bobek05
|
Izgubljena se pokorno javlja na raport Punce, komajda še zaznavam, da živim... Zadnje 3 tedne je bila v službi uber norišnica - milijon stvari je bilo treba porihtat, pa 2 mednarodna projekta skupaj spravit, pa vsak dan se je še zraven nabiralo... Ta teden sem delala vsak dan doma še do polnoči... in zdaj zgledam kot da bi me povozil zug. Dnevi letijo tako hitro, da sploh ne vem, kdaj se en teden konča in drugi začne... saj še komaj dohajam mesece... Pri nas je vse po starem... Z zdravjem se dobro držimo - Anej sicer zadnji teden malo občasno kašlja, ampak zaenkrat še nič resnega, jaz pa si že od prejšnjega tedna zdravim bakterijsko vnetje oči - ampak sem že ful ok. Vsak dan trkam na les in kar ne morem verjeti, da se mali letos tako dobro drži z zdravjem (če se še spomnite lanskoletno kalvarijo )... Pa da ne bom klicala hudiča k hiši... Anej v rasti in razvoju vidno napreduje (sori, poklicna deformacija ), OGROMNO poje in zdaj čakam, ko bomo šli spet v nabavo novih cot in čevljev... Včasih, ko naredi ali reče kaj (pozitivno) nepričakovanega (za kar še nisem vedela, da je npr. sposoben), se ustavim in ga pogledam in kar ne morem verjeti, da je to moj otrok in da je že tako velik Le kje je že junij 2005??? Punce, DAJMO SE ZMENIT, določit en termin, pa gremo na čvek (in šoping) v Celje, kot smo to počele do sedaj... Pa javimo še naši T., ki je šla na svoj forum (imam kar slabo vest, ker me tam tudi ni kaj za brat ), ampak če vam po resnici povem - ni časa. Pojma nimam kaj se dogaja po svetu ali doma, ker ne spremljam TV, sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje gledala kak film v celem kosu... je še vedno v planu letos! in upam, da bom vsaj takrat malo bolj zadihala... Drage moje julke, čimprej se pozdravite, lepo rastite, predvsem pa se cartajte.. Kako bi vam za srečanje ustrezal datum: 8.3. - dan žena???