|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
8.6.2006 10:48:07   
PBJ
HOJLA!
Tinka in Malika, lepo vaju je bratiuser posted image . Tinka, ne vem, ne vem, ne vem ... če nima tvoja mirena napakeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Malika, kam pa hodita z malim za oči?? Upam, da bosta čim bolje porihtala. Tudi jaz sem pri  enem letu že skakala okoli okulistov in mi še sedaj zdravnica reče, da se vidi, da je bila hitra obravnava in ni z mojimi očmi še slabše, kot  je. Pa danes imaš že laserke operacije, če se slučajno vid ne popravi. Jaz sem že bila na eni. Mene je za mojega malega tudi zelo skrbelo, da ne bi kaj po meni podedoval in zgleda, da je vse ok. Mi bo pa pediatrinja dala napotnico za preventivni pregled, za vsak slučaj.

Še to moram napisati: včeraj smo dobili zobek št. 8  (nanj smo čakali 3 meseceuser posted image user posted image )- zato pa je bil zadnje dneve tako tečen, da ni za povedati, še nikoli ni bil takšen.

Za večerjo dobi Jure 170ml pregomina, v katerega mu umešam milupine bio kaše (tiste brezmlečne, brez sladkorja...) in to z užitkom poje. Še meni je postalo dobro, če slučajno kakšna žlička ostane.user posted image

Dopoldne pa več noče spatiuser posted image  ... danes npr. se je zbudil ob 7.00, in ob 10-ih še ni kazal nobenega znaka zaspanosti, še tečen ni bil. Zato sta šla z atijem kar ven na luft ... čez pol ure ima pa kosilo in potem bo v trenutku zaspal.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 8.6.2006 11:13:41 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 176
8.6.2006 14:25:53   
bobek05
Hja, pri nas je tudi non stop kaj...

Mali se je odločil, da me bo BRANIL, ko je mami žalostna - npr. me mož žgečka ali kaj norimo po postelji in če malo bolj dvignem glas ali naredim nesrečen izraz na obrazu, mali v tak jok, da se stene tresejo user posted image  In zdaj moram ves čas pazit, da če kaj norimo, da kaj preveč ne kriknem ali kaj podobnega, ker ima mali prav radar za ton mojega glasu ter obrazno mimiko... Zanimivo, da na nobenega drugega tako ne reagira, tudi atija ne.. Včeraj je ati malo dvignil glas (sva nekaj debatirala), pa se niti zdrl ni ali kj takega, mali pa pogledal od njega k meni in takoj v histerični jok (pa sem v bistvu bila bolj jezna kot žalostna)...

Kaj je še novega? Mali mi je fental gsm... user posted image  Saj sem si sama kriva, kaj pa se mu ga dala - ko sem ga dobila nazaj, se je slina dobesedno cedila s gsm-a in tipke stran padajo user posted image  Nič, po treba po nov gsm, pa malega potem stran držat.

Anej se tudi ponoči precej zbuja (včasih več, včasih manj), zato pa zdaj spi pri nama  ga hitreje pomiriva in spimo mirno dalje... No, danes pa (kaj je bila polna luna, ali kaj? user posted image ) pa se vmes ponoči predramil (še sama ne vem zakaj) in ko pobožam malega, ugotovim, da je celi moker (se je tak spolulal). Seveda, ni preostalo drugega kot da ga predramiva in preoblečeva. Potem pa si je frajer zmislil, da on ob 2.30 zjutraj ne bi več spal in so se začele borbe user posted image  Kako dolgo je trajalo, da je zaspal nazaj, nimam pojma, ker sem ga najprej jaz božala pol ure (in mi je skoraj roka odpadla), potem pa je prevzel ati, jaz pa sem zaspala...

Anej tudi zdaj naredi od 2-4 korake... Včasih se konkretno zažene drugemu v naročje in skoraj beži user posted image  Včasih pa dela take čisto drobne (previdne) korake in se potem spusti na rit...

Zvečer (pred spanjem) Anej poje cca. 260-270 ml Bebe 3.

Tinka, zakaj pa nimate Hipp-a 3?? user posted image  Mogoče mu 2 ni več dovolj sitostna... Mi imamo 3 že od 8 m dalje.

