|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
18.1.2008 21:01:14   
mayci
Še Ančka in T., najlepša hvala, da ste že zdaj tko dobre navijačice.user posted image  Kaj šele bo jeseni..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
19.1.2008 13:00:45   
bobek05
Kaj je zdaj s srečanjem??? user posted image  user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
19.1.2008 22:43:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

Kaj je zdaj s srečanjem??? user posted image  user posted image

Jaz naslednji vikend ne morem user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
19.1.2008 22:46:52   
mayci
Čez 2 tedna bo pa že pust, pa spet ne bo ničuser posted image , mogoče se pa potem uspemo kaj zmenit. Jaz se lahko prilagodim, če bomo le zdravi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
20.1.2008 18:24:15   
bobek05
Pa rečmo dopoldan, 9.2. v Celju - na starem mestu.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
20.1.2008 22:27:36   
mayci
Meni zaenkrat ta datum ustreza. user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
20.1.2008 22:31:12   
Anonimen
Jaz imam zobarja user posted image .

Itak se mi pa ne da v soboto...

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
21.1.2008 9:06:42   
Antigona
Jaz tud verjetno ne bom mogla tist vikend. Mata mojedva rojstni dan (oči 8.2, mami 11.2)....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
21.1.2008 18:50:25   
mayci
Bomo morale zgleda drug datum določit...user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
23.1.2008 12:47:30   
mayci
Kje ste vse?user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
23.1.2008 14:25:04   
PBJ
Mayci, ena je že tu. Imaš kakšno novico?user posted image

A veste, kaj sem danes pogledala?
Da to temo kloftamo že od 30.4.2006...(takrat smo bile še vse v porodniškiuser posted image ) V tem času bi morale že precej več strani napisat. Če bo šlo tako naprej bomo še naslednji dve leti rabile da pridemo do 200. strani....

Ja, mi smo OK. Sem se ravnokar prebudila s popoldanskega spanja. Jure je zaspal, potem sem pa vzela Ano v spalnico. Tako se v poostelji nekaj časa gledava, ji kaj pojem in zaspivauser posted image ...to so taki lepi občutki. Jure pa me je, preden je zaspal, poklical v sobo in rekel, da ga naj še malo pocartamuser posted image ...

A na vaše kaj polna luna vpliva? Jure ni zaspal pred enajsto zvečer in tako je vedno, ko je polna luna...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
23.1.2008 18:35:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

A na vaše kaj polna luna vpliva? Jure ni zaspal pred enajsto zvečer in tako je vedno, ko je polna luna...

Hoj :).

Tudi mogoče....na mene definitivno...user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
23.1.2008 20:41:08   
anckabancka

Da to temo kloftamo že od 30.4.2006...(takrat smo bile še vse v porodniškiuser posted image ) V tem času bi morale že precej več strani napisat. Če bo šlo tako naprej bomo še naslednji dve leti rabile da pridemo do 200. strani....

Ja, tole se pa strinjam. Pri avgustovkah smo načvekale že 84 strani, v ene dveh mesecih. user posted image To pa je brzina!user posted image

Mi smo bolj slabo, še vedno bolani. Včeraj sem morala peljat Aljaža na infekcijsko na infuzijo zaradi dehidracije (driska, bruhanje). Danes je zbolel še Gašper z 39 vročine. Jaz pa sem itak vsa povožena, ker pobiram virozo za virozo.user posted image

Tako, da čakam na pomlad in zdravje!!

Kje sta že!user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
23.1.2008 20:41:39   
mayci
PBJ, imam eno lepo novico:da si ful želim bit user posted image !user posted image
Joj, včeraj je našega mulčka tudi tako metala tale luna, da sva z dragim mislila, da se nama bo kar zmešalo...user posted image  Vsake tri minute je imel izpad, kaj trmaril ali nergal!user posted image
Sem se danes kar bala priti domov iz službe user posted image , pa je bil čisto drugačen kot včeraj, spet najin srček!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
23.1.2008 22:32:31   
Antigona
Ančkabančka zgleda da so avgustovke take user posted image . Trenutno smo na četrtem delu na 60 strani.... Pa prva tema je bla odprta šele nekje ssredi avgusta. Med nosečnostjo smo pa načvekale cca. 370 strani....

Tudi pri nas se mi zdi da ima luna ogromen vpliv. Upam, da bo danes kaj bolje. pa na Žana še ne tolk kot na Lukija. Ta se je danes zjutraj zbudil že ob 5ih in prepeval... Pa še celo noč se je zbujal...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
23.1.2008 22:49:03   
mayci
Ančka, potem ste dali pa isto čez kot mi pred dobrim tednomuser posted image . Želim ti, da se oba fanta čimprej pozdravita!user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
24.1.2008 20:17:01   
Anonimen
Mi smo se pozdravili. Za slio. Mene se drži že več kot 10 dni user posted image  Gašper je pa zdaj ok. Ker mu vlivam v nos fiziološko, temu primerno fejst kašlja, ker se mu vse to lušči....spimo zadnje dva dni zeelooooo slabo (luna, ja), drugač pa ok.

Je pa imel danes svoj čisto prvi histerični napad. Po navadi res pazim, da npr. ne odnesem plenice v koš, da jo on, ampak danes....ah...vzela sem knjigo, da jo bova v sobi gledala in je čist ven padel, da bo on knjigo prinesel v sobo... in jo je nesel nazaj v dnevno, pa ni bilo luči in je tulil, da naj mu luč prižgem...dal knjigo na polico, jo spet vzel dol in jo prinesel v svojo sobo. Ko je prišel tja, se je totalno tresel in vpil....v trenutku ustavil in rekel:
"Stisni me k sebi."
Res je bil bošček.

