|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
5.6.2006 12:28:19   
PBJ
user posted image  ŽANuser posted image   Mama uživaj, dokler še ne teka po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

Naš sicer za par sekund sam postoji, ampak zaenkrat hodi  po celem stanovanju, tako da se opira ob pohištvo, vrata, stene ... 

Kolikokrat grejo vaši spat čez dan? Moj 2x in zadnje čase tudi samo 1x. Če je buden od 6-ih, potem gre spat dopoldne in popoldne, če pa spi do 7-ih pa samo 1x. Spi pa uro in pol.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 5.6.2006 12:29:37 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 151
5.6.2006 15:10:37   
Antigona
Midva sva pravkar prišla iz sprehoda in je sedajle zaspal kot ubit. Ponavadi spi čez dan 2x in sicer dopoldne in popoldne. Dopoldne okoli 10ih in spi uro do uro in pol, včasih pa samo pol ure. popoldne pa gre spat okoli 3eh in časovno je isto. Sem in tja se zgodi da popoldne spi 2 uri... Če pa se kam peljeva pa lahko zaspi tudi tretjič user posted image ...

Tinka74 vas vse pozdravlja, pravi da na Lošinju uživa, da Gašper je kamenčke in storžke in da ni nič popikan (od komarjev). user posted image  user posted image  user posted image za Just oz. njihov Losjon za sončenje faktor 2, ki odganja mrčes...
Sva se mičken SMS-irale...

Pa pa
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 152
5.6.2006 19:32:07   
bobek05
Anej zadnje dneve dela sam po 2-3 korake. Včasih se ujame in obstoji ter se potem lepo dol spusti, včasih pa kar bum na rit. No, hvala bogu, da vsaj ne na nos user posted image  Ga imava zaradi tega še bolj na očeh, ker se lahko kaj hitro kam konkretno tresne...

Hja, pri nas je ravno spanje tisti "problem" zaradi katerega se sekiram kako bo v vrtcu... user posted image  Ne me narobe razumet, mislim, da je super, ker Anej toliko spi (očitno rabi user posted image ), ampak me skrbi kako bo v vrtcu, ker tam pa po moje ne spijo toliko... user posted image  Naj izračunam:

- vstane okrog 6.30 je od 30-45 min pokonci, se naje, previje in gre nazaj spat (se pravi okrog 7h ali 7.15)
- potem spi do 8h ali 8.30 (včasih celo 9.30) in je pokonci cca 3 ure - do nekje 12h ali 12.30, ko je spet utrujen in gre ajat (za 1-1,5 ure)
- potem se zbudi, je 2,5-3 ure pokonci (do 15h) in spet 45min-1h spi.. (do 15.45 ali 16h)
- spat gre med 19h in 20h) in spet spi do 6.30...

Vse skupaj na dan: cca. 10-11,5 ur čez noč + 3-3,5 ure čez dan = 13-15 ur na dan... user posted image  Se vam ne zdi dosti???

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 153
5.6.2006 19:35:28   
bobek05
BRAVO ŽAN!!!! Antigona, zdaj pa bo user posted image .... (pa ne samo z Žanove strani) user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 154
5.6.2006 22:23:08   
Meceno
Joj, ste se ene razpisale user posted image user posted image user posted image

Važno da Tinka uživauser posted image , ja, moj dragi bo šel zdaj en vikend sam na Hvar z motorjem, saj mora čolen premazati, da se ne bodo toliko alge nabirale nanj ko bo v vodi ( potem slabše gre user posted image ), sicer bi moral že it, ker mora bit vsaj mesec dni na suhem predno ga damo v vodo.

pH mi še vedno nagaja in ugotovila sem, da morem nujno it na pregled tam spodajuser posted image , saj se mi delajo ranice, ki pa so se s tem pH zelo poslabšale. Samo na kratko... ( namreč sem pisala že na rr- spolnost )
Večinoma oz vsaj 99% so se mi te ranice oz razjedice delale med seksom, ostalo pa tudi kar tako brezveze, šla lulat, po tuširanju ( čeprav ne uporabljam posebnih mil user posted image  )
Vse pa se je meni to zdelo.... ma ajde, to je posledica poroda, bo že enkrat bolje in se temu niti nisem posvečala,...slepila sem seuser posted image  in ker včasih kakšen mesec ( sicer mislim da redko ) se mi to ni zgodilo sem bila vesela in juhu sedaj bo ok in spetuser posted image .........ma nazadnje sem že njega nahrulila user posted image

