|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
6.2.2008 17:54:00   
dodi
kATER JULIJČEK TA VELIK ALI TAMAL?user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
6.2.2008 18:18:21   
PBJ
tamaluser posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
6.2.2008 22:20:30   
mayci
Dodi, dobrodošla med julijskimi čvekicami!user posted image
Vau, 10 otročkov je pa čudovito velika družina!user posted image  Bravo!

Lona, kako čudovito, da se Nejcu nič več na srčku ne pozna!!user posted image  Pa čestitke še za enega fantičkauser posted image ! A kaj brca?

Antigona, tvoj dragi pa res dela krasne fotke, sta tamalčka prav za v revijo!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
7.2.2008 0:50:45   
Kristina_1
LonaPo super da je s srčkom o.k. za oba.

Dodi dobrodošla. Sem že enkrat brala en tvoj post - porodno izkušnjo. Bravo za 10 otrok, pa s tako majhnimi razlikami.
Kako ti znese? Če sem preveč firbčna me kr napuser posted image user posted image .

Lepe maškarce. Naš pa ni tel niti slišat, da bi se kej našemu, je kr bežal od kostumov, k sem jih gledala. Pa drugo leto.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
7.2.2008 9:17:46   
lonapo
Dodi-vsaka ti čast, res. Meni ne bi nikoli uspelo imeti deset otrok. Pomoje se mi prej zmešauser posted image .
Včasih še enega komaj poštimam. Verjetno so pa tudi zelo pridni.

Mayci- ja tamali že veselo brca, najrajši zvečer in ponoči-se pravi da bomo bolj nočni.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
7.2.2008 9:40:19   
Antigona
Dodi svaka ti čast za tako družino user posted image  user posted image  user posted image . Sem prebrala tvojo porodno zgobo in kapo dol. Me pa res zanima kojšen trebuh si imela, ko sta bili dvojčici tako veliki?
Meni se je zdel moj trebuh v drugi nosečnosti ogromen, pa je bil samo en not. Čeprav je bil pa zelo velik in težak (4560 g, 56 cm)...

Pa še en aprošnja. Rada bi vidla slikice vaše četice, zato te prosim za geslo. Na oni temi spet sem tu je bil sicer link, vendar piše da nimate javnih albumov user posted image .

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
7.2.2008 9:44:33   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Dodi, dobrodošla med julijskimi čvekicami!user posted image
Vau, 10 otročkov je pa čudovito velika družina!user posted image  Bravo!

Lona, kako čudovito, da se Nejcu nič več na srčku ne pozna!!user posted image  Pa čestitke še za enega fantičkauser posted image ! A kaj brca?

Antigona, tvoj dragi pa res dela krasne fotke, sta tamalčka prav za v revijo!user posted image

Mayci tele fotke so ble moje. Sem za božička dobila enga ta mičkenga fotoaparata, da lahko še jst kej slikam, brez velikih priprav user posted image . Pa da dam lahko vsaj občasno "tekoče" fotke na RR in ne čez pol leta ko jih moj zrihta.
Sva pa včeraj končno zrihtala novo stran, čeprav je otroški (portretni) del še v pripravi. Je časa zmanjkalo.
http://www.medit-foto.com/
Lahko si pogledate, pa mi poveste kako se vam zdi...

Luka je danes končno brez vročine, zdaj samo čakam da neha še kašljat, hropst in smrkat...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
7.2.2008 9:48:57   
dodi
jih dam za danes pod javne albume-pol jih pa zapremuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
7.2.2008 9:51:35   
dodi
http://gartnercki.moj-album.com

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
7.2.2008 9:52:41   
dodi
¸zdaj pa šibamo zunaj-se slišimo popoldan,ko bo kaj časauser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
7.2.2008 11:48:39   
mayci
Vau, dodi, kakšna lepa družinica ste!user posted image  Čudovito!user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
7.2.2008 13:11:22   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Vau, dodi, kakšna lepa družinica ste!user posted image  Čudovito!user posted image

Se podpišem pod tole user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
7.2.2008 13:57:40   
Eca
Dodi- midve pa se spet srečavauser posted image , bova še tukaj kakšno izmenjali. Nisem vedela, da imaš tudi ti julijčka 2005. Vem, da imaš malo razliko med otroci, a nisem vedela da enako kot mi.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
7.2.2008 14:03:39   
dodi
Eca-Ja spet se srečavauser posted image user posted image user posted image  smo bli plodni v istih mesecihuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa čakam,da ati otroke pripelje domov,ker so imeli klekarsko šolo in da kosimouser posted image  

user posted image za vse pohvale!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
7.2.2008 16:03:05   
Meceno
Dodi, pa sej ne morem vrjeti, da imaš kar 10otrok, danes pa je to velika redkostuser posted image
No, upam da da občina, pa država kakšno pomočuser posted image  

Je pa zato toliko lepše doma in vrjamem da ti ni dolgčasuser posted image

Sem malo slikice pogledala, pa morem priznati, da dobro izgledaš ( mislim, jaz bi lase imela bolj skuštraneuser posted image , pa sej nimam predstave)
Mislim, res si ne predstavljam sebe s 10 otroci, pa a hodiš v službo tudi al kako ?
Saj če preveč sprašujem, me ignorirajuser posted image
Kaj pa hrbtenica, pa zdravje?

Pa eee julijke, imamo mentorico, ki nas lahko marsikaj nauči, mislim, mene šmrkljo predvsemuser posted image . Kako je zdaj s čevlji, pa cotkami....mislim, me z bobkovo včasih pretiravava  user posted image  Pa še kakšna cvetka se najdeuser posted image
Res, ste lepa družinica in upam, da se še kje kakšna najde v SLO.user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
8.2.2008 14:07:43   
dodi
Se najdejo ja-take družine-samo niso tolk na kup kot pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas moram prestavit na prvo stran.........kje pa ste čveke???????????????

