|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
28.1.2008 22:52:35   
bobek05
Pa dajte že nek datum... če ne se spet ne bomo nikamor premaknile... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
29.1.2008 21:24:58   
mayci
Ja, bobkova, saj nas tale služba res okupira od jutra do večerauser posted image , mi imamo pa naslednji teden spet sestanke user posted image .
Tole srečanje bo pa res čudež, če se bo kdaj uresničilo...user posted image
PBJ, user posted image  za prvi zobek!

Naš mali je pa danes prvič jokal, ko sem ga zjutraj oddajala v vrtecuser posted image . Včeraj je prišel po dveh tednih, prej pa je bil samo štiri dni v vrtcu, pred tem pa itak dva tedna na novoletnih počitnicah. Tako da ima očitno neko krizo. Potem pa še mene cel dan boli želodec, če je zjutraj žalosten,ko ga oddam.user posted image  Saj bo, a neuser posted image  

Kje so pa kaj naše user posted image ?

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
30.1.2008 1:29:40   
Kristina_1
Po dolgem času se vam spet malo javim, smo bli skor 2 mesca brez računalnika.Smo super in pridno rastemo. Smo bli na počitnicah v Bohinju, smo se nasankali in nakopali.

Boga Cipresa, verjetno ti je fajn hudo, k se nič ne javiš. Želim ti da se kmalu pobereš.
Plenic nimamo že od avgusta ne podnevi in ne ponoči. Govori ful dobro. Pri gibanju pa je kr precej bl neroden kot vrstniki v vrtcu.

Glede bolezni tud pr nas je bla lani skoz bolniška, zdej pa smo mu dal bronhomunal in je mel od takrat sam eno trbušno virozo (pa še to v blažji  obliki) in občasno mal z noska teče.
PBJ še dobro se je končalo z jabolkom, sam da je zdej o.k.
Čestitke Anckabanancka!!!
Jaz tud mojga hecam za še enga, pa noče nič slišat. Sem rekla, da bom kr prodala odrablene stvari, če ne bomo več nucal, pa ni bil več tolk glasen. Mogoče pa si premisli, upam.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
30.1.2008 9:04:26   
Meceno
2.3.ima moja mami roj. dan tako da, ostale dni se lahko vidimo. Razen če se bi že naslednji teden vidleuser posted image user posted image , potem ne.

Tara ima škrlatinko, mene pa nekaj podobno baše, samo pikic nimam. Baje škrlatinko le redko kdo od odraslih faše....V glavnem, mislim da imam gnojno angino...ostalo izvem popoldne.

Za maškare kostim imamo, ampak ga očitno nebomo uporabljal.

To sporočilo je brez energije.....

Trenutno je aktualen finding Nemo po TV in mislim da ga zna na pamet

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
30.1.2008 13:07:52   
lonapo
Evo, še od mene malo.

Zaenkrat smo zdravi, mami je uredu-trebuh raste, brcamo na polno, v petek imam morfologijo-upam, da bo vse ok. Kile zelo počasi rastejo, kar mi je všeč-glede na to, da sem pri Nejcu pridelala 28kg.

Naslednji teden imamo pregled za srce-še zdaj ne vem kako bomo tamalga pripravili, da bo sestra v miru naredila Ekg.

No čez en teden grem pa spet mal v službo-tm za ene dva meseca.

Mejte se lepo in bodite zdravi!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
31.1.2008 20:15:21   
Eca
Hej!

Pri nas je vse po starem....smo bolani. Ja, pri nas ima user posted image že pravnuke. Ne vem no, a je kriv nov vrtec ali kaj, ker Mark stalno kaj prinese iz vrtca in potem dobi še Dorian. Prejšnji vikend je dobil še ata pročuser posted image in je bil na bolniški. Ta teden pa je mene malo išias "potipal" in sem se danes do dr. sprehodla. Evo, ko že mislim, da gre na bolje pa ima   user posted image spet mlade. Včeraj je Dorianu spet priteklo iz nosa kljub temu da je na AB. Sploh ne vem kdaj ga bomo cepiliuser posted image .