Vesela novica - ( končnouser posted image , se mi zdi da samo jaz tu edino skos nekaj tožim, me boli ono, drugo, tretjeuser posted image  )se nama s Taro obeta da bova šle dvakrat za tri tedne na morje in sicer s bodočo taščo oz babico in dedekom od 8.7 dalje in drugič v septembru od 3.9. dalje user posted image  ) Sicer za september smo 100% sigurniuser posted image , za julij pa je odvisno od lasnice, kako bo zorganizirana, namreč to je sedaj naknadno in ima baje sobe vse polne ( ampak kakor dedek pravi ki hodi že k njim 20let, da to nikoli ne drži, ampak kaj pa če bo letos drugače ).

Tara je danes dopolnila svoj 11mesec...........še malo pa bo stara 1 leto,,,,,,,,,,,,,joj kako čas beži,...drugače pa sedaj nekaj poizkuša po štirih, samo to izgleda prav smešno, rada stoji na sedežni, ki je pod pravim kotom, trd in smo ga dali skupaj tako da lahko okoli in okoli hodi, dela počepe, hodi kao po štirih,...in ne more nikamor pasti , le midva imava težave ko morava lesti čez. Zelo se počuti varno v njem, čeprav jo moreš nadzorovat, ker lahko mimogrede zleze čez ( naslonjač ni visok, 40cm ) ampak trenutno to ni sposobna, žal če bi padla bi to vedela da je, ampak zato sem jaz raje zravem.
Ima rada dojenčka ( igračko ), ki je sedaj toliko velik kakor ona, kar ploska ko to igkačko jaz oživim,...potem si podajata igrače, učimo se kje so oči, ušesa,...plešemo skupaj,...sicer ko ga ima dovolj da odrineuser posted image  
In tisti slon ki mu mečeš kocko noter ji je fantastičen,...igrati se nama noče, zato sem kriva sama, z vstopom v vrtec bom sigurno jaz odklenkala...tako da me to ne skrbi ,.......še

Ej morem končati

Lona, tebi pa čimprejšno vrnitev med kompjuter user posted image
Antigona ....tvoj otrok je pa res korenjak in da že skoraj hodi user posted image user posted image user posted image  ( mi še ne bomo kmalu ali pa )

PBJ.......mi smo tudi tečkoti in si peščico tiščimo in blazno ponoči ipično jočemo, tako da ji jaz dam kar med spanjem ščetko pa Calgel in zaspi user posted image

Tinka 74 niti se ne trudi tole vse prebrat user posted image

Cipresa, upam da boš našla kakšno rešitev če ne pa še user posted image  na user posted image  pa državo obrat, saj vem.user posted image .....potem pa zopet problemuser posted image

Lahko noč

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 155
5.6.2006 23:13:26   
bobek05
Čestitke Tari za 1 mesec!!!! user posted image  Mi tudi že odštevamo - še 11 dni!!!!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 156
5.6.2006 23:14:29   
bobek05
Joj, Meceno SORRY - sem se zatipkala user posted image  Popravljam: čestitke TARI za 11 mesecev!! user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 157
6.6.2006 8:21:32   
Antigona
Čestitke Tara za 11 mesecev, še en mesec pa bo eno leto!!!!
Jaz pa čez en mesec v službo user posted image  user posted image , me že kr mal stiska....

Ma ja, lahko shodi še ta teden, lahko pa še cel mesec traja... Ampak začetek je pa res... Bomo vidl...
Ko bi bil vsaj vreme da bi bila lahko čimveč zunaj....
Poletje pa tako, še mal pa bom bundo nazaj oblekla.... Grrrrrrrrrrrrr...

No, upam da nam kmalu posije sonček in da bomo spet veliko zunaj...
pa pa

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 158
6.6.2006 9:02:06   
Meceno
Bobek, nate sem včeraj ob tako dolgem pisanju čisto pozabila ...........samo sem ti hotela napisat da tvoj Anej res kar spi, pa bodi kar vesela da je tako, mogoče se kaj kmalu zgodi saj veš.... obratno. Ponavadi če je zunaj vročina ( sicer če bo tako poletje user posted image  user posted image  ) otroci težko spijo oz bi, pa ne morejo, tako da jaz se že pripravljam ( na puhovko user posted image  oz predvidevam da bo to poletje katastrofalno bolj kakor lani oz en dan bom nosila od žab dalje, drugi dan nap. pa v bikinkahuser posted image  okoli letala )
Ja, še malo pa bo Anej res dopolnil 1.letouser posted image ...........kako boste pa praznovali, boste koga povabili, a ga že učiš pihat ?

