Meceno
|
Joj, ste se ene razpisale Važno da Tinka uživa , ja, moj dragi bo šel zdaj en vikend sam na Hvar z motorjem, saj mora čolen premazati, da se ne bodo toliko alge nabirale nanj ko bo v vodi ( potem slabše gre ), sicer bi moral že it, ker mora bit vsaj mesec dni na suhem predno ga damo v vodo. pH mi še vedno nagaja in ugotovila sem, da morem nujno it na pregled tam spodaj , saj se mi delajo ranice, ki pa so se s tem pH zelo poslabšale. Samo na kratko... ( namreč sem pisala že na rr- spolnost ) Večinoma oz vsaj 99% so se mi te ranice oz razjedice delale med seksom, ostalo pa tudi kar tako brezveze, šla lulat, po tuširanju ( čeprav ne uporabljam posebnih mil ) Vse pa se je meni to zdelo.... ma ajde, to je posledica poroda, bo že enkrat bolje in se temu niti nisem posvečala,...slepila sem se in ker včasih kakšen mesec ( sicer mislim da redko ) se mi to ni zgodilo sem bila vesela in juhu sedaj bo ok in spet .........ma nazadnje sem že njega nahrulila Vesela novica - ( končno , se mi zdi da samo jaz tu edino skos nekaj tožim, me boli ono, drugo, tretje )se nama s Taro obeta da bova šle dvakrat za tri tedne na morje in sicer s bodočo taščo oz babico in dedekom od 8.7 dalje in drugič v septembru od 3.9. dalje ) Sicer za september smo 100% sigurni , za julij pa je odvisno od lasnice, kako bo zorganizirana, namreč to je sedaj naknadno in ima baje sobe vse polne ( ampak kakor dedek pravi ki hodi že k njim 20let, da to nikoli ne drži, ampak kaj pa če bo letos drugače ). Tara je danes dopolnila svoj 11mesec...........še malo pa bo stara 1 leto,,,,,,,,,,,,,joj kako čas beži,...drugače pa sedaj nekaj poizkuša po štirih, samo to izgleda prav smešno, rada stoji na sedežni, ki je pod pravim kotom, trd in smo ga dali skupaj tako da lahko okoli in okoli hodi, dela počepe, hodi kao po štirih,...in ne more nikamor pasti , le midva imava težave ko morava lesti čez. Zelo se počuti varno v njem, čeprav jo moreš nadzorovat, ker lahko mimogrede zleze čez ( naslonjač ni visok, 40cm ) ampak trenutno to ni sposobna, žal če bi padla bi to vedela da je, ampak zato sem jaz raje zravem. Ima rada dojenčka ( igračko ), ki je sedaj toliko velik kakor ona, kar ploska ko to igkačko jaz oživim,...potem si podajata igrače, učimo se kje so oči, ušesa,...plešemo skupaj,...sicer ko ga ima dovolj da odrine In tisti slon ki mu mečeš kocko noter ji je fantastičen,...igrati se nama noče, zato sem kriva sama, z vstopom v vrtec bom sigurno jaz odklenkala...tako da me to ne skrbi ,.......še Ej morem končati Lona, tebi pa čimprejšno vrnitev med kompjuter Antigona ....tvoj otrok je pa res korenjak in da že skoraj hodi ( mi še ne bomo kmalu ali pa ) PBJ.......mi smo tudi tečkoti in si peščico tiščimo in blazno ponoči ipično jočemo, tako da ji jaz dam kar med spanjem ščetko pa Calgel in zaspi Tinka 74 niti se ne trudi tole vse prebrat Cipresa, upam da boš našla kakšno rešitev če ne pa še na pa državo obrat, saj vem. .....potem pa zopet problem Lahko noč
|