Pri otrocih drugo nič novega. Aja, Mark je izrazil željo in je danes šel na počitnice k mojim staršem do nedelje. Drugače bi šel v vrtec in bi sigurno spet kakega user posted image domov prinesel.

Hiša napreduje....danes smo nabavli kaminski vložek. Izbrala sva tudi parket za bajto, tak da nekak gre. En razpis za službo sem našla, še moram eno fajn prošnjo napisat do sobote. Porodniška gre h koncu, bo treba mal pomigat, če hočemo kaj na hiši zrihtat in se seliti do novega letauser posted image . Eh, to so moje pobožne želje.

Ja, pa user posted image nisem, če je katera ob besedi išias pomislila na to blagoslovljeno stanje. Zgleda da me je moja hrbtenica od nosečnosti čisto fuč in 9,5kg "pubec" pretežak za dvigovanje in nošenje. Upam, da se le plenic rešimo čimprej, potem bo tudi dvigovanja "silakov" manj in moja hrbtenica srečna.

Grem prošnjo za službo pisat!

Lepo se imejte in se tipkamo!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
2.2.2008 6:22:35   
Eca
Ja kje pa ste vse? Zopet smo na novo stran padleuser posted image .

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
2.2.2008 11:37:47   
mayci
Tukaj smo, tukaj!user posted image

Smo pripravljeni za v maškare, pa zunaj lije user posted image . Bomo šli pa jutri, imajo na Viru pustovanje za otroke v šotoru, pa nam bo vseeno za dež user posted image !

Eca, ste vi že zdravi?

Naš mali je v četrtek in petek šel spet super v vrtec in ni več jokal, niti čez dan se ni spomnil jamrat, tako da sem prav vesela!user posted image

Kaj je z našim srečanjemuser posted image
Se še tipkamo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
2.2.2008 11:55:28   
Eca
Hej!

Pri nas pa nič ne dežuje, samo oblačno in mrzlo je. Jaz pečem krofe....če bodo rataliuser posted image . Na pustovanje pa ne bomo šli....

Dorian je danes prvi dan brez AB, trkam.....je videti zdrav. Pustni kostum zanj je pa pri babici (smo ga pozabili vzeti). Mark je pri babici (menda je zdrav) na počitnicah do jutri, pustni kostum zanj pa je doma v moji omari. Bomo šli v maškare samo v torek...če bomo zdraviuser posted image

Drugo nič novega.
Lepo pustujete in najejte se krofov!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
5.2.2008 13:46:03   
Antigona
Pa smo spet padle nekam na drugo stran!

No, Žan se je pozdravil in sedaj je zbolel Luka, le da ima on "samo" virozo. Kašlja, hrope, lije mu iz noska pa še vročino ima. No, upam, da se kmalu pozdravi... Zaradi bolezni nismo šli nikamor v maškare, se je pa danes Žan zamaškaral za v vrtec, Lukija sem pa doma oblekla in ga slikala. 

Žana pa še morm, lahko pa bi rekli da je bil pujsek ko je tako lepo jedu krof (čokoladen z vanilijevo kremo):

Kaj je sedaj z našim srečanjem? Videle se nismo že ziher celo leto! Bo treba res neki zorganizirat!!!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.2.2008 9:17:24 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
5.2.2008 14:26:58   
Meceno
Mi smo se tudi v soboto namaškarali za v hišo nouser posted image
Bi bila ptiček oz jaz bi bila gusar, mala pa koki, pa ni prišlo tako daleč kot za pet min in finito. Prevroč kostim za hišo, smo mislili it na Ptuj, pa Kostanjevico pri Krki...
Danes bi šle lahko na šolo pa spet nič....

Smo boljše, jaz še sicer jemljem AB, mala ne več , a mora bit v hiši, da nebi še koga okužila oz še sama kaj na novo fasala.

