|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
6.7.2007 12:27:08   
bobek05
T., meni pa vsi priporočajo Lošinj, kao zaradi borovcev, ki bi naj pripomogli k krepitvi Anejevega imunskega sistema... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
6.7.2007 13:01:19   
mayci
Bobek, baje da je Lošinj res znan kot otok s čudovito klimo, zelo primerno za naša dihala. Moram ti povedat, da se je naš mali tam prve dni kar začel čistit (iz nosa), čeprav ni bil prehlajen. Po nekaj dneh se je pa končalo in je imel popolnoma čist nosek. Tako da je možno, da vse skupaj res učinkuje.user posted image

Sunqueen, velja, se dogovorimo v ponedeljek! Se že veselim, da se bomo videle.

Uživajte!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
6.7.2007 13:01:35   
Anonimen
Ej, a se kar dobimo v TOREK, 10.7. ob 9h v Tivoliju ?

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
6.7.2007 13:11:38   
mayci
JOOJ  NE! Jaz imam servis za avto v torek ob 8h in bo do 9h komaj narejen. Lan bo pa pri babici ta čas in bi ga morala it še iskat, pa potem v Ljubljano, pa bi prišla šele ne vem kdaj...user posted image
Kaj pa sreda?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
6.7.2007 13:45:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

T., meni pa vsi priporočajo Lošinj, kao zaradi borovcev, ki bi naj pripomogli k krepitvi Anejevega imunskega sistema... user posted image

user posted image user posted image  ja sej je res user posted image user posted image  kar pojdite tja...tam je božanska klima user posted image

Ampak...jaz LJUBIM Lošinj user posted image  pa gremo šele 1.9. pa zato nočem, da kdo o njem sploh govori user posted image

OK pol pa SREDA ob 9h user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
6.7.2007 13:55:51   
mayci
Super, v sredo v Tivoliju!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
6.7.2007 14:26:54   
anckabancka
Meni je vseeno kdaj. Kar zmenite se in bom prišla tamalim, mogoče pa tudi s tavelikim... user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
6.7.2007 21:36:42   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

user posted image user posted image  ja sej je res user posted image user posted image  kar pojdite tja...tam je božanska klima user posted image

Ampak...jaz LJUBIM Lošinj user posted image  pa gremo šele 1.9. pa zato nočem, da kdo o njem sploh govori user posted image

OK pol pa SREDA ob 9h user posted image

uh, sem že mislila, da imaš kakšno slabo izkušnjo z Lošinjem... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
6.7.2007 21:42:16   
Antigona
V sredo ob 9ih torej user posted image  user posted image  user posted image !!! Zmenjeno, že komaj čakam. ampak jaz bom sama, Žan je namreč kar v vrtcu...

Evo sem pravkar dala v album slikce Žanove nove posteljce, pa jih pripopam še sem:

user posted image

Tukaj se uči plezat, mislim da dol in ne gor, tako kot sem napisala v albumu. Gor mu kar gre, za dol pa še ni glih zihr...

http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108332976-6280ADFD3215158E6EDD95CDB249E171.jpg

No, takole pa zgleda ko gremo na stranišče user posted image :

user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 7.7.2007 23:40:28 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
6.7.2007 21:43:21   
Antigona
A ja, kje v Tivoliju se pa dobimo?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
7.7.2007 20:46:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

A ja, kje v Tivoliju se pa dobimo?

v sredo, 11.7. ob 9h na igrišču v Tivoliju.

Edin, če ne pride kaj vmes user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
8.7.2007 9:52:35   
jakaracman
Lumpe jaz pa delam, pa še moja draga hči ima rojstni dan v sredo.Gremo v gostilno žurat, pa torta bo pikapoka, pa za darilo dojenček, pa voziček.V četrtek pa žur s malimi prijateljčki.Skratka vrnili smo se z morja , mali letos morje ni tako všeč, raje se igra s kamenčki oz. mivko.Delam še dva tedna, potem spet teden morja, pa spet 14 dni službe pa 3 tedne morja.
Žal mi je , da se dobite dopoldne, prave penzionistkeuser posted image .Letos z mojim ( 25.7.) praznujeva 9 obletnico porokeuser posted image Aja , v vrtcu so dobili ob koncu CD z posnetki čez celo leto.Tako lepo so jim pripravile , res sem bila zadovoljna letos, upam da bo drugo leto prav tako.Če ne bi glupi starši vozili bolanih otrok v vrtec bi bilo še bolezni manj.Št. nogice 23, duda in plenice še.
Mič meni so pa taki komentarji malo mimo.Menim, da te strani niso namenje temu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
9.7.2007 14:31:10   
Antigona
Superca!

Torej se vidimo v sredo ob 9ih v Tivoliju na igrišču. Le glejte da pridete!!!

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
10.7.2007 9:13:43   
Anonimen
Ja, kaj bomo pa zdej? Ker pada dež?

user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
10.7.2007 10:11:47   
Antigona
Mogoče pa jutri ne bo padal dež? Ja če bo dež res nima smisla da se dobimo v Tivoliju...
Lahko se pa kje pod streho dobimo? V City Parku ali pa v Koloseju? Baje majo tud nekaj igral za otroke...
Sicer pa naj bi se danes popoldne razjasnilo.