V pon. imamo posvetovalnico in CEPLJENJE!!! user posted image  Bomo videli kako bo šlo..

Še 8 dni do Anejevega 1. rojstnega dneva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
8.6.2006 16:14:55   
Anonimen
Bobek, Hipp3 (vanilija) smo probali pa smo imeli 3 noči take krče, da sem obupala, ker se pa Hipp3 ne da dobit brez okusa (dobi se vanilija ali banana user posted image ), smo pač na 2 user posted image
Mi2 sva se pa odločila, da bova dala Gašperja cepit šele septembra, ko bo star 14 mesecev. Ne vem, sicer je samo 2 m kasneje, ampak po mojem bo bolš prenesel cepljenje.
Kdaj mu boš pa dala beljak? A so ti naročili, da moraš par dni pred cepljenjem dat otroku beljak, da se vidi, če ni slučajno alergičen?
Kar se pa tiče tega, da Anej tko joka, če ti kričiš ali se naglas smejiš, je pa to lahko zato, ker se ustraši. Ne vem. No, rad te ima, a ne user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
8.6.2006 18:02:20   
bobek05
Tinka, Hipp 3 brez okusa se tudi v Avstriji ali Mullerju ne da dobit?? user posted image  Za beljak pa ni noben nič rekel. Elergičen na kaj? Na beljak??? Anej je že zdavnaj jedel jajčko user posted image  (pa ni bilo nobene reakcije)... V bistvu sva mu že vse dala -  tudi jagode (čeprav mu niso všeč), RAZEN meda...

PUNCE, ANEJ JE DANES SHODIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
8.6.2006 19:48:48   
Anonimen
WAU user posted image  Anej user posted image  suuuuuuuuuupeeeeeeeer user posted image

Bobek, beljak se mora dat par dni pred cepljenjem, da se vidi, če je otrok alergičen na jajca, ker cepivo vsebuje nekaj v zvezi s kokošmi user posted image  resno. ne hecam se.
Hipp3 brez okusa žal ne obstaja sploh.user posted image

Mi smo tudi jedli že jagode...pa vse živo...zdaj se ubadam kako naj začnem z navadnim mlekom user posted image  pa povsod piše o KRAVJEMuser posted image  Kje za hudiča naj dobim sveže kravje mlekouser posted image  Ne štekam. A tisto navadno (ne alpsko) ni ok? A ga moram prej kej redčit z vodo? Zmedena sem, res. Ampak sej bo boljš, ker grem v ponedeljek v službo user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
8.6.2006 20:18:13   
Barbela
Helou po dolgem dolgem času. Nekako mi ni uspelo prit pred tole brjolo user posted image  Preden se razpišem, me zanima kaj hudiča imate spet zraven sličic? A to so zdej na RR uvedli, da prepoznamo osebe po spolih? Ma ne mi zamerit, ampak nisem dolgo brskala po RR.

Vidim, da ste v redu in vse in vsi (kolikor toliko) zdravi. Ene se veselite ker ste ponovno user posted image  druge tarnate nad službo, trejtje pa še ostajate doma do septembra - fajn da tudi jaz user posted image  Jaka še ne hodi, dviguje se in stopica ob sedežni ali klubski mizici, noče pa it naprej ali nazaj. Še manj kot 1 mesec je do njegove prve svečke. Praznovali bomo prej, ker gremo en dan pred njegovim rojstnim dnem na morje. Tako da bo pri nas slavje 1. julija. Upam, da bo vreme boljše kot zdaj.
Meceno držim pesti za tvojega user posted image  motorista. Mi imamo od sobote ''stovčen'' motor v garaži. Moj mož je bil na vožnji po bivši Jugoslaviji in v Sarajevu je imel nesrečo. Hvala bogu da je z njim vse v redu. Imel je tako veliko srečo, da ne morem opisat. Od vsega je najboljše odnesel. Nobenega zloma, odprte rane,... le modrice, otekline in bolečine. Neki je v soboto bedelo nad njimuser posted image user posted image  Res sreča! Letos noče več na motor (sreča), jaz upam, da nikoli več!!!