Eca ko bo čas in bomo zdravi se bomo videle, jaz imam tak norišnico z izpiti...tak da zdaj še ni cajtuser posted image ...imaš pa ti tudi gužvo vidim. Sej bo bolje a ne user posted image

Še eno skupno slikco dam gor, da vidim če me še prepoznateuser posted image user posted image

Antigona..ti imaš pa vedno tako speciane fotke...moja niti pod razno nebi tako umazana jedla krofa, naše se briše s krpo po vsaki žliciuser posted image , je prav živčna če ima kaj umazano okoli ust. Če nima krpe, je pa rokav takoj pri rokiuser posted image

< Sporočilo je popravil Meceno -- 5.2.2008 14:28:26 >

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
5.2.2008 17:32:46   
lonapo
Živjo, samo na hitro.
Mi smo za maškare oblekli spidermanov kostum-ampak ni ne vem kolk ful navdušen.Bo že drugo leto boljše.

Smo danes imeli pregled pri kardiologu in je vse superuser posted image - skoraj kot da ne bi bil operiran.

Jutri imam pa še Uz srca za bodočega člana (fantka bomo imeli), držite pesti, da bo vse ok.

Lp, Lona

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
5.2.2008 18:25:44   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Meceno

Mi smo se tudi v soboto namaškarali za v hišo nouser posted image
Bi bila ptiček oz jaz bi bila gusar, mala pa koki, pa ni prišlo tako daleč kot za pet min in finito. Prevroč kostim za hišo, smo mislili it na Ptuj, pa Kostanjevico pri Krki...
Danes bi šle lahko na šolo pa spet nič....

Smo boljše, jaz še sicer jemljem AB, mala ne več , a mora bit v hiši, da nebi še koga okužila oz še sama kaj na novo fasala.

Eca ko bo čas in bomo zdravi se bomo videle, jaz imam tak norišnico z izpiti...tak da zdaj še ni cajtuser posted image ...imaš pa ti tudi gužvo vidim. Sej bo bolje a ne user posted image

Še eno skupno slikco dam gor, da vidim če me še prepoznateuser posted image user posted image

Antigona..ti imaš pa vedno tako speciane fotke...moja niti pod razno nebi tako umazana jedla krofa, naše se briše s krpo po vsaki žliciuser posted image , je prav živčna če ima kaj umazano okoli ust. Če nima krpe, je pa rokav takoj pri rokiuser posted image

Sej Žan če bi mel papir zraven bi se tud skoz brisal. Ampak včeraj se mu je pa kr zdel k je bil kot pujsek, sploh potem ko sem ga še slikala, se je režal kot pečen maček user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
5.2.2008 18:27:10   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Živjo, samo na hitro.
Mi smo za maškare oblekli spidermanov kostum-ampak ni ne vem kolk ful navdušen.Bo že drugo leto boljše.

Smo danes imeli pregled pri kardiologu in je vse superuser posted image - skoraj kot da ne bi bil operiran.

Jutri imam pa še Uz srca za bodočega člana (fantka bomo imeli), držite pesti, da bo vse ok.

Lp, Lona

Čestitke še za enega fantka, pa za Nejčev srček user posted image  user posted image  user posted image
Bom pa držala pesti tudi za jutri da bo vse ok  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
5.2.2008 22:29:55   
PBJ
Lona, user posted image  vesela sem za Nejcauser posted image , samo da ste zdravi.

Naš je bil pa lev. Z atijem sta šla malo k žlahti, drugače pa je doma kraljeval.

Ana je bila miška - samo ušeska sem ji dala na glavo pa metuljčka okoli vratu.

Jutri jo peljem k P, ker je tudi ona alergik, pa tako sem upala, da ne bomo rabili spet skozi to...

Meceno, tvoja Tara je pa čisto tebi podobna - mini kopija user posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 5.2.2008 22:38:32 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
6.2.2008 12:33:00   
Meceno
PBJ, ja tvojadva sta si pa res podobna med sabo. In ja, vem, da je mala malo moja, sm niste vidle kakšen je bil moj Sašo do gimnazije. Tak da ni čista moja kopija. Bom prinesla slikice na srečanje ( če to kdaj bouser posted image ) svoje ko sem bila mala in njegove.

