Meceno
|
Barbara Tomo ...joj, tole pa ni fajn, samo da je z možem vse v redu in če je fasal samo modrice in bolečino, potem mu želim da sicer okreva in v razmislek za naprej. Sicer jaz razmišljam... če ti je sojeno da umreš na cesti ti je, je pa res da če na motorju zletiš je prej nevarno kakor v avtu, ni pa nujno,...mene tole prepasanje v avtu moti ( Taro definitivno prepasam ) slišala za primer, ko je avto zletel v Savo in sovoznik ni bil prepasan, se je rešil, sosedu pa je pas zaštekal in je utonil . Življenja ne moremo kontrolirati Aneju čestitam za hojo in frajer se res ne da, da bi on šele po rojstnem dnevu shodil, halo a ne saj sem moški ,.. Anej Ja, Tara nebi hodila po štirih, začela je nekaj kazati, samo ker ne pride daleč, se ji drsi, , neznansko uživa ko hodi ob postelji, tudi svoji ( mimogrede ...včeraj sva jo snemala in se je prekucnila naprej na najino posteljo, hvala bogu da je padla na posteljo in hvala za , imamo pa posneti kaskaderski preval naprej, bomo pa še dokonca sedaj znižali posteljo ) Zelo rada pleše je pravi mali roker in logično brez trme ne gre. Namreč, kakor pri bobkovih, bi tudi ona rada hodila da jo držimo za roke, kaj hodila... kakor pojemajoče batarije hodi ( počasi in hitro,... , jo komaj dohajamo ), če pa ne, pa v Najbolj nevarno kar je lahko, je to, da bi ona kar dol po stopnicah šla ( nimam pojma zakaj oz na hodniku se skoraj nič ne zadržujemo, razen ko gre k dediju in babici dol in jo takrat nosim ) lahko pade direktno v klet ,...(tako da sedaj čakamo da nam naredijo vratca in da ograjo z pleksi zadelamo, tam kjer so razmaki med ogrodjem ograje. To je to, Tinka 74.... želim ti da viked preživiš z kar se da, saj tako bo sedaj vedno ( vikend bo tisti, tisto cartanje ) .... v ponedeljek pa veselo Še nekaj,.... odkar se mi mleko nič več ne dela, Tara še bolj mirno spi oz noči prespimo, le enkrat ponoči zajamra, jo stisnem ( bolj zaradi sebe ) oz dam ležati na moje prsi, da sliši moj utrip srca in od same blaženosti ji kar slina teče in jo po 5min položim v posteljo in spi do jutra, oz do 6h ....potem pa akcija Za večerjo ( 18h ) jeva do 3 žlice čokolinota , ali rižolinota ali samo malo kruha + obvezno 150ml mleka Novalec 2 (ob 20h ), s tem, da včasih namesto večerje, je z atijem kosilo ob 17h in če veliko poje potem samo mleko in to je to . Nora je na kruh pa na rdečo papriko in solato Lp
|