|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 26.5.2006 21:48:22
|
|
|
|
*Karmen*
|
Čao, čvekice!!! Končno se tudi jaz malo javljam. V sredo sem začela z injekcijami Menopurja. Reško mi je dal na izbiro: trebuh ali tazadnja. Pa sem se kar za tazadnjo odločla, ker je že navajena špikanja... Pa še moj srček je bolj vesel, ko mi da injekcijo in vidi tisto kar je pač njemu všeč... Hja, počutje? Čisto ok. sam zaspana sem tako kot pri prvem postopku z Menogonom. Isti k ... Če bo to najhujše, bo kar za preživet. Še dobro, da sem bila ta teden v službi popoldne, da sem lahko spala po mili volji. Današnjega (tretjega) dne špikanja sem se še posebno bala, ker me je na ta dan v 1. postopku zgrabila taka migrena, da sem cel dan bruhala. No, zdaj je šel pa ta dan kar lepo mimo. Tudi zaspanost je danes že mal popustila. Hvala Bogu! Prejšnja dva dni sem bila sicer v službi, moje srce pa je spalo... V torek pa imam 1. UZ. Upam, da bo vse vsaj tako uspešno kot je bilo prvič. Ija, a ti si pa s špikanjem začela en dan pred mano. Fajn. Bomo lahko čvekale o tisoč in enem problemu drogeraštva. In Špelka - ti pa začneš jutri, a ne? Še ena čvekica več. Oh, kok vročih debat bo tukaj gor... Pika, a ti še čakaš na svojo M? Mogoče je pa ratal tik pred zdajci in si srečka ? Držimo pesti, da ti ne bo treba v postopek !!! Za Neni pa držimo pesti, da bo v torek zagledala !!! Zdaj pa še pomembno vprašanje. A ma katera od vas v torek zjutraj UZ al bom spet sama sedela pri Reškotu v čakalnici? Zdaj bi pa že prav rada kakšno osebno spoznala. V sredo, ko sem šla po prvo injekcijo so tam sicer bili trije pari. Pol pa gledaš izpod čela k njim in razmišljaš komu bi bila ta punca podobna. Hočeš povezat način pisanja na forumu z obrazom - pa nikakor ne gre. Sem že hotla kar vstat in se zadret, če je tukaj katera z RR ... Ma, tko, v glavnem je to vse. Sej sem vas spet čist založila s tem svojim romanom. Ampak, sej mi je oproščeno, a ne, zdej k sm tko boga ? Punce, lepo se mejte, uživajte vikend in se še kaj beremo! LP. Karmen.
< Sporočilo je popravil zigkar -- 26.5.2006 21:58:02 >
|
|
|