A veste da sem zadnjič prav ugibala tako v mislih, kateri od naših malčkov bo prvi shodil. In sem imela v mislih Taro in Žana. Mislim da se nisem zmotila user posted image

Tinka dobrodošla nazaj user posted image  Glede večerje, Jaka je te reči z mlekom - keksolino, rižolino, grisolino. Ne dajem mu sladkih (čokolino in razne sadne variante), ker ga zvečer po njih napenja.

Ena je spraševala, pa ne vem katera (joj če ste tolk napisale) kako bi bilo ime otroku, če bi bila punčka? Če Jaka ne bi bil fant, bi bil Ema.

Lepo se imejte, jaz se bom, če pomislim na to, da bi mogla it v ponedeljek že v službo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 181
8.6.2006 20:23:29   
Anonimen
no, vidiš, B_T, zaradi tega sem pa jaz izrecno prepovedala mojemu možu sploh kdaj sedet na motor. Revež je moral še čelado prodat. Ampak sem neomajna. Hvala bogu, da je s tvojim vse ok.

Pa super, da ti ni treba it v službo user posted image

Torej bova midve s Pupo prvi, ki bosta v ponedeljek švicali user posted image

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
8.6.2006 20:46:32   
bobek05
Tinka, jaz delam Aneju čokolino-lešnik z navadnim alpskim mleko 3,2 (drugače ga še ne pije), čeprav sem tudi jaz slišala, da kao ni vredu, češ "bogvekaj vse vsebuje, ker tako dolgo zdrži" in da je bolje vzet navadno (ne-alpsko) 3,5 mleko, ki drži samo par dni, ampak to je spet to - eni eno, drugi drugo, meni pa ni za komplicirat, pa mu dam to kar imamo doma. Midva z možem sicer pijeva 1,6%, za Aneja pa kupiva kakšen liter 3,2% in to je to....

Ja, kravje mleko pa res ne vem KJE bi dobila. Jaz tudi ne živim na kmetiji user posted image  

Čuj, tak se zmeniva - jaz bom v pon. itak pri pediatrinji, pa jo bom vprašala (upam, da se bom spomnila) in javim, kaj bo rekla - ok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 183
8.6.2006 21:20:03   
PBJ
Anej user posted image  zdaj pa le beži pred mamicouser posted image user posted image user posted image ...

Ja, cepivo - ki ga dobijo ob prvem letu je na bazi kokošjih embrijev, to pomeni, da viruse gojijo na teh embrijih. Zato pa bomo mi imeli cepljenje pod nadzorom v bolnišnici - tam mora ostati nekaj ur - ker je mali alergičen na jajca.

Jaz se tega cepljenja bojim kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam da bomo zavlekli  za kakšna dva, tri mesece.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 184
8.6.2006 21:35:40   
bobek05
Barbara_Tomo, če ti hočeš tudi imet "tole" zraven slikice, pojdi na svojem pofilu označit spol...

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 185
8.6.2006 22:42:12   
PBJ
Meni pa to označevanje spola sploh ni všečuser posted image in si ga tudi ne bom nastavila. Nakam moteče mi deluje....
Še malo pa si bomo lahko natavili tudi št. konfekcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, Tinka, kam so pa tebi zvezdice pobegnile ... nekam prazno je pri tvojem imenuuser posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 8.6.2006 22:46:30 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 186
9.6.2006 8:29:19   
Antigona
Bravo Anej!!! user posted image  user posted image  user posted image ... Sedaj pa res odštevaš dni do 1. rojstnega dne v katerega boš kar zakorakal user posted image  user posted image  user posted image

Jaz glede mleka sploh n kompliciram. Zvečer ko gre spat mu dam alpsko mleko in ga popije 1,5 - 2 dcl. Najprej sem ga še mešala z vodo, zdej mu dam pa nerazredčenega. No začela sem pa tako, da sem mu naredila mlečni riž, gres in podobno, da sem preverila če bo kaka reakcija. Navadno mleko sem mu pa začela dajat zato, ker se mi je zdelo škoda da ga zdaj najprej navadim na umetno mleko, potem pa navadnega ne bi hotel. Začela sem mu ga pa dajat mislim da okoli 1. maja, ko je bil Žan star 9 mesecev.

Barbara Tomo še sreča da res ni bilo kaj hujšega. Očitno so tvojega user posted image  čuvali user posted image  user posted image  user posted image ....

