesela za vsako, ki ji uspe - potem se tudi moje upanje okrepi. Karmen, kar se pa bolniške tiče - jaz sem ta prvič ful komplicirala, pa Reša spraševala, pa je on rekel, naj nič preveč na to ne mislim. Sem pa šla po punkciji k mojemu osebnemu zdravniku in je v bistvu rekel, da naj povem, kako sem in da mi bo dal bolniško. Tako da je velik odvisno tudi od osebnega zdravnika in pa seveda od tebe, kako se počutiš, kaj ti je bolje, kakšno službo maš ... Pozdravček, Ija
|