Lep deževen dan

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 159
6.6.2006 12:52:49   
anckabancka
Zdravo julije!

Se bolj malo oglašam zadnje čase, še preberem vas komaj.  Zdaj me zanimajo še forumi v zvezi z noselnostjo, pol pa za vas zmanjka časa.user posted image

Ja, prva svečka se res hitro bliža. Treba bo v službo, ampak mi ni tako hudo, ker vem, da bom kmalu spet na porodniški in se bomo spet celo leto doma crkljali.

Vidim, da vaši korenjaki že kar malo hodijo. Naš Aljaž pa pravi, da ziher je ziher in se noče spustit. Mislim, spusti se že, samo korakov pa si ne upa delat. Pa saj mi itak vsi govorijo, da dobro, da še ne hodi, ker potem bo šele žurka. Po moje bo shodil ravno tiste tedne čez poletje, ko bom jaz v službi user posted image in ne bom zraven.

Ja, ne mi govorit o poletju. Ko mislim, da zdaj se bo pa segrelo, je še bolj mraz kot prej.user posted image Po eni strani mi še paše, ker imamo poleti v našem stanovanju res vroče. Tako pa vsaj lahko kuham golaže, juhe in pečem v pečici... Kar poleti nikoli ne, ker bi se skuhali. No, vsaka stvar je za nekaj dobra.
Me pa zanima kakšno je vreme na morju. Če bo šlo tako naprej, se še avgusta ne bomo mogli kopati v morju.

Bobek, Aljaž tudi kar dosti spi. Zvečer gre spat med 22.30 in 23.00. Potem spi do 8-9h, gre ob 12 spat in spi 1.30 in potem še okrog 17h za 1.30.
Ja, imamo res čuden ritem, ker hodi tako pozno spat. Upam, da se bo navadil prej hodit, če ne prej, pa v jeseni, ko gre v vrtec in bo moral zgodaj vstajat.

Kaj pa vaši malčki, kdo gre še v vrtec?

Pa veste kaj, mojemu drugemu otročku bo dolgčas, če mu ne boste kake družbe zrihtale. Dejmo punce, akcija! user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 160
6.6.2006 13:07:26   
bobek05
anckabancka, TAKOJ, ampak ne gre... user posted image  1. mami mora najprej dobit službo; 2. stanovanje je premajhno za 4, 3. naslednje leto se selimo in med selitvijo niti slučajno nočem bit noseča - preveč stresno, 4. nista še minili "priporočljivi" 2 leti po CR (ampak OK to je še najmanjši problem)... Kot kaže še vsaj 2 leti ne bo nič user posted image  me pa že zdaj ful "piplje" - moj pravi, da imam radar za nosečnice, ker res vsako opazim, potem pa spet dobim lušte... user posted image
Sem pa blazno vesela zate, res... Kako kaj poteka nosečnost? Si kaj utrujena? Kmalu bo začel trebušček rast... uh, sem ti kar malo fouš... user posted image

Drugače pa, anckabancka, naš Anej gre tudi sept. v vrtec, ker ga nimam kam drugam dat... user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 161
6.6.2006 14:57:54   
Antigona
Ojla!

Tud jst bi kr takoj mela še enga, pa tud žal ne gre. Gre pa Žan v vrtec septembra...
No danes sem končno dobila sandalčke za Žana, in sicer sem kupila dvoje. Ene teva, in sicer tele v zeleno modri barvi: user posted image
Pa še ene sandalčke, sam nikjer ne najdem slikce. Te teve so mi ble res ful hude, so pa št 20 in pol, tko da bojo bol za poletje, če bo sploh kej iz njega.... Poletja namreč...

Ajde punce šibam jst Žana spedenat, preden mi spet celo kuhno okol obrne...