Ja Tinka, kam so pa teb podatki in zvezdice ušle? Sej vidim punce, da imate že vse ful zvezdic. No jaz nisem tolk pridna, k raj berem k pišem. Itak se večinoma oglašam sam tukaj...

Mi bomo šli pa malce na morje pogledat okoli 20.6. za kak teden upam... Še bolj pa upam, da bo kej od vremena....

Pa pa
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 187
9.6.2006 9:53:31   
Anonimen
Pozdravljene.
Se še jaz malooglasim. Naš Timotej sicer še nič ne kaže da bi rad hodil zato ima toliko večje veselje za puzanje. Hiter je ko user posted image . Par dni nazaj je pogruntal da lahko pleza po stopnicah in jih je takoj obvladal. Pride tako hitro skoz gor po 12-ih stopnicah in to se mu tako dopade, kar vriska zraven.
Ponoči je začel se mi zdi malo bolj mirno spati, ampak še vedno pri naju. Me sploh ne moti ker spi pri naju.
V torek pa grem v službo in mi je kar hudouser posted image . Delala bom od 7-15 ali pa od 7-11 in 15-19. Pazila ga bo moja mama katera je upokojena in ji zdravje še dobro služi.
A vaši sončki in sončice tudi papajo packarije (sladkarije). Mojemu so že dali smokije in čokoladko in mu je zelo všeč ampak jaz ne pustim da to je.

Sedaj pa gremo malo kolesarit ker se že dolgo nismo.
Pa-pauser posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
9.6.2006 11:31:48   
Meceno
Barbara Tomo user posted image ...joj, tole pa ni fajn, samo da je z možem vse v redu in če je fasal samo modrice in bolečino, potem mu želim da sicer okreva in v razmislek za naprej. Sicer jaz razmišljam...  če ti je sojeno da umreš na cesti ti je, je pa res da če na motorju zletiš je prej nevarno kakor v avtu, ni pa nujno,...mene tole prepasanje v avtu moti ( Taro definitivno prepasam ) slišala za primer, ko je avto zletel v Savo in sovoznik ni bil prepasan, se je rešil, sosedu pa je pas zaštekal in je utoniluser posted image . Življenja ne moremo kontrolirati user posted image user posted image

Aneju čestitam za hojouser posted image in frajer se res ne da, da bi on šele po rojstnem dnevu shodil, halo a ne user posted image  saj sem moški user posted image ,..user posted image user posted image user posted image  Anej

Ja, Tara nebi hodila po štirih, začela je nekaj kazati, samo ker ne pride daleč, se ji drsi, user posted image ,  neznansko uživa ko hodi ob postelji, tudi svoji ( mimogrede ...včeraj sva jo snemala in se je prekucnila naprej na najino posteljo, hvala bogu da je padla na posteljo in hvala zauser posted image , imamo pa posneti kaskaderski preval naprej, bomo pa še dokonca sedaj znižali posteljo user posted image  ) Zelo rada pleše je pravi mali rokeruser posted image  in logično brez trme ne gre.
Namreč, kakor pri bobkovih, bi tudi ona rada hodila da jo držimo za roke, kaj hodila... kakor pojemajoče batarije hodi ( počasi in hitro,...user posted image , jo komaj dohajamo ), če pa ne, pa v user posted image

Najbolj nevarno kar je lahko, je to, da bi ona kar dol po stopnicah šla ( nimam pojma zakaj oz na hodniku se skoraj nič ne zadržujemo, razen ko gre k dediju in babici dol in jo takrat nosim ) lahko pade direktno v kletuser posted image ,...(tako da sedaj čakamo da nam naredijo vratca in da ograjo z pleksi zadelamo, tam kjer so razmaki med ogrodjem ograje.