Drugače smo ok. Zdaj bo končno mož manj delal...uspel je celo najti dva, ki bosta delala user posted image  Drugače pa....fino je bilo bit cel teden doma...čeprav sem bila zelo zelo bolna...in fino je, ker je ta teden še vedno tako...Gašperja peljem v vrtec okoli 8.30, grem v službo, naredim nujne stvari in sem ob 12h že doma user posted image  Jutri me čaka še en "fotošuting",ampak bom jaz v vlogi fotografa....bomo videli, kaj bo ratalo user posted image

Za srečanje pa res ne vem....mogoče pa res ne bi bilo neumno, da se zdaj pa res končno dobimo....ker tole je pa kr neki....menimo se, kot da bi bila ena iz Afrike, druga iz Polinezije in ostale iz Kamčatke....ah, babe babe...

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
24.1.2008 22:53:23   
bobek05
Najprej lepe želje - vsem želim, da se čimprej pozdravite!

Mi smo ok. Anej sicer ta teden na veliko smrka in z nosa mu več lije, ampak drugače se drži. Do pediatrinje pa bomo vseeno verjetno morali iti, ker ima vsako ljubo zimo probleme s kožo - se mu blazno suši in ima potem take rdečkaste in hrapav fleke (po licih, okrog ust in po rokah - in nikjer drugje). Ampak res vsako zimo! Ko se malo otopli in nehajo kurit, to izgine samo od sebe. Mislite, da bi vseeno morali do dermatologa? Pedaitrinja nam je dala že 2x v lekarni zmešano kremo, pa ni nič pomagalo. Včasih mu pomaga mustela, ampak ne vedno (mažejo mu pa tudi v vrtcu)...

S., misliš, da bi Just krema pomagala? user posted image  Počasi mi že zmanjkuje idej... Saj ni ravno neki velik halo, ampak prijetno mu pa tudi ravno ni.

Zdaj na veliko dokončujem seminarsko za strokovnega in je res že v zaključni fazi. Res bi bil že skrajni čas, da se spravim na strokovnega in ga z božjo milostjo in nekaj malega znanja tudi opravim.

Za srečanje sem IMMER in POVSOD. Predlagala sem pa Celje, ker smo se tam že dobivale in ker nam je vsem pribl. pol poti. Če se strinjate, se lahko dobimo tam, če pa imate kak drug predlog pa na dan z njim.
Zdaj se je potrebno pa še "SAMO" zmenit za datum... Povejte predloge in predlog z največ glasovi bo zmagovalec... Drugega (boljšega) načina ne poznam user posted image  

Jaz predlagam 16.2. ali 1.3. Dlje kot to pa ne bi šla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
25.1.2008 23:21:15   
Antigona
Bobek glede kreme ne vem, mogoče bi pomagala Malva (krema za obraz - Just), jo tud precej hvalijo...

Sicer pa ko sem se tako hvalila kako je Žan zdrav je včeraj zbolel in naj bi imel škrlatinko. Sicer nima tipičnih znakov (vročina, boleče grlo in ostala navlaka podobna angini-kar škrlatinka pravzaprav je) ampak ima samo kožo po telesu kot pomaranča, hrapavo in rdečo ter srbečo... Zdaj samo upam, da tega ne dobi še Luka...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
27.1.2008 15:00:32   
mayci
Julčice, kje pa steuser posted image  Smo že spet na drugo stran padle...user posted image

Antigona, upam, da se Žan čimprej pozdravi!

Mi smo bili danes na Veliki planini, zdaj pa Lan spi kot ubituser posted image . Bo celo popoldne prespal...je hodil po planini ko ta velik, se niti z bobom ni hotel peljat, ker mu je bilo tako fino po snegu cepetat!user posted image

Ja, srečanje...jaz bom poskusila priti, kadarkoli se bomo že uspele zmenit, zaenkrat nimam nobenih planov za prihodnje vikende. Samo se pa res menimo, kot je T. napisla, kot bi bile iz različnih koncev sveta!user posted image

No, uživajte, pa se še tipkamo...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
28.1.2008 16:14:54   
PBJ
Od včeraj smo bogatejši, ker ima Ana 1. zobuser posted image

lp

< Sporočilo je popravil PBJ -- 28.1.2008 16:17:03 >

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
28.1.2008 18:23:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Julčice, kje pa steuser posted image   

Krasen sončen vikend je bil user posted image .

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
28.1.2008 18:24:43   
Anonimen

Od včeraj smo bogatejši, ker ima Ana 1. zobuser posted image

Bravo user posted image user posted image , čeprav se ne vidi user posted image .

Joj, kako je že velika :)).

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
28.1.2008 18:43:36   
PBJ
Mič, kako da ne vidiš?

user posted image user posted image user posted image

Samo eno včerajšnjo slikico sem prilepilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
28.1.2008 22:51:55   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Julčice, kje pa steuser posted image  Smo že spet na drugo stran padle...user posted image

Draga, v službi user posted image  Domov sem prišla ob 20h user posted image  Smo imeli še eno predavanje za starše... Pa kot vidiš še na rač. čupim, pa vstat moram ob 5.20.... user posted image  Grem počasi v ležeči položaj... Kdaj bo vikend? user posted image  

Jutri je pomemben dan - na jutrišnji dan pred 3 leti, sem 1. občutila Aneja... user posted image  Uh, kaj je res že minilo toliko časa? user posted image  Res se bova morala počasi spet zraven spravit...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?