Pa pa

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 162
6.6.2006 19:33:14   
Anonimen
user posted image  že nazaj user posted image
Sicer je blo fino, mal je padal dežek, mal je pihalo ko šus, pa celo 2x smo uspeli priti do plaže user posted image  No, zdaj sem pa mal na off-u pred ponedeljkovim velikom dnevom D user posted image  no, ampak sej sem velika punca, a  ne?

Sem komaj vse prebrala....glede sandalčkov, mi imamo pa Championove, ki so super, ker ima Gašper tud zelo visok nart.

Se še kak drug dan malo javim, da mi moj dragi ne znori (baba, komi prideva z dopusta, pa že na RR), jah, pogrešala sem vas, ni kej user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
6.6.2006 19:43:28   
anckabancka
Pozdravljena spet nazaj, Tinka!user posted image

Sreče z vremenom pa res nimateuser posted image   Boš pa šla še lažje delat, če bo slabo vreme.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
7.6.2006 13:04:02   
Timica
Živjo!
Še jaz se bom malo razpisala po dolgem času. Berem sicer redno, pišem pa tu in tam.
Moja mala julijka je pravi srček, je zelo živahna, včasih celo tako, da pomislim, da imamo fantka, drugače pa zelo prikupna.  Ima že 6 zobkov, do zdaj nismo imeli prevelikih problemov pri izračanju zob. Plazi po vseh štirih, da jo komaj dohajam, kjerkoli se lahko oprime se v trenutku vstane in tudi hodi ob opori. Malo me skrbi, ker stopala obrača navznoter. Verjetno še ni glih najbolj pripravljena na osvajanje sveta po dveh nogicah.
Mami pa že vsak dan misli na službo. Še slab mesec pa začnem. Mal me tudi skrbi kako se bomo navadli v vrtcu. Bo že.
Jutri grema v Avstrijo, da nabavima še nekaj poletne garderobe. Ampak glede na vreme res ne vem, če se mi splača nevemkoliko kratkih hlačk in majic nabavljat. Se mi zdi, da bodo bolj prišle v poštev kakšne trenirkice.
Ker mi je ostalo kar nekaj kilogramov, sem mogla tud svojo garderobo menjat. Da ne bi vse naenkrat sem si vsak mesec nekaj kupla. In kaj se mi je zgodilo. V enem mesecu sem ful shujšala, tako da mi je vse ful preveliko. Sem ena tistih, ki ima večne probleme z oblačili.
Tudi mi se odpravljamo konec junija na morje, ker pol mora mami takoj v službo. Upam, da se bo vreme mal pošlihtalo.
Vsem pivoščim veliko sončka, da bomo lahko uživale na zraku s svojimi malčki.

Neposredna povezava do sporočila: 165
7.6.2006 17:43:23   
Anonimen
Punce HELP:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=951962

da ne pišem tukaj še 1x.

A je to normalno? A se še kateri to dogaja?

(odgovor članu Timica)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
7.6.2006 18:32:35   
anckabancka
Tinka, pomoje je to čisto normalno. Pač je malo bolj zgodaj odkril te radosti.user posted image

Drugače ti pa povem, da je v vrtcu to zelo pogost pojav že v jaslih ali tudi kasneje pri večjih. Tako pri fantkih kot pri punčkah. Ponavadi to traja neko obdobje in mine samo po sebi. "Drajsajo" pa več ali manj na ležalnikih pred spanjem in tudi med igro, na kaki blazini.

Nimaš kaj naredit, lahko le odvrneš pozornost s kakšno drugo stvarjo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 167
7.6.2006 19:28:07   
Anonimen
oooooooo anča, a ti je kej user posted image  ? user posted image user posted image user posted image
No, jaz sem upala, da tega moj otrok ne bo počel...vsaj do ene 15 leta ne user posted image

Dejte mi Julke povedat, kako bi bilo ime vašemu otroku, če bi bil nasprotnega spola?

Mi bi imeli ŠPELO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 168
7.6.2006 22:51:17   
anckabancka
Ja mi je zdele zvečer ful user posted image

Tinka, a ste kej uštimal na morju, al kaj?user posted image user posted image

Moj bi dal punčki ime Julija, jaz pa ne vem... Sam bolš bi blo, da bi bla Decembra al pa Januarija...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 169
7.6.2006 23:35:27   
pravljica
naša bi bla Tina user posted image  mogoče pa še bo kdaj user posted image

yeah, thats me ;)

Neposredna povezava do sporočila: 170
7.6.2006 23:58:08   
bobek05
Mi bomo pa mogoče še kdaj imeli TEJO user posted image  Ata pravi, da bo zrihtal... user posted image  user posted image user posted image user posted image

By the way - Tinka, dobrodošla nazaj...