To je to, Tinka 74.... želim ti da viked preživiš z user posted image  kar se da, saj tako bo sedaj vedno ( vikend bo tisti, tisto cartanje ) .... v ponedeljek pa veselo user posted image

Še nekaj,.... odkar se mi mleko nič več ne dela, Tara še bolj mirno spi oz noči prespimo, le enkrat ponoči zajamra, jo stisnem ( bolj zaradi sebe ) oz dam ležati na moje prsi, da sliši moj utrip srca in od same blaženosti ji kar slina teče in jo po 5min položim v posteljo in spi do jutra, oz do 6h ....potem pa akcija user posted image

Za večerjo ( 18h ) jeva do 3 žlice čokolinotauser posted image , ali rižolinota ali samo malo kruha + obvezno 150ml mleka Novalec 2 (ob 20h ), s tem,  da včasih namesto večerje, je z atijem kosilo ob 17h in če veliko poje potem samo mleko in to je to .
Nora je na kruh user posted image  pa na rdečo papriko in solatouser posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
9.6.2006 14:18:12   
Anonimen
Evo, moje zvezdice user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
9.6.2006 14:52:45   
riki
Pozdravljene.

Čeprav še nisem nikoli pisala na tem forumu, vas z veseljem berem. Tudi sama imam 11 mesečnega sina, ki mi vsak dan lepša in krajša čas.
Pravzaprav se tole sporočilo nanaša na Tinko74, ki sprašuje gkede Hipp3. Dobi se ga v Avstriji v Metroju, brez okusov vanilijeoz. sadja , čisto navaden , stane pa 8 eurov.

Lep pozdrav Riki in Tristan

T. R. I. S. T. A. N.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 191
9.6.2006 15:16:38   
CIPRESA
Oj julije!!!!

Riki tebe pa res še nikoli nisem zasledila med nami, kar večkrat se kaj oglasiuser posted image user posted image user posted image .

Tinka in pupa (če se ne motim) ........sočustvujem z vama ker morata v službouser posted image user posted image to bo zame najhujše ko bom mogla biti nekaj ur brez mojegauser posted image .
Ja dobila sem nekaj ponudb na razgovore in sedaj se prične borba, še celo nekaj jih je ki me hočejo tudi za 4 ureuser posted image user posted image user posted image to sem zelo vesela saj mi denar nikoli ne bo pomenil več kot to da sem lahko čim več z mojim malim Žigom.

Pri nas je še vedno toliko zob kot prej 4 zgoraj in 4 spodaj, se pa non stop slini in vzadaj ima otečene dlesni  tako da pričakujemo kaj kmalu spet kaj novega.
Ja edino kar me malo moti je to da hrane kar noče gristi mu jo moram skos pasiratuser posted image , če mu dam v usta kruh ga nekaj časa grize potem pa se kar davit začne in ga noče več. Je bol lene sorte kot mamiuser posted image user posted image

Dnevi so mi tako obupni ker pri nas je non stop mraz in veter še celo za danes ko so obljubljali nekaj sončka je vse oblačno in mrzlo, tamali je pa že naveličan biti non-stop noter, pa mami tudi.

Se še kaj javim
pa-pa

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 192
11.6.2006 23:36:03   
PBJ
TOK, TOK, TOK ... pa kje ste vse??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi še kaj dodala, pa se mi po napornem likanju resnično ne dauser posted image user posted image user posted image

Nočko!!

< Sporočilo je popravil PBJ -- 11.6.2006 23:37:14 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 193
12.6.2006 7:55:24   
bobek05
PBJ, jaz sem tudi včeraj skoraj do polnoči likala user posted image  Zdaj pa čakam, da se Anej zbudi (oz. ga bom morala zbudit), ker imamo ob 8.30 posvetovalnico in cepljenje user posted image  Javim kako bo, ko pridemo nazaj...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 194
12.6.2006 8:26:02   
Antigona
Drži se Anej, pikica prihaja!!! Upam, da ne bo imel nobene reakcije in da boste preživeli miren dan po cepljenju...

Čez vikend smo se malo potepali, ko smo bili pa doma, je pa ati delal in okupiral računalnik, tako da sploh nisem prišla do RR...

Žan se vedno več spušča in je vedno bolj sigurn pri hoji. Če mu dam samo en prst za ravnotežje šiga da morš skor tečt za njim user posted image ...
Se je pa začel ful cartat. Mislim tko, da user posted image mene ali atija in naju sploh ne spusti. Tko fajn filing k se stisne k tebi user posted image . Prejle k je šel ati v službo ga je tolk objel in ga sploh ni hotu spustit....