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
8.2.2008 17:37:58   
Eca
Malo za popestritev:

Pride danes zjutraj Mark v kopalnico, jaz na školjkiuser posted image in mi reče, da se bi pogovarjal z mano.
Pa ga vprašam kaj bomo danes delali. Pričakovala sem odgovore v stilu, da bomo risali, šli na sprehod, gledali risanke, se igrali, se skrivali. Zmota.
On meni: "Danes bomo delali pecivo s bobončki!" (bonbončki)user posted image
Naš Mark se je odločil, da bomo delali pecivauser posted image . Pojma nimam kje je to potegnil. To pecivo z "bobončki" pa res obstaja in ga naredim  na vsake kvatre.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
8.2.2008 19:16:27   
mayci
Eca, pa ste res pekli pecivo, ste ubogali fanta?user posted image

Mi smo se pa danes malo na morje odpravili, smo bili na Debelem rtiču in v Kopru. Čudovito!user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
8.2.2008 20:08:31   
Eca
Ja, smo delali pecivo (se ne peče). Mama je takoj pogledala kako je založena s sestavinami in že smo rezali "bobone" in potem jih Mark zlaga v model, kamor se naložijo vse sestavine. Zelo rad pomaga pri kuhanju, predvsem pri peki peciva in tudi pri zlaganju stvari iz pralnega stroja, sušilca..... je zelo vesel, če lahko pomaga.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.2.2008 10:40:28   
Meceno
Kje ste babure?

Eeej kokoškeuser posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.2.2008 10:43:49   
Meceno
Eca, mi moraš dati recept teh piškotov user posted image , sicer mi smo zdaj tako, tako zdravi, kaj pa vi ?

mayci- a ste se tudi kaj kopali ? A imajo kakšen bazen ? Nisem še bila tam user posted image

Antigona kak pa ti ? Vidim, da si prisotnauser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.2.2008 12:48:27   
Antigona
Ah pestro e pri nas. V soboto je Žan začel jokat da ga boli uho in ga je moj peljal k zdravniku. Diagnoza zeloooooo vneto uho, tako da je doma in spet na antibiotikih. V ponedeljek pa je pokasiral še Luka. Ravno tako vneto uho, samo da on ni dobil ničesar. Zdaj sta oba sicer ok, ampak doma.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
13.2.2008 13:10:27   
Meceno
Boga maladva.Upam da je znosno doma in da ni preveč jokanja.

No, medve pa sva zdele imele en Tarin mesečni izpad....malo je prihlajena in je pred spajnem dobila fiziološko, a ko sem ji hotla dat še zdravilo potem not, se je odločila dretuser posted image

Pa sej če bi se ji dalo še kaj razložit v takem jokuuser posted image   Ma, moram it včasih kar stran od nje, jo vprašat ( beri : zelo naglas in jedernato, me sploh ne sliši, tako je glasna ), če se bo kmalu nehala. In še ipično metanje, cepetanje...praviuser posted image
Včasih je nerazpoznavna, kakor da sta v njej dve osebnostiuser posted image

< Sporočilo je popravil Meceno -- 13.2.2008 13:15:50 >

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.2.2008 18:41:24   
Eca
Ženske a niste opazile, da je bila tema zaklenjena? Zato pa ni bilo nobene goruser posted image . Sem posredovala tem "moderatorjem", naj odklenejo našo temo, pa so mi zgleda ustregliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, Meceno bom najprej dala sliko od peciva gor, da vam lušte naredim, pol pa vas razočaram, da rabite za to pecivo model, ki pa se ga v trgovinah ne dobi. Biznisov pa tu ne smem sklepat, tak da ne vem če naj delam reklamo s sliko user posted image No, če katero zanima lahko dobi pri meni recept in info za model.

Pri nas smo za silo zdravi - no otroci so, mene pa spet išias muči. Pred tednom dni me je tak zasekalo da sem dva dni ležala in se smilila sama sebi. Zdaj me spet nekaj pika, pa čakam na usodni gib, da spet obležim. Razlog je naš težkokategornik (če je temu res tako, poglejte v vaše tabele čmrlov), Dorian:9mesecev, teža: 9720g, dolžina 77cm. Bil je dovolj samo en dvig Doriana iz tal in sem se z njim vred sesedla od bolečinuser posted image .

Meceno - za obisk si dobrodošla, lahko se prej slišiva po tel, če slučajno kaj pride vmes.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
13.2.2008 19:14:13   
Antigona
Razlog je naš težkokategornik (če je temu res tako, poglejte v vaše tabele čmrlov), Dorian:9mesecev, teža: 9720g, dolžina 77cm. Bil je dovolj samo en dvig Doriana iz tal in sem se z njim vred sesedla od bolečin .

Eca, se bojim da se ti bom pridružila pri temle. Luka je imel namreč že pri 5ih mescih 9080 g, in 73 cm, koliko ima pa sedaj pa izvem drug teden ko imamo cepljenje... No Žan je imel te mere pri 8-9ih mesecih...
Jaz sam upam, da ne bom imela preveč težav z nogo, tako kot lansko leto ko sem cel oktober odležala, brez da bi se upala premaknit. Sicer pa grem drug teden na bioresonanco in srčno upam, da mi bo pomagalo... Za začetek bi se rada znebila bolečin v križu, ki so še kar znosne dokler cele dneve nosim kozmodisk, ko pa ga snamem pa jao. Sam ponoči ga ne morem nosit ker me žuli, spim pa ful slabo, ker me tolk hrbet boli da se nikakor ne morem naštimat tako da bi mi bilo udobno. No, pa dost jamranja, saj sem slišat ko kaka stara baba user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?