Drugače pa sem že boljša, danes sva bile že malo zunajuser posted image

Lona super novičke ...za Nejca in upam da bo tudi vesela za drugega fantauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Meceno -- 6.2.2008 12:36:17 >

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
6.2.2008 12:37:39   
dodi
Živjo!

Tudi mi imamo enega navihanega fantiča Naceta,ki je rojen 25.7.2005user posted image user posted image
Ali nas sprejmete medse?

lp,dodi

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
6.2.2008 13:24:27   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Živjo!

Tudi mi imamo enega navihanega fantiča Naceta,ki je rojen 25.7.2005user posted image user posted image
Ali nas sprejmete medse?

lp,dodi

Dodi pozdravljena med nami user posted image  user posted image  user posted image

Tvoj Nace je rojen isti dan kot moj Žan!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
6.2.2008 13:51:21   
dodi
user posted image user posted image user posted image Ups je prišlo do pomoteuser posted image user posted image user posted image  Nace je rojen 15.7.2005.

Imamo pa tudi mi Žana,ki pa je rojen 19.7.1998.Tolikokrat pišem kdaj so rojeni,potem pa pritisnem na napačno tipko.user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
6.2.2008 13:58:01   
lonapo
Dodi dobrodošla med nami!user posted image user posted image

No pa še vesela novička z današnjega Uz srca- je razvito tako kot mora biti, nobene hude napake na vidiku.
Zdej pa počas lahko začnem uživat kot je treba.

Lep pozdravček!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
6.2.2008 14:17:49   
dodi
LONAPO-kaj pa je bilo narobe,da si šla na UZ srčka pri otročku?Ali ti ga je delal dr.Vesel?
Oprosti a nisem prebirala toliko za nazaj in oprosti moji radovednosti?
Lej če vas zanima si lahko preberete moijo zadnjo porodno izkušnjo in boš videla,da sem tudi jaz dala že marsikaj skozi
Pisala sem jo pod dvojčke in naslov Spet sem tu

pa,pa

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
6.2.2008 16:06:44   
lonapo
Dodi- prvi otrok (Nejc) je bil rojen s transpozicijo velikih žil-to pomeni da je šla arterija v tisti prekat v katerega bi morala praviloma aorta in obrantno. Tako da je bil operiran v LOndonu, sedaj po 2,5 letih je pa vse super. Vodi nas dr. Vesel-tudi letne kontrole imamo pri njem, Danes sem pa tam opravila še prevenitvni Uz srca za našega drugega otročka, ki ga pričakujemo junija.

Od kje pa ti Vesela poznaš?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
6.2.2008 16:16:26   
lonapo
Dodi sem prebrala tvojo zgodbo- si imela tudi zelo pestrouser posted image

Eno vprašanje: koliko otrok imaš?

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
6.2.2008 16:58:29   
dodi
Jaz imam 10 otrok,trikrat dvojčici in štirikrat solouser posted image

Imamo 8 punčk in dva fanta.
Dr. Vesela poznam iz leta 1997,ko so mi našo najstarejšo odpeljali iz Kranjske porodnišnice na pediatrično,zaradi šuma na srčku.Ker je imel moj mož prirojeno srčno napako (zožanje aorte,so mu jo zamenjali) so bili še bolj pozorni in dr. Vesel ji je takrat delal UZ srca in nama vse zelo lepo obrazložil.

Lonapo-vi ste pa tudi že ogromno dali skozi-važno je da je sedaj vse vredu-samo si pa res pogumna in močna ženskauser posted image user posted image  pa malček tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
6.2.2008 17:46:59   
PBJ
Dodi, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image  in vsaka ti častuser posted image
No, ima pa tvoj julijček rd na moj rduser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Kamenčki sreče
Kamenčki sreče so preprosta, a izjemno čarobna ideja – ročno poslikani kamni, ki jih ustvarjalci puščajo na različnih me...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......