Danes pa jaz praznujem in mali mišek mi je navsezgodaj zjutraj zapel pesmico za rojstni dan, jaz pa v user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
10.7.2007 13:36:35   
Meceno
Vse najboljše Antigonauser posted image user posted image user posted image

Mič,... imam kar gužvo da bi se ta teden dobile, grem že v petek in morem še nekaj porihtati. Lahko se slišiva oz vidiva kaj na morjuuser posted image

Eca ima tudi gužvo, zato bom jaz napisala, vse najboljše Markuser posted image  ( praznoval ga je 6.7. user posted image )

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
10.7.2007 14:43:21   
anckabancka
ANTIGONA, ĆESTITKE!!!

Vi pa boste imeli rojstnih dnevov na kupu user posted image !

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
10.7.2007 15:52:00   
Anonimen
Antigona, hepi brzdej user posted image

Jutri se lahko dobimo, tudi če bo malo bolj slabo vreme....samo, da ne bo padalo. Meni je vseeno, če ni ravno 25 stopinj.
Najboljš, da se zjutraj slišimo....ok?

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
10.7.2007 19:45:19   
anckabancka
Ja, lahko se slišimo. V vsakem primeru pa bom prišla kasneje. Moram it zjutraj v Medvode za tamalega naredit osebno izkaznico. Sem bila že danes, pa imajo počitniški delovni čas in nisem nič opravila user posted image Se nam pa že malo mudi, ker 1.8. gremo na morje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
10.7.2007 21:45:36   
mayci
ANTIGONA, VSE NAJBOLJŠE!user posted image

Meni je tudi vseeno, če ni najbolj toplo, samo da ne pada...user posted image
Če pa želite, pa lahko tudi prestavimo v Citiya?
Pa se slišimo!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
10.7.2007 21:58:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Jaz sem vsaj vsak dan s svojim otrokom!!!!!!!!!!!!!! In ga ne pošiljam 500km stan od sebe. Tko, da kr lepo tih bod.

Nič ne bom tiho.

Niti pod razno te ne briga, kako živimo. In niti pod razno ne rabiš iz ljubega miru komentirat našega življenja.

Je pa res, da se vedno najbolj vtikate tisti, ki nimate pred svojim pragom pometeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
11.7.2007 13:56:51   
PBJ
Vsem, ki ste praznovali v preteklih dneh in vam še nisem čestitala: vse najlepše in naj sonček sije v vaših srčkih (TARA, ANTIGONA,...)

Danes pa praznujejo pri pravljici, a ne? Pa tudi pri racmanovih??

Vse naj, naj še enkrat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
12.7.2007 0:07:55   
bobek05
Jaz se vsem, ki te dni praznujete oz. praznujejo iskreno opravičujem, ker nisem več na tekočem, kdo ima kdaj RD user posted image  user posted image  Zato, pa vam iz srca želim, da svoj rojstni dan preživite karseda nepozabno in da popihate čim več/manj (kakor za koga user posted image ) svečk!

Moj izgovor je vedno isti - cajt, ki ga ni in ni... Pojma nimam zakaj imam dopust, če ga pa v bistvu nimam... user posted image  Zdaj, ko nisem v službi je name z vso težo pritisnil fax in po cele dneve sedim pred računalnikom (na RR pa ne utegnem skočit, žalostno, kajne? user posted image )... Kaj čmo, kaj sem začela moram končat.

Grem spat, ker me že oči pečejo od buljenja v ekran... user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
12.7.2007 0:10:31   
bobek05
S., Žan ima pa zelo lepo novo posteljico user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
12.7.2007 8:52:14   
Antigona
Jutro!

Pijem user posted image  in čekiram kaj dogaja novega na RR.., Danes sem brez avta. Je svojega moj dragi peljal včeraj na servis in se danes vozi okoli z mojim, jaz pa čist nesrečna user posted image , kr nekak nisem navajena da nimam avta.

Včerajšnji "zmenek" je uspel, moramo obvezno še ponovit. Sej prvim, me prav zanima če bi se nas še več julijk s svojimi mulčki dobil kaj bi blo to zanimiv...
Ampak ko je tako težko uskladit termine. Še same se ne moremo dobit, kaj šele z miškoti.

Jst počasi čakam, da se kej začne dogajat, ker se počutim že kot balon. Poleg tega se je med avgustovkami že kar začelo nekaj dogajat. Ene so res čist preveč pohitele. No, če za nekaj časa izginem sem na poti v Rim, sicer bom pa itak keri SMS poslala, pa boste napopale, a ne?

Ja, tud jaz nisem več na tekočem, kateri julijc oz. julijka praznuje, zato vsem skupaj eno veliko user posted image , pa veliko user posted image , pa še več zdravlja, smeha in sreče!!!
Če ima katera kje naš seznamček izpred dveh let, pa naj ga pripopa, da bomo vedle kdaj ima kateri rojstni dan.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......