Sem bila pa v petek v službi, sem se šla dogovorit kako in kdaj bom delala. Začnem 4.7. in bom kar 2 tedna najprej popoldne. Zjutraj bom mela Žana, potem ga pa ati prevzame jaz pa v službo. Me kr mal stiska user posted image , spet po 8 ur za računalnikom s slušalkami na glavi.... Bom mela vsaj več časa za RR, če ne bo gužve. Bom bol na tekočem kot zdej user posted image ...

Evo bom nehala jamrat, ampak mal se morm potožit, sicer nas pa vse v kratkem čaka, no večinoma. Morm it kupit še obrazec za otroški dodatek ker mi poteče. Sem bila zelo presenečena ko sem celo dobila obvestilo da mi poteče. No, do konca meseca moram oddat, da ga dobim še naprej...

Nič punce, držite se in se beremo,
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 195
12.6.2006 8:58:48   
Anonimen
Jutri pa zapuščam Timija in grem prvi dan v službouser posted image .  Tolažim se z tem da grem čez 1,5 mesec na dopust za 3 tedne in bova spet skupaj.
V petek in soboto smo spet imeli malo vročine in sem bila prepričana da sedaj pa bo prišel kakšen zobek, ampak nič ne kaže, vročina pa je tudi izginila.

A berete kaj knjigic vašim sončkom . Ko mu začnem brat nekaj sekund gleda potem pa ga mine in plazi okrog.
Sedaj pa gremo izkoristit tak lep dan in gremo malo na spehod.

LP

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
12.6.2006 10:46:38   
Anonimen
Drage Julke...evo, moje prvo javljanje iz službe user posted image
Sicer je bilo včeraj zvečer precej hudo (beri, histeričen jok: JAZ NOČEM NIKOL VEČ V SLUŽBO), se je jutro začelo z Gašperjevim smrčanjem na ves glas user posted image  in njegovim smehom ob 7.15, ko sem dvignila rolete user posted image  Smejal se je na vsa usta in baje še vedno ves vesel kravžla živčke moji mami.
Niti ni take krize...no, ker imamo družinsko podjetje in sem solastnica, si vzamem pravico do tega, da danes izginem o tu že ob 11h.
No, ko bo pa prišla jesen oz. september bom pa zaštartala službo tako kot se zagre user posted image  vmes pa...čez 14 dni prisilni dopust 3 tedne, ker nimam varuške user posted image user posted image  pol gremo pa sigurno še za 10 dni na dopust...pa tko...ni mi hudega user posted image

Ja, pa sonček jeeeeeeee user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
12.6.2006 11:49:11   
bobek05
Evo, mi smo nazaj. Mali je bil senzacionalen. user posted image  Preden smo šli k pediatrinji je malo tečnaril, ker je bil že lačen, pa še čakali smo malo, ko pa ga je pičila, pa niti A ni izustil. Nobene solzice nič... user posted image

Ahja, še mere - 4 dni pred 1 letom ima Anej 83 cm in 10,8kg user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
12.6.2006 15:37:09   
smrka
Hoj Hoj!
Pr nas je pa tako vroce da komaj zdrzimo to vrocino.. brrrr.....
Nasa ma 3 zobke, pa se 3 se prpravljajo da pridejo ven. Mislim da bo nasa kmalu s hodila, saj ze sama naredi po 8 korakov pa pade na ritko.

Mene pa zanima ker se bliza rojstni dan nasih malckov, kako jih boste pripravile in organizirale. Jest bi rada naredila ta dan dokaj nepozaben za mojo bejbiko. No, a premisljujete kaj o tem?

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 199
12.6.2006 16:56:20   
pravljica
smrka, ne bi te rada razočarala, ampak mislim, da bo tvoja bejbika, ne glede na ves trud okoli r.d., vse skupaj v zelo kratkem času pozabila user posted image
pri nas še letos ne bo nič posebnega...praznoval bo s sestrico (v družinskem krogu, prijateljev še ne bomo vabili, razen na kakšen kos tortice)...drugo leto pa kaj običajnega - bo že kak mali prijateljček ali sorodniček več in bodo lepe slikice, če drugega ne user posted image
aja, bomo pa na morju na njegov 1. r.d...bo to dovolj za letos user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?