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 171
8.6.2006 8:09:46   
Antigona
Naša bi bla pa Asja, sej mogoče pa bo kdaj. Sem ime obdržala v spominu za kdaj drugič user posted image ...

Tinka welcom back, ampak a se men sam zdi al ste se mal prej vrnil???
A ja pa Žan se tud tm praska, predvsem kadar se previja ko je tiček na frej....

No Žan napreduje, zdej se vedno večkrat spusti, čeprav še vedno za krajše razdalje... No če si kej zlooooooooo želi, naredi tud kak korak več user posted image  user posted image user posted image ...

Pa pa

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 172
8.6.2006 8:26:05   
malika
Dan babike in bebiji user posted image

Sem videla, da imamo novo nosečko user posted image user posted image user posted image  , čestitke, naj ti čimprej mine in veliiiikoooo energije ti želim.  Jaz sem drugič zanosila, ko je bil Vito star 10 mesecev, pa saj hitro mine. me pa zdaj spet nekaj trga, ker bi ful imela pupiko, pa se moj ne da in ne da omehčat user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ga naš frajer ful piči po trebuhu, vstaja se ob vsaki malenkosti, shodil pa še ne bo hitro, ker je prelen in preveč previden user posted image  . Vito je ta čas že veselo maširal.
Včeraj sva bila pri okulistu, ker kar precej škili in smo zraven ugotovili, da je na eno očko še slaboviden, tako da sem se kar razjokala user posted image user posted image user posted image  , ma pa saj bo. Zaenkrat bomo hodili na terapije s kapljicami, potem bo pa najverjetneje dobil očala user posted image  . Sem pa slišala, da baje zdravijo tudi operativno, ma bomo videli kako in kaj.

Evo, malo sem vas morala prebrat, da vidim kaj se novega dogaja, zdaj pa grem naprej pakirat, ker pičimo na morje. Puhovke imam že spakirane user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 173
8.6.2006 8:38:00   
Anonimen
user posted image  ne kličte user posted image , nč nismo uštimal user posted image  Imam Mireno notri, pa je ne dam ven za noben denar user posted image user posted image

Za imena me samo zanima...firbec, pač. Samo, da se dogaja user posted image user posted image  Malo se mi meša, pred službo pa tko user posted image

No, kar se tiče drgnjenja, to počne samo v taveliki postelji oz. takrat, ko se stiskamo pa valjamo, pa hitro najde kakšno roko, da se mal podrgne...ampak, no, recimo 1x na dva dni. Sej po moje res ni nič hudga.

Pa hudič, spet neki ne spimo. Včeraj se je zbudil (pravzaprav se ni zbudil), ampak je v spanju kričal. Je blo tko grozno, da sem kar jokala zraven. Gašper je imel čist mlahave roke in noge, pa glava mu je kar dol visela, on se pa dere, ko da bi mu šlo za življenje....pol sem mu dala čaj, pa se je pomiril, pa mal pogledal, pa spet nazaj zaspal. Drugač pa nujno okoli 5h moram ga ali vzet k nama, ali pa tolk časa da gržat za roke, da ne zaspi nazaj. Sploh ne vem user posted image
Kakšno imate pa ve kaj večerjo? No, za vas me ne briga user posted image , ampak mali Julci? Mi2 imava 250ml Hipp2, pa zgleda, da bo treba tapravo večerjo uvesti user posted image  Kako že?

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
8.6.2006 8:59:56   
malika
Mi večerjamo najpogosteje različne linote, pa kakšno mehko kuhano jajčko, tu in tam poli salamo in kruh; potem pa še dobi flašo z mlekom za  posteljo. Slaba razvada, vem user posted image  

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Sponzorstvo
muška

Bi šli za sponzorja ob lokalni preditvi? Seveda ob predpostavki, da imate podjetje.

da (65%)

ne (9%)

nikoli mi ni prišlo na misel (13%)

vedno sodelujem (4%)

nikoli se ne udeležujem (4%)

me me zanima kaj se dogaja v moji